Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw achter de tussenwoning bouwen:

Uitbouw achter de tussenwoning bouwen

Aan de achterzijde van een tussenwoning wil ik graag een uitbouw van 5 meter breed en 3 meter diep laten plaatsen. Er zal een lichtstraat geplaatst moeten worden, elektra doorgetrokken en 2 dubbele stopcontacten. Verder moet er een dakdoorvoer voor de gashaard gemaakt worden en de gasleiding aangelegd voor de gashaard. De bestaande pui met openslaande deuren wil ik hergebruiken. Tevens moet de vloerverwarming worden doorgetrokken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw achter de tussenwoning bouwen uit heel Nederland:

Woning uitbouwen in achtertuin

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen in maart 20108 de sleutel. Aan de achterzijde van de woning zouden wij graag een uitbouw van 2.50 bij 5 meter laten plaatsen. In de achtergevel moeten er openslaande deuren geplaatst worden met roedes op de ramen in 6 vakken. Ook in de 2 zijramen moeten de roedes komen met 6 vlakken, De uitbouw mag sleutelklaar opgeleverd worden.

Uitbouw aan een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan op 31 januari de sleutel. We willen de woonkamer aan de tuinzijde 250 cm diep en 588 cm breed laten uitbouwen. De buren rechts hebben al een uitbouw van 120 cm diep. We willen de buitenzijde afgewerkt met Trespa beplating conform de huidige afwerking van het huis. De bestaande kozijnen en deuren van de achtergevel willen we in de uitbouw laten plaatsen. We ontvangen graag uw offerte. Bedrijven die direct na de overdracht tijd hebben voor deze klus genieten onze voorkeur.

Gemetselde uitbouw aan een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan op 1 december de sleutel. Ik ben nu op zoek naar een aannemer die er dan op korte termijn aan de achterzijde een gemetselde uitbouw kan bouwen van 2 meter diep en over de gehele breedte van 514 cm. Inclusief spouwmuur is de breedte 539 cm. We willen er openslaande deuren in met aan beide zijden grote ramen. We onderzoeken momenteel of er geheid moet worden. We ontvangen graag uw reactie.

Tussenwoning uitbouwen en dubbele nokverhoging plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1957 en krijgen daarvan begin december de sleutel. De woning staat al leeg en we hebben voor het inmeten van een verbouwing al toegang. We willen een dubbele nokverhoging over de hele breedte van 5,5 meter laten verzorgen. We willen daarin witte kunststof kozijnen. Ook willen we aan de achterzijde een uitbouw van 5,5 x 2 meter met een 2-delige schuifpui, een lichtstraat en elektra-aansluiting. Als 3e klus willen we een draagmuur op de tussenverdieping laten verplaatsen. We zitten hier op zandgrond en er hoeft niet onderheid te worden voor de aanbouw. Er is al bodemonderzoek gedaan omdat er hier in de gemeente veel ondergrondse beekjes zijn. Die zijn daarbij niet aangetroffen. Ik werk zelf in de installatiebranche. De verbouwing kan daarom casco worden uitgevoerd, zonder installatiewerk, maar moet wel stuc-klaar zijn. Er is nog geen vergunning en er zijn nog geen tekeningen. We willen de verbouwing begin 2018 laten starten en gaan hierover graag in gesprek met aannemers die hier aantoonbaar ervaring mee hebben.

Uitbouw plaatsen

Wij willen graag een uitbouw of serre laten plaatsen aan de achterzijde van onze tussenwoning. Deze dient ongeveer 5 meter breed x 2 meter diep te worden. De achtergevel dient te worden doorgebroken en zonwering plaatsen. Indien het een uitbouw wordt dienen de wanden en het plafond gestuukt te worden. Er mag vergunningsvrij gebouwd te worden.

Stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren

Van een tussenwoning met drie etages (begane, eerste en zolder) laat aan de achterkant van het pand het stucwerk los. Mogelijk vochtprobleem. Ik wil het stucwerk laten verwijderen en mogelijk (in overleg) opnieuw aanbrengen. Muur wil ik laten impregneren tegen vocht. Gaat om de buitenmuur van de uitbouw (keuken) en omhoog tot dakrand. De werkplek is goed bereikbaar.

Uitbouw bij tussenwoning

Ik wil een bod doen op een (tussen)woning in Almere (van 4 meter 28 breed) die een zeer kleine woonkamer heeft. Ik wil dit huis alleen kopen als ik een uitbouw (deels) mee kan financieren. Mijn financieel adviseur heeft daar een (globale) offerte voor nodig. Kunt u me vertellen wat een uitbouw van bv 3 meter me zou kosten en bij voorkeur in verschillende vormen? Dus steen en pui met deur, of juist een serre? Inclusief fundering, kozijnen, wat nodig is. Hopelijk kan ik dan met uw offerte de hypotheek rond krijgen en kunt u de uitbouw dan realiseren. Alvast heel hartelijk

Uitbouw achterzijde samen met de buren

Wij wonen in een tussenwoning en willen samen met onze buren de achterzijde van beide woningen laten uitbouwen. Momenteel is er achter beide woningen al een uitbouw met daarin de keuken. Bij ons staat daar nog een heel kleine bijkeuken achter van 1,5 meter diep, maar die zullen we weghalen. We hebben een eerste schets van onze wensen bijgevoegd. Hierop is zichtbaar dat onze buren tot de achtergevel van hun huidige keuken willen bijbouwen. Wij willen nog een extra diepte van 1,5 meter daarachter en wel over de hele breedte van de woning. We gaan graag in gesprek met een aannemer die hiermee in januari of zo mogelijk eerder kan starten. We bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen daarna graag een gedetailleerde offerte per pand.

Fundering heien voor uitbouw

Het betreft een aanvraag om een uitbouw van ongeveer 4 meter diep en 6 meter breed te funderen: - De uitbouw wordt in eigen beheer opgebouwd van houtskelet en de fundering moet geschikt zijn voor de houtskelet opbouw en het platte dak gaat gebruikt worden als dakterras; - De werkzaamheden waarvoor we u vragen zijn het slaan van heipalen tot juiste diepte en juiste diameter waarbij we ook graag het vooronderzoek gedaan willen hebben naar hoe diep de palen moeten. Daarnaast willen we een fundering laten maken van bewapening + broodjes vloer monteren. En als laatste het volstorten van de palen en fundering / vloer. De woning is een tussenwoning/appartement met deur openingen van ongeveer 90 cm. Gelieve een prijs inclusief arbeidsloon en materiaal en btw kosten. Gewenste startdatum in overleg maar gelieve starten begin december.

Uitbouw aan een tussenwoning bouwen

Wij hebben een oude benedenwoning uit 1900 gekocht en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. We willen er een uitbouw aan de achterzijde laten bouwen van 4 x 5 x 2,9 meter. We denken dat de woning 'op staal' is gebouwd en dit kan dan ook voor de uitbouw gelden. We vragen dit nog na bij de gemeente. We willen over de gehele breedte houten kozijnen met 2 of 3 schuifdeuren. In het platte dak van de uitbouw willen we een lichtstraat of 4 lichtkoepels. Aan 1 zijde hebben de buren ook al uitgebouwd. We willen voor zowel een casco uitbouw als voor een volledig afgewerkte uitbouw een offerte ontvangen. Er is hier geen achterom, de aan- en afvoer van materialen moet via de woning. Daarom heeft het onze voorkeur als een bedrijf hier direct na de overdracht mee kan starten. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda.

Partners

Partners van Casius