Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wassenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wassenaar heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wassenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Wassenaar of directe omgeving.

195 klanten uit Wassenaar bevelen een bij Casius in Wassenaar aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wassenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in Wassenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wassenaar:

Opbouw realiseren

I would like to build a new floor on the back of my house. You can see the attached picture, red one is my house and the green is my neighbor, I would like to do the same. It has to be around 10 m2.

Keuken renovatie

Ik wil de keuken vernieuwen. Hiervoor moet er eerst een draagmuur (deel ervan, 80 cm) weggehaald worden. Bestaande vloer ( 35m2) uithalen en vervangen, keuken verwijderen, loodgieters/elektra werkzaamheden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Aanbouw realiseren

We willen graag keuken en serre uitbreiden. Het moet 24 m2 worden en de schuifpui heb ik al. Vergunning heb ik ook al aangevraagd en het moet compleet opgeleverd worden met stuc/metselwerk en elektra. Verder hoeft er geen fundering te komen en wil ik dat het van aluminium/hout gemaakt word.

Serre plaatsen

Ik orienteer mij op een serre van circa 5x5m. Op de plek waar nu de uitbouw met plat dak zit. Deze uitbouw dient de worden verwijderd. In de serre komt de keuken. Ik zoek een pyramide dak. Een dichte zijkant, een vaste glazen zijkant en een zijkant met schuifpui. Ik heb hier geen vergunning voor nodig, er moet een fundering in komen, er moet elektra in komen en verder wil ik dat het compleet opgeleverd word.

Uitbouw realiseren

Graag willen wij een uitbouw voor onze jaren 30 hoekwoning. We weten alleen niet of het om een houten/stenen of serre gaat. Ik denk dat het een oppervlak van 2-3 bij 5 meter zal zijn. De afwerking mag in overleg.

Woning uitbouwen en verbouwen

Ik zoek een aannemer die een gehele woning kan renoveren en uitbouwen. Het gaat om het inpandig renoveren van de gehele woning. De woning heeft een woonoppervlakte van 140 m2. Daarnaast dient er een dakopbouw gerealiseerd te worden van ongeveer 50 m2. Ook moet er aan de achterzijde van de woning een serre worden geplaatst van 20 m2. En als laatst dient er in de achtertuin een guesthouse van 35 m2 gebouwd te worden. Alles moet woonklaar en luxe opgeleverd worden. Het gaat om een tussenwoning.

Fundering voor nieuwbouw laten maken

Werkzaamheden: 1. Uitzetten woning met opdrachtgever en gemeente incl. Bouwplanken, heipiketpalen en maatvoering fundering en bg-vloer. 2. Leveren, heien, snellen en opruimen 19 stuks prefab betonpalen # 250 mm lang 10,5 meter. 3. Grondwerk, uitgraven bouwput t.b.v. de woning en leveren en verwerken 100 mm zand in bouwput. Inclusief aanvullen met uitkomende grond. Overtollige grond blijft in depot. Gesloten grondbalans. 4. Leveren en in werk storten circa 92 meter funderingsbalk van 350 x 500 mm. Wapening 75 kg per m3. Funderingsbalk gestort in eigen kist. Werkvloer folie o.g. 5. Leveren, leggen en afstorten druklaag ca. 121,3 m2 geïsoleerde begane grondvloer. Rc 3,5. Aangebracht volgens opgave leverancier. Exclusief geïsoleerde kantplank en cementdekvloer. 6. Uitvoering en werkvoorbereiding eigen werkzaamheden.

Vervangen achterdeur

In een windvlaag is onze grote achterdeur bij de scharnier kapot gewaaid. Hij moet vervangen worden. De afmetingen weet ik niet precies, maar hij is ongeveer 15 cm hoger dan een normale deur.

Daklekkage repareren

Momenteel lekt het op zolder. Graag een gespecificeerde offerte voor de reparatie schoorsteen: - afsmeren van de kop van de schoorsteen met een speciaal middel - opnieuw voegen van enkele voegen met mortel - de gehele schoorsteen impregneren met impregeneermiddel - 4-6 door klant aangeleverde dakpannen inhangen

Woonhuis onderkelderen

Graag ontvang ik informatie over mogelijkheden en kosten van onderkelderen van een 2 onder 1 kap jaren '30 woning. De begane grond is ongeveer 60 m2, de kelder zal dezelfde afmeting moeten krijgen. De woning is via de voor- en zijtuin goed bereikbaar en de entree van de kelder zal in de gang moeten komen. In eerste instantie gaat het om een casco kelder waar nog geen vergunning voor aangevraagd is.

Uitbouw maken

Van 2,5 meter bij 6 meter, met kunststof kozijnen / deur achterzijde verlengde van de keuken en woonkamer 1952

Schade herstellen na lekkage

Ik heb de volgende schade: In mijn woon en slaapkamer vochtplekken op het plafond (latex) Een klein stukje stucwerk aan de muur repareren Behang in de slaapkamer vervangen Vensterbank in de woonkamer repareren. Melamine staat bol.

Glazen serre aan laten bouwen

Hello, I am purchasing a house in Wassenaar and would like to make an extension (in glass if possible). The dimensions are approximately 6.30 x 3.50 meter. Graag wil ik een serre aan de achterzijde laten plaatsen. De zijkanten zullen van steen zijn en het dak en de voorzijde van glas. De serre dient geïsoleerd te zijn. De afmeting zal ongeveer 6.30 bij 3.50 meter moeten worden.

Asbesthoudende materialen verwijderen

Het gaat om het verwijderen van de volgende asbestmaterialen: 1) een koof in de kelder gemaakt van 2 platen asbest voor in totaal 1,4 m2; 2) AC-kanalen (ventilatie en standleiding) voor in totaal 23 m1; 3) een vloerzeil in een keuken voor in totaal 10 m2. Alle bronnen zijn risicoklasse 2 volgens het asbestinventarisatierapport.

Terrasoverkapping van hout plaatsen

Ik wil graag een houten terrasoverkapping plaatsen van 250 cm diep bij 450 cm breed en 250 cm hoog. Buitenmaat kan iets groter zijn. Met 6 houten staanders van 12 bij 12 cm en betonnen poeren in bestaande betontegelvloer plaatsen/snijden. Met een plat dak van hout met dakleer erop en 1 zijwand 250 cm van houten lamellen. Geïmpregneerd hout, vuren Europees. Materiaal ook aanschaffen.

Serre vergroten en daaronder een kelder plaatsen

Wij hebben op dit moment aan de achterzijde van onze vrijstaande woning een aangebouwde serre. We willen deze serre graag laten vergroten of laten vervangen door een grotere serre van in totaal 5 meter diep en 8 meter breed. De gewenste uitvoering is in aluminium met witte coating. We willen er een zadeldak op en in de achterpui diverse schuifdeuren. Verder hebben wij de wens om daar een prefab kelder onder te laten maken. Wij maken graag een afspraak om onze wensen hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte. We hebben al onderzocht dat dit vergunningsvrij gebouwd kan worden. We willen deze opdracht graag op heel korte termijn laten uitvoeren.

Kelder onder een bestaande woning maken

Wij hebben een ongeveer 100 jaar oud vrijstaand herenhuis met een fundering op staal. De fundering is ongeveer 100 cm diep. Het is onze wens om onder de woning een kelder te laten maken. De totale oppervlakte van de begane grond is ongeveer 90 m². De kelder wordt dan 90 m², minus een klein stukje bij de entree, waar een granitovloer op een zandbed ligt. Wij nodigen bedrijven die hier aantoonbaar ervaring mee hebben graag uit voor een gesprek. Wij staan open voor uw adviezen en plan van aanpak en ontvangen graag uw offerte.

Betonvloer in de garage storten

In mijn standaard garage van 6 bij 3 meter liggen nu stoeptegels. Ik wil graag een betonnen vloer laten storten.

Dubbelsteens tuinmuren met fundering metselen

Ik wil in mijn tuin graag twee hoge dubbele muren laten metselen van respectievelijk 7 x 3 en 3 x 3 meter, met fundering. Ik wil dit graag op korte termijn laten verzorgen en maak graag een afspraak om het werk in te meten en te bespreken. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Aanbouw met kelder laten bouwen

Ik wil graag een aanbouw laten bouwen aan de zijkant van ons huis. Afmetingen 5.5 x 6 meter. Aan een zijde openslaande deuren en aan de andere zijkant een toegangsdeur. Ramen aan de derde zijde van 40 centimeter hoog en 4 meter breed. Schoon metselwerk met een plat dak met oversteek van de dakgoot (jaren '30 stijl). Gedeeltelijk onderkelderen met een prefab kelder van 5.5 x 3.5 meter. Het dak steekt gedeeltelijk over, wordt in totaal 8.5 x 6 meter, zodat daaronder een carport ontstaat. Binnenhoogte 2.6 meter. Totale hoogte 3.1 meter.

Kelder onder de bestaande woning bouwen

Ik zou graag een kelder onder mijn bestaande woning van 9 jaar oud willen. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.

Houtworm op zolder verhelpen

Er zit houtworm op de zolder

Breekwerk en opbouwen badkamer keuken en slaapkamer

In een badkamer moet een deur dichtgemaakt worden die naar een slaapkamer gaat. Moet stevig zijn omdat er een design radiator tegenaan geplaatst gaat worden. In een slaapkamer moet een muur uitgeslagen worden zodat er plaats is voor een grote inbouw kast, aan de andere kant moet de slaapkamer kast afgewerkt worden zodat er een kast voor kan staan. Een deur zit achter de bruine slaapkamer kast, die moet eruit. Wandkasten zijn ook zichtbaar. Zie de foto's en de plattegrond. In een keuken moet een (hard)board (was vroeger een kast) uitgeslagen worden en afgewerkt, nadat de stukadoor is geweest. Er moet en schrootjes plafond uit en opnieuw netjes gemaakt worden. Ik weet niet wat er onder het plafond zit. Het huis is van 1970. Midden oktober moet alles klaar zijn.

Muur doorbreken en schoorsteen onderstempelen

Geheel verwijderen van de muur tussen de keuken en de woonkamer. In de muur loopt ook een schoorsteen, die onderstempeld moet worden. De muur is doorgerekend door een constructeur, evenals de onderstempeling van de schoorsteen. Het gedeelte dat dient te worden verwijderd is 3 bij 3 meter en de afwerking zullen wij zelf verzorgen. De aannemer wordt verzocht nogmaals het werk door te rekenen door een constructeur, zodat de aannemer volledig verantwoordelijk is voor zowel de berekening als de uitvoering. Dit moet in de prijs zitten. Graag ook een indicatie van de duur van de werkzaamheden. Vergunning moet nog aangevraagd worden, waarbij bevestiging van de bijgevoegde tekeningen en berekening door de aannemer noodzakelijk is. Anders kan de aannemer ook zelf een berekening uitvoeren. Er is een foto beschikbaar.

Draagmuur doorbreken

Graag een vrijblijvende offerte m.b.t.: - het doorbreken draagmuur van keuken naar kamer (1.60 breed en ongeveer 2.50 meter hoog); - het dichtmetselen oude deuropening naar keuken; - het stuken van een wand van de keuken, ongeveer 2.50 x 4 meter; Betreft jaren dertig woning in Wassenaar. De uitvoering in de maand oktober. Vooraf is er op afspraak een bezichtiging mogelijk.