Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Voorhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Voorhout heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Voorhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Voorhout of directe omgeving.

218 klanten uit Voorhout bevelen een bij Casius in Voorhout aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Voorhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, moderne villa onderkelderen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, uitbouwen achterzijde woning, prefab uitbouw of ruimte onder woning realiseren, dakopbouw, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of zolderverbouwing in Voorhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Voorhout:

Nieuwbouw uitbouwen

Het gaat om een uitbouw aan de achterzijde van onze nog te bouwen woning. De Woning uitbouw moet een lengte van 5.19 hebben en een diepte van 2.40 meter. Ik wil graag vloerverwarming doortrekken vanuit de woonkamer, een plat dak en twee openslaande deuren. De vloer wordt gelegd en de muren gestuct, dus het gaat er alleen om dat leidingen en electra zijn aangesloten. Per 1 december gaat het huis gebouwd worden. Ik wil niet over de aannemer heen gaan, maar ben toch erg benieuwd of de klus (onze aannemer vraagt € 21.000) goedkoper kan.

Schuurdak verhogen en vervangen

Wij willen graag onze schuur (3.5 x 7.5 meter) aanpassen. De vergunning is binnen. Het zadeldak van de schuur moet vervangen worden voor een schuine kap. Tevens wordt deze kap verhoogd naar totaal hoogte van 5 meter. Verder wil ik twee kunststof ramen er in zetten, van 1.50 meter breed met een vast en een draai gedeelte. er hoeft geen deur in te komen, wel een trap, dus belangrijk is dat er een sparing in de balklaag komt voor de trap. De oplevering van het geheel mag casco.

Deur met kozijn verplaatsen

Huidige deur plus kozijn verwijderen uit een gipswand en de gipswand dichten. Deze deur en kozijn iets verderop in een andere gipswand plaatsen.

Uitbouw achterzijde woning

Ik zou graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning laten plaatsen. De stenen uitbouw zal 5.10 meter breed worden en 2.50 meter diep. Aan de achterzijde komt er een schuifpui, 2 deurs en in het dak wil ik een dakraam laten plaatsen. De elektra zal moeten worden doorgetrokken. In de gehele woonkamer wil ik vloerverwarming laten plaatsen en de wanden en plafonds laten stuken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Aanbouw met kelder laten bouwen

We willen aan de achterkant van ons huis een aanbouw plaatsen van ongeveer 6 x 2.20 meter. In de tuin en dus ook onder de aanbouw willen we graag een (prefab kelder) afgewerkt en geisoleerd voor hobbyruimte, maat ongeveer 5.5 × 7 meter. Smaller zou kunnen.

Zolderverbouwing

Ik wil mijn zolder verbouwen nadat ik de dakkapellen heb geplaatst. Het plaatsen van tussen muurtjes inclusief schuifdeuren. Verlaagd plafond plaatsen. Het leveren en monteren van een pantry met 1 spoelbak in het midden plus mengkraan. Het plaatsen van deurtjes voor de knieschotten (voorkeur schuifdeurtjes) Het oppervlakte van mijn zolder is ongeveer 40 m2. Plaatsen van wcd 's en licht schakelaar en licht punten.

Dubbele nok verhoging

Graag willen wij een offerte van een dubbele nok verhoging, alvorens wij het huis aankopen willen wij weten of dit mogelijk is, wat de kosten zijn, enof het nog dit jaar valt te realiseren,

Verzakking van de schuur herstellen

Samen met de buren heb ik een schuur. Deze schuur is een jaar of 20 geleden begonnen met een verzakking aan een kant. Inmiddels is de schuur ongeveer 10 cm verzakt. Het betreft en stenen schuur met een betonnen plaat als dak. De schuur is onderheid met vier houtenpalen met betonnen oplanger. Zie bijgevoegde tekening. Ik hoop dat u een oplossing hebt.

Kunststof serredak repareren

Momenteel is er een lekkage ontstaan onder één draagbalk waarbij na inspectie bleek dat dit het gevolg is van een uitgedroogd rubberen profiel. Ik vermoed dat het neer zou kunnen komen op het vervangen/vernieuwen van alle rubberen profielen op alle draagbalken. Het belangrijkste is dat er op zeer korte termijn dus eerst dat ene rubberen profiel vervangen wordt zodat de lekkage stopt waarna ik vervolgens graag een offerte zou ontvangen voor het vervangen van de overige profielen. Zou er iemand op locatie kunnen komen kijken naar de situatie?

Betonvloer storten in bedrijfsgebouw

Ik heb een betonvloer nodig voor een nieuwe bedrijfsruimte. De lengte is 20 meter en de breedte 6,40 meter. De loods die 120 vierkante meter is wordt gesloopt.

Kelder in de tuin maken

We willen een kelder los in tuin. Het kan zowel in de voortuin (onder de oprit) als in de achtertuin. Zit hier verschil in qua kosten? De maten: L 800 x B 340 x 250 hoogte. Het mag ook iets kleiner als dit bijvoorbeeld nog net in een voordeliger prefab model past. Medio of eind september uitvoeren.

Asbest buis verwijderen

Verwijderen van een asbestbuis en afvoeren van de pijp.

Draagmuur slopen en draagbalk plaatsen

Het gaat in dit geval om twee muren en één steunpilaar. Wij willen dit graag allemaal laten verwijderen en een draagbalk plaatsen om dit op te vangen. Maten zijn: in de aanbouw nu ligt een draagbalk (2,90 m). Einde aanbouw tot buitenmuur is 1,80 m. Het middenstuk tot de steunpilaar is ongeveer 1,50 meter. Tot buitengevel vanaf middenstuk is ongeveer 2,00 meter. Wij vroegen ons af hoeveel dit ongeveer gaat kosten. De bouwtekeningen van de aanbouw van 1994 en tekeningen van de gemeente hebben we. In de bijlage een foto van de situatie. Het huis is nog niet in ons bezig maar we zouden samen even kunnen kijken als dat nodig is.

Plavuizen uit de woning verwijderen

Gaarne offerte voor verwijderen van plavuizen in de hal, keuken en bijkeuken. Het gaat om een woonhuis. Totaal ±20 m2. Afvoer van materiaal kunnen wij eventueel zelf. In afwachting van uw bericht.

Slopen en afvoeren sanitair en tegels

Het betreft het verwijderen van een ligbad, douchecabine, wastafel, handdoekradiator, wand- en vloertegels, kranen en toiletten. De badkamer is 6,5 m2 en de 2 aparte toiletten 1,4 m2. Eventueel dient er ook 85 m2 PVC gelijmde tegels in de woonkamer verwijderd te worden. De sleuteloverdracht is op 1 december, echter wil ik de komende week al de werkzaamheden plannen. Bezichtigen vooraf zeer beperkt mogelijk. Wij zijn het beste per email bereikbaar. Er is een foto beschikbaar.

Vloerbalken door een renovatievloer vervangen

Wij willen graag de vloerbalken in ons huis vervangen door een renovatievloer. Dit betreft zeker de begane grond vloer en zeer waarschijnlijk ook de verdiepingsvloer. Het zal 25 m2 per vloer zijn. Dit houd in dat de bovenverdieping hierna ook opnieuw opgebouwd moet worden. We hebben nog meer wensen maar dat ligt een beetje aan de offerte voor de vloeren.

Houtskelet aanbouw laten maken

Het betreft het maken van een hsk aanbouw van 4 bij 8 meter. Het betreft een bestaande aanbouw van 4 bij 2 meter, deze moet gesloopt worden. Hierin zit een badkamer, dit moet ook gesloopt worden. We willen dan een nieuwe houtskeletbouw laten maken. De CV ketel moet verplaatst worden, elektra moet verplaatst worden. Leidingwerk zal aangepast moeten worden aan de nieuwe aanbouw. De aanbouw zal volledig afgewerkt moeten worden. Ik wil graag kunststof delen aan de buitenkant. Ik wil graag spotjes en elektra in het plafond. Er is geen vergunning nodig.

Verdiepingsbalken aangetast bij de opleggingen

De verdiepingsbalken van de begane grond zijn aangetast bij de opleggingen. De kruipruimte is niet meer toegankelijk omdat deze door de vorige bewoners zijn dichtgemaakt. Ik heb de vloer op enkele plaatsen open gezaagd en hier was te zien dat de balken aan het rotten zijn. De benedenverdieping is 40 m2 groot, ik vermoed dat er 8 of 9 balken vervangen moeten worden.

Aanbouw met glazen schuifpui realiseren

Wij willen graag een aanbouw van 2.50 bij 5 meter laten plaatsen. Graag met schuifdak/raam en een glazen pui die helemaal open kan. De zijmuren moeten gemetseld worden. Het gaat om een hoekhuis. Er moet ook een fundering gestort worden, ik weet niet zeker of er geheid moet worden. We hebben een check gedaan bij de gemeente, er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden.

Casco pand tot cafetaria / snackbar ombouwen

Ik ga deze week de huurovereenkomst ondertekenen voor de huur van een voormalig winkelpand. Het is een gelijkvloerse casco ruimte van ongeveer 108 m², die helemaal gestript is. Ik wil deze om bouwen tot cafetaria/snackbar. Ik ontvang graag een offerte voor het aanleggen van de basis infrastructuur, zoals de afzuiging, het aanleggen en wegwerken van elektra, water- en gasleidingen en het leggen van een nieuwe vloer. De counter, de betegeling van de wanden, verlichting en het inrichten van de keuken en eetgelegenheid gaan we zelf doen. Voor de keuken moet dus alles worden gedaan behalve het plaatsen van apparatuur, tegelwerk en schilderen. Bovenstaand moet geoffreerd worden om de financiering rond te krijgen, en ik wil graag de optie krijgen om alle kosten in termijnen te betalen .

Zolderetage opknappen

In onze slaapkamer,op zolder, hebben wij een lekkage aan onze dubbele dakkapel gehad, waardoor de plafond platen eruit moesten. Nu zitten er al wel nieuwe platen in, maar ik zou ik deze graag net zoals de rest van het plafond weer met een structuur willen hebben en ook dan gelijk het hele plafond en de wanden witten. Tevens zitten er kieren bij alle naden, graag zou ik deze ook dicht willen hebben en afdekken met een plafondlijst.

Zolder laten verbouwen

Wij willen onze zolder gaan verbouwen. Op dit moment is het 1 ruimte die al goed is geïsoleerd. Het dak heeft 3 schuine zijde. We willen naar onze achtertuin een dakkapel laten plaatsen en misschien 1 aan de voorkant (ligt eraan wat de extra kosten zijn voor het plaatsen van 2 dakkapellen ipv 1). Verder moet de zolder in tweeën worden gesplitst gescheiden door een deur. Aan beide kanten moet elektra en verlichting worden gelegd. Zolder zelf is ongeveer 10 x 6 meter. Ik hoop dat u mij een prijsindicatie kan geven.

Uitbouw aan bestaande bouw bouwen

Een uitbouw realiseren over de volledige breedte van een jaren '30 woning. Gewenste breedte van de uitbouw is 5,50 meter en de diepte 2 meter. In het midden dubbele openslaande deuren, links en rechts een klein raamkozijn en 1 dakraam voor lichtinval.

Tussenwand met elektra plaatsen

De wens is op de zolder van een eengezins(tussen)woning, een (dubbele gips) wand te plaatsen van de voorkant van de woning naar de achterkant van de woning inclusief een schuifdeur die, bij openen, in de wand verdwijnt. De zolder heeft twee dakkapellen (voor en achter). De schuifdeur moet ter hoogte van de nok komen (in het midden). Naast het plaatsen van deze wand + deur is de wens een lichtschakelaar en een aantal stopcontacten te monteren in de nieuwe wand + een aantal led-spots in het plafond te monteren (die uiteraard reageren op de schakelaar in de nieuwe wand).

Woning verbouwen

We willen onze woning laten verbouwen: - Badkamer: Alles vernieuwen. De badkamer is 2.5 x 2.5 m. Isoleren buitenmuur en ventilatie aanbrengen. - Begane grond - woonkamer: Schotten buitenzijde verwijderen en isolatie aanbrengen met een metsellaag ervoor. Radiatoren woonkamer vervangen. - Vensterbanken vervangen. Dubbelglas woonkamer of eventueel de kozijnen ook vervangen? - Begane grond - keuken: Kozijn vervangen. Ook hier de houten schotten aan buitenzijde verwijderen en isolatie met metsellaag aanbrengen. - Begane grond - uitbouw: Dak uitbouw vervangen en isoleren en keukendeuren vervangen. Plat dak van ongeveer 30 m2. Vast aan die van de buren. - Eerste verdieping: Raam verwijderen en dichtmetselen; 70 x 70. Balkon van beton inspecteren. - Zolder: Dak isoleren en dakkapel inspecteren.