Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwe betonvloeren maken:

Nieuwe betonvloeren maken

Een vloer van 16x4 meter 10 cm dik met isolatie van ongeveer 5 cm i.v.m. nieuw te bouwen koelcel. Een zwaardere vloer van 16x6 meter 15 cm dik met 2 netten i.v.m. parkeren van vrachtauto.
Onze klant uit Wassenaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe betonvloeren maken uit heel Nederland:

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Wij willen graag een houtkachel laten plaatsen. Tevens wil de klant een rookkanaal laten maken van ongeveer 7 meter. De pijp moet door 2 betonvloeren met zachte stukken en door het pannendak. De klant ontvangt graag een prijsindicatie inclusief de afvoer pijp.

Rookkanaal maken voor de houtkachel

Rookkanaal maken voor houtkachel Lengte 9 meter, 2 betonvloeren en pannendak

Onderhoud aan VvE-pand

Wij willen onderhoud laten verzorgen aan een aantal woningen en de VvE wil daarvoor graag uw prijsindicatie ontvangen aan de hand van bijgevoegd document. Het gaat om diverse werkzaamheden, zoals het opknappen van een daglicht, vervangen van roedes, opnieuw plaatsen van ruiten, vervangen en vastzetten van divers zink en lood, HWA van PVC vervangen en overig onderhoud daaraan, nieuwe dakpan plaatsen, roestvrij maken van metalen delen aan balkons, betonvloeren en plafonds inspecteren, eventueel repareren en conserveren/schilderen. Ook is inspectie nodig van enkele balkons die wij nog niet hebben kunnen bekijken. Wij ontvangen graag uw vragen per email, een bezoek kunnen wij niet inplannen.

Betonnen vloer en afwerkvloer storten

Ik ben op dit moment de houten vloer van 32 m² in mijn L-vormige woonkamer aan het verwijderen. Ik ga vervolgens de riolering vervangen en wil er daarna een geïsoleerde betonvloer op maken. Ik zal zelf zand aanbrengen met isolatiemateriaal en een wapeningsnet. Daarop wil ik graag een betonvloer van 10 cm dik laten storten. Daar ga ik zelf vloerverwarming op aanbrengen. Ik wil er daarna een afwerkvloer van 5 tot 7 cm dik op. Mijn woning ligt op 6 meter vanaf de openbare weg en is dus goed bereikbaar. Ik ontvang voor beide betonvloeren graag uw aparte prijsopgave.

Geïsoleerde betonvloeren maken

Ik wil graag een vrijblijvende, gespecificeerde offerte voor het aanbrengen van nieuwe geïsoleerde betonvloeren met vloerverwarming, totaal 200 m2. Op de begane grond en goed bereikbaar. Het gaat om twee gedeeltes. De vloerverwarming met in delen (50 m2 en 150 m2 verdeeld in aparte delen). Het gaat om een molen.

Haard Malmö plaatsen

Haard Malmö plaatsen. Twee gaten in betonvloeren boren. 1 dakdoorvoer door pannendak maken. Rechte enkelwandige pijp in de huiskamer. Dubbelwandige pijp door slaapkamer 2,40 meter. Dubbelwandige pijp door zolder 1,50 meter hoog. Afvoer op het dak.

Betonvloeren voor twee schuurtjes storten

Ik wil in mijn tuin twee plaatfunderingen laten storten, zodat ik daar later een paar schuurtjes op kan bouwen. Het gaat om één plaat van 3 x 2,5 meter, 20 cm dik. De andere plaat meet 10 x 4 meter en is ook 20 cm dik. Er moet een randkist worden gemaakt voor beide funderingen. De ondergrond is aarde en zand. Ik zal in eigen beheer de grond laten uitgraven en vlak laten maken. Er worden ook al enkele bomen gerooid. Ik wil het werk volgend jaar laten uitvoeren, in onderling overleg.

Betonvloeren aanbrengen in toren 60 meter hoog

Ik wilde graag een schatting aanvragen voor een uitzonderlijk project. Mijn oog viel op een watertoren in Meerkerk die momenteel te koop staat: een interessant pand waar nog veel aan verbouwd dient te worden waar ik geen zicht op heb. Ik ben een beetje aan het rondkijken voor hoeveel zo'n toren omgebouwd kan worden tot een woon/werk pand. De toren is 60 meter hoog en heeft een diameter van 9 meter (buitenkant) en er zou een aantal plafondvloeren gemaakt dienen te worden om de ruimte goed te benutten. We willen uitgaan van 6 verdiepingsvloeren. We zetten er later trappen in, wel trapgaten maken. Ik vroeg me af in welke prijsrange ik ongeveer zou moeten denken voor het laten maken van 6 plafonds. Ik begrijp dat er geen echte schatting gemaakt kan worden met zo weinig informatie, maar ik vroeg me af of je hier aan bijvoorbeeld 30.000 tot 50.000 moet denken of dat eerder richting de 150.000 tot 250.000 gaat. Ik zou heel erg geholpen zijn als jullie een prijsrange zouden kunnen afgeven voor dit ambitieuze project.

Rookkanaal en kachel in de woning

Ik zou graag een offerte van u willen ontvangen voor het aanleggen van een rookkanaal in een woning. Op dit rookkanaal wordt een houtkachel aangesloten. Het rookkanaal moet door twee betonvloeren aangelegd worden en aangesloten worden op een bestaande schoorsteen. De houtkachel moet nog aangeschaft worden. Ik verneem graag of u op basis van deze gegevens een globale prijs kunt afgeven, zodat we een indicatie hebben wat de aanleg van een dergelijk rookkanaal gaat kosten. Dit rookkanaal moet aangelegd worden in een woning waar wij na 22 januari de beschikking over hebben. Daarna zou u op locatie de situatie kunnen komen bekijken, zodat u een definitieve offerte kunt maken. Alvast bedankt voor uw reactie.

Combiketel verplaatsen naar zolder

Ik wil graag de combiketel verplaatsen van de keuken naar zolder. Het betreft een woning met 3 woonlagen en betonvloeren. Wie kan een inschatting maken hoeveel dit gaat kosten en wanneer zou dit gerealiseerd kunnen worden?