Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zoetermeer of directe omgeving.

2396 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, serres van appartementencomplex vervangen, nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage, houten huis / atelier laten bouwen, uitbouwen met kelder eronder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zoetermeer:

Achterzijde woning uitbouwen

Breedte woning is bijna 6 meter. Diepte ongeveer 2,5 meter eraan. Met openslaande deuren

Dakdoorvoer van 150mm voor een rookkanaal maken

Boren van rookkanaal door plafond van woonkamer door betonnen dak van uitbouw/garage met bitumen dakbedekking. Woonkamer is bewoond en schoon. Wat kost alleen dit gat boren, inclusief uren en voorrijkosten? Indien er 4 extra gaten geboord moeten worden, 2x 100mm in zelfde plafond voor hemelwater en in de vloer daar onder (piepschuim delen met betonnen afdekvloer) en 2 gaten 30/35mm door vloer woonkamer voor CV leiding, wat zijn dan de meerkosten (evt per gat) (de cv gaten liefst droogboren in verband met parketvloer, deze mag wel vochtig of een beetje nat worden maar er mag geen water onder het parket komen).

Kelder in tuin

Ik wil een kelder in mijn tuin. De buitenmaten zijn 7 meter diep en 7,9 meter breed. Mijn woonkamer ligt op de eerste verdieping en mijn tuin ook. Graag ontvang ik een offerte.

Cementdekvloer slopen en sleuven frezen in beton

Ongeveer voor 50 m2 moet een cementdekvloer eruit gehaald worden. Hieronder ligt nog vloerverwarming, deze kan ook eruit. Daarna het liefste sleuven laten vrezen in het beton voor vloerverwarming. Ook op de bovenetage sleuven frezen voor centrale verwarming in de betonvloer. Dit is zeer slecht gedaan door de vorige aannemer. Het huis bevindt zich op de 2e en 3e etage. Graag zou ik een offerte willen ontvangen. Al is het voor jullie waarschijnlijk moeilijk in te schatten over de sleuven voor de centrale verwarming zonder het gezien te hebben. Afhankelijk van de prijs zou ik anders eventueel de beneden- en bovenverdieping apart willen doen.

Draagmuur vervangen door H-balk

Draagmuur 200 b x260h en ondersteunen met H-staalbalk

Stenen dakopbouw op plat dak bouwen

Platdak 40 m2. Van steen, met electra en verwarming,

Tegelvloer verwijderen

Ong. 45 m2 tegelvloer vewijderen. Vloer ligt er anaf de bouw in 1992, een 10m2 is later bijgebouwd. Graag prijzen inclusief afvoeren tegels. Huis is vrij toegankelijk op begane grond (eensgezinswoning) maar wel met dorpel en optstap van ong. 12 cm.

Draagmuur slopen

Graag een offerte voor het verwijderen van een (draag)muur van 2 x 2.60 meter hoog. Wij weten niet zeker of het een draagmuur is of niet. Inclusief het afvoeren van materialen. Inclusief afvoeren van materialen.

Woning vergroten

Ik ben mijn aan het oriënteren voor een uitbouw of serre. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor onderstaande afmetingen: - 2 meter diep, 4,8 meter breed; - 2,5 meter diep, 4,8 meter breed; - 3 meter diep, 4,8 meter breed. Het gaat om een stenen uitbouw met als afwerking het liefst alles glas en van kunststof met een grote schuifpui. Aan de andere kant wil ik de mogelijkheden weten voor een serre van volledig kunststof. Het gaat hierbij om een luxe serre met maximale isolatie. De verder afwerking aan de binnen zijde is voor mij nog niet duidelijk.

Nieuwe opbouw plaatsen

Wij hebben in de jaren '70 een met Trespa afgewerkte opbouw laten zetten. Deze is nu in zeer slechte staat. Graag zouden wij advies krijgen over de mogelijkheid om deze te renoveren of te vervangen en wat zijn de kosten waar wij rekening mee moeten houden? Het zou gaan om ongeveer 5 bij 8 meter.

Uitbouw op tweede verdieping

Wij willen alleen op 2e etage een uitbouw plaatsen (groene deel). Zie bijlage. Ik wil weten wat de verschillen zijn tussen prefab, houtskelet en metselen. Ik wil elektra leidingen naar de uitbouw toe getrokken hebben.

Hele woning bouwen

Ik wil graag een drielaagse woning van 220 m2, geheel realiseren. Graag offertes zowel voor casco als voor een complete afwerking.

Sleuf frezen in beton (plafond)

Wij willen een lichtpunt in het plafond (beton) laten verplaatsen. Hiertoe moet een sleuf van ongeveer 65 cm worden gefreesd. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van afval mag apart op de offerte komen.

Onderkeldering zijtuin

Wij willen graag weten wat de kosten zijn van het onderkelderen van onze tuin aan de zijkant van ons huis. Het gaat dan om een ruimte van 6 meter breed en ongeveer 6 meter lang.

Aanbouw aan huis

Voor onze nieuwe woning uit 1960 zou ik graag een offerte aanvragen voor een uitbouw. 6 meter breed, 3 meter diep en ongeveer 2,50 meter hoog. Gaarne achterzijde met een schuifpui van 4 meter breed. Casco oplevering met buitenkant afgewerkt. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden meegenomen in de offerte.

Diverse verbouwingswerkzaamheden

Wij willen binnenkort onze woning laten verbouwen. Voordat er medio februari een nieuwe keuken geplaatst wordt, willen we 2 togen laten maken. Het gaat om 1 toog in de woonkamer en 1 toog op de plek waar nu een kozijn zit naar een kleine bijkeuken van 160 x 170 cm. Verder willen we de hal laten isoleren, 2 wanden en het plafond in de bijkeuken laten isoleren en er een nieuw plafond in laten maken. Er moet ook isolatieglas in de bijkeuken worden geplaatst.Ook willen we installatiewerk laten verzorgen voordat de nieuwe keuken komt. Voor de plaatsing van een nieuwe vloer en keuken hebben we al een vakman. De bijkeuken grenst aan de schuur en is niet verwarmd. We willen graag uw advies hoe we daar toch een verwarming kunnen aanbrengen. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte.

Casco dakopbouw laten realiseren

Wij willen een casco dakopbouw laten realiseren. Afmetingen 9x5 m totaal 45 m2 Waarvan 1 muur door gemetseld dient te worden voorkant opbouw. Achterkant schuin dak . De buren links hebben al een dakopbouw buren rechts niet.

Achterzijde uitbouwen

Wij willen in uitbouw realiseren bij een huis waar we in geïnteresseerd zijn. Het is een huis uit 1975, namelijk . Het gaat om een uitbouw van 4.8 meter breed en diepte kan 1,5 of 2 meter zijn dit ligt aan de kosten. Tevens de look is belangrijk graag de goedkoopste optie qua uiterlijk en de optie geheel van glas met kunststof en een schuifpui of openslaande deuren. Wij wonen hier dus niet, maar voor we het willen kopen willen we weten of we het huis kunnen betalen met een uitbouw, zonder is het geen optie voor ons.

Opbouw op garage bouwen

Wij willen graag weten wat de kosten zullen zijn van een opbouw op de garage om zo de woning te vergroten. Er moeten dan twee slaapkamers gerealiseerd worden. De bestaande groter gemaakt en een nieuwe, waar tussen nog een toilet geplaatst moet worden. De woning zijn wij nu aan het kopen. De afmetingen van de opbouw zijn 2. 87 x 10. 56. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden, omdat meerdere deze opbouw al geplaatst hebben. Graag ontvangen wij een offerte wat dit ongeveer zou kunnen gaan kosten. Samengevat. Een opbouw recht toe recht aan boven op de garage. Deze hebben meerder mensen al laten plaatsen. Van een bestaande kamer een grotere kamer maken en een nieuwe kamer in de opbouw. Tussen de kamers moet aan het einde van een gangetje een toilet komen. Hoop dat ik nu genoeg informatie gegeven heb en jullie bij een offerte kunnen geven wat dit ongeveer zou gaan kosten.

Uitbouw aan de achterkant aanbouwen

Uitbouw aan de achterkant van 5,5 x 2 meter, binnenmaat. De buren links en rechts hebben reeds een uitbouw van respectievelijk 2 en 1,5 meter diep. Dat zijn beide gemetselde aanbouwen. Kan onze aanbouw daar aan gezet worden? Er zal in ieder geval een fundering gemaakt moeten worden. De achtergevel doorbreken en ondersteunen. Verwarming moet doorgetrokken worden, wellicht een convectorput plaatsen. Er hangt nu een radiator onder het raam in de achtergevel. Oplevering casco of alles spacken.

Nokverhoging maken en trap plaatsen

Nokverhoging tweezijdige dakkapel, ongeveer 4 meter + trap plaatsen

Beton op de oprit storten

Ik wil beton storten op de oprit. Oprit 100 m2 die gedeeld wordt met de buren. Markeringen voor de afscheiding is nodig op het beton. Op dit moment is de oprit met grindtegels. Graag offerte wat de totale kosten zijn inclusief btw.

Slopen van een woning

Om een nieuwe woning te kunnen bouwen moet de huidige woning worden gesloopt. De woning is c.a. 400 m3. Onderbouw is metselwerk en bovenbouw hout. De woning is in 1991 volledig herbouwd en er is geen asbest te verwachten. De toegang van het perceel is via een houten brug, niet geschikt voor zwaar materieel. Er kunnen bijvoorbeeld wel dragline schotten van 6 meter over de brug worden gelegd. Er kan altijd op locatie gekeken worden in onderling overleg en vanaf volgende week. Er zijn nog geen vergunningen aangevraagd.

Kamers maken op zolder

Nu dakkapel is geplaatst, kunnen er wanden op zolder geplaatst worden; - Een metalstudwand van c.a.. 430 x 255, 100 mm dik geïsoleerd met steenwol of glaswol, - Een metalstudwand van c.a. 507 x 241, 100 mm dik geïsoleerd met steenwol of glaswol, - 2x stalen opdekkozijnen 930 x 2115 mm, RAL9010, - 2x opdekdeuren 930 x 2115 mm, RAL9010. Daarnaast wil ik graag diverse stopcontacten en lichtpunten in de wanden. Eventueel op bepaalde plekken wandachterhout. Mogelijk verplaatsen van de verwarmingsradiator en het maken van een luik in knieschot. Er kan altijd iemand in overleg langskomen om de situatie te bekijken.

Opbouw op plat dak maken

Kunt u een indicatie geven van de kosten van een dakopbouw op een plat dak? Houtskeletbouw. Inclusief plaatsen trap. Het dak word aan u opgeleverd zonder dakleer en vv OSB plaat. Daar moet een kartonnen doos komen die wind en waterdicht is. Er hoeven geen leidingen naar de opbouw getrokken worden. Er moet een deur in komen omdat er een dakterrasje komt. De opbouw moet ongeveer 30 m2 worden.