Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor bijgebouw deels slopen:

Bijgebouw deels slopen

Heer, mevrouw, Wij willen graag ons bijgebouw deels laten slopen. In totaal is het gebouw circa 140 m2. De helft houden we in tact. De andere helft willen we laten slopen. We willen alles inclusief de betonnen vloer laten slopen en verwijderen, zodat we er een tuin voor terug kunnen plaatsen. Graag vernemen wij uw schatting. Er is geen haast mee. Er zal ook nog een vergunning moeten worden aangevraagd bij de gemeente.
Onze klant uit Warmond (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bijgebouw deels slopen uit heel Nederland:

Betonvloer slopen

Werkzaamheden - slopen van betonnen oppervlakte van in totaal 9 m2. - beton is 8 cm dik en niet gewapend - beton ligt in de vorm van een tunneltje van 200 x 160 x 60 cm tussen hoofdwoning en bijgebouw

Woonhuis met bijgebouw slopen

Wat kost het om een heel huis, inclusief bijgebouwen te laten slopen? Huis moet nog worden aangekocht. Bij interesse kan ik u de link naar Funda sturen.

Woning en bijgebouw slopen

Ik wil een woning plus bijgebouw laten slopen. De woning + bijgebouw hebben samen een vloeroppervlak van circa 70 m2. De fundering (betonplaat) moet behouden blijven. Een begane grond, 1e etage, 45 graden dak dat begint op etage 1. Materiaal: baksteen en dakpannen. Inclusief het afvoeren van het puin en 'schoon' opleveren. Aansluitingen als water, elektra en gas moeten behouden blijven. Er zal een nieuw huis gebouwd worden.

Schuren en bijgebouw slopen

Ik wil graag weten hoeveel het ongeveer zou kosten om 2 grote schuren en nog een bijgebouw te laat slopen. Het gaat om een ruimte van ongeveer 1200 m2. Er is geen asbest, voor zover bekend. Hartelijk bedankt voor uw reactie.

Groot bijgebouw slopen

Bijgebouw van 175 m2 slopen. Plat Dak met 7 dakramen slopen, alle gevels maar betonnen vloer moet blijven. Ruimte is leeg op 1 wc met fontein na.

Muur verwijderen in een bijgebouw / aanbouw

Ik wil graag 1,5 muur in bijgebouw/aanbouw verwijderen. Te slopen muur(en) zijn goed te zien op de foto's, geel en blauw gekruisd. Geel gekruisd (2.50 meter b x 2.60 meter h; dikte 11 cm) heeft een deuropening. Blauw gekruisd (1.40 meter b x 2.60 meter h; dikte 11 cm) in de achtergrond is een soort scheidingsmuur. Laatste foto bijgebouw daarop aangegeven de ligging van de betreffende muur(en).

Woning en houten boothuis slopen

Ik ben sinds kort eigenaar van een bungalow uit bouwjaar 1960 met een houten botenhuis als bijgebouw. Ik wil dit geheel graag op heel korte termijn laten slopen. Er is een sloopmelding gedaan bij de gemeente en deze is daarmee akkoord onder de algemeen geldende voorwaarden. Op donderdag 24 maart worden de nutsaansluitingen afgesloten. Er is een asbestsaneringsrapport opgemaakt, waaruit blijkt dat op de achterwand van de meterkast een asbetsplaatje zit van minder dan 2 m². Er is een bodemsaneringsrapport uitgebracht waaruit blijkt dat in de bodem koper en pax is aangetroffen. Er moet een sanering plaatsvinden en uitgangspunt is dat ongeveer 20 m³ moet worden afgraven. Uit oude sonderingsrapporten blijkt dat de zandgrond zit op 3 tot 4 meter diepte. Derhalve kunnen we ervan uit gaan dat de 37 heipalen onder de woning die op oude bouwtekeningen te zien zijn, maximaal 4 meter lang zijn. De 12 houten palen onder het botenhuis zitten vermoedelijk maximaal 2 meter diep. Ik ontvang graag een offerte voor deze klus van bedrijven die hier op heel korte tijd mee van start kunnen gaan. Daarbij is voor mij van expliciet belang dat de asbestsanering volledig conform de daaraan gestelde richtlijnen wordt uitgevoerd.

Serre en bijgebouwen slopen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slopen van een oude serre van 11 x 2.28 meter, een stenen bijgebouw van 2.5 x 2.5 meter en een houten bijgebouw van 3 x 4 meter met beiden een plat dak. Alles zit naast elkaar aan de achterkant van de woning. De bijgebouwen vormen de scheiding tussen voor en achtertuin. De woning zelf is uit 1898, het is niet bekend of er asbest aanwezig is, een asbestsaneringsrapport is nog niet opgevraagd.

Slopen van een bijgebouw

Ik heb een bijgebouw staan, tegen het huis aan. Het gebouw is 5 x 2 meter en ongeveer 2.50 meter hoog. Verder gaat het om een 1 steens gebouw op een fundering. Dit bijgebouw wil ik graag laten slopen en laten afvoeren.

Slopen van een betonnen vloer

Dit weekend heb ik in de tuin een houten bijgebouw gesloopt. Deze staat op een betonnen fundering van ongeveer 3 meter x 2 meter x 30 cm (dikte is moeilijk in te schatten, omdat het misschien verder loopt onder het maaiveld). We hebben deze zelf geprobeerd te slopen met een 11 KG elektrische sloophamer, maar dit was niet te doen. Het puin kan via een pad achterom worden afgevoerd. Pad is 1 tot 1.50 meter breed en is zo'n 50 meter naar de weg. Zie foto's voor details. (ongeveer 2 meter x 3 meter x 30 cm).