Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor zandcement vloer storten:

Zandcement vloer storten

Een zwevende zandcement vloer na het leggen van vloerverwarming. Deze wordt vervolgens afgewerkt met tegels. Totaaloppervlak is 40m2 gewenste dikte is 3 cm. De woning bevind zich 40 meter van de openbare straat. Is met een auto te benaderen maar niet met een vrachtwagen. Het gaat dus alleen om het storten van de vloer
Onze klant uit Strijen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandcement vloer storten uit heel Nederland:

Vloer egaliseren

Graag wil ik mijn vloer vlak maken/ egaliseren. Het gaat om +/- 70 m2. Het is een betonnevloer en daar heeft een zandcement dekvloer overheen gelegen waarop oude plavuizen waren geplaatst. Deze hebben wij verwijderd. De huiskamer is vrij vlak, maar de keuken helaas niet. Daar zit redelijk wat verschil in hoogte. Voor eind mei willen we het liefst uitgevoerd hebben.

Zandcement storten vloer met isolatie

In de woonkamer ligt nu een houten vloer. Deze gaat er uit en in plaats daarvan wil ik zandcement laten storten met isolatielaag. Het betreft ongeveer 36 m2. De kruipruimte is circa 40 cm hoog/diep. De kruipruimte is droog. Hoe het huis gefundeerd is, weet ik niet. Bouwtekeningen zijn aanwezig. Wat zouden de kosten hiervan zijn?

Woonbeton op zandcementvloer aanbrengen

Ik heb een nieuwe vloer van 2.2 x 8.5 m (19 m2) van zandcement en met vloerverwarming daarin. - Is het mogelijk om een woonbetonvloer of betonvloer daarop te leggen? - Is zo'n vloer sterke genoeg om en motor van 300 kg daarop te (ver)plaatsen?

Zandcement over vloerverwarming

Graag een zandcement vloer over de vloerverwarming in de huiskamer en keuken gang en wc is ongeveer 60 vierkante meter.

benedenverdieping zandcementvloer leggen en pvc vloer realiseren

wij willen een nieuwe zandcement vloer laten aanleggen de huidige is verwijdert en er is vloerverwarming aangelegd wat zijn hier de kosten van deklaag is rond de 7cm vloeroppervlakte ca:65 m2 als afwerkvloer komt er pvc op. Als u ook een Mfloor, type muncher PVC vloer kan leveren en leggen graag meenemen in de offerte.

Zandcementvloer leggen

Ik wil op de begane grond vloer een zandcement vloer leggen, het zal gaan om ca. 70 m2. Vloer wordt op vloerverwarming gelegd. En op de zandcementvloer komt een lamel parketvloer.

Woonkamer betonvloer storten en dekvloer zandcement

Ik wil de houten balklaag en vloer verwijderen. En een broodjes tempex vloer maken in de woonkamer. Het is 30 m2 oppervlakte. Ik wil graag een offerte voor het storten van de beton en voor het leggen van de zandcementvloer. Allebei de vloeren moeten 7 cm dik worden. (in de toekomst wil ik nog een aanbouw en dan in de gehele woning vloerverwarming).

Zandcement vloer gieten

Graag zou ik een offerte willen voor een zandcement vloer van 12 m2 8 cm dik te leggen in 3 ruimtes, 1 toilet en 2 badkamers.

Egaliseren zandcement dekvloer

De vloer in de keuken is 5 bij 4 laag moet 1.5 cm omhoog. In verband met overloop naar woonkamer. Graag advies van vakman over materiaal.

Zandcement vloer

Ik wil een zandcement vloer aanbrengen op bestaande betonvloer (eventueel op oude tegels) van 3 cm met een oppervlakte van 65 m2 waar later na vloerverwarming in gefreesd kan worden

Partners

Partners van Casius