Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor divers timmerwerk op de zolderverdieping:

Divers timmerwerk op de zolderverdieping

Ik zoek een timmerman die in februari of maart divers timmerwerk kan verzorgen op mijn zolderverdieping. Ik wil de schuine dakvlakken laten bekleden met gipsplaten. Verder wil ik aan de onderzijde bergruimte met schuifpanelen. Naast de trapopgang staat de CV-ketel en daar wil ik graag een eenvoudige kast omheen. Ik wil een afspraak maken om het werk hier in te meten en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor zolderverbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor divers timmerwerk op de zolderverdieping uit heel Nederland:

Timmerwerk op de zolder

Ik wil op mijn zolderverdieping graag enkele timmerwerkzaamheden laten verzorgen. Er is op dit moment een stenen wand met een deur. Die zal ik door mijn kleinzoons laten verwijderen. Daarna moet het plafond worden aangepast. Verder wil ik een grote kast laten maken om de cv-ketel. Ook moet ik in een deel van die kast wat kleding kunnen opbergen. Graag wil ik hier ter plaatse de mogelijkheden bespreken.

Woning volledig laten renoveren

Zojuist woning aangekocht (bouwjaar 1945-1955), nu tijd voor ingrijpende renovatie. Beschikbaar budget is 120.000 euro. Welke aannemer maakt hiervoor een tophuis van deze woning? Werkzaamheden uit te voeren in mei. 1 mei is de overdracht. Royale middenwoning 120 m2, bestaande uit: Parterre: entree, hal, woonkamer, keuken. 1e etage: 3 slaapkamers, badkamer. Zolderverdieping: twee zolderkamers. Gaat onder meer om badkamer aanleggen op nieuwe plek, uitbouw plaatsen, keuken vernieuwen, nieuwe vloeren, elektra, wanden, plafond, loodgieterij, stukwerk, schilderwerk, timmerwerk etc. Interne verbouwing - buitenzijde in orde.

Herindeling zolder

Het gaat om een kleine verbouwing van de zolderverdieping, van 4 naar 2 kamers (tussenwandjes verwijderen) en globale afwerking/timmerwerk. Tevens een verwarming verplaatsen.

Houten vloer leggen

Er moet een planken vloer gelegd worden op zolderverdieping (houten verdiepingsvloer). Het sloopwerk is al gedaan. Stuk van 5 bij 10 meter. Vloer leveren we zelf aan. Verder wat klein timmerwerk bij de wanden en eventueel wat stukwerk bijwerken. Liefst deze week nog starten.