Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wateringen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wateringen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wateringen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Wateringen of directe omgeving.

173 klanten uit Wateringen bevelen een bij Casius in Wateringen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wateringen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, renovatie en uitbouw aan tussenwoning, een woning uit- en opbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Wateringen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wateringen:

Scheef wegzakkende buitenmuur

De buitenmuur van onze aanbouw heeft scheuren. Graag vragen wij een offerte aan voor het herstel. Oppervlakte niet bekend.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een prefab uitbouw realiseren. De afmetingen zijn 5.16 breed en 1,50 meter diep. Er is geen vergunning nodig. Ik weet niet of er een fundering nodig is, hier laat ik u graag naar kijken. Graag casco oplevering. Graag de prijs voor elektriciteit apart vermelden op de offerte. Hoelang zou de bouw duren?

Uitbouw achter in tuin

Ik wil graag een uitbouw van 255 cm hoog 320 cm breed en 300 cm diep. Het moet een houten uitbouw met elektra, stucwerk, en een fundering worden. Ik weet niet zeker of er een vergunning voor nodig is. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde huis

Ik wil graag een uitbouw aan de huiskamer: 5.20 x 2 m. Casco/compleet en van welk materiaal het gemaakt moet worden is nog in overleg. Er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden en er moet een fundering in komen. Graag zou ik een afspraak maken. Ook graag advies over vloer met vloerverwarming.

Aluminium serre van 60 m2 bouwen

Ik ben net verhuisd, en zou graag een serre (aluminium) willen laten bouwen in mijn tuin, inclusief een fundering. Ongeveer 60 m2, aan het huis verbonden aan een kant (links). Achterkant en rechterkant dicht. Voorkant met open deuren. Ik wil graag een richt prijs, met verschillende opties horen. Afspraak altijd mogelijk. Locatie zeer goed toegankelijk en parkeerplaats op eigen grond.

Uitbouw zijkant nieuwbouw woning

Ons nieuwbouwhuis wordt nog aan gebouwd maar we zouden de woonkamer graag willen vergroten met 4x7 m. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet van bakstenen en glas gemaakt worden. Er is een vergunning voor nodig en die moet ik nog aanvragen.. Wat zouden de kosten zijn?

Complete uitbouw achterzijde boven

Ik wil graag weten wat het kost om aan de achterzijde en mogelijk ook aan de zijkant van mijn woning op de bovenste verdieping een uitbouw te plaatsen. De uitbouw komt dan op mijn eigen onderste etage (uitbreiding via dakterras op woonkamer en/of uitbreiding van kleine slaapkamer boven op slaapkamer beneden, zie plattegronden. Complete oplevering. Vergunningsprocedure zet ik zelf uit.

Uitbouw achterzijde

Onze nieuwbouwwoning zal begin december 2018 opgeleverd worden. De woonkamer willen wij dan graag uitbouwen met 2.40 bij 5.76 meter. Daar dit aan de tuinzijde is hebben wij geen vergunning nodig. Er is in de woning al vloerverwarming aanwezig en de uitbouw mag casco worden opgeleverd.

Kleedkamers met doucheruimte bouwe

2 kleedruimtes moeten verbouwd worden. (heren & dames) het is gedateerd. Dames hebben te weinig ruimte, douche/toilet moet verplaatst worden en mogelijk 1 toilet erbij. Momenteel is er tegelwerk. Vereiste is dat het lang mee gaat, niet snel vies wordt en makkelijk schoon te houden is.

Bestaand huis onderkelderen

Ik wil mijn nieuwbouwhuis van 2 jaar oud laten onderkelderen. De kruipruimte dient tot 2.50 meter uitgezogen te worden en er zal een kelder van 2 meter breed en 11,5 meter lang gemaakt moeten worden. De wanden en de vloer wil ik laten storten en waterdicht maken. Er is geen afwerking nodig. De woning is goed bereikbaar en er is nog geen vergunning aangevraagd.

Geïsoleerde uitbouw maken

Wij willen een geïsoleerde uitbouw aan achterzijde van de tussenwoning die wij per 1 juli hebben gekocht. De maten zijn 2,40 meter diep, 5 meter breed en 2,60 meter hoog. Er mag gebruik worden gemaakt van de fundering van de beide buren. Er behoeven dus ook geen zijmuren te worden gemetseld. De pui moet met grote ramen worden met een dubbele tuindeur. De vloerverwarming moet worden geplaatst en aangesloten op het huidige systeem en de elektra doorgetrokken. De muren willen wij graag laten stuken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Uitbouw achter aanbouwen

Uitbouwachter aan het huis bouwen. Circa 16 m2

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Graag ontvang ik een richtprijs voor het realiseren van een uitbouw van 4.80 breed en 2.50 diep en 245 hoog (dit is de hoogte van de binnenzijde woonkamer). De heipalen zijn al in aanwezig, er is nog geen H bint, wel een latei. De uitbouw komt tegen 2 bestaande uitbouwen van de buren. De uitbouw hoeft alleen voorzien te worden van de ruwbouw dus eigenlijk alleen de constructie en fundering, buitenmuur, lichtstraat en schuifpui.

Betonvloer storten en vlinderen

Betonvloer storten +-33 m2 met vloerverwarming en glad vlinderen of een smeervloer aanbrengen. Het gaat om de vloer van de huiskamer. Ik doe zelf het voorwerk; puin is al weggehaald en ik heb de grond geëgaliseerd met zand. Eerste indicatie voor de vloer met vloerverwarming graag per mail.

Kelder maken onder de oprit en berging bij een tussenwoning

Ik woon in een tussenwoning met aan de voorzijde een oprit en naast de entree een inpandige berging. Ik heb de wens om zowel de oprit als de berging te onderkelderen. Het gaat om een kelder van 4 x 8 à 9 meter waar ik een volwaardige kamer in wil maken. Ik ben zelf bouwkundige van oorsprong en weet dat de aanleg niet heel eenvoudig zal zijn. Ik wil graag in gesprek gaan met bedrijven die hier ervaring mee hebben. Ik bespreek dan de mogelijkheden en ontvang daarbij uw prijsopgave.

Slopen keuken en badkamer

Het betreft het verwijderen van de oude keuken en een badkamer. Voor de keuken gaat het om keukenkastjes, wandtegels, een hout aanrechtblad en inbouwapparatuur. De badkamer s ongeveer 2,50 bij 2 meter groot. Hier gaat het om een wastafel, douchecabine, toilet en de vloer-wandtegels. De tegels is ongeveer 17 m2 bij elkaar. Voor de woning zal er een container geplaatst gaan worden, hier mag het puin in worden gestort.

Gefundeerd tuinhuis met overkapping langs sloot

Ik wil een blokhut met overkapping plaatsen achter in de tuin langs de sloot. Totale breedte ongeveer 10 meter. Het gedeelte waar dit moet komen is aflopend naar de sloot dus moet het op palen gebouwd worden of de gehele grond moet worden opgehoogd met damwand. Aflopende gedeelte ongeveer 2 meter diep met max hoogteverschil van ongeveer 80 cm. Graag offerte en aanbeveling of ophogen beter is met damwand of alles op houten palen te zetten zodat de blokhut en vloer van overkapping daar opgezet kan worden.

Bouw van een praktijk/atelieruimte

Nieuw te bouwen eenvoudige praktijk/atelierruimte, parterre en verdieping 12 x 4.40 meter. Er zijn tekeningen beschikbaar, vergunningen zijn ook aanwezig. Tevens advies omtrent elektrische vloerhoofdverwarming, in combi met zonnepanelen?

Garage tot praktijk verbouwen

Ik wil de garage verbouwen tot praktijktoegang met wachtkamer en toiletruimte. De voorgevel van de garage moet worden voorzien van een stenen muur met raam en toegangsdeur. De garagedeur moet eruit gehaald worden. De garage is verdeeld in een deel voor de praktijkruimte en werkplaats. Van de werkplaats moet voor een deel wachtruimte met toilet worden gemaakt. Vanuit de wachtkamer moet er een doorkijk zijn naar de werkplaats. Waar het toilet gaat komen, zit direct aan de buitenmuur het washok van de woning. Een sanibroyeur is voldoende. Tekeningen en vergunning is aanwezig.

Draagmuur slopen en draagbalken plaatsen

Slopen van draagmuur en plaatsen van twee draagbalken.

Gedeelte van de draagmuur slopen

Het betreft een muur tussen de keuken en woonkamer. De muur is 3 meter lang. Aan de raamkant wil ik 25 cm laten staan en aan de andere kant 70 cm. Er zal dus ongeveer 2 meter verwijderd moeten worden en hierna een draagbalk geplaatst. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Zolder ombouwen tot twee slaapkamers

Wij wonen in een hoekwoning, waar wij de hoge zolderverdieping van ongeveer 5,1 x 4 x 4 meter graag willen laten verbouwen. We willen er 2 kamers laten maken met daarboven een vliering voor bergruimte. Er zijn aan 1 zijde al twee hoge dakramen. Aan de andere zijde willen we graag een dakkapel laten plaatsen van ongeveer 4 meter breed. Verder willen we de cv ketel en het collectorvat weg laten werken in een houten ombouw of kast. We vinden het prettig om in een persoonlijk gesprek de verbouwing te bespreken en alles hier te laten inmeten. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte.

Aanbouw laten plaatsen

De achteruitbouw zal circa 4 meter bij 4 meter moeten zijn

Woning verbouwen plus aanbouw

Ik ontvang graag een offerte voor het gedeeltelijk verbouwen van de woning. Het betreft het slopen van binnen muren, verplaatsen cv ruimte, aanbouw van 5 m2 naar 16 m2 vergroten, aanbrengen onderslag 3.5 meter in verband met het weghalen van een steunmuur, elektra aanpassen, zo ook verwarming, dakdoorvoer voor houtkacheltje, kozijnen en gevelbeplating onderhoudsvrij, fundering voor uitbouw plus vloer, afvoer sloopmateriaal, bouwplaats goed toegankelijk. Het zijn kleine ruimtes die dus één grote ruimte moet worden. Er moet in die ruimte 2 deuren komen, waarvan een deur brandvrij en één raampartij van circa 1.5 meter bij 2 meter.

Steunmuur wegbreken en draagbalk plaatsen

Ik wil graag een draagbalk geplaatst hebben in een steunmuur, welke er uit gehaald moet worden. Het moet namelijk een open keuken gaan worden. De breedte zal om en nabij 2 meter moeten worden om te breken. De hoogte is 2,60 meter hoog. Graag ontvangen wij een offerte inclusief het afwerken van de muur.