Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Voorhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Voorhout heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Voorhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Voorhout of directe omgeving.

221 klanten uit Voorhout bevelen een bij Casius in Voorhout aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Voorhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een vrijstaande woning bouwen, 2 onder 1 kap bouwen, nieuw huis bouwen op een kavel in Workum, bouwen van een vrijstaande woning, tudorstijl huis bouwen, bouw Notariswoning in Hengelo, casco woning aan de hand van bouwtekening, nieuwe woning bouwen, schuurwoning Bouwen, vrijstaand klein huis bouwen, houtskelet vrijstaande bouw realiseren, hout log huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw houtskelet-prefab realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, zolderverbouwing of verbouwing in Voorhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Voorhout:

Dakterras aanleggen

Ik wil een dakterras laten aanleggen op de 2e verdieping. Mij 2e verdieping loopt tot halverwege het huis, van de andere helft wil ik een dakterras maken aan de tuinzijde. Er moet een deur gemaakt worden om op het terras te komen. De oppervlakte is ongeveer 25 m2. Ik wil een wit hek, de lengte is ongeveer 15 meter

Verbouwing schuur en badkamer

Onlangs hebben we een jaren '50 huis gekocht en willen we iets meer ruimte creeëren door (1) een deel van de schuur bij het huis te betrekken en (2) de badkamer beneden geheel te moderniseren. Er is een uitgebreide werkopdracht hieronder als bestand toegevoegd.

Zolder verbouwen en badkamer plaatsen

Momenteel bestaat de zolder uit drie kamers waarvan er twee een wasmachine aansluiting hebben. Op de foto ziet u de huidige indeling en afmetingen. We hebben graag een zolder met slaapkamer, inbouwkledingkast, kleine badkamer inclusief toilet en waskamer. Ik denk dat daarvoor een aantal muren gesloopt moeten worden. Stucwerk zal nodig zijn, verder afwerking misschien in overleg. We willen graag advies over hoe we de ruimte het beste kunnen indelen. Rond de zomer beginnen.

Zolder isoleren en dakraam plaatsen

Ik wil een huis kopen, ik heb een bod gedaan en de onderhandeling begonnen. De vraagprijs vind ik te hoog van het huis, want het huis is niet gemoderniseerd (label F). Het is een hoekhuis rijtjeswoning met een schuin dak, waarbij het zolderdak geïsoleerd dient te worden en een dakraam met dubbel glas geplaatst dient te worden of eventueel een dakkapel. Het betreft een woning in Woubrugge. De lengte van het dak zou 5.92 m zijn, 5.97 m breed midden van het dak 2.66 m hoog, de schuine hoek weet ik niet. Ik heb een plattegrond van het huis. Het dak heeft houtenbalken ertussen. Als ik het huis koop, dan wil ik in een kort termijn een grote verbouwing doen (badkamer, keuken etc.) en dit wil ik dan graag uitbesteden aan 1 partij.

Uitbouw achterzijde huis

Uitbouw van 2,5 diep bij 5 meter breed. De veranda moet niet worden afgebroken, maar worden verschoven en weer aan de uitbouw worden bevestigd Mijn voorkeur gaat uit naar een metselskelet, wat wij weten is dat er ook nog geen fundering aanwezig is. Het is de bedoeling dat de vloerverwarming ook wordt doorgetrokken en dat het geheel compleet wordt opgeleverd.

Bestaande erker uitbouwen

Wij willen onze erker laten uitbouwen naar een ruimte van circa 2,5 x 2,5 meter (is gelijk aan de huidige breedte, dus alleen naar achteren uitbouwen). Links en rechts een smalle openslaande deur, voor de rest dicht. Behangklaar opgeleverd. Wij zijn benieuwd waar we ongeveer op moeten rekenen qua kosten. Het betreft overigens een nieuwbouwhuis uit 2015.

Deel van tuin op veengrond onderheien en funderen

Wij zitten op veengrond, en we willen dit graag laten funderen en er beton op plaatsen zodat het terras niet zakt. Het gaat om een oppervlakte van 6 bij 12 meter. Hier zitten al 8 palen in. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ontvang graag een prijs indicatie.

Fundering maken voor aanbouw

Ik wil een fundering laten maken voor een aanbouw aan de achterzijde van het huis in de lengte, zandgrond (huizen niet onderheid) afmeting 6,5 x 3 meter inclusief riolering tbv keuken, wc en wasmachine. Het is niet toegankelijk met een kraan omdat er een kort poortje staat. Het uitgraven moet dus met de hand gebeuren. De bestrating kunnen we wel alvast weghalen.

Nieuwbouw uitbouwen

Het gaat om een uitbouw aan de achterzijde van onze nog te bouwen woning. De Woning uitbouw moet een lengte van 5.19 hebben en een diepte van 2.40 meter. Ik wil graag vloerverwarming doortrekken vanuit de woonkamer, een plat dak en twee openslaande deuren. De vloer wordt gelegd en de muren gestuct, dus het gaat er alleen om dat leidingen en electra zijn aangesloten. Per 1 december gaat het huis gebouwd worden. Ik wil niet over de aannemer heen gaan, maar ben toch erg benieuwd of de klus (onze aannemer vraagt € 21.000) goedkoper kan.

Schuurdak verhogen en vervangen

Wij willen graag onze schuur (3.5 x 7.5 meter) aanpassen. De vergunning is binnen. Het zadeldak van de schuur moet vervangen worden voor een schuine kap. Tevens wordt deze kap verhoogd naar totaal hoogte van 5 meter. Verder wil ik twee kunststof ramen er in zetten, van 1.50 meter breed met een vast en een draai gedeelte. er hoeft geen deur in te komen, wel een trap, dus belangrijk is dat er een sparing in de balklaag komt voor de trap. De oplevering van het geheel mag casco.

Deur met kozijn verplaatsen

Huidige deur plus kozijn verwijderen uit een gipswand en de gipswand dichten. Deze deur en kozijn iets verderop in een andere gipswand plaatsen.

Uitbouw achterzijde woning

Ik zou graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning laten plaatsen. De stenen uitbouw zal 5.10 meter breed worden en 2.50 meter diep. Aan de achterzijde komt er een schuifpui, 2 deurs en in het dak wil ik een dakraam laten plaatsen. De elektra zal moeten worden doorgetrokken. In de gehele woonkamer wil ik vloerverwarming laten plaatsen en de wanden en plafonds laten stuken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Aanbouw met kelder laten bouwen

We willen aan de achterkant van ons huis een aanbouw plaatsen van ongeveer 6 x 2.20 meter. In de tuin en dus ook onder de aanbouw willen we graag een (prefab kelder) afgewerkt en geisoleerd voor hobbyruimte, maat ongeveer 5.5 × 7 meter. Smaller zou kunnen.

Zolderverbouwing

Ik wil mijn zolder verbouwen nadat ik de dakkapellen heb geplaatst. Het plaatsen van tussen muurtjes inclusief schuifdeuren. Verlaagd plafond plaatsen. Het leveren en monteren van een pantry met 1 spoelbak in het midden plus mengkraan. Het plaatsen van deurtjes voor de knieschotten (voorkeur schuifdeurtjes) Het oppervlakte van mijn zolder is ongeveer 40 m2. Plaatsen van wcd 's en licht schakelaar en licht punten.

Dubbele nok verhoging

Graag willen wij een offerte van een dubbele nok verhoging, alvorens wij het huis aankopen willen wij weten of dit mogelijk is, wat de kosten zijn, enof het nog dit jaar valt te realiseren,

Verzakking van de schuur herstellen

Samen met de buren heb ik een schuur. Deze schuur is een jaar of 20 geleden begonnen met een verzakking aan een kant. Inmiddels is de schuur ongeveer 10 cm verzakt. Het betreft en stenen schuur met een betonnen plaat als dak. De schuur is onderheid met vier houtenpalen met betonnen oplanger. Zie bijgevoegde tekening. Ik hoop dat u een oplossing hebt.

Kunststof serredak repareren

Momenteel is er een lekkage ontstaan onder één draagbalk waarbij na inspectie bleek dat dit het gevolg is van een uitgedroogd rubberen profiel. Ik vermoed dat het neer zou kunnen komen op het vervangen/vernieuwen van alle rubberen profielen op alle draagbalken. Het belangrijkste is dat er op zeer korte termijn dus eerst dat ene rubberen profiel vervangen wordt zodat de lekkage stopt waarna ik vervolgens graag een offerte zou ontvangen voor het vervangen van de overige profielen. Zou er iemand op locatie kunnen komen kijken naar de situatie?

Betonvloer storten in bedrijfsgebouw

Ik heb een betonvloer nodig voor een nieuwe bedrijfsruimte. De lengte is 20 meter en de breedte 6,40 meter. De loods die 120 vierkante meter is wordt gesloopt.

Kelder in de tuin maken

We willen een kelder los in tuin. Het kan zowel in de voortuin (onder de oprit) als in de achtertuin. Zit hier verschil in qua kosten? De maten: L 800 x B 340 x 250 hoogte. Het mag ook iets kleiner als dit bijvoorbeeld nog net in een voordeliger prefab model past. Medio of eind september uitvoeren.

Asbest buis verwijderen

Verwijderen van een asbestbuis en afvoeren van de pijp.

Draagmuur slopen en draagbalk plaatsen

Het gaat in dit geval om twee muren en één steunpilaar. Wij willen dit graag allemaal laten verwijderen en een draagbalk plaatsen om dit op te vangen. Maten zijn: in de aanbouw nu ligt een draagbalk (2,90 m). Einde aanbouw tot buitenmuur is 1,80 m. Het middenstuk tot de steunpilaar is ongeveer 1,50 meter. Tot buitengevel vanaf middenstuk is ongeveer 2,00 meter. Wij vroegen ons af hoeveel dit ongeveer gaat kosten. De bouwtekeningen van de aanbouw van 1994 en tekeningen van de gemeente hebben we. In de bijlage een foto van de situatie. Het huis is nog niet in ons bezig maar we zouden samen even kunnen kijken als dat nodig is.

Plavuizen uit de woning verwijderen

Gaarne offerte voor verwijderen van plavuizen in de hal, keuken en bijkeuken. Het gaat om een woonhuis. Totaal ±20 m2. Afvoer van materiaal kunnen wij eventueel zelf. In afwachting van uw bericht.

Slopen en afvoeren sanitair en tegels

Het betreft het verwijderen van een ligbad, douchecabine, wastafel, handdoekradiator, wand- en vloertegels, kranen en toiletten. De badkamer is 6,5 m2 en de 2 aparte toiletten 1,4 m2. Eventueel dient er ook 85 m2 PVC gelijmde tegels in de woonkamer verwijderd te worden. De sleuteloverdracht is op 1 december, echter wil ik de komende week al de werkzaamheden plannen. Bezichtigen vooraf zeer beperkt mogelijk. Wij zijn het beste per email bereikbaar. Er is een foto beschikbaar.

Vloerbalken door een renovatievloer vervangen

Wij willen graag de vloerbalken in ons huis vervangen door een renovatievloer. Dit betreft zeker de begane grond vloer en zeer waarschijnlijk ook de verdiepingsvloer. Het zal 25 m2 per vloer zijn. Dit houd in dat de bovenverdieping hierna ook opnieuw opgebouwd moet worden. We hebben nog meer wensen maar dat ligt een beetje aan de offerte voor de vloeren.

Houtskelet aanbouw laten maken

Het betreft het maken van een hsk aanbouw van 4 bij 8 meter. Het betreft een bestaande aanbouw van 4 bij 2 meter, deze moet gesloopt worden. Hierin zit een badkamer, dit moet ook gesloopt worden. We willen dan een nieuwe houtskeletbouw laten maken. De CV ketel moet verplaatst worden, elektra moet verplaatst worden. Leidingwerk zal aangepast moeten worden aan de nieuwe aanbouw. De aanbouw zal volledig afgewerkt moeten worden. Ik wil graag kunststof delen aan de buitenkant. Ik wil graag spotjes en elektra in het plafond. Er is geen vergunning nodig.