Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zoetermeer of directe omgeving.

2593 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning met 6 etages realiseren, garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zoetermeer:

Een dakopbouw realiseren op een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een gemetselde dakopbouw kan realiseren op onze hoekwoning. De opbouw moet 5 bij 8 meter groot worden en woon-klaar worden opgeleverd. Het betreft de 3e verdieping. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig. In de opbouw zie ik graag 3 slaapkamers terug.

Houten aanbouw

Ik wil 2 houten aanbouwen laten plaatsen. De een is 8 bij 3 meter en de ander 8 bij 3,5 meter. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Verder moeten ze beide compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, een fundering en een houten constructie. Ik ben erg benieuwd naar wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen onze woning vergroten door 2,5 meter aan te bouwen. De afmeting van de uitbouw worden dan ongeveer 2,5 m x 5,0 m. Op de uitbouw een tweede verdieping met metselwerk. Wij hebben nog geen ideeën over verdere realisatie hiervan.

Serre achterzijde (tussen)woning

Voor onze tussenwoning hadden wij in 1ste instantie het plan om eerst een nieuwe schuifpui te laten plaatsen en daarna een tuinkamer te realiseren (5m x 2,5m). Nu blijkt dat de kosten voor het plaatsen van een schuifpui dermate hoog zijn (er dient een muurtje verwijderd te worden , niet dragend en de huidige kozijnen) dat een geïsoleerde serre qua kosten vrijwel gelijk is. Graag vernemen wij van u de mogelijkheden een serre te laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis, zodat wij een grotere woonruimte kunnen creëren. Een foto van de achterzijde is bijgevoegd. Het liefst zo compleet mogelijk, geen casco. Ook in overleg wat de beste optie is voor een vloerverwarming, houten skelet of prefab.

Afdak voor fietsen

Wij willen graag een afdakje bouwen om onze fietsen onder te zetten. Het afdak kan tegen de stenen berging geplaatst worden. Er moeten 4 volwassen fietsen onder passen. Indien mogelijk plaatsen we er ook graag de afvalbakken onder.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw 4. 75 m bij 2 m. Aansluiten aan de uitbouw v.d. buren. Er is geen vergunning nodig. Er moet gedeeltelijk een fundering aangelegd worden, er moet stucwerk gedaan worden, en de uitbouw moet van steen zijn. Ik ontvang graag een offerte met de prijs inclusief en exclusief afwerking aan de binnenkant.

Uitbouw zolder

Wij willen ons dakterras op zolder om laten bouwen naar een extra slaapkamer. De maten zijn ongeveer 5,5 bij 3,5 meter. Aan de voorkant hebben we ook nog een ruimte van 5,5 bij 1,9. Dit willen we toegankelijk maken met een deur en daar een balkon van maken. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, en witte platen op de gevel. Er hoeft geen fundering in te komen en er hoeft ook geen stucwerk gedaan te worden. Ik ontvang graag een offerte.

Doorbreken dragende spouwmuur (27 cm dik) 1.80 meter breed en 220 hoog

We willen graag een dragende spouwmuur laten doorbreken. De muur is 27 cm dik. De doorbraak moet groot genoeg zijn voor 2 dubbele deuren, dus 1.80 meter breed en 2.20 m hoog. Ws met een latei erboven.

Uitbouw achterzijde

Ik wil een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning om zo de woonkamer te vergroten. De afmeting zal 2.50 meter diep bij 5.70 meter breed worden. De huidige houten pui zou ik graag gebruiken. Verder mag deze casco worden opgeleverd. Er is geen vergunning nodig.

Badkamer verbouwing

Ik zoek een aannemer/badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om een badkamer van 228 bij 285 cm. Naast het vervangen van de tegels en badkamermeubels moet er een muur (waar momenteel een deur in zit) dicht gemaakt worden. De meeste leidingen liggen nog op je juiste locatie. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping.

Casco uitbouw achterzijde

Ik wil een casco uitbouw van 1 x 3 meter van mijn toekomstige woning dat in september wordt opgeleverd. Het doel is het vergroten van de huiskamer. Hiervoor dient er een muur te worden verschoven van de garage. Ik heb mij reeds laten informeren over de fundering. Hiervoor zullen palen van 13 meter diep de grond in geslagen worden. Bij voorkeur wil ik dit project starten in augustus/september.

Advies over dakopbouw

Betreft nog geen offerte aanvraag, maar ben benieuwd of een dakopbouw mogelijk is bij mijn huis. Huis staat op houten fundering, en is uit 1907. Heb een link gestuurd waar oude foto's van vorige verkoper opstaan. Op de bovenste etage is een klein deel schuin, maar grootste gedeelte van het dak is plat. En dat stuk wil ik dan volledig opbouw hebben.

Renoveren woning

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn woning kan renoveren. Het betreft de volgende werkzaamheden: - Vervangen kozijnen door kunstof + glas - Tweedelige schuifpui - 8 ramen - Balkondeur - Badkamer renoveren - Tegel- & stucwerk - Plaatsen van zonnepanelen met omvormer en bekabeling op plat dak ~3000WP - Vervangen beslag binnendeuren x9 (2x vaste kast) - Vervangen voordeur - Onderhoud centrale verwarming (vervangen 9 thermostaatkranen, controleren / herstellen leidingwerk convectorput) - Trap Renovatie met laminaattreden (2x 12 treden met stootboorden) - Demonteren en afdoppen gasleiding kruipruimte - Opnieuw bedekken plat dak, 40 m2 + schuur á 7 m2

Schuur ombouwen tot kleine beautysalon

Ik wil mijn schuur van 20 m2 ombouwen tot een salon. Er moeten leidingen gelegd worden en gemetseld aan de binnenkant. Is het mogelijk dat er iemand langskomt om het op te meten? Verder zal het geïsoleerd moeten worden. Wat daar nog meer bij komt kijken weet ik niet dus dat zou ik graag met de aannemer willen bespreken als die hier is.

Vergroten opbouw 2e verdieping

Ik wil onze opbouw laten vergroten op de 2e verdieping van ong. 25 vierkante meter. Betreft een casco oplevering met eventuele prefab. Bevind mij in de beginfase.

Gehele benedenverdieping renoveren

Ik wil de benedenverdieping van ongeveer 70m2 volledig laten opknappen. Stucen van wanden en plafond. Nieuwe vloer inclusief vloerverwarming in hal, wc, woonkamer, woonkeuken en bijkeuken met daar overheen een gietvloer, hout of pvc. Eventueel een uitbouw of doorbreken van een muur naar bijkeuken en keuken iets vergroten naar de bijkeuken. Nieuwe keuken en nieuwe schouw voor de open haard of een nieuwe open haard. Trap naar eerste verdieping opknappen. Nieuwe deur woonkamer/hal. Vloer en vloerverwarming hebben 1e prioriteit.

Nieuwbouw uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van 5,17 meter bij 2 meter. De achtergevel moet uitgebroken worden en een fundering moet gelegd worden. Verder is het de wens om dubbel openslaande deuren of schuifpui te plaatsen. De verwarming willen wij laten doortrekken en separaat zou ik de kosten voor het stucen willen weten. Er is geen vergunning nodig.

Fundering onder garage plaatsen

Ik ga een losstaande garage bouwen. Daarvoor heb ik een fundering nodig. Zie bijgaande plaatje. Hoofddeel circa 4x7 meter. Uitbouw circa 3x3.5 meter. Ik kan u ook een tekening van de fundering sturen. Kunt u in eerste instantie een prijsschatting geven (±10%)?

Dakkapel, vliering en badkamer realiseren

Ik zoek een aannemer voor de volgende klussen: - Ik wil een (prefab) dakkapel met 2 ramen laten plaatsen van 3 meter breed en 1.5 hoog. Hiervoor moet er een vergunning worden aangevraagd, eventueel door de aannemer. - Ik wil de mogelijkheden bespreken en uiteindelijk realiseren om een vliering te bouwen op zolder. Afmetingen: 5x5,10 meter. - Ik wil een badkamer van 2x2 meter realiseren inclusief de leidingen, vloer/wanden tegelen en plaatsen van sanitair.

Opbouw voor en achter realiseren

Wij willen aan beide kanten een dakopbouw realiseren met de volgende afmetingen: Dakhelling: 60 graden Uitvoering: Kunststof ral 9010 Dakopbouw voorkant: 2,50 x 3,80 meter Dakopbouw achterkant 2,50 x 4,29 meter Vergunning is nodig aan beide kanten Bijgevoegd zijn een tweetal tekeningen die wij hebben laten maken. Afwerking van binnen mag casco opgeleverd worden maar wel met elektriciteit.

Dak opbouw plaatsen

Wij hebben nu een tweelaagse woning met een stuk plat dak en een stukje schuin aflopend dak. Op het platte dak zouden wij graag een trespa prefab dakopbouw laten bouwen. Circa 20 tot 25 m2. Vergunning heb ik nog niet, en graag compleet opleveren met stucwerk, en elektra. Ik hoor graag wat hier de kosten van zijn. Bij voorbaat dank.

Uitbouw achterzijde 2 onder één kap

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van een 2 onder één kap woning laten realiseren. De maten zijn 2.5 meter diep en 5.5 meter breed. Geen vergunning voor nodig. Het betreft een complete oplevering, inclusief verschuiven convectorput, leidingen, elektra enz.

Serre aanbouw

Graag wil ik een idee krijgen over wat zoiets ongeveer kost: een terrasoverkapping als op de foto van plusminus 7 meter breed en 2,5 meter diep, dakplaten van glas, schuifdeuren rondom, tochtvrij, vloer als binnenshuis, radiatoren en montage. Wij willen eigenlijk een serre die dus ook in de winter gebruikt kan worden. Vanuit een deur willen wij daarin komen. Het wordt dus tegen het huis aangebouwd.

Serre realiseren

Wij willen een serre aan de achterzijde van ons woning. Het moet een serre zijn van 3 bij 4 meter. Ik zou willen weten wat de kosten zijn. Wij hebben al een schuifpui en die mag hergebruikt worden.

Uitbouw achterkant woning inclusief fundering

Wij willen een uitbouw laten maken van 4 meter bij 5.50 bij 2.40 meter hoog. Het gaat om een uitbouw met een schuifpui (optioneel in de offerte vermelden als dit kan, want we kunnen hier ook zelf aan komen) en een dak met een lichtstraat. Elektriciteit moet ook aangelegd worden en er moet gestuct worden. Er moeten 2 radiatoren worden overgezet van onze huidige woonkamer naar de uitbouw en een lichtpunt worden gemaakt op meerdere punten inclusief schakelaar en stopcontacten. Binnenkant hoeft niet volledig te worden afgewerkt. Plafond hoeft niet door te lopen van woonkamer naar uitbouw. Fundering is ook nodig.