Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zoetermeer of directe omgeving.

2617 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of zolderverbouwing in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zoetermeer:

Toog en muren verwijderen, radiator verwijderen, elektra verplaatsen en gehele woning stucen

15 mei krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning en dan zouden we een aantal dingen willen laten uitvoeren. We willen een toog verwijderen in keuken met daarbij een kleine radiator verwijderen. Afvoeren van radiator doen we zelf. Van de zolder 1 grote ruimte maken. 2 muren verwijderen en de elektra verplaatsen. Het zijn geen draagmuren. Een lichtschakelaar en stopcontact moet verplaatst worden, ongeveer 2-3 meter. Geen idee of stopcontacten geaard of niet geaard zijn. Verder willen we het dan afwerken, na het slopen. Ook de gehele woning willen we misschien laten doen. Wat voor soort stucwerk wel willen, pleisterwerk, spachtelputz enzovoort, weten we niet. Graag de mogelijkheden apart op de offerte vermelden. In totaal gaat het om ongeveer 200 m2.

Dakopbouw plat dak realiseren

We Willen een dakopbouw realiseren op een plat dak van 36 m2.

Uitbouw woonkamer realiseren

Uitbouw woonkamer: 2.5m diep, 5.0m breed. Prijs kwaliteitsverhouding moet goed zijn. Vergunning is niet nodig. Ik zou graag een prijs willen hebben voor een casco- en complete oplevering. Een fundering moet gelegd worden. De aanbouw moet van bakstenen gemaakt worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Nokverhoging plaatsen

Wij willen een dakverhogen of nokverhoging laten maken over de hele breedte van de woning, schoorsteen kan verwijderd worden. Liefst zouden we de voor en achtergevel recht omhoog willen laten opbouwen zodat als het ware de gehele kap omhoog gaat. Als dit niet mogelijk is dan zo dicht mogelijk richting de voor en achtergevel. Inclusief plaatsen van binnenwanden en een bergzolder in de nok (bij voldoende hoogte) Bij voldoende budget overwegen we zonnepanelen aan de gehele voorzijde. Vergunning in de offerte opnemen. Afmetingen worden hopelijk 4,5 breed bij 9 meter. Oplevering nog niet bekend, graag in overleg. Voorkeur metsel constructie met kunststof kozijnen.

Muur doorbreken en deur plaatsen

In verband verbouwing keuken willen wij graag een deur plaatsen tussen keuken en garage. De muur moet daarvoor worden opengebroken, en er moet een kozijn met deur geplaatst worden. Bestaande keuken is nog aanwezig, zal door ons verwijderd worden.

Kelder in tuin

Ik wil een werkruimte creëren in de achtertuin waar het huis nu niet genoeg ruimte bied. Afmetingen zal ongeveer 10 x 4 meter moeten worden. Vergunning wordt zelf aangevraagd.

Opbouw plat dak realiseren

Wij willen een volledige opbouw van circa 5 x 9 meter. Wij hebben plat dak, en verwachten dat de betonnen rand + houten panelen moeten worden doorgetrokken zoals op 1e verdieping. Vergunning moet nog. Bouwtekeningen zijn ook nog nodig. We zijn bij de gemeente langs geweest, en onze wensen zouden in principe geen probleem moeten zijn. Het dak is sterk genoeg, daar hebben we naar gekeken. We willen graag een offerte voor een complete oplevering en voor een casco oplevering. We staan blanco in het soort constructie. We denken aan prefab, maar advies is welkom. We hebben een tussenwoning. Graag zien wij een offerte tegemoet.

Dakopbouw

Wij spelen met het idee een dakopbouw te laten plaatsen. Het is tot op heden een los idee. Nog geen plannen. Voor ons is belangrijk dat wij weten hoeveel wij kwijt zouden zijn. In deze ruimte wij dan 2 kamers en een badkamertje gerealiseerd willen zien. Het gaat ons puur om een offerte. Het zou denken wij gaan om een prefab opbouw in gelijke uitvoering als onze buren hebben. Maar dit is van later zorg. Het gaat ons nu om een globale prijsopgave.

Uitbouw woonkamer

Wij zoeken iemand voor een uitbouw woonkamer: 8,5m lengte 4,5 breedte. Vergunning gaan wij zelf aanvragen, graag een complete oplevering. Constructie zelfde materiaal als het huis.

Herindeling zolder plat dak met dakterras

Ik wil graag een bouwtekening voor de herindeling van de tweede etage. Deze heeft een voorzolder waar de wasruimte is en een kamer van 4.38 (lengte) bij 4.00 (breed) meter. In totaal is de zolder 6.7 breed en 4.38 lang. In de voorzolder is er toegang naar het dakterras en in de kamer is er aan de andere zijde toegang tot een balkon en is er aan de andere kant een raam. Wat wij missen is een bergruimte. Graag willen wij een herindeling van de zolder. De slaapkamer mag best een stukje kleiner gemaakt worden.

Opbouw plaatsen

Ik wil graag een opbouw van ongeveer 8 x 5 meter laten plaatsen. Ik wil graag een offerte met de kosten van compleet en casco. Elektra en stucwerk doen we zelf. Ik weet alleen nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Er is een vergunning nodig maar die word makkelijk verleend.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een aanbouw aan de achterzijde van de woning realiseren van 2,5 bij 5 meter. Waarschijnlijk zal voor de fundering heipalen gerealiseerd worden. Er is geen vergunning nodig. Graag een aanbouw van metselwerk. Graag een casco oplevering, wel inclusief ramen. Begin februari zouden wij willen beginnen, als dit mogelijk is.

Balkon dichtmaken en bij de kamer betrekken

Ik wil graag mijn balkon bij de slaapkamer betrekken op de 2e verdieping. Het gaat om 480 x 200 cm. Ik laat de aannemer een eventuele vergunningsaanvraag hiervoor verzorgen. Wie kan ons daarbij helpen.

Verbouwing zolder, dakkapellen en creëren ruimte

Onze zolder (met alleen 1 dakraam, binnenmuren en een vliering) willen we graag bewoonbaar maken. Een grote dakkapel voor en ook achter zodat er 2 slaapkamers gecreëerd worden. Het liefst ook een kleine simpele badkamer waar ruimte is voor de was, droog en evt strijk, of een aparte wasruimte. Inclusief meer licht bij het trapgat en ook voldoende opbergmogelijkheden. Tevens hebben wij 2 dakramen op de eerste verdieping die al jaren aan vervanging toe zijn. Graag zouden wij in deze kamers ook meer licht creëren. Het liefst met een dakkapel, maar wij weten niet of dat nog mogelijk is als er op zolder al een dakkapel komt. Geen vergunningen nog aanwezig. Graag afgewerkt opleveren aangezien wij niet in de mogelijkheid zijn om zelf veel te klussen. Creatieve oplossingen voor een aparte werkplek boven het trapgat zijn zeer welkom. :). In de bijlage een oude tekening van toen we nog een dakopbouw van plan waren. De gemeente lag hier in de weg. De Ruiter dakkapellen heeft deze gemaakt toen. Met hen willen we voor nu niet verder.

Serre met uitbraak realiseren

Graag zou ik een woonserre met uitbraak 5 x 3 m met schuif pui willen realiseren. Graag ook de optionele kosten voor spotjes en zonwering. Compleet/casco is in overleg. Er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden, er moet een fundering in komen en het moet een kunststof serre worden. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Graag ontvang ik een offerte.

Overkapping voor balkon en casco opbouw realiseren

Het project betreft een bestaand kantoorpand wat omgeturnd gaat worden naar 4 appartementen. Op de tweede verdieping moet een balkon overkapt worden over de breedte van het pand ca. 9 meter. Op het dak komt er een verdieping met de afmeting ca 3.5 x 14.5 meter. Er zullen HSB wanden geplaatst worden, welke bekleed moeten worden met isolatie en steenstrips. Tekeningen zijn aanwezig, en de bouwvergunning is ook al rond.

Verbouwing keuken

Ik heb een appartement gekocht en zou graag de keuken willen vervangen en verhuizen naar de achterkant waar nu de eetkamer is zie plattegrond. Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: - verleggen van leidingen. - nieuwe ruimte voorbereiden voor de nieuwe keuken. - de ruimte waar nu de keuken staat verbouwen naar een slaapkamer.

Erker voorkant van de woning

Wij willen graag een erker aan de voorkant. Hierin willen wij drie ramen, een van de ramen dient een kantelraam te zijn, de kleur van de kozijnen willen wij antiek groene kozijnen. De gewenste afmetingen zijn 4 x 1.5 meter, graag met kunststof kozijnen en dubbel glas en compleet opgeleverd. Daarnaast moeten wij voor de vergunning een bouwtekening laten opstellen als u dit ook kan graag ook meenemen in de offerte anders zoeken wij daar een andere partij voor.

Opbouw 1e etage achter- en zijkant huis, boven de garage

Graag laat ik een opbouw op de 1e etage realiseren. Deze zou boven de uitbouw (met schuindak) aan de achterkant van het huis komen en loopt door naar de garage aan de zijkant van het huis. Dan wordt het een soort L-vorm. Het doel van de opbouw om meer ruimte te creëren op de 1e etage. De uitbouw is ongeveer 1.5 meter diep, bij 10 meter breed De woning is 10 m breed met garage erbij. Het stuk naar voren boven de garage is ongeveer 5 m. De diepte van de uitbouw is ongeveer 1.5 m bij ongeveer 10 m breed. Ik weet niet of er een vergunning nodig is. Het huis is zelf van bakstenen, maar ik weet niet wat er mogelijk is voor de constructie, graag advies. De oplevering graag compleet.

Aanbouw zijkant

Wij willen een casco aanbouw aan de zijkant van onze hoekwoning realiseren, de maten zullen rond de 9x7meter moeten wordeworden, dit is afhankelijk van de vergunning die nog aangevraagd dient te worden. Er dienen openslaande deuren in te komen met 2 smalle raan zuilen ernaast. Ook dient er aan de andere kant een raam te komen van ongeveer 30 a 40 cm hoog en 7 meter lang. (Met tussen latjes). Verder dient er electra en cv aangelegd te worden.

Verplaatsen badkamer beneden naar boven

Ik zou graag de badkamer naar boven willen verplaatsen in mijn nieuwe huis. Wat de nieuwe badkamer wordt is nu een slaapkamer van 5 m2 en zit schuin boven de huidige badkamer. Er moeten een inloopdouche, toilet en wastafel in de nieuwe badkamer komen. Het huis is uit 1930. Het wasmeubel, toilet, douche en tegels regel ik zelf, maar leidingwerk niet. Afvoeren van het oude sanitair kan ik zelf. De wanden die betegeld moeten worden in de nieuwe badkamer zijn ongeveer 2.20 bij 2.50 m.

Lekkage repareren en vochtschade herstellen

Door lekkage bij de buren is onze muur beschadigd, graag zou ik een offerte willen voor het herstellen van de schade die door lekkage is ontstaan

Voordeur vervangen voor een nieuwe deur met driepunt sluiting

We willen onze oude voordeur laten vervangen voor een die met een driepunt sluiting is uitgevoerd. Graag de oude deur afvoeren.

Van 2 spreekkamers 3 spreekkamers maken

Ik zoek iemand voor het verbouwen van 2 spreekkamers naar 3. In principe gaat het om het terugbrengen van de oude situatie . Er moet een tussenwand uit en een nieuwe erin. 2 keukentjes moeten worden verplaatst, en daarna graag een extra keuken plaatsen. Ook een nieuwe toegangsdeur alstublieft.

Uitbouw aan de achterzijde en 2 dakkapellen

Uitbouw achterzijde van 5.40 m x 2.50 m. 2 palen heien sonderingsrapport aanwezig +/- 2 palen heien tot 12 m diepte. Ook willen we natte vloerverwarming +/- 50 m2 als hoofdverwarming begane grond. En 2 dakkapellen van +/- 4.8 m breed achterzijde en 4.4 m breed aan de voorzijde. verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met 2 stroompunten, stucwerk op het plafond, kunststof kozijnen met veel glaswerk, en wil ik dat het van beton gemaakt word. Achterom kan er geen container geplaatst worden door een vrachtwagen en aan de voorzijde ook niet. Als het een prefab constructie wordt, wordt het lastig. Aan de achterzijde is een grasveld en aan de voorkant een voetpad. Dan is het vijftien meter lopen vanaf een erf. Vergunning is niet nodig. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.