Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor mansgat maken in harde draagmuur:

Mansgat maken in harde draagmuur

Onlangs heeft een rioleringsbedrijf geprobeerd in de kruipruimte met een kango een mansgat te maken in de dragende muur om zo naar de riolering in de toilet te komen en de riolering aldaar te vernieuwen. Dit lukt niet vanwege de harde steen. Ziet u kans dit gat te slijpen en een mansgat te maken? Waarschijnlijk moet er een vloerbalk worden gestut.
Onze klant uit Voorburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mansgat maken in harde draagmuur uit heel Nederland:

Riool / riolering aan laten passen

Op 2 januari 2014 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning in Santpoort-Noord. We gaan een aantal dingen verbouwen. Er is één klus die we niet kunnen. Het gaat om een rioolaansluiting van de badkamer naar het hoofdriool. Het is een huis uit 1934 met een graniet vloer in de gang. In het graniet moet een gat gemaakt worden t.b.v. een riool naar de kruipruimte. De granieten vloer willen we zoveel als mogelijk in takt houden. In de gang gaan we zelf een koof maken voor dat riool dat van boven naar beneden loopt. Ook zorgen we dat het riool vanaf de badkamer door het plafond naar de gang loopt. Via de woonkamer kan men in de kruipruimte. Eerst moet een mansgat gegraven worden In de kruipruimte op het riool aansluiten.