Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouw uitbouwen:

Nieuwbouw uitbouwen

Het gaat om een uitbouw aan de achterzijde van onze nog te bouwen woning. De Woning uitbouw moet een lengte van 5.19 hebben en een diepte van 2.40 meter. Ik wil graag vloerverwarming doortrekken vanuit de woonkamer, een plat dak en twee openslaande deuren. De vloer wordt gelegd en de muren gestuct, dus het gaat er alleen om dat leidingen en electra zijn aangesloten. Per 1 december gaat het huis gebouwd worden. Ik wil niet over de aannemer heen gaan, maar ben toch erg benieuwd of de klus (onze aannemer vraagt € 21.000) goedkoper kan.
Onze klant uit Voorhout (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw uitbouwen uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde woning

Bij deze wil ik vrijblijvende offertes aanvragen ten aanzien van een uitbouw aan de achterzijde van mijn rijtjeswoning. Ik zou graag twee meter willen uitbouwen over de gehele breedte van mijn woning. Onderstaand heb ik een link opgenomen naar Onedrive waarin ik enkele documenten en foto’s beschikbaar heb gesteld. Een buurman, enkele woningen verderop in de straat, heeft reeds een aanbouw geplaatst. Zodoende heb ik van hem foto’s ontvangen om mijn uitbouw gemakkelijk te specificeren. Verder heb ik een foto opgenomen van mijn voorkeur van een nieuw te plaatsen kozijn in de uitbouw. Ten opzichte van dit kozijn zouden de ramen aan beide zijden iets breder moeten zijn dan op deze foto is afgebeeld. Voorts wil ik u wijzen op een passage over erfdienstbaarheid van toekomstige uitbouw op de erfgrens, zoals vermeld in mijn koopcontract van de woning, waaruit blijkt dat er gedeeltelijk op de grond van de buren gebouw mag worden. Op een van de foto’s van mijn buurman is dit tevens goed te zien door het kleurverschil in stenen. Zijn buren hebben aan beide zijden juist op zijn grond gebouw voor hun aanbouw. Verder wil ik opmerken dat het noodzakelijk is dat er geheid zal worden voor deze uitbouw. Specifieke gegevens of kennis hierover bezit ik echter niet. Ik weet dat er vanuit de nieuwbouw ook voor een dergelijke uitbouw gekozen kon worden waarbij er drie extra heipalen geplaatst werden voor de fundering hiervan. Voor aanvullende gegevens verwijs ik naar onderstaande. De uitbouw moet 10 vierkante meter worden.

Achterzijde woning uitbouwen

Graag ontvangen we een offerte voor een uitbouw met de volgende kenmerken: - Prefab uitbouw met plat dak (2. 4m x 6m) - Achterzijde woning / begane grond - Betreft Nieuwbouw woning (2-onder-1 kap) - Verwachte opleverdatum: okt 2018 - Technische tekeningen zijn aanwezig - Geen vergunning nodig

Uitbouw aan de achterzijde en zijkant aanbouwen

Wij zijn bezig met een nieuwbouwwoning en willen graag een aanbouw van een uitbouw en een erker laten voldoen door een aannemer. Afmetingen uitbouw is buitenmaat 6250cm x 2400cm (binnenmaat 5950cm) Afmetingen erker is: binnenmaat 3180cm buitenmaat onbekend. Dit zijn meerwerk opties tijdens de bouw, maar wij willen laten uitvoeren bij oplevering in September 2019. De uitbouw moet in stijl/lijn zijn met de bestaande stenen en uitbouwen die vanuit de nieuwbouw worden aangeboden. Kan het kozijn hergebruikt worden? De palen zullen al geslagen zijn. We hebben de voorlopige bouwtekeningen. We zijn er dus vroeg bij. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Robin

Achterkant nieuwbouw huis uitbouwen

Ons huis wordt gebouwd, graag zouden wij een uitbouw van 4x3 meter willen realiserend ( geen casco ) Wat zullen hiervoor de kosten zijn?

Nieuwbouw uitbouwen

Ik wil graag een uitbouw realiseren. Deze uitbouw zou dan 2.50 bij 5 meter moeten zijn. Deze uitbouw moet van steen zijn met schuifpui. Ik heb al een schuifpui zitten en vroeg mij af of deze overgezet kan worden in de uitbouw. Ik wil graag dat er elektra leidingen worden getrokken naar de uitbouw. Het gaat om 1 stroompunt vanwege de buitenverlichting.

Uitbouw bij een nieuwbouw woning

Ik wil graag een uitbouw laten maken. Wij hebben een huis gekocht in Nesselande en willen die uitbreiden. De breedte van de woning is 5.10 meter en wij willen deze woning met 2.50 meter uitbouwen. Er zit nu een schuifpui in en ik weet niet of die hergebruikt kan worden of dat we voor een nieuwe kiezen. Ook wil ik graag een fundering laten maken, ik denk dat er geheid moet worden. Ik wil graag een plat dak. Graag hoor ik van u.

Uitbouw aan woning

Wij hebben aan onze vrijstaande woning momenteel een uitbouw van 3 x 5 meter. Wij willen de woning aan die zijkant uitbouwen, waarbij de huidige uitbouw blijft bestaan. Naast die uitbouw wordt 3 meter diep en 5 meter lang uitgebouwd, waarbij het platte dak op de nieuwbouw in totaal 8 meter lang wordt. Op die wijze ontstaat aan de achterzijde een overkapping van 3 x 3 meter. Er moet een fundering en vloer onder komen van in totaal 3 x 8 meter, zodat we er later toch nog wanden op kunnen zetten om de overkapping dicht te maken. In de nieuwe uitbouw moet een badkamer, een toiletruimte en een cv- en wasmachineruimte komen. Die bevinden zich nu in de huidige uitbouw. We willen er ook vloerverwarming in, een buitendeur en een raam. Ik heb momenteel een eerste schets, maar wil die graag met een vakbedrijf gaan uitwerken. Daarna ontvangen wij graag een eerste prijsindicatie.

Woning uitbouwen van achteren

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis. Het gaat om een rijtjeshuis, nieuwbouw, waarvan één van de buren de aanbouw al heeft staan. Deze wil ik graag bij mij doortrekken. Hij is ongeveer 1.50 meter diep en de breedte van mijn tuin, en ook aanbouw, is ongeveer 5 meter. Het moet een stenen aanbouw zijn met een plat dak. Ik hoor graag of u een indicatie kunt geven.

Uitbouw van twee verdiepingen hoog bouwen

Ik wil graag een nieuwbouw huis bij oplevering laten uitbouwen. Zowel op de begane grond als op de 1e verdieping. Ik wil dit graag met 2 meter laten uitbouwen. Uitbouwen naar achteren bij een breedte van 5.40 meter (buitenmaat). Oftewel rond de 10.8 m2 per verdieping.

Brede lichtkoepel plaatsen

Ik wil graag een lichtkoepel laten plaatsen in het dak. Wij hebben net een nieuwbouw woning gekocht in Rotterdam en laten het 1.20 meter uitbouwen op de begane grond. We willen graag in de uitbouw een brede lichtkoepel laten plaatsen.