Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zoetermeer of directe omgeving.

2611 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, huis laten bouwen op eigen stuk grond, vrijstaande casco woning bouwen, prefab huis bouwen met 5 slaapkamers, nieuwbouw eigen ontwerp, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of zolderverbouwing in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zoetermeer:

Boven verdieping

Wij willen een verdieping boven op huis. Het moet 40 m2 worden en casco opgeleverd worden zonder stucwerk (wel elektra) met een trespa buitenkant. We hebben al een vergunning. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw realiseren (tekeningen en berekeningen reeds gemaakt)

Dakopbouw tussenwoning naast reeds gerealiseerde opbouw buren. Metselwerk doortrekken naar volgende verdieping. Zie tekeningen voor impressie. In situ te bouwen (geen prefab). Plat dak met bitumen. Vergunning nog niet in in gang gezet. Er zijn meerdere huizen die de opbouw al gerealiseerd hebben. Ook de andere buren hebben interesse. Trap te voorzien en trapgat in beton te voorzien. Berekeningen en bouwtekingen (incl statische bereken) zijn reeds gemaakt. Wil het graag voor de zomer uit laten voeren. Gaat om 50m2. Afmeting 5,7 x 9 meter. Moeten 2 kamers en een badkamer in komen. Die moeten dus ook gerealiseerd worden.

Dakopbouw met gemetselde gevels realiseren

Wij zouden graag een offerte willen van een dakopbouw van ongeveer 20 m2. Voor de overige 10 m2 zou ik graag een terras willen maken. Het huidige dak is van beton. De opbouw willen we gemetseld. Vergunning moet nog aangevraagd worden. We willen in ieder geval 1 raam en een deur met de kozijnen van kunststof. Het dak graag volledig dicht. Een trap en trapgat moet nog gemaakt worden. We willen deels complete oplevering, geen stuc en schilderwerk, maar wel leidingen (water) voor eventueel een washok en elektra.

Zolderverbouwing

Onlangs hebben wij op de tweede verdieping (zolder) twee dakkapellen laten plaatsen. Ons zolder bestaat uit een ruimte die wij willen gebruiken als slaapkamer en er is nu een ruimte waar de CV ketel hangt wat wij willen gebruiken als een waskamer. Er zal een muur verplaatst moeten worden zodat de slaapkamer groter wordt, de dakkapellen(plafond) afgetimmerd moeten worden, ruimte gemaakt moeten worden voor knieschotten voor bergruimte, verlichting verplaatsten (naar overloop) + dimbaar spotjes willen wij erbij hebben, de deur gaat nu open richting de slaapkamer, maar deze moet nu omgedraaid worden richting de overloop. En verder wat de mogelijkheden zijn om de zolder verder netjes glad afgewerkte te hebben. Online heb ik een aantal zolder inspiratie foto's gevonden wat wij graag willen voor ons zolder/slaapkamer. Ook heb ik een plattegrond van de indeling van ons zolder. Mocht het kunnen dan wil/kan ik dat versturen voor verdere verduidelijking.

Woning renoveren (totaal)

- Twee kozijnen vervangen begane grond, waarvan een met openslaande deuren. - verwijderen vloer woonkamer - Vloerverwarming woonkamer aanleggen op stadsverwarming (42m2) - Leggen pvc vloer (42m2) - Verwijderen twee radiatoren - Drie binnendeuren en kozijnen vervangen - Badkamer slopen en renoveren - Plaatsen nieuw raam badkamer - Renoveren achtertuin (70 m2)

keukenkozijn met vast bovenraam en stolpraam

Ik zou een offerte willen voor het plaatsen van 2 keuken ramen 2.010 x 1.193 bovenlicht met dubbelglas en HR++ stolpraam met HR++ Houten kozijnen.

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een stenen, casco uitbouw plaatsen van 5 x 3 met kunststof kozijnen en zou graag een indicatie prijs willen weten. Daarnaast wil ik ook weten wat het kost om een dakopbouw van 5,5 meter breed en een dakkapel te plaatsen. Casco/compleet is in overleg, en elektra/stuc werkzaamheden zijn ook in overleg. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.

Toog en muren verwijderen, radiator verwijderen, elektra verplaatsen en gehele woning stucen

15 mei krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning en dan zouden we een aantal dingen willen laten uitvoeren. We willen een toog verwijderen in keuken met daarbij een kleine radiator verwijderen. Afvoeren van radiator doen we zelf. Van de zolder 1 grote ruimte maken. 2 muren verwijderen en de elektra verplaatsen. Het zijn geen draagmuren. Een lichtschakelaar en stopcontact moet verplaatst worden, ongeveer 2-3 meter. Geen idee of stopcontacten geaard of niet geaard zijn. Verder willen we het dan afwerken, na het slopen. Ook de gehele woning willen we misschien laten doen. Wat voor soort stucwerk wel willen, pleisterwerk, spachtelputz enzovoort, weten we niet. Graag de mogelijkheden apart op de offerte vermelden. In totaal gaat het om ongeveer 200 m2.

Dakopbouw plat dak realiseren

We Willen een dakopbouw realiseren op een plat dak van 36 m2.

Uitbouw woonkamer realiseren

Uitbouw woonkamer: 2.5m diep, 5.0m breed. Prijs kwaliteitsverhouding moet goed zijn. Vergunning is niet nodig. Ik zou graag een prijs willen hebben voor een casco- en complete oplevering. Een fundering moet gelegd worden. De aanbouw moet van bakstenen gemaakt worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Nokverhoging plaatsen

Wij willen een dakverhogen of nokverhoging laten maken over de hele breedte van de woning, schoorsteen kan verwijderd worden. Liefst zouden we de voor en achtergevel recht omhoog willen laten opbouwen zodat als het ware de gehele kap omhoog gaat. Als dit niet mogelijk is dan zo dicht mogelijk richting de voor en achtergevel. Inclusief plaatsen van binnenwanden en een bergzolder in de nok (bij voldoende hoogte) Bij voldoende budget overwegen we zonnepanelen aan de gehele voorzijde. Vergunning in de offerte opnemen. Afmetingen worden hopelijk 4,5 breed bij 9 meter. Oplevering nog niet bekend, graag in overleg. Voorkeur metsel constructie met kunststof kozijnen.

Muur doorbreken en deur plaatsen

In verband verbouwing keuken willen wij graag een deur plaatsen tussen keuken en garage. De muur moet daarvoor worden opengebroken, en er moet een kozijn met deur geplaatst worden. Bestaande keuken is nog aanwezig, zal door ons verwijderd worden.

Kelder in tuin

Ik wil een werkruimte creëren in de achtertuin waar het huis nu niet genoeg ruimte bied. Afmetingen zal ongeveer 10 x 4 meter moeten worden. Vergunning wordt zelf aangevraagd.

Opbouw plat dak realiseren

Wij willen een volledige opbouw van circa 5 x 9 meter. Wij hebben plat dak, en verwachten dat de betonnen rand + houten panelen moeten worden doorgetrokken zoals op 1e verdieping. Vergunning moet nog. Bouwtekeningen zijn ook nog nodig. We zijn bij de gemeente langs geweest, en onze wensen zouden in principe geen probleem moeten zijn. Het dak is sterk genoeg, daar hebben we naar gekeken. We willen graag een offerte voor een complete oplevering en voor een casco oplevering. We staan blanco in het soort constructie. We denken aan prefab, maar advies is welkom. We hebben een tussenwoning. Graag zien wij een offerte tegemoet.

Dakopbouw

Wij spelen met het idee een dakopbouw te laten plaatsen. Het is tot op heden een los idee. Nog geen plannen. Voor ons is belangrijk dat wij weten hoeveel wij kwijt zouden zijn. In deze ruimte wij dan 2 kamers en een badkamertje gerealiseerd willen zien. Het gaat ons puur om een offerte. Het zou denken wij gaan om een prefab opbouw in gelijke uitvoering als onze buren hebben. Maar dit is van later zorg. Het gaat ons nu om een globale prijsopgave.

Uitbouw woonkamer

Wij zoeken iemand voor een uitbouw woonkamer: 8,5m lengte 4,5 breedte. Vergunning gaan wij zelf aanvragen, graag een complete oplevering. Constructie zelfde materiaal als het huis.

Herindeling zolder plat dak met dakterras

Ik wil graag een bouwtekening voor de herindeling van de tweede etage. Deze heeft een voorzolder waar de wasruimte is en een kamer van 4.38 (lengte) bij 4.00 (breed) meter. In totaal is de zolder 6.7 breed en 4.38 lang. In de voorzolder is er toegang naar het dakterras en in de kamer is er aan de andere zijde toegang tot een balkon en is er aan de andere kant een raam. Wat wij missen is een bergruimte. Graag willen wij een herindeling van de zolder. De slaapkamer mag best een stukje kleiner gemaakt worden.

Opbouw plaatsen

Ik wil graag een opbouw van ongeveer 8 x 5 meter laten plaatsen. Ik wil graag een offerte met de kosten van compleet en casco. Elektra en stucwerk doen we zelf. Ik weet alleen nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Er is een vergunning nodig maar die word makkelijk verleend.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een aanbouw aan de achterzijde van de woning realiseren van 2,5 bij 5 meter. Waarschijnlijk zal voor de fundering heipalen gerealiseerd worden. Er is geen vergunning nodig. Graag een aanbouw van metselwerk. Graag een casco oplevering, wel inclusief ramen. Begin februari zouden wij willen beginnen, als dit mogelijk is.

Balkon dichtmaken en bij de kamer betrekken

Ik wil graag mijn balkon bij de slaapkamer betrekken op de 2e verdieping. Het gaat om 480 x 200 cm. Ik laat de aannemer een eventuele vergunningsaanvraag hiervoor verzorgen. Wie kan ons daarbij helpen.

Verbouwing zolder, dakkapellen en creëren ruimte

Onze zolder (met alleen 1 dakraam, binnenmuren en een vliering) willen we graag bewoonbaar maken. Een grote dakkapel voor en ook achter zodat er 2 slaapkamers gecreëerd worden. Het liefst ook een kleine simpele badkamer waar ruimte is voor de was, droog en evt strijk, of een aparte wasruimte. Inclusief meer licht bij het trapgat en ook voldoende opbergmogelijkheden. Tevens hebben wij 2 dakramen op de eerste verdieping die al jaren aan vervanging toe zijn. Graag zouden wij in deze kamers ook meer licht creëren. Het liefst met een dakkapel, maar wij weten niet of dat nog mogelijk is als er op zolder al een dakkapel komt. Geen vergunningen nog aanwezig. Graag afgewerkt opleveren aangezien wij niet in de mogelijkheid zijn om zelf veel te klussen. Creatieve oplossingen voor een aparte werkplek boven het trapgat zijn zeer welkom. :). In de bijlage een oude tekening van toen we nog een dakopbouw van plan waren. De gemeente lag hier in de weg. De Ruiter dakkapellen heeft deze gemaakt toen. Met hen willen we voor nu niet verder.

Serre met uitbraak realiseren

Graag zou ik een woonserre met uitbraak 5 x 3 m met schuif pui willen realiseren. Graag ook de optionele kosten voor spotjes en zonwering. Compleet/casco is in overleg. Er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden, er moet een fundering in komen en het moet een kunststof serre worden. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Graag ontvang ik een offerte.

Overkapping voor balkon en casco opbouw realiseren

Het project betreft een bestaand kantoorpand wat omgeturnd gaat worden naar 4 appartementen. Op de tweede verdieping moet een balkon overkapt worden over de breedte van het pand ca. 9 meter. Op het dak komt er een verdieping met de afmeting ca 3.5 x 14.5 meter. Er zullen HSB wanden geplaatst worden, welke bekleed moeten worden met isolatie en steenstrips. Tekeningen zijn aanwezig, en de bouwvergunning is ook al rond.

Verbouwing keuken

Ik heb een appartement gekocht en zou graag de keuken willen vervangen en verhuizen naar de achterkant waar nu de eetkamer is zie plattegrond. Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: - verleggen van leidingen. - nieuwe ruimte voorbereiden voor de nieuwe keuken. - de ruimte waar nu de keuken staat verbouwen naar een slaapkamer.

Erker voorkant van de woning

Wij willen graag een erker aan de voorkant. Hierin willen wij drie ramen, een van de ramen dient een kantelraam te zijn, de kleur van de kozijnen willen wij antiek groene kozijnen. De gewenste afmetingen zijn 4 x 1.5 meter, graag met kunststof kozijnen en dubbel glas en compleet opgeleverd. Daarnaast moeten wij voor de vergunning een bouwtekening laten opstellen als u dit ook kan graag ook meenemen in de offerte anders zoeken wij daar een andere partij voor.