Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur verwijderen op de eerste verdieping:

Draagmuur verwijderen op de eerste verdieping

Ik wil een stuk van een dragende muur laten verwijderen op de eerste verdieping tussen twee slaapkamers. Het stuk is ongeveer 2 meter breed en 2,50 - 2,60 meter hoog. Er moet een constructie tekening gemaakt worden, een latei of H balk geplaatst worden, het sloopafval moet afgevoerd worden en de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Wassenaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur verwijderen op de eerste verdieping uit heel Nederland:

Verbouwklus aan een pand uit 1900

Ik zoek een aannemer voor het uitvoeren van een verbouwing. Objectgegevens:2e verdieping, pand uit ~1900, halfsteens draagmuren, 78m2 Werk om te verrichten: Gedeeltelijk slopen van enkele niet-dragende muren. Plaatsen van stempels ten behoeve van draagmuur ingrepen. Gedeeltelijk verwijderen draagmuren en plaatsen van twee poorten. Verwijderen van gehele vloer van de woning . Ik heb de constructietekening van de te verwijderen muren en te plaatsen poorten en stempels aangebonden. De vergunning is al aangevraagd.

Draagmuur verwijderen

Ik wil de keuken bij de woonkamer betrekken en daarvoor wil ik een draagmuur tussen de keuken en de woonkamer later verwijderen en een draagbalk laten plaatsen. Op de plattegrond kun je zien om welke muur het gaat. Het gaat om een overspanning van 3,10 meter. Indien mogelijk wil ik dat de draagbalk in de plafond wordt verwerkt, dus geen zichtbare (afgewerkte) draagbalk. Graag voor beide situaties een offerte.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik wil graag een draagmuur slopen van ongeveer 18m2. En dan een steunbalk plaatsen van 7 meter, daar onder mag nog een steunbalk geplaatst worden als dat nodig is.

Draagmuur verwijderen

Het gaat om een muur met de afmetingen van ongeveer 3 M bij 2,50 M, daarnaast moet het ook weer mooi afgewerkt worden met bijvoorbeeld stucwerk

Draagmuur deels verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen de draagmuur deels laten verwijderen. Gaat om een stuk van 2,5 meter haaks op de achterwand. Er staat een paal die de betonnen ligger draagt waar de achterkant van de woning op rust. Het liefst zouden we die stenen paal vervangen voor een dunnere paal. Doordat er een betonnen ligger is, dient er er aan beide kanten van de draagbalk een staander te komen. Zou dus gaan om: een stenen paal vervangen voor een dunnere (stalen?) en een draagmuur opvangen met aan 2 zijden een draagpaal. Een constructie berekening moet nog gemaakt worden. We krijgen 2 juni de sleutel en de muur dient zo snel mogelijk te worden verwijderd in verband met opmeten keuken. Dus in de week van 2-5 juni. Woning is houten skeletbouw. Het betreft het stukje muur met de half ronde boog op de foto.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

In ons huis willen wij op 2 plekken een muurdoorbraak in verschillende draagmuren, één voor een deuropening en één voor een venster. Er zijn al tekeningen en berekening gemaakt, op beide plaatsen moet een balk terug (HE100B en HE200B). De muren zijn van beton. Wij willen de klus graag eind juni uitvoeren, als dat kan

Constructieberekening maken en draagmuur verwijderen

Graag wil ik een doorgang laten maken van keuken naar woonkamer. Ca. 85 cm breed en 220 hoog. Het is voor zover ik weet een draagmuur.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

De draagmuur tussen keuken en eetkamer moet worden weggehaald op de 3de etage van een 6 laags appartementsgebouw. De opening die moet worden gemaakt is 2 meter breed.

Begane grond verbouwen (woonkamer/keuken)

Op dit moment heb ik een dichte keuken en wordt deze door een draagmuur gescheiden van mijn woonkamer. Hiervan zou ik een open ruimte willen maken. De draagmuur moet dus verwijderd worden. Het is 4 meter breed en 2,50 meter hoog. Het betreft een gestucte muur. Ik zal nog constructietekeningen laten maken. De keuken zou dan verplaatst worden naar wat nu woonkamer is. Met aansluiting voor inductie (nu gas). Dit laat ik door de keukenboer doen. Ik ben me bewust van nieuwe verwarming, stucwerk, verwijderen huidige keuken en tegelwerk (voeren wij zelf uit), nieuwe vloer, elektra en loodgieterswerk. De vloer laten we door iemand anders doen, de muren stucen en de leidingen kan eventueel via de aannemer. Ik overweeg ook tuindeuren te laten plaa in wat nu de woonkamer is. Ben me aan het oriënteren op kunststof, staal of houten tuindeuren. Hiervoor moet ook nog een muurtje worden weggehaald. De tuindeuren eventueel ook door de aannemer laten plaatsen.

Draagmuur inkorten

De draagmuur tussen woonkamer en keuken 1,5 mtr verwijderen. Er is nog geen draagkracht berekening. Tot aan schilderij (zie foto)

Partners

Partners van Casius