Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Strijen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Strijen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Strijen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Strijen of directe omgeving.

73 klanten uit Strijen bevelen een bij Casius in Strijen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Strijen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: totaal huis verbouwen / renoveren, nieuwbouwwoning Almere Poort, woning bouwen, een vrijstaande notariswoning bouwen, opbouw uitbouw met zijbouw, een duurzaam en natuurlijke prefab woning aanleggen, een woning bouwen op een vrijstaande kavel, prefab woning steen 2 verdiepingen., drie dakopbouwen realiseren op tussenwoningen, uitbouw achterzijde, complete verbouwing appartement, uitbouw achterzijde en zijkant, kelder plus uitbouw zijkant hoekhuis, dubbele uitbouw achterzijde, funderingherstel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Strijen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Strijen:

Garage en schuur bouwen

Aan nieuw te bouwen huis moet een garage en schuur worden gebouwd. De garage krijgt een afmeting van 10 meter lang en 4 meter breed. Het garagedeel 6 meter lang en het schuurgedeelte 4 meter lang. De sectionaal garagedeur moet 3 meter breed zijn. Tussenwand tussen garage en schuur met deur. In de schuur is uiteraard ook een loopdeur naar buiten. Er hoeven geen ramen in het te bouwen gedeelte. het geheel moet vorstvrij zijn, doch hoeft niet verwarmd te zijn. Er moet haaks een schuur van 4.5 x 2, wat betreft het materiaal pas ik mij aan aan uw specialiteit voor dit schuurtje. Er moet geheid worden, om dit alles te realiseren. Ik ben opzoek naar een aannemer die mij hiermee van begin tot eind kan begeleiden en alles kan uitvoeren.

Zandcement vloer storten

Een zwevende zandcement vloer na het leggen van vloerverwarming. Deze wordt vervolgens afgewerkt met tegels. Totaaloppervlak is 40m2 gewenste dikte is 3 cm. De woning bevind zich 40 meter van de openbare straat. Is met een auto te benaderen maar niet met een vrachtwagen. Het gaat dus alleen om het storten van de vloer

Asbesthoudende golfplaten saneren en vernieuwen

Wij willen de asbest houdende platen (15%) uit 1992, van onze garage laten vervangen door nieuwe platen. Het gaat hier om ongeveer 60 vierkante meter. De garage is goed toegankelijk en heeft een nokhoogte van 4200 mm. Dakgoot hoogte 2600 mm. Lengte en breedte garage: 6000 x 9000 mm.

Stalen H bint boven garagedeur vervangen

Het stalen H bint boven de garagedeur moet worden vervangen (ongeveer 280 centimeter) door een verzinkte bint. Het bint is sterk gecorrodeerd en drukt daardoor gevelstenen weg. De voor het verwijderen van de H-bint verwijderde gevelstenen (IJsselsteentjes) weer terugplaatsen, gebruik maken van een kalkmortel. Tevens moet de draagbalk (ongeveer 480 centimeter) van de zoldervloer in garage vervangen worden door een eiken balk. De muurankers moeten weer teruggeplaatst worden en waarschijnlijk moet er 1 anker vervangen worden.

H-balk door een eiken draagbalk vervangen

H balk (280 cm) boven garagedeur vervangen. Deze is zwaar gecorrodeerd. De hiervoor te verwijderen gevelstenen (IJsselsteentjes) weer plaatsen. Tevens draagbalk in garage van zoldervloer vervangen door eiken balk ca 480 cm lang. Muurankers weer plaatsen. Waarschijnlijk 1 vervangen.

Zijkant van de woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw van de kamer in een bestaande woning op de begane grond realiseren van circa 2.40 meter diep en 7.50 meter lang voorzien van een schuin dak met dakpannen. Op beide kopse kanten van de uitbouw moet een vast raam van ongeveer 1 m2 worden aangebracht voorzien van dubbel glas, hardhout en ventilatierooster. De ruimte dient te worden geïsoleerd en de elektra doorgetrokken. Er zal een vergunning aangevraagd moeten worden. De plaats van uitvoering betreft een hoekwoning en is redelijk tot goed bereikbaar.

Raam vervangen door buitendeur

We willen een raam vervangen door een deur naar buiten. Het glas in lood boven het raam laten zitten. Deur moet op maat gemaakt en met dubbel glas.

Opbouw op garage

Op de garage van onze woning willen we een extra kamer realiseren. De garage is hier bouwtechnisch geschikt voor. Ik heb een foto bijgevoegd hoe de opbouw er ongeveer uit zou kunnen te komen zien. In totaal gaat het om ongeveer 21 m2 vloeroppervlak met een doorbraak voor een deur in het schuine dak. Kunt u een inschatting maken van de kosten voor een dergelijke opbouw? Alvast bedankt voor uw antwoord.

Woonhuis met garage laten slopen

Ik ga op 24 juli een bod uitbrengen op een oude vrijstaande woning met aangebouwde garage uit bouwjaar 1959. De woning is oud en ik overweeg om die te laten slopen en een nieuwe woning te laten bouwen. Ik wil graag inzicht krijgen in de sloopkosten. Het huis heeft een inhoud van bijna 400 m³ en voor zover bekend zijn er geen asbesthoudende materialen aanwezig. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij kan mij hier een prijsindicatie voor geven?

Opbouw op de garage realiseren

Het gaat om een opbouw op het platte dak van de garage met een deur naar de overloop van de eerste verdieping van het woonhuis. Vanuit de bouw is er rekening gehouden met deze optie. De garage is op een opbouw berekend en onderheid, de overloop heeft ruimte voor een deur naar de opbouw. Er zijn eventueel tekeningen beschikbaar. We zijn nu in contact met de gemeente. De garage is ongeveer 18 m2.

Betonvloer storten en isoleren

Het storten, voorkomen van optrekkend vocht/isoleren van een betonvloer in de woonkamer (folie,eps, etc). De woonkamer is ongeveer 25m2 en ligt ongeveer 10 meter van de straat af. Onder de houten balken in de woonkamer ligt zand. De werkzaamheden zouden rond 01-02-2017 moeten plaatsvinden. Datum is flexibel en in overleg. Graag offerte inclusief materiaal.

Fundering op palen maken voor aan te bouwen bijkeuken

Voor een aanbouw achter onze keuken wil ik graag een fundering op palen laten maken van 250 cm breed en 390 cm lang. Wij zullen daar dan later zelf een HSB aanbouw op bouwen. Rond ons huis is een nieuwe wijk gebouwd, dus sonderingsrapporten zullen vast beschikbaar zijn in een database. Graag zou ik een richtprijs ontvangen voor deze klus. Mocht u meer informatie willen, dan hoor ik het graag. Overigens is parkeren hier gratis, de tuin is via een brandgang bereikbaar.

Afbrokkelend beton repareren

Onder mijn balkon brokkelt het beton langzaam af. Er is nu ongeveer een halve vierkante meter beton afgevallen en ik zie nu het roest er doorheen. Het balkon is op de eerste verdieping. Wat zou het ongeveer kunnen kosten.

Aanbouw maken en schuifpui hergebruiken

Graag ontvangen wij een richtprijs aanbouw van 4.5 meter bij 2.5 meter. Wij hebben een schuifpui van 3.5 meter breed. Deze moet gebruikt worden. Schuifpui is 2 jaar oud.

Houten balken onder het huis vervangen

Houten balken zijn slecht onder het huis maar weet niet precies om hoeveel balken het gaat.

Onderheien tuin terras van 4,50 x 4,50 meter

Ik wil een offerte voor het onderheien van de tuin, voor een terras van 4,50 x 4,50 meter. Het is veengrond en klei. Het huis staat op een terp. We willen rondom het huis kunnen lopen, dus rondom op de zelfde hoogte maken. Het is circa 200 m2 in totaal.

Serre aan een dijkhuis bouwen

Ik wil aan mijn dijkhuis een serre bouwen. Er is een hoogteverschil tussen de tuin en de vloerhoogte. Er is een vlakke, waterpas vloer nodig. Zijn dat werkzaamheden die jullie zouden kunnen doen?

Stalen vloerconstructie vervangen

Ik zoek iemand die een stalen vloerconstructie waar roest in zit kan vervangen. Het gaat om een uitbouw op de eerste verdieping, geplaatst op twee palen. De afmeting is ruwweg 4 bij 3 meter. Er moet een goede berekening komen van de bouwkundige constructie. Vervolgens moet er de voorgestelde constructie gemaakt worden en geplaatst worden. Er zijn foto's beschikbaar.

Plafond vervangen en lekkage verhelpen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen met de volgende werkzaamheden die moeten gebeuren: 1.) Het vervangen van een houten plafond met platen, hier is waterschade opgetreden. 2.) Het verhelpen van de lekkage bij de badkuip, welke waarschijnlijk het sifon is.

Glaswerk balkon en repareren cement

Plaatsen van een glazen ombouw op balkon en tevens reparatie van "lekkend" beton op/onderbalkon. Balkon is ongeveer 1 bij 2.5 meter.

Kantoorruimte 35 m2

Bouwen van ruimte 8 x 4.3 (std. hoogte) in onverwarmde schuur. Ik denk aan (gebruikte) systeemwand/-dak, sandwichpanelen of zelf opbouwen uit isolatie, gipsplaat, enz. Incl. elektriciteit, enz.

Wij willen aan de achterkant van ons ...

Wij willen aan de achterkant van ons dijkhuis een serre laten aanbouwen. Het is de bedoeling dat de serre in een L-hoek om het huis heen wordt gebouwd (achter en zijkant). Aan de zijkant van het huis moet een voordeur + hal gerealiseerd worden. Oppervlak aan de achterkant wordt plm (l x b) 5x2,5 meter, de zijkant 5x2,5. Aan de achterkant van het huis willen we een shuifpui, de zijkanten half glas. Kozijnen van mahonie. Verder een plat dak (geen glas!)

Achterkozijn vertoond rotte plekken. ...

Achterkozijn vertoond rotte plekken. Gaarne advies of renovatie van het kozijn mogelijk is doormiddel van het vervangen van de rotte delen.

Wij zijn op zoek naar aannemers die ...

Wij zijn op zoek naar aannemers die (bewezen) bekend zijn met passief bouwen en of isorast. Het huis komt in de buurt van Strijen. 0-energiewoning, dus wel iets wat lastig is. Voorlopig eerste ontwerp aanwezig. Passie en wil om een kwalitatief en goed huis neer te zetten. Kavel van 800m2.

Aanbouw zijkant woning 1.75x5.50 met ...

Aanbouw zijkant woning 1.75x5.50 met schuin dak, doorbraak vanuit schuin dak voor badkamer en leidingwerk, gootbekleding voorgevel, dakbedekking standaard garage, boeiboorden standaard garage, reparatie kozijnen voorgevel boven, wc renovatie, extra deur plaatsen zolder, dakkapel voorzijde van ca. 2.5 mtr a 3 mtr.