Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ter Aar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Ter Aar heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Ter Aar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Ter Aar of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Ter Aar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, bouwen kleine benedenwoning Almere +fundering, bouwbegeleiding, vrij staand woning nieuwbouw, aannemer gezocht voor een nieuwbouwhuis in Boskoop, verbouwing woning, stolpboerderij fundering en verbouwen, souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen, kelder realiseren bestaande bouw, dakopbouw plat dak, kelder bouwen, kelder onder tuin, prefab dakopbouw, opbouw en aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Ter Aar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ter Aar:

Fundering schuurtje vergroten

Een bestaande fundering van een schuurtje in nieuwbouwwijk vergroten met 12 m2 (6x2).

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen

Wij willen twee dragende muren laten verwijderen. Het betreft een draagmuur van 2,5 meter op de begane grond van een woning uit 1966 (het gaat hier om de muur naar de woonkamer. Hiervoor zal dan waarschijnlijk een stalen balk geplaatst moeten worden. Daarnaast willen wij op de eerste verdieping een muur van de badkamer laten verplaatsen. Het betreft hier een (waarschijnlijk) dragende muur van 1,12 meter. Die muur moet naar achteren geplaatst worden om zo de badkamer iets groter te maken dan hij nu is en de kamer (op de tekening de kamer naast de badkamer) iets kleiner.

Uitbouw op garage bouwen

Ik wil informeren hoeveel een uitbouw van de woning, op een plat garagedak, zou kosten. De afmetingen van de garage zijn ongeveer 5 bij 10 meter. De woning is nog niet van ons. Maar aangezien we overwegen om ze te kopen, zouden we graag weten welke extra kosten we nog zouden moeten doen. Daarom hadden we graag een idee gehad van hoeveel dit zou kosten. Gelieve me via mail te contacteren.

Draagmuur en schoorsteen verwijderen

Wij hebben een schoorsteen aan de achterzijde van ons huis. Deze is op de begane grond verwijderd op een kleine puist in de keuken na. Wij willen graag de schoorsteen in zijn geheeld verwijderd hebben. Daarnaast ook de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer verwijderd hebben. Graag zouden wij een indicatie krijgen wat de kosten hiervan zijn. Het puin moet door de vakman afgevoerd worden.

Garage met puntdak bouwen aan een hoekwoning

Wij willen aan de zijgevel van onze hoekwoning graag een casco gemetselde garage met een puntdak laten aanbouwen van ongeveer 8 x 4 meter. Ik wil op de verdieping boven de garage een slaapkamer realiseren en daarom de gevels 1 meter laten doorlopen boven de begane grond. In het garagedak wil ik 2 dakramen. Er moet hier geheid worden. Op dit moment staat er een schuur, die zal ik zelf slopen. Ik wil een afspraak maken met een aannemer om de klus hier te bespreken. In de schuur ligt een betonnen vloer op zand en ik wil even weten of ik die er ook helemaal uit moet halen. Ik wil de garage goed laten isoleren. De binnenafwerking verzorg ik zelf. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Uitbouw vervangen door gefundeerde uitbouw

Wij hebben achter onze tussenwoning een aangebouwde stenen bijkeuken van 5 x 2 meter, die rust op een betonnen plaat die op het zand ligt. Het is in de bijkeuken altijd erg koud en we moeten flink stoken om het daar warm te houden. We overwegen nu om die bijkeuken te laten afbreken en te laten vervangen door een goed gefundeerde houten uitbouw van 4 x 2 meter met 1 klein raam en hergebruik van de bestaande deur. Er is hier veengrond, het huis is onderheid en heeft een betonnen kruipruimte. We zijn ons hierop aan het oriënteren op de mogelijkheden en willen graag een adviesgesprek en prijsindicatie.

Fundering met betonnen plaat maken

Graag ontvangen wij een offerte voor een fundering voor onze tuinmuur. De muur zal ongeveer 10 tot 15 meter lang moeten worden. Voor de fundering zal erg wellicht geheid moeten worden. Verder dient er een betonnen plaat voor het terras van 10 bij 6 geplaatst te worden en de oprit naar de garage dient op afschot gemaakt te worden. Dit is ongeveer 3.50 meter breed en 5 meter lang.

Draagmuur slopen

Het betreft het verwijderen van een draagmuur van ongeveer 9 m2. Hierna dient er een steunbalk geplaatst te worden en het puin meegenomen. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Betonvloer verwijderen

Hierbij vraag ik op prijsopgave aan voor het verwijderen van een betonvloer van 110 m2 in een oude stal. De ruimte is makkelijk bereikbaar.

Bestaande uitbouw onderheien en uitbreiden

Wij gaan een huis kopen in ter Aar. Er zit een halve uitbouw aan het huis wat gemaakt is in 2000. Wij willen van de halve uitbouw een grote maken. Er moet een hei paal bij en een schuin dakje die doorgetrokken moet worden. De uitbouw is nu 2 bij 2.50 en moet 2 bij 5 worden. Heeft u een idee hoeveel het ongeveer kost? Wij krijgen 29 juli de sleutel pas. Ik kan u ook nog een plattegrond grond sturen.

Vloer storten in een houten aanbouw

Ik wil graag een vloertje laten storten van ongeveer 5 meter bij 4.50 meter. Het voor een houten aanbouw.

Verwijderen openhaard

Het betreft het verwijderen van de open haard. Het rookkanaal op de bovenste etages mag blijven zitten. Het plafond en de muur moet netjes afgewerkt worden. Daarnaast is er door de vorige bewoners een gashaard in de open haard geplaatst, de gasleiding zal dus ook afgesloten moeten worden.

Aansmeren metselwerk zomerhuisje

De borstwering onder een netgebouwd zomerhuisje slaat door. Deze borstwering is geplaatst op een bestaande betonplaat met tegelwerk. Aan de onderkant trekt nu vocht op. Er zal een randje aangesmeerd moeten worden aan ter hoogte van de aansluiting eerste steen/oude betonplaat met tegelwerk. Verder moet het metselwerk bij twee deuren aangesmeerd worden. Het gaat om totaal 25 meter (afmetingen 5,5x7 meter. De borstwering is inmiddels wel behandeld met een variant van waterglas.

plafond vernieuwen

Het plafond van slaapkamer vernieuwen. Gipsplatenplafond. Ongeveer 4x4.

het gaat over het doorbreken van een ...

het gaat over het doorbreken van een draagmuur van de woonkamer naar de keuken. Het gaat over een lengte van 2.5 meter

Woning uit 1985 dient van binnen ...

Woning uit 1985 dient van binnen opgeknapt te worden. Het volgende moet gebeuren: - nieuwe keuken (via keukenzaak) - nieuwe badkamer (samentrekken badkamer/los toilet) (bubbelbad, inloopdouche, toilet, vloerverwarming, tegelen etc) - plaatsten dakkapel 3,5 m (voorzijde) - benedentoilet vernieuwen (hangtoilet) - haard bouwen op bestaand rookkanaal. Aanvoer lucht van buiten. Liftdeurhaard. - Houten vloerdelen leggen (zwevend), 45 m2 - vloertegels leggen hal en keuken. Keuken met vloerverwarming - stucwerk/spuitwerk benedenverdieping - nalopen electra in huis - hang en sluitwerk vervangen/repareren - ventilatie in huis controleren/verbeteren Alles dient hoogwaardig te worden afgewerkt, met materialen van goede prijs/kwaliteit verhouden. A-Merkproducten geen noodzaak.

vrijstaand woonhuis met dubbele garage ...

vrijstaand woonhuis met dubbele garage met 2 openslaande deuren aan de voor en achter zijde

Het gaat om een uitbouw van ca. 3m2 tbv ...

Het gaat om een uitbouw van ca. 3m2 tbv een keuken (deze zit uiteraard niet bij het budget inbegrepen). De uitbouw dient voorzien te worden van ramen, hoeft niet onderheid te worden. Verder zou de oude keuken verwijderd moeten worden. De wanden opnieuw gestuct en het plafond een stukje gespoten. En een verwarmingselement moet verplaatst worden. Eventueel het plaatsen van de nieuwe keuken.

Het gaat om een uitbouwtje van ca. 3m2 ...

Het gaat om een uitbouwtje van ca. 3m2 tbv de keuken. Zodat er uiteindelijk een grotere keuken inpast. bij het budget zit de keuken niet inbegrepen. Het werk bestaat uit het verwijderen van de oude keuken, een muurtje uitbreken en een uitbouw met ramen maken. Eventueel tevens het plaatsen van de nieuwe keuken

UItbreiding van de woonkamer. De kamer ...

UItbreiding van de woonkamer. De kamer is momenteel 6,5x4m. Ik wil 2 meter naar voren uitbouwen en 2 meter aan de zijkant maar alleen op de begane grond. Een klein pannendak dient de uitbouw af te dekken. Er dient geheid te worden, daarna een fundering te worden aangebracht,vervolgens een vloer te worden gestort, muren worden opgemetseld, kunststof kozijnen te worden geplaatst, geïsoleerd te worden en een dakbedekking worden aangebracht van pannen. Twee stalen balke moeten de huidige constructie opvangen.