Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakterras aanleggen:

Dakterras aanleggen

Ik wil een dakterras laten aanleggen op de 2e verdieping. Mij 2e verdieping loopt tot halverwege het huis, van de andere helft wil ik een dakterras maken aan de tuinzijde. Er moet een deur gemaakt worden om op het terras te komen. De oppervlakte is ongeveer 25 m2. Ik wil een wit hek, de lengte is ongeveer 15 meter
Onze klant uit Voorhout (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras aanleggen uit heel Nederland:

Dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping

Ik wil een dakterras aanleggen van ongeveer 30 m2. Er moet een gat gezaagd worden voor de toegang naar het dak en een trap geplaatst worden. Ik moet een vergunning aanvragen. De constructie is van beton dus ik denk dat het sterk genoeg is. Toegang via vaste trap (dakluik) van 3e verdieping naar terras op vierde verdieping. IPE hout hardhout vloer aanleg en hekwerk plus water en elektra aansluiting.

Dakterras aanleggen met composiet vlonderplanken

Ons huidige dakterras willen we vervangen. Ik haal alles weg, voer het af en lever het veeg-schoon op. Het terras is ongeveer 43 m² en deze willen we voorzien van composiet vlonder planken. Het liefst begin ik over 2 weken.

Hekwerk en dakterras aanleggen

Ik heb 2 dakterassen nodig. 1 van 20m2 1 van 25m2 Werk dient met een hoogwerker gedaan te worden. beide terassen bevinden zich op de 3e etage in Gronigen. de tegels dienen zo onderhoudsvrij te zijn en extra lang mee te gaan. Het hekwerk, sterk en niet roestend.

Houten dakterras aanleggen

Wij willen een dakterras bovenop de 2de etage, boven mijn twee slaapkamers laten aanleggen. De oppervlakte is ongeveer 23 m2. We hebben geen idee of het dak sterk genoeg is. We willen het terras van hout.

Kleine tuin aanleggen

Ik heb een ontwerp laten maken voor een kleine tuin van 25m2 en een dakterras van 18 m2. Zouden jullie binnenkort tijd hebben om dit aan te leggen en zo ja kan er een offerte opgemaakt worden? Ik 3D tekeningen en werkbeschrijving + beplantingsplan beschikbaar.

Dakterras aanleggen

Graag zou ik van u enkele offertes voor het aanleggen van een dakterras willen ontvangen. De situatie is als volgt, het betreft een tweetal aaneengesloten terrassen op een appartementsgebouw van 3 verdiepingen. Op de erfgrens bevindt zich een houten afscheiding van 1 meter hoog. Tussen deze afscheiding en het verdere betegelde terras bevindt zich een strook van ongeveer 22 m2 (2x) waar de buurman en ik graag een hardhouten(Bankirai?) of composiet vloer willen laten leggen. Verder dient het grind rondom de opbouw van het terras ook vervangen te worden door een vloer. Totale oppervlakte ± 50 m2. Uitbreiding van het bestaande tegelterras is met de bestaande belastbaarheid van het dak niet mogelijk, daarom dient voor een lichtere constructie gekozen te worden. Naast het afvoeren van het grind dienen ook de 18 plantenbakken met Hedera tijdelijk verplaatst en na afloop teruggezet te worden naast de houten afscheiding. Het gewicht van een gevulde plantenbak is ongeveer 125 kg. Omdat de firma die de dakbedekking aangebracht heeft en zorg draagt voor het onderhoud heeft de VvE garantie voor het dak. Deze firma wil graag ingelicht worden over de exacte uitvoering van de werkzaamheden zodat wij aan de gestelde garantievoorwaarden kunnen voldoen. Omdat het niet mogelijk is op via deze aanvraag extra informatie te verschaffen middels foto's, plattegrond en informatie over de belastbaarheid van het dak vraag ik u of dit op een andere manier kan gebeuren om zo een compleet overzicht te krijgen van de bestaande situatie. Ook zou het aan te bevelen zijn dat de bedrijven die eventueel het werk op zich willen nemen vooraf de situatie komen bekijken. Ik verneem graag van u.

Aanleggen composiet dakterras

Het gaat om 2 dakterrassen, 1 kleine van 2,5 m2 en een grote van 22 m2 Totaal 24,5 m2 Goed bereikbaar op 1e verdieping

Constructie dakkapel verstevigen voor dakterras

Ik wil graag een dakterras aanleggen bovenop mijn dakkapel (4 x 3 meter). Het is een kunststof dakkapel, dus de constructie zal (mogelijk van binnenuit) verstevigd moeten worden. Graag zou ik een indicatie willen van de kosten voor de aanpassingen die hiervoor nodig zijn. In- of exclusief aanleggen van het dakterras. Mocht u meer informatie willen hoor ik het graag.

Dakterras aanleggen

Wij willen een dakterras laten aanleggen. Er ligt nu alleen dakleer en we denken dat het dak sterk genoeg is. Het is ongeveer 20 m2. Dakterras is op de eerste verdieping. We willen tegels. Rond augustus willen we beginnen.

Twee dakterrassen aanleggen met vlonders

Wij willen 2 dakterrassen laten aanleggen. Deel 1 graag zo snel mogelijk en betreft 18 m2. Dit is ons dakterras. Deel 2 volgt en is 27 m2, dit is van de buren. Wij zouden graag vlonders willen hebben. De dakconstructie is al aangepast en het dakleer ligt er bij ons al, bij de buren wordt dit nog gelegd. Een hijskraan zal ook nodig zijn.