Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor lekkage aan bestaande uitbouw opsporen:

Lekkage aan bestaande uitbouw opsporen

Wij hebben ons woning 1,5 jaar geleden gekocht met een uitbouw van kunststof met glas. De uitbouw lekt water naar binnen aan beide (uiterste) buitenzijdes. Wij kunnen nu geen nieuwe vloer plaatsen omdat de lekkage eerst verholpen moet worden. Eerdere vloer ligt eruit en daaronder troffen wij flinke schimmel en natte plekken aan in het beton. Wij hebben hulp nodig bij het opsporen en verhelpen van de lekkage.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage aan bestaande uitbouw opsporen uit heel Nederland:

Chalet renoveren

Het gaat om een verwaarloosde chalet van 50 m2. Woon/keuken en 3 slaapkamers. Bekende problemen: Afgelopen winter heeft de afvoer vanaf het dak verstopt gezeten, daardoor is het er lekkage binnen geweest, het plafond ziet er niet echt mooi meer uit. • Bij de uitbouw is door een storm afgelopen najaar een stuk kunststof uit de gevel gewaaid • Er zit een gat in het dak van de badkamer, vermoedelijk door lekkage i.c.m. lopen op het dak. Water wat hier binnenkomt gaat overigens door een putje in de vloer weer weg. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om deze chalet weer leefbaar te maken.

Elektra reparatie

Wegens uitbouw buren is er een lekkage ontstaan in de woonkamer. Mogelijk is door de lekkage elektra aangetast waardoor elektra in helft van woonkamer niet meer werkt. Overigens is elektra in de woning aangesloten op Busch-Jaeger free@home smart home systeem, waardoor o.a. schakelaars en bepaalde stopcontacten met elkaar in verbinding zijn en bedienbaar via een digitale app. Nieuwbouwwoning/wijk.

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Het balkon boven een uitbouw lekt en dat moet gemaakt worden en daarnaast wil ik ook de schade binnen laten repareren. De afmetingen zijn ongeveer 3,5 x 3,5 meter. Er liggen tegels die zo weggehaald kunnen worden. Daaronder zit iets dat lijkt op teer, maar dat is het niet. Ik weet niet wat het is. Tussen de binnen en de buiten is het gaan lekken. Nu zie je vlekken bovenaan de muur binnen boven het raam. Onder raam zit nu schimmel, dit moet behandelt worden. Op het plafond zit een kring. Dit moet weer gewit worden. De verzekering vergoed mogelijk de binnenkant.

Lekkage aan uitbouw

Ik heb een uitbouw met glazen dak. Er zit daar een lekkage. Kunt u dat verhelpen? De constructie is van staal, volgens mij zit de lekkage tussen het huis en de uitbouw. De uitbouw is 5.5 x 2.5 meter, er is van het dak 1 raam waar de lekkage zich voordoet. Ik ben opzoek naar een partij die dit probleem kan lokaliseren en oplossen.

Verzakking uitbouw herstellen

Mijn woning met (bij) keuken is aan het verzakken, er is vermoedelijk niet geheid, scheuren zowel binnen als buiten. Bij bepaalde wind lekkage. De uitbouw 3 bij 2 meter.

Het vervangen van een pvc dak in verband met lekkage

Garage dak, dak aanbouw en dak zolder. Bij elkaar ong 55m2. Thans bekleed met PVC. Op aanbouw en zolder komen zonnepanelen te liggen. Lekkage in garage en uitbouw en deze laatste moet zo spoedig mogelijk worden verholpen. Omdat er nu PVC ligt en ik hier niet tevreden over ben wil ik dit laten verwijderen en of door bitumen of EPDM laten vervangen. Het dak van de aanbouw heeft meer spoed dan de garage, als het in 1 keer kan prima maar allereerst de aanbouw.

Platdak uitbouw vervangen door PVC en lekkage verhelpen

Wij hebben een uitbouw aan ons huis met plat dak afmeting ongeveer 6x4m dat lekt. Waarschijnlijk moet een deel vervangen worden. Midden op het dak zit een dakraam/koepel. Kunt u een prijsindicatie geven voor PVC? en op welke termijn kunt u vervangen? Het dak zelf is nu van bitumen en ligt op ongeveer 3 meter hoogte.

Dakpannen vervangen uitbouw en houtrot/lekageschade herstellen

Door slijtage van een aantal dakpannen (5 in totaal) moeten deze worden vervangen en op maat geslepen. Door dit verhaal is er water naar binnen gesijpeld en is er een kleine lekkage ontstaan in de uitbouw en dient het houten frame op 1 plek worden hersteld. De uitbouw is ongeveer 2.80 x 0.60 met een helling 30 graden. Op de plekken waar de pannen water hebben doorgelaten is het hout zacht geworden. Dit moet herstelt worden!

Dak van de uitbouw vervangen door sedum dak met epdm en nieuwe dakramen plaatsen

ivm een lekkage moet er bij ons het ea veranderd en vernieuwd worden aan het dak van de uitbouw. De dakgoot moet vernieuwd worden, de underlayment platen, dakpannen eraf (deze passen niet goed) en hier voor in de plaats willen wij een sedum dak met epdm eronder. Daarnaast willen wij 3 nieuwe Veluw dakramen van kunststof. Graag ontvangen wij een offerte met specificatie.

Uitbouw realiseren en lekkage repareren andere aanbouw

Wij willen een uitbouw van 5 x 2 meter met kunststof openslaande deuren en ramen ernaast. We zijn nu bezig met de tekeningen voor de uitbouw. Er moet waarschijnlijk geheid worden. We willen de uitbouw gemetseld hebben. Graag casco opgeleverd. Als het mogelijk is zouden wij graag een prijsopgave krijgen voor een houten constructie en een voor een prefab constructie. Hoeft niet gestuct te worden, maar elektra willen we wel graag. Een vergunning is niet nodig. Er kan direct begonnen worden met bouwen, er hoeft niets weggehaald te worden. Dan hebben wij nog iets anders: Er zit een bestaande uitbouw aan de zijkant van het huis, daar is een lekkage in het dak. Deze zou gerepareerd moeten worden. Het dak is 6 x 3 meter en het dak zou vervangen moeten worden. Het gaat om een plat dak. Wat voor materiaal erop zit weten we niet. De hoogte is ongeveer 2,5 meter. Een ladder plaatsen is makkelijk.

Partners

Partners van Casius