Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw realiseren (tekeningen en berekeningen reeds gemaakt):

Dakopbouw realiseren (tekeningen en berekeningen reeds gemaakt)

Dakopbouw tussenwoning naast reeds gerealiseerde opbouw buren. Metselwerk doortrekken naar volgende verdieping. Zie tekeningen voor impressie. In situ te bouwen (geen prefab). Plat dak met bitumen. Vergunning nog niet in in gang gezet. Er zijn meerdere huizen die de opbouw al gerealiseerd hebben. Ook de andere buren hebben interesse. Trap te voorzien en trapgat in beton te voorzien. Berekeningen en bouwtekingen (incl statische bereken) zijn reeds gemaakt. Wil het graag voor de zomer uit laten voeren. Gaat om 50m2. Afmeting 5,7 x 9 meter. Moeten 2 kamers en een badkamer in komen. Die moeten dus ook gerealiseerd worden.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw realiseren (tekeningen en berekeningen reeds gemaakt) uit heel Nederland:

Een dakkapel plaatsen of opbouw realiseren

Ik heb het voornemen een woning te kopen maar voordat ik dat doe wil ik eerst een indicatie hebben wat het kost om van de vliering een volwaardige zolder te maken dmv dakkapel of dakopbouw. Ik heb een foto toegevoegd. Plattegrond van de zolder met afmetingen. Aan de voorkant zit de raam is van de vliering, ca 2.20m hoogte), loopt schuin af naar beneden tot aan de grond. Totale afmeting vliering breedte 4.25 X lengte 4.31. Ik bespreek graag met een vakman hoeveel elke optie ongeveer kost en of het bij mij mogelijk is.

Dakopbouw plaatsen

We willen graag weten wat het kost om een dakopbouw te realiseren over de gehele lengte van het dak totale oppervlakte is 84 vierkante meter. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een houten constructie. Graag ontvang ik een offerte.

Een dakopbouw maken op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Wij willen ons dakterras (van 480cm x 393 cm) laten verbouwen tot slaapkamer. Er moet een nieuwe doorgang gecreëerd worden vanuit het huidige washok. De deur kan worden hergebruikt. Ook moet er elektra worden gerealiseerd. Zie bijgevoegde schets. Overige mogelijkheden bespreek ik graag met de aannemer.

Dak opbouw maken op basis van tekening (vergunning is binnen)

Wij willen graag een dak opbouw realiseren ik heb alle tekeningen en vergunning krijg ik deze week binnen. Zou graag een offerte willen opvragen voor deze dakopbouw. Bouwjaar woning 1999. Betonnen dak onder flauwe hoek. Het wordt een houten opbouw. Bouwtekening heb ik laten maken en kan die nasturen. Ik wil 'm casco met een trap er in. Kalzip-dak zit er nu op. We willen een zelfde dakbedekking op de opbouw Ik werk zelf als loodgieter en maak m zelf af. Afmeting 9 x 4,5 meter. Bij voorkeur in augustus starten.

Dakopbouw achterkant complex realiseren

Ik zoek een aannemer die mij kan helpen met een dakopbouw. De opbouw dient ongeveer 25 m2 groot te zijn, een gemetseld skelet te hebben en woon-klaar te worden opgeleverd. De opbouw moet aan de achterzijde van het pand gemaakt worden. Verder bespreek ik graag met de aannemer hoe de opbouw het best gerealiseerd kan worden.

Realiseren dakopbouw en hulp bij aanvraag vergunning

Ik wil een dakopbouw laten plaatsen bij mijn woning. deze moet qua gebruikt materiaal aansluiten bij de opbouw die reeds op nr 20 geplaatst is, Ik beschik over een kopie van hun bouwvergunning inclusief tekeningen en de oorspronkelijk bouwtekeningen. Maar ik wil meer en grotere ramen dan zij hebben aangebracht: over de hele breedte van de voor en achtergevel en in de zijgevel. De opbouw moet een halve meter inspringen van de voorgevel en aansluiten bij de zij- en achtergevel. Formaat circa 5*10 meter. Ik heb nog geen bouwvergunning: Ik zal wat hulp nodig hebben met het opstellen van de aanvraag want ik kom daar zelf niet helemaal uit. In de bijlage een eerste schets van wat ik graag zou willen.

Dakopbouw op plat dak

Ik zou graag een dakopbouw willen realiseren op een huis met plat dak. Maat zal ongeveer 6,5 x 4 kunnen worden, het liefst een prefab optie die volledig compleet is afgewerkt.

Een dakopbouw maken

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het betreft een opbouw van 20 tot 30 m2 op een tussenwoning. Ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Verdere specificaties bespreek ik met aannemer. Het wordt een 2e verdieping.

Opbouw hoekwoning

Wij willen een dakopbouw realiseren. Bijgaand stuur ik de bouwtekening voor details. Opbouw van circa 6 bij 6 m, het betreft een hoekwoning. De buren hebben ook een opbouw. Vergunning kan worden opgenomen in de offerte. Voorkeur voor complete oplevering . Graag de draagkracht berekening opnemen in de offerte. Constructie materiaal graag in onderling overleg.

Dakopbouw realiseren

We willen een dakopbouw realiseren van ongeveer 45 m2. Het gaat om een extra verdieping op de woning, als het mogelijk is via een prefab. Het gaat uiteindelijk een slaap- en badkamer worden. Daarom zouden er wel leidingen moeten worden gelegd en alles compleet opgeleverd worden.

Partners

Partners van Casius