Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Voorburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Voorburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Voorburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Voorburg of directe omgeving.

906 klanten uit Voorburg bevelen een bij Casius in Voorburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Voorburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of zolderverbouwing in Voorburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Voorburg:

Muur uitbreken

Ik wil graag een draagmuur laten uitbreken tussen huiskamer en schuur. De muur is 2 bij 2,70 meter en er moet een draagbalk geplaatst worden. Het puin zal moeten worden afgevoerd door de vakman.

Mansgat maken in harde draagmuur

Onlangs heeft een rioleringsbedrijf geprobeerd in de kruipruimte met een kango een mansgat te maken in de dragende muur om zo naar de riolering in de toilet te komen en de riolering aldaar te vernieuwen. Dit lukt niet vanwege de harde steen. Ziet u kans dit gat te slijpen en een mansgat te maken? Waarschijnlijk moet er een vloerbalk worden gestut.

Doorbreken deel van draagmuur en H-profiel aanbrengen

Het maken van een grote doorgang van onze woonkeuken naar de woonkamer. Een gat van ongeveer 250 cm breed en 220 cm hoog. Totaal ongeveer 5,5 m2. Het slopen van een deel van een draagmuur, het inbrengen van een stalen H-profiel en afvoeren puin.

Granito vloer verwijderen

Wij willen graag een vakman inhuren voor het verwijderen van 7 á 8 vierkante meter granito vloer in de gang, inclusief het verwijderen van het liggende zand, zodat er een kruipruimte kan worden gemaakt. De afvoer van het afval moet door de vakman worden gedaan.

Metal Stud scheidingswanden plaatsen

Ik wil graag vier Metal Stud scheidingswanden laten aanbrengen, aan weerszijden beplaat met een gipsplaat. Het gaat in totaal om vier muren, 26 meter x 2.50 meter totaal (65 vierkante meter). De gipsplaten wil ik behangklaar laten stucen en daarna voorzien van glasvezelbehang (afwerking latex RAL). Graag de totaalprijs mét materiaal en prijs met alleen arbeid zonder materiaal. En hoelang het (ongeveer) gaat duren.

Balkon renoveren

De stalen balk van ons balkon is aan het roesten. Voor mij als leek is onduidelijk of onderhoud voldoende is of dat deze balk vervangen moet worden. Graag ontvang ik een offerte na inspectie van de balk. (is ook een foto bijgevoegd). Daarbij moet duidelijkheid zijn over: - vrijhakken van alle staalconstructies /wapening in metselwerk en/of beton rondom - ontroesten van alle staalconstructies/wapening - roestwerend behandelen van alle staalconstructies/wapening - de behandeling van het oppervlakte rondom alle staalconstructies /wapening voor een goede hechting. - alle staalconstructies /wapening en onderliggend beton goed wordt bedekt met een herstel mortel. - of er nog iets moet worden gedaan aan de bovenzijde van de balkons (balkons hebben grotendeels een goede coating. Alleen balkonkasten hebben geen coating (waar balk onder zit). De balkonkasten hebben een redelijk nieuw dak. - duidelijkheid over garantiebepalingen.

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Lengte 295cm 2.50 hoog

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Wij willen de draagmuur tussen keuken en eetkamer verwijderen of gedeeltelijk verwijderen, afhankelijk van kosten.

Draagmuur verwijderen

Ik wil de muur tussen keuken en eetkamer (deels) verwijderen. De muur is 2,3 meter breed. Het is een draagmuur. Ik denk dat er een vergunning nodig is en ik wil eerst een prijs weten om te kijken of ik dit wel wil doen. Het puin hoeft niet per se door de vakman te worden afgevoerd.

Scheuren in balkons herstellen

Het betreffen in totaal 4 betonnen balkons in een jaren-'30 portiekflat van 6 appartementsrechten. Er is scheurvorming in de dragers en de balkons dienen te worden voorzien van een coating. Balkons zijn ongeveer 3 a 3.5 m hoog. Het werk bestaat uit twee onderdelen: - Duurzaam herstel van de scheuren en aanpak van eventuele betonrot. - Coating om de balkons goed te preserveren.

Balkon renoveren

Ons betonnen balkon vertoond haarscheurtjes aan de boven kant waar de coatinglaag op aangebracht is. Het balkon is circa 3 meter breed. De diepte is circa 1.20 meter. Ook de metalen dwarsbalk die onder het balkon zit, is verroest en moet waarschijnlijk wat werk aan verricht worden.

Kelder onder terras maken

Een uitbouw aan de achterkant van ons huis, bouwjaar 1939, deels onder aan te leggen uitbouw, onder terras en oprit. Afmetingen zijn ongeveer 7 meter breed, 3.60 meter diep en zo’n 2 meter hoog. Er is al hoogteverschil met dieper gelegen tuin. De aanvraag gaat om een kelder. de werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman opgepakt.

Dragende muur verwijderen en deur dichtmetselen

1) Muur weghalen: Voor de verbouwing van een gesloten keuken naar een open keuken zijn wij op zoek naar een metselaar/(onder)aannemer. Het is een draagmuur, de opening wordt 1. 6 meter, moet worden ingezaagd en een steunbalk HEB120 moet geplaatst worden. 2) Metselwerk: Tevens moet de huidige deuropening naar de keuken worden dichtgemaakt. Graag zouden wij een kostenraming willen ontvangen mocht u geïnteresseerd zijn. Stucen is aan iemand anders uitbesteed.

Houten begane grondvloer inclusief balklaag deels vervangen

Betreft de begane grondvloer van een appartement, met nog 2 bovenliggende woningen. Namens de VvE wil ik graag offertes van de werkzaamheden. Er is geconstateerd dat er aantasting is door bruinrot veroorzakende schimmels in diverse balken inclusief ravelingen. En actieve aantasting door de gewone houtwormkever in diverse balken en vloerdelen. Omdat pas goed te beoordelen is wat er exact vervagen moet worden als de oude vloer verwijderd is wil ik nu graag een offerte voor het verwijderen van de volledige bestaande begane grond vloer, de balken en vloerdelen, en de plaatsing van een nieuwe vloer inclusief balken, hout of beton. Totaal 73 m2. Als het mogelijk is wordt er wellicht voor gekozen om alleen de aangetaste delen te vervagen. Ook moet de bestaande eiken parketvloer, terug geplaatst worden. Hierdoor zal ook 80 meter plint verwijderd en opnieuw geplaatst moeten worden. In de ruimte staat een keukenblok en inbouwkasten Indien het nodig is om het keukenblok en inbouwkasten tijdelijk te verwijderen, dan moet deze zaken ook weer teruggeplaatst worden, de kosten hiervoor moeten ook in de offerte opgenomen worden. Ik wil graag een offerte om deze voor te kunnen leggen in de vve vergadering op 13 september, dan kan ook bekeken worden, door welk bedrijf we een gespecificeerde offerte kunnen laten opmaken.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Wij hebben een dubbel bovenhuis gekocht uit bouwjaar 1941 en krijgen daarvan eind september de sleutel. Er is daar een bergzolder met een stahoogte onder de nok van 194 cm. We willen op die zolder een kamer van ongeveer 15 m² laten maken met een dakkapel en dakraam. We willen het dak laten isoleren, een nieuwe vloer en aansluitingen laten maken voor elektra en verwarming. De wanden en plafonds moeten worden afgewerkt met gipsplaten en stucwerk. Er moet ook een nieuwe houten trap in. We willen daar ook een ruimte laten maken voor de cv-ketel en wasmachine. De cv-ketel kan dan vanuit de keuken verplaatst worden naar de zolder. Er is op die zolder een ventilatiekanaal met daarin een afvoerpijp. Bij bouwkundige inspectie werd die pijp als 'asbest verdacht' aangemerkt. We willen die pijp laten verwijderen en afvoeren en daar een nieuwe afvoerpijp laten plaatsen. Er staan foto's van de woning op Funda. De woning staat nu leeg. Het is mogelijk om een afspraak te maken, zodat we de woning kunnen bezoeken. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Ik wil in oktober met deze klus laten starten.

Schoorsteen en schouw op de begane grond weghalen

Ik wil de schoorsteen op de begane grond in mijn woning laten verwijderen. De schoorsteen bestaat uit een ombouw van gipsblokken en een bovenstuk van bakstenen. De schoorsteen op de bovenverdieping moet worden ondersteund. Ik wil ook het plafond en de muur laten repareren. Op de vloer komt nieuw laminaat, dus daar hoeft niets aan te gebeuren. Voor zover mij bekend is, is er geen asbesthoudend materiaal in het rookkanaal aanwezig. Ik ontvang graag uw prijsindicatie. Ik stel een bezoek op prijs, zodat u de situatie hier even kunt bekijken.

Zolder verbouwen

Wij hebben een dubbel bovenhuis gekocht uit bouwjaar 1941 en krijgen daarvan eind september de sleutel. Er is daar een bergzolder met een stahoogte onder de nok van 194 cm. We willen op die zolder een kamer van ongeveer 15 m² laten maken met een dakkapel en dakraam. We willen het dak laten isoleren, een nieuwe vloer en aansluitingen laten maken voor elektra en verwarming. De wanden en plafonds moeten worden afgewerkt met gipsplaten en stucwerk. Er moet ook een nieuwe houten trap in. We willen daar ook een ruimte laten maken voor de cv-ketel en wasmachine. De cv-ketel kan dan vanuit de keuken verplaatst worden naar de zolder. Er is op die zolder een ventilatiekanaal met daarin een afvoerpijp. Bij bouwkundige inspectie werd die pijp als 'asbest verdacht' aangemerkt. We willen die pijp laten verwijderen en afvoeren en daar een nieuwe afvoerpijp laten plaatsen. Er staan foto's van de woning op Funda. De woning staat nu leeg. Het is mogelijk om een afspraak te maken, zodat we de woning kunnen bezoeken. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Ik wil in oktober met deze klus laten starten.

Lekkage in de serre verhelpen

Wij hebben last van lekkage in onze houten serre. Graag willen we dit laten repareren. Het water komt op verschillende plekken (wel allemaal bij draagbalken) naar binnen.

Funderingsplaat voor een tuinhuis aanbrengen

Ik wil graag een betonnen plaat-fundering laten maken in een tuinhuis van 6 x 4 meter. Ik wil het tuinhuis beter gaan isoleren en er een goede vloer in. Er is geen haast met de klus, ik wil het in de loop van dit jaar laten verzorgen. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Opbouw op de 2e verdieping bouwen

Opbouw tweede verdieping van ongeveer 50 m2 (5,5 x 9m) met 2 slaapkamers en 1 badkamer en met dakkapel over de gehele breedte (5,5m) aan de voorkant. Huis heeft nu een plat dak met nieuwe pannen (2015) op valse kap. De buren hebben al een dakopbouw laten plaatsen. Ik wil het op dezelfde manier als de buren hebben. Ik heb nog geen vergunning. Ik neem aan dat het prefab is. Ik wil elektriciteit en water in de opbouw.

Houten vloer verstevigen op 1e etage

1ste etage, houtenvloer uit ik dacht 1930, ik wil. Een sportruimte van maken dus er zal op een klein oppervlakte 300+ kilo zijn ook als. Ik bv gewicht laat vallen moet de vloer het aankunnen. Ben benieuwd naar wat de kosten ongeveer zijn per m2

Asbest verwijderen

Verwijderen van asbest op een stal.

Verwijdering asbesthoudende tegels berging

Ik heb een berging van 15 m2, waar vermoedelijk asbesthoudende tegels liggen. Ik wil deze tegels laten verwijderen: het grootste gedeelte ligt los. Materiaal ook afvoeren.

Asbesthoudende vloertegels verwijderen uit berging

Ik wil graag 15 m² asbesthoudende tegels laten verwijderen die op de vloer van mijn berging liggen. De meeste tegels liggen los. Ik beschik niet over een asbestinventarisatierapport. Ik ontvang graag uw offerte.

Draagmuur slopen en stalen balk aanbrengen

Ik wil in het huis dat ik wil kopen een draagmuur van ongeveer 10 m2 slopen tussen eetkamer en keuken. Stalen H-balk aanbrengen. Vooraf controleren of er leidingen in de muur zitten. Geheel naar behoren afwerken. Ik wil ook dat het puin wordt afgevoerd. Het huis is gebouwd in 1928.