Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zoetermeer of directe omgeving.

2589 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, een 2-onder-1-kap bouwen houtskeletbouw, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, kelder onder tuin en uitbouw woonkamer, aanbouw voorkant woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zoetermeer:

Dragende muur verwijderen

Er is vergunning verleend voor het maken van een doorbraak in een woningscheidende wand tussen twee woningen in Zoetermeer. Het gaat om een sparing van netto ca. 2m breed en 2,2m hoog in een spouwmuur van kalkzandsteen. Er is een consctructietekening en berekening. Graag ontvangen wij een offerte voor het realiseren van deze doorbraak, waarbij als optie ook het plaatsen van een dubbele deur in de sparing moet worden beprijsd. Uitvoering kan op korte termijn plaatsvinden, begin oktober.

Sleuf en dozen frezen in beton en binnenmuur van spouw

Graag laat ik een diepe sleuf in beton maken t.b.v. kabels multimedia achter TV. Ook graag 1 of 2 dozen freezen in beton t.b.v. extra stopcontacten, stopcontacten regel ik zelf. Verder enkele sleuven en dozen boren in baksteen (binnenmuur van spouw).

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een extra verdieping op de woning realiseren van 5 × 8 mtr. Wij hebben een afspraak gemaakt bij omgevingsloket om te checken of er een vergunning nodig is. Het ligt aan de prijs wat voor constructie wij willen, misschien delen van metselwerk, in ieder geval geen Trespa, graag advies. Een aantal huizen in de straat hebben ook een opbouw. Graag oplevering casco, wel inclusief dakbedekking en elektra. Het is doel is om gedeeltelijk een nieuwe slaapkamer te maken, wellicht een extra douche, maar dit ligt aan de mogelijkheden.

Uitbouw serre

Graag zou ik een serre naar mijn idee van 5 m breed bij 4 m diep aan de achterkant van mijn huis realiseren. De serre moet van kunststof worden met een gemetselde muur tussen mij en de buren. De andere twee wanden moeten van glas met een borstwering en daarboven kunststof kozijnen. Ik wil dubbel openslaande deuren en het plafond van glas. De serre komt tegen de achtergevel aan, daar zit een dubbele deur in. Er is een meldingsplicht, maar een vergunning is niet nodig. Er moet geheid worden. Graag verwarming en verkoeling. De oplevering ligt aan de prijs, als dit gunstig is graag compleet, anders casco. Ik heb een hoekhuis.

Dakopbouw hele verdieping

Wij willen graag een dakopbouw op ons platte dak van een hele verdieping laten plaatsen, en willen hier wat informatie over. Het dak is waarschijnlijk wel sterk genoeg, een aantal buren hebben ook een dakopbouw. De afmetingen zijn ongeveer 6 x 9 meter. De vergunning zou door de vakman geregeld mogen worden. De constructie willen we graag advies over. Dakopbouw mag casco opgeleverd worden, elektra en stucwerk is ook niet nodig.

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren en bouwtekeningen maken

Wij willen een dubbelzijdige nokverhoging. De maten van onze zolder zijn: lengte 7.0 meter, breedte 6.5 meter, totaal oppervlak is 43 m2, grootste hoogte 2.2 meter en laagste hoogte is 0.6 meter. We zouden graag een nokverhoging willen met een minimale breedte van 5 meter. Echter moeten we nog een vergunning aanvragen bij de gemeente Zoetermeer. Daar kunnen we niet in vooroverleg en dienen we direct vergunning aan te vragen. Hiervoor hebben we bouwtekeningen nodig van de verbouwing. Kunnen jullie deze eventueel ook verzorgen? De opbouw willen we casco opgeleverd hebben. welke constructie wij willen weten we niet, daar ontvangen we graag advies over. Is het mogelijk om op de offerte de elektra en stucwerk kosten apart te vermelden?

Dakopbouw plat dak casco

wij willen een dakopbouw realiseren van 5.400 x 8500 mm. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk. Het moet houtskeletbouw zijn met keralit delen aan de buitenkant. Er is een vergunning voor nodig en dit word al geregeld.

Reparatie aan serre na lekkage

Wij hebben een lekkage aan onze serre. Wij hebben glas boven en waarschijnlijk zijn de rubbers poreus. Ik wil de serre in zijn geheel na laten kijken en de lekkage herstellen.

Aanbouw zonder openbreken

Aanbouw zonder muren openbreken: - 5 meter breed 4 meter diep - De buiten hoeken gemetseld de rest dubbel glas - Kunststof kozijnen - Normaal dak zonder glas/raam - Eventueel met overstek - De brede kant van 5 m met 4 delen schuifdeuren zodat deze ongeveer 2,5 m open kan - Veilige sloten - 2 elektra punten - Aansluiting radiatoren + grote radiator - Afwerken vloer en plafond - Volledige isolatie voor de winter - De vloer leggen wij zelf Momenteel is er op het stuk waar de aanbouw moet komen tegels. Er is een dubbele deur dat naar buiten leidt. Er is als het goed is geen vergunning nodig. Ik weet niet goed welke fundering er nodig is. Graag oplevering compleet op schilderwerk en de vloer leggen na.

Een dakopbouw op een garage ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een garage. De garage is onderheid. De opbouw moet 400 bij 335 cm groot worden. De opbouw moet naast een vrijstaande woning gerealiseerd worden. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Overige werkzaamheden en specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Dakkapel aan de voorzijde van een woning plaatsen

Ik zoek een dakkapelspecialist die aan de voorzijde van mijn woning een dakkapel van ongeveer 5 meter breed kan plaatsen. Voor deze klus loopt er een vergunningaanvraag. De dakkapel komt aan de voorzijde van de woning over twee kamers heen welke met een muurtje zijn gescheiden. Tot slot zit er nu een groot enkelglasraam welke op dit moment bijna tot de vloer doorloopt, de bedoeling is dat het raam verwijderd word en het deel wat overblijft netjes opgevuld word.

Een dakopbouw realiseren op een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een gemetselde dakopbouw kan realiseren op onze hoekwoning. De opbouw moet 5 bij 8 meter groot worden en woon-klaar worden opgeleverd. Het betreft de 3e verdieping. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig. In de opbouw zie ik graag 3 slaapkamers terug.

Houten aanbouw

Ik wil 2 houten aanbouwen laten plaatsen. De een is 8 bij 3 meter en de ander 8 bij 3,5 meter. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Verder moeten ze beide compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, een fundering en een houten constructie. Ik ben erg benieuwd naar wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen onze woning vergroten door 2,5 meter aan te bouwen. De afmeting van de uitbouw worden dan ongeveer 2,5 m x 5,0 m. Op de uitbouw een tweede verdieping met metselwerk. Wij hebben nog geen ideeën over verdere realisatie hiervan.

Serre achterzijde (tussen)woning

Voor onze tussenwoning hadden wij in 1ste instantie het plan om eerst een nieuwe schuifpui te laten plaatsen en daarna een tuinkamer te realiseren (5m x 2,5m). Nu blijkt dat de kosten voor het plaatsen van een schuifpui dermate hoog zijn (er dient een muurtje verwijderd te worden , niet dragend en de huidige kozijnen) dat een geïsoleerde serre qua kosten vrijwel gelijk is. Graag vernemen wij van u de mogelijkheden een serre te laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis, zodat wij een grotere woonruimte kunnen creëren. Een foto van de achterzijde is bijgevoegd. Het liefst zo compleet mogelijk, geen casco. Ook in overleg wat de beste optie is voor een vloerverwarming, houten skelet of prefab.

Afdak voor fietsen

Wij willen graag een afdakje bouwen om onze fietsen onder te zetten. Het afdak kan tegen de stenen berging geplaatst worden. Er moeten 4 volwassen fietsen onder passen. Indien mogelijk plaatsen we er ook graag de afvalbakken onder.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw 4. 75 m bij 2 m. Aansluiten aan de uitbouw v.d. buren. Er is geen vergunning nodig. Er moet gedeeltelijk een fundering aangelegd worden, er moet stucwerk gedaan worden, en de uitbouw moet van steen zijn. Ik ontvang graag een offerte met de prijs inclusief en exclusief afwerking aan de binnenkant.

Uitbouw zolder

Wij willen ons dakterras op zolder om laten bouwen naar een extra slaapkamer. De maten zijn ongeveer 5,5 bij 3,5 meter. Aan de voorkant hebben we ook nog een ruimte van 5,5 bij 1,9. Dit willen we toegankelijk maken met een deur en daar een balkon van maken. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, en witte platen op de gevel. Er hoeft geen fundering in te komen en er hoeft ook geen stucwerk gedaan te worden. Ik ontvang graag een offerte.

Doorbreken dragende spouwmuur (27 cm dik) 1.80 meter breed en 220 hoog

We willen graag een dragende spouwmuur laten doorbreken. De muur is 27 cm dik. De doorbraak moet groot genoeg zijn voor 2 dubbele deuren, dus 1.80 meter breed en 2.20 m hoog. Ws met een latei erboven.

Uitbouw achterzijde

Ik wil een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning om zo de woonkamer te vergroten. De afmeting zal 2.50 meter diep bij 5.70 meter breed worden. De huidige houten pui zou ik graag gebruiken. Verder mag deze casco worden opgeleverd. Er is geen vergunning nodig.

Badkamer verbouwing

Ik zoek een aannemer/badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om een badkamer van 228 bij 285 cm. Naast het vervangen van de tegels en badkamermeubels moet er een muur (waar momenteel een deur in zit) dicht gemaakt worden. De meeste leidingen liggen nog op je juiste locatie. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping.

Casco uitbouw achterzijde

Ik wil een casco uitbouw van 1 x 3 meter van mijn toekomstige woning dat in september wordt opgeleverd. Het doel is het vergroten van de huiskamer. Hiervoor dient er een muur te worden verschoven van de garage. Ik heb mij reeds laten informeren over de fundering. Hiervoor zullen palen van 13 meter diep de grond in geslagen worden. Bij voorkeur wil ik dit project starten in augustus/september.

Advies over dakopbouw

Betreft nog geen offerte aanvraag, maar ben benieuwd of een dakopbouw mogelijk is bij mijn huis. Huis staat op houten fundering, en is uit 1907. Heb een link gestuurd waar oude foto's van vorige verkoper opstaan. Op de bovenste etage is een klein deel schuin, maar grootste gedeelte van het dak is plat. En dat stuk wil ik dan volledig opbouw hebben.

Renoveren woning

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn woning kan renoveren. Het betreft de volgende werkzaamheden: - Vervangen kozijnen door kunstof + glas - Tweedelige schuifpui - 8 ramen - Balkondeur - Badkamer renoveren - Tegel- & stucwerk - Plaatsen van zonnepanelen met omvormer en bekabeling op plat dak ~3000WP - Vervangen beslag binnendeuren x9 (2x vaste kast) - Vervangen voordeur - Onderhoud centrale verwarming (vervangen 9 thermostaatkranen, controleren / herstellen leidingwerk convectorput) - Trap Renovatie met laminaattreden (2x 12 treden met stootboorden) - Demonteren en afdoppen gasleiding kruipruimte - Opnieuw bedekken plat dak, 40 m2 + schuur á 7 m2

Schuur ombouwen tot kleine beautysalon

Ik wil mijn schuur van 20 m2 ombouwen tot een salon. Er moeten leidingen gelegd worden en gemetseld aan de binnenkant. Is het mogelijk dat er iemand langskomt om het op te meten? Verder zal het geïsoleerd moeten worden. Wat daar nog meer bij komt kijken weet ik niet dus dat zou ik graag met de aannemer willen bespreken als die hier is.