Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wassenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wassenaar heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wassenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Wassenaar of directe omgeving.

204 klanten uit Wassenaar bevelen een bij Casius in Wassenaar aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wassenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een vrijstaande woning bouwen, 2 onder 1 kap bouwen, nieuw huis bouwen op een kavel in Workum, bouwen van een vrijstaande woning, tudorstijl huis bouwen, bouw Notariswoning in Hengelo, casco woning aan de hand van bouwtekening, nieuwe woning bouwen, schuurwoning Bouwen, vrijstaand klein huis bouwen, houtskelet vrijstaande bouw realiseren, hout log huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw houtskelet-prefab realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Wassenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wassenaar:

Stenen schuur bouwen en oude houten verwijderen van 3 x 3 x 2,5 m

Ik wil graag een idee krijgen van wat een stenen schuur met een puntdak zou kosten van 3 x 3 mtr. Wanden 2,25 hoog, punt 2,75 meter hoog. Halfsteens op een betonnen vloer. Er zijn drie muren nodig. Aan één kant wordt de schuur tegen de bestaande schuur van mijn buurman gebouwd, er moeten dus 3 gevels komen. Twee ramen van ongeveer 75 x 75 cm, brede halve garagedeur van 200 x 120 cm breed. De houten schuur nu moet verwijdert worden. Er zal denk ik wel een fundering nodig zijn, misschien een ring fundering of een plaat, maar daar wil ik graag advies over. Elektra zit er nu ook. Vergunning is niet nodig.

Een aanbouw maken achter een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een aanbouw van 300 bij 600 cm kan realiseren achter mijn hoekwoning. De uitbouw moet een gemetselde bouw hebben, voorzien zijn van houten harmonica kozijnen en casco worden opgeleverd. De rest bespreek ik graag met de aannemer.

Houten schuur vervangen door stenen

Achter in onze tuin staat nu een houten tuinhuis. Dat wil ik graag vervangen door een stenen schuur (met stroom), en tegelijkertijd de houten schutting achterin de tuin vervangen door een stenen muur - met deur. Tuin is 6 m breed. Waar moet ik aan denken qua kosten?

Offerte dakopbouw

Wij ontvangen graag een offerte voor een casco dakopbouw met een afmeting van ca 11 x 5 m. Schuine voor en achtergevel (ivm bestemmingsplan) met dakkapel en voorzien van zinken bekleding. De langsgevel bekleden met rockpanel. Plat dak voorzien van EPDM dakbedekking met een dakraam boven de trap.

Dakopbouw casco

We willen graag een casco prefab dakopbouw met rechte muren van ongeveer 60 m2. We hebben al tekeningen en zijn op zoek naar een betrouwbare, goed geprijsde partij.

Dak opbouw casco

Wij willen graag een dak opbouw en het gaat om een opbouw van 4 x 8 m. Het liefst alleen het geraamte werk, dan maak ik zelf alles wind- en waterdicht. Graag van hout. Ik moet nog een vergunning aanvragen.

Draagmuur verwijderen op de eerste verdieping

Ik wil een stuk van een dragende muur laten verwijderen op de eerste verdieping tussen twee slaapkamers. Het stuk is ongeveer 2 meter breed en 2,50 - 2,60 meter hoog. Er moet een constructie tekening gemaakt worden, een latei of H balk geplaatst worden, het sloopafval moet afgevoerd worden en de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbreiden bestaande uitbouw

We willen aan achterzijde laten uitbouwen. Er zit nu een bijkeuken aan, maar we willen ook de achterkamer daarmee gelijk laten trekken. Dus zal nog 3 x 2 m extra worden. bestaande ramen/gevel van de uitbouw kan wat mij betreft blijven zitten. Het moet casco opgeleverd worden met een stalen fundering en metselwerk aan de buitenkant. De afwerking doen we zelf. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Poolhouse realiseren bij zwembad

Ik wil een poolhouse van PVC bij het zwembad van 10 x 5 meter laten realiseren. Een vergunning hiervoor heb ik inmiddels in bezit.

Houten vloer vervangen door broodjesvloer

Wij hebben een woning jaren 30 en overwegen om de houten ondervloer te vervangen door een broodjes vloer met vloerverwarming erop. Er is een kruipruimte aanwezig nu maar die is vrij ondiep, c.a. 70 cm. Ondergrond is zand. Het gaat om een oppervlakte van ca 60 m2. Het leidingwerk e.d. wordt gedaan.

Aanbouw realiseren

We would like to make an extension on the back (4 X 7 or 4 X 4,5). Please see the attached photos for your reference. We would like to do an extension that is similar to this one. Thank you for sending us the quotes (for 4 X 7 and 4 x 4.5).

Opbouw realiseren

I would like to build a new floor on the back of my house. You can see the attached picture, red one is my house and the green is my neighbor, I would like to do the same. It has to be around 10 m2.

Keuken renovatie

Ik wil de keuken vernieuwen. Hiervoor moet er eerst een draagmuur (deel ervan, 80 cm) weggehaald worden. Bestaande vloer ( 35m2) uithalen en vervangen, keuken verwijderen, loodgieters/elektra werkzaamheden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Aanbouw realiseren

We willen graag keuken en serre uitbreiden. Het moet 24 m2 worden en de schuifpui heb ik al. Vergunning heb ik ook al aangevraagd en het moet compleet opgeleverd worden met stuc/metselwerk en elektra. Verder hoeft er geen fundering te komen en wil ik dat het van aluminium/hout gemaakt word.

Serre plaatsen

Ik orienteer mij op een serre van circa 5x5m. Op de plek waar nu de uitbouw met plat dak zit. Deze uitbouw dient de worden verwijderd. In de serre komt de keuken. Ik zoek een pyramide dak. Een dichte zijkant, een vaste glazen zijkant en een zijkant met schuifpui. Ik heb hier geen vergunning voor nodig, er moet een fundering in komen, er moet elektra in komen en verder wil ik dat het compleet opgeleverd word.

Uitbouw realiseren

Graag willen wij een uitbouw voor onze jaren 30 hoekwoning. We weten alleen niet of het om een houten/stenen of serre gaat. Ik denk dat het een oppervlak van 2-3 bij 5 meter zal zijn. De afwerking mag in overleg.

Woning uitbouwen en verbouwen

Ik zoek een aannemer die een gehele woning kan renoveren en uitbouwen. Het gaat om het inpandig renoveren van de gehele woning. De woning heeft een woonoppervlakte van 140 m2. Daarnaast dient er een dakopbouw gerealiseerd te worden van ongeveer 50 m2. Ook moet er aan de achterzijde van de woning een serre worden geplaatst van 20 m2. En als laatst dient er in de achtertuin een guesthouse van 35 m2 gebouwd te worden. Alles moet woonklaar en luxe opgeleverd worden. Het gaat om een tussenwoning.

Fundering voor nieuwbouw laten maken

Werkzaamheden: 1. Uitzetten woning met opdrachtgever en gemeente incl. Bouwplanken, heipiketpalen en maatvoering fundering en bg-vloer. 2. Leveren, heien, snellen en opruimen 19 stuks prefab betonpalen # 250 mm lang 10,5 meter. 3. Grondwerk, uitgraven bouwput t.b.v. de woning en leveren en verwerken 100 mm zand in bouwput. Inclusief aanvullen met uitkomende grond. Overtollige grond blijft in depot. Gesloten grondbalans. 4. Leveren en in werk storten circa 92 meter funderingsbalk van 350 x 500 mm. Wapening 75 kg per m3. Funderingsbalk gestort in eigen kist. Werkvloer folie o.g. 5. Leveren, leggen en afstorten druklaag ca. 121,3 m2 geïsoleerde begane grondvloer. Rc 3,5. Aangebracht volgens opgave leverancier. Exclusief geïsoleerde kantplank en cementdekvloer. 6. Uitvoering en werkvoorbereiding eigen werkzaamheden.

Vervangen achterdeur

In een windvlaag is onze grote achterdeur bij de scharnier kapot gewaaid. Hij moet vervangen worden. De afmetingen weet ik niet precies, maar hij is ongeveer 15 cm hoger dan een normale deur.

Daklekkage repareren

Momenteel lekt het op zolder. Graag een gespecificeerde offerte voor de reparatie schoorsteen: - afsmeren van de kop van de schoorsteen met een speciaal middel - opnieuw voegen van enkele voegen met mortel - de gehele schoorsteen impregneren met impregeneermiddel - 4-6 door klant aangeleverde dakpannen inhangen

Woonhuis onderkelderen

Graag ontvang ik informatie over mogelijkheden en kosten van onderkelderen van een 2 onder 1 kap jaren '30 woning. De begane grond is ongeveer 60 m2, de kelder zal dezelfde afmeting moeten krijgen. De woning is via de voor- en zijtuin goed bereikbaar en de entree van de kelder zal in de gang moeten komen. In eerste instantie gaat het om een casco kelder waar nog geen vergunning voor aangevraagd is.

Uitbouw maken

Van 2,5 meter bij 6 meter, met kunststof kozijnen / deur achterzijde verlengde van de keuken en woonkamer 1952

Schade herstellen na lekkage

Ik heb de volgende schade: In mijn woon en slaapkamer vochtplekken op het plafond (latex) Een klein stukje stucwerk aan de muur repareren Behang in de slaapkamer vervangen Vensterbank in de woonkamer repareren. Melamine staat bol.

Glazen serre aan laten bouwen

Hello, I am purchasing a house in Wassenaar and would like to make an extension (in glass if possible). The dimensions are approximately 6.30 x 3.50 meter. Graag wil ik een serre aan de achterzijde laten plaatsen. De zijkanten zullen van steen zijn en het dak en de voorzijde van glas. De serre dient geïsoleerd te zijn. De afmeting zal ongeveer 6.30 bij 3.50 meter moeten worden.

Asbesthoudende materialen verwijderen

Het gaat om het verwijderen van de volgende asbestmaterialen: 1) een koof in de kelder gemaakt van 2 platen asbest voor in totaal 1,4 m2; 2) AC-kanalen (ventilatie en standleiding) voor in totaal 23 m1; 3) een vloerzeil in een keuken voor in totaal 10 m2. Alle bronnen zijn risicoklasse 2 volgens het asbestinventarisatierapport.