Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zuid Beijerland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zuid Beijerland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zuid Beijerland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zuid Beijerland of directe omgeving.

30 klanten uit Zuid Beijerland bevelen een bij Casius in Zuid Beijerland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zuid Beijerland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren, uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing of renovatie in Zuid Beijerland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zuid Beijerland:

Asbest verwijderen van uit schuur

Ik ben op zoek naar iemand die het asbest van de golfplaten van mijn schuur kan verwijderen. Het dak is 4 bij 3 meter.

Nokverhoging met dakkapel en trap plaatsen

De huidige vlizotrap (van de eerste naar de tweede verdieping) moet vervangen worden door een vaste trap met twee bochten. Er ligt een houten vloer op de tweede verdieping. Tevens willen wij een offerte aanvragen voor een nokverhoging en een dakkapel. De vraag is of deze eerst gebouwd moeten worden voordat de trap geplaatst kan worden?

Asbest verwijderen van garage

Op de garage liggen 12 stuks asbest golfplaten 110 x 250 cm en 7 stuks nokprofielen welke verwijderd en afgevoerd dienen te worden. Locatie is goed bereikbaar.

Asbest golfplaten verwijderen

Onze schuur heeft een asbest golfplaten dak. Ik heb reeds een inventarisatierapport laten maken. De schuur is 7 bij 11 meter groot. De platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Separaat zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van nieuwe platen.

Boerderijdak renoveren en zonnepanelen plaatsen

Op onze boerderij ligt een asbesthoudend dak van 586 m² met daaronder een oud rieten dak. Wij laten de asbestsanering in gang zetten door daartoe bevoegde bedrijven en willen ook het hele dak gaan renoveren. Nadat het asbest is verwijderd, moet ook het oude riet worden verwijderd. We willen er daarna geïsoleerde dakpanplaten op laten leggen met nieuwe dakgoten en hemelwaterafvoeren. Aan de zuidzijde willen we ook 18 of 36 zonnepanelen laten leggen. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw advies en prijsopgave.

Asbestsanering van een boerderijdak

Wij hebben een boerderij met een asbesthoudend dak van 586 m². Onder dat dak ligt een oud rieten dak. We willen het dak gaan renoveren en isoleren en daarbij het asbesthoudend materiaal laten verwijderen en afvoeren. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. We maken graag een afspraak om ons te laten informeren over het saneringstraject en de kosten.

Boerderij verbouwen

Boerderij verbouwing Dak vernieuwen binnen muren vloeren isoleren en nieuwe voorzet muren aangekocht loods is 32 meter lang bij 17 breed woonhuis schuur

HSB uitbouw aan de achterzijde van de woning bouwen

Wij willen graag een uitbouw van 7 meter breed bij 2.50 meter diep aan woning uit bouwjaar 1953, bekleed met Eternit. Het is een Zweedse woning van grotendeels hout. De woning is bekleedt met Eternit. Het is een vrijstaande woning. Ik wil graag een HSB aanbouw. Het wordt een verlenging van de woonkamer en de keuken. We willen graag openslaande deuren aan de kant van de woonkamer en aan de kant van de keuken willen we graag een raam. We willen een plat dak, zonder daklicht. De vloer wil ik graag door laten trekken. Het afvoeren van de grond hoeft, de grond willen wij graag gebruiken in verband met een verzakte tuin. We willen graag glaslatten in de raam en deurpartijen.

Betonrot in de kruipruimte herstellen

In de kruipruimte, onder de vloer, de betonrot verwijderen.

Verbouwing van de zolder

Wij willen graag van onze open zolder een slaapkamer maken. Geen dakkapel of iets alleen aan de schuine kanten een mooie afwerking van schuifdeuren, zodat daarachter spullen opgeborgen kunnen worden, over een lengte van 3 meter aan 1 zijde. Ook ter afscheiding van de droger en wasmachine een wand met een deur plaatsen, zodat het echt een aparte kamer wordt. De wand wordt dan ongeveer 4.5 meter lang die aan de bovenkant schuin afloopt in verband met het schuine dak.

Renovatie muur en deur van scheur

Herstellen van een muurtje rond toegangsdeur schuur en leveren en plaatsen van een nieuw kozijn en schuurdeur. De stenen liggen los, dus dit moet opnieuw gemetseld worden. Gaat om een houten deur en houten kozijn.

Bouw van bedrijfswoning-bedrijfs hal ...

Bouw van bedrijfswoning-bedrijfs hal gaan wij voor systeem bouw perceel grote 2400 vierkante meter wij hebben een woning van ca 10 x 10 meters in gedachte met een een garage half onder de grond en daar bovenop een woonlaag voor 2 personen en boven op het plattedak een dak terras omdat het in de midden van allerlei bedrijfspanden staat wij hebben ook aan alternatieve energie gedacht op dk terras op dee berging an de zijkanten b.v. zonne cellen en de contructie dermate zwaar laten maken dat er later op het dak terras een extra woonlaag met kap gezet kan worden . wij willen dat het een soort casco wordt met vrije overspanningen zodat het indelen later kan en makkelijke met de omstandig heden mee kan veranderen .

Er moet een nieuwe keuken worden ...

Er moet een nieuwe keuken worden geplaatst, een garagedeur moet worden vervangen door een gemetselde wand, er moeten wat leidingen worden verlegd in de badkamer en keuken, er moet ongeveer 100 m2 houten vloer worden gelegd, er moet schilderwerk binnen worden gedaan moet dit samen met schilder opnemen, in ieder geval 10 deuren en kozijnwerk er moet een inloopdouche in de badkamer worden gemaakt, een nieuw hangend toilet moet worden geplaatst en apart een nieuwe douche worden geplaatst (beneden), diverse plafonds en muren moeten opnieuw worden gestuct, oude laag bladert, in de keuken moeten 2 kozijnen worden vervangen en beneden moet een nieuw raam worden gemaakt, in de muur, tot slot moet er buiten bestraat worden het is ongeveer 120m2, hier ligt nu grind.

Ik heb een dijkhuis uit 1917. Ik wil ...

Ik heb een dijkhuis uit 1917. Ik wil graag aan de polderzijde een stuk aanbouwen, ong. 35 m2 (7.20 x 5.00). Het huis is niet onderheidt, de aanbouw hoeft dat ook niet. De bedoeling is om een casco te laten uitvoeren door een aannemer. Betonnen vloer (met isolatie), houten skelet, betimmering buitenzijde, bitumen dak (beloopbaar). Openslaande deuren (2), 1 kozijn + glas. Isolatie binnenzijde + afwerken wil ik zelf doen, ook elektriciteit + cv wil ik zelf aanleggen.

Een aanbouw cq uitbreiding over de volle ...

Een aanbouw cq uitbreiding over de volle lengte van de woning. (woning is bijna 10 meter lang) Omdat het huis haaks op een dijk staat, zijn er binnenshuis hoogteverschillen. De aanbouw moet op het laagste punt 2,60 m worden en op het hoogste punt 4.10 m en vloeiend met het woonhuis worden meegebouwd. Verder mag de aanbouw tenhoogste 2 meter breed buitenwerks worden ivm met buren. Verder betreft het een aanbouw, dus de oude muren moeten gesloopt worden om een doorgang te verlenen naar de aanbouw. De aanbouw hoeft niet traditioneel gebouwd te worden, maar mag bijv. ook gebouwd worden met Ytong blokken of kalkzandsteenblokken. (het materiaal waar de aanbouw van wordt gemaakt zal naderhand worden gestuct)