Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor complete serre laten plaatsen:

Complete serre laten plaatsen

Hoelang zijn jullie bezig met het bouwen van een serre van ongeveer 4x3 of 4x4? Het gaat niet om een dak van glas. Wat kost dit in beide gevallen met vloer, isolatie, afwerking enz. Kunnen wij zelf de tegels aanleveren of gaat dat via jullie? In de bijlagen een idee wat wij mooi vinden. Graag reageren per mail niet telefonisch
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete serre laten plaatsen uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde bouwen voor serre

Wij willen een uitbouw met de volgende afmetingen: 2,5 bij 6 meter Geen vergunning nodig. Complete oplevering

Serre aanbouwen

Aluminium Serre van 8×4 m HR+++ glas met gemetselde spouwmuren aan de zijkanten kleur antraciet grijs. 2 a 3 (weet niet wat de mogelijkheden zijn) schuifpuien. Muur en fundatie zorg ik zelf voor. Vergunning nodig? Niet nodig Complete oplevering? Ja

Reparatie lekkage serre

Wij hebben 12 jaar geleden een huis gekocht in Dordrecht waar aan de achterkant een serre is gebouwd. Regelmatig hebben we last van lekkage. Er is wel door een aannemer naar gekeken. Die heeft verschillende houten onderdelen al vervangen omdat die door vocht waren aangetast. We willen graag een goede oplossing zodat er een einde komt aan de lekkage. De dakbedekking van de serre bestaat uit panelen van dubbelglas die in de lengterichting op houten balken liggen. Als afdichting tussen de glazen panelen ligt er over de naad een rubberen strook met daar bovenop een aluminium profiel (zie de tekening in de bijlage). Wij vermoeden dat het rubber door de tijd hard geworden is en niet meer goed afsluit. Deze constructie verdient overigens niet de schoonheidsprijs. Misschien moet het op een andere manier opgelost worden. Het is niet de bedoeling dat het een complete reconstructie wordt aangezien de rest wel voldoet. Wie kan ons hierbij helpen en het probleem oplossen?

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Wij willen een serre over de gehele breedte van onze woning. 6,5 meter breed en 2 meter diep. Hij moet aangesloten worden op onze huidige woning, dus de complete achterzijde moet er uit, zo ook een muur in het huis om de keuken bij de aanbouw te kunnen betrekken. Het dak en de achterzijde moet van glas zijn. Dit mag eventueel afgewerkt worden door de vakman, inclusief vloerverwarming.

Meerder verbouwingen

Badkamer nieuw tegelen+witten+nieuwe badkamer . Woonkamer +Hal+Keuken met vloerverwarming maken. Complete benden woning witten. Uitbouw Serre binnen en buiten verven. Kozijn Zolder vervangen door kunststof,Kozijn Eerste verdieping vervangen Kunststof. Bestaande trap met tapijt met houten delen maken.

Kelder en aanbouw plaatsen

Recent hebben wij een Rijksmonument in de duinen bij Castricum gekocht, 8 x 8 meter. Hier zouden wij graag 17 m2 aanbouwen in de vorm van een glazen serre. Tevens zouden wij een prefab kelder willen plaatsen - niet onder het pad maar aan de achterkant. De kelder zal in totaal 72 m2 worden. Is het mogelijk om een eerste indicatie te ontvangen. Graag ontvang ik een prijs waarin de moderne en de complete variant wordt berekend. Tevens verneem ik graag of jullie ook ondersteuning bieden in het teken/ vergunning / bodemonderzoek traject voorafgaand aan de bouw.

Elektra woning compleet vervangen

Het betreft het aanleggen van de elektra in een complete woning, inclusief werkzaamheden als stopcontacten aanleggen, het vervangen van de meterkast, 5 a 6 groepen aanleggen, op dit moment zijn er 3 aanwezig, en het aansluiten van een aardlekschakelaar. De elektriciteit is sterk verouderd, ook zijn overal nieuwe contactpunten nodig. Dit betreft ook bedrading in zolder, serre, tuin en schuur. De hoekwoning heeft een woonoppervlak van 136 m2.

Radiator bevestigen

In een serre waar nu geen radiator hangt, wil ik een radiator laten plaatsen. Deze moet vanuit een andere kamer, door een binnenmuur, aangesloten worden. De radiator mag redelijk groot zijn en het liefst verticaal de lucht in. Kortom leidingen leggen vanuit een kamer boven de serre, radiator ophangen/installeren. De radiator mee aanbieden, complete klus dus.

Van een aanbouw en een serre een open ruimte maken

In de huidige situatie hebben wij een kleine uitbouw (3 bij 4 meter) met schuifdeuren en daar omheen een serre. Totale oppervlak is ongeveer 42 m2 (7 meter breed en 6 meter diep). We willen graag een open ruimte creëren van 6 bij 7 meter die aansluit op de bestaande keuken. Optie is om de bestaande serre in takt te laten. Echter dan dient er dragende balk over een lengte van 7 meter te worden geplaatst, zodat we een complete ruimte krijgen. We willen graag één grote open ruimte.

Complete serre laten plaatsen

Ik wil graag een serre van 5.95 meter breed en 3 meter diep. Met een spie aan de rechterzijde (van helder doorzichtig plexiglas). Af te sluiten met 2 screens van ongeveer 3 meter. Ook wil ik graag 10 spotjes. Het gaat eigenlijk om een veranda-serre. Er moet een constructie komen om de regenpijp om te leiden.