Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Spijkenisse of directe omgeving.

1086 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Spijkenisse:

Trapgat maken op zolder

Heer/mevrouw, Ik zou graag een trapgat willen maken voor een vaste trap naar de zolder (betonvloer) toe. Het gaat hierbij om een gat van 2 meter bij 1 meter.

Garage ombouwen tot slaapkamer met badkamer

Ik zou graag de garage van 8 x 2,75 (enkel muurs met 3 daklichten) ombouwen tot slaapkamer met badkamer welke rolstoel toegankelijk zijn. Er is op dit moment geen verbinding tussen het huis en de garage dus ook een doorgang van de zijmuur naar de garage (rolstoelbreed) is nog nodig. Achtermuur (badkamer kant) is al water aanwezig. Hier zou nog wel klein ventilatieraam moeten komen. Voorkant zou roldeur door pui met brede voordeur vervangen moeten worden. Er is al een radiator in de garage. Op dit moment zoek ik een globale prijsopgave om te bepalen of wij deze stap überhaupt kunnen overwegen. Ik snap dat ik qua aankleding het zo duur kan maken als we zelf willen maar

Woning voorzien van nokverhoging

Woning is circa 6 meter breed. Een eenzijdige nokverhoging zou fijn zijn.

Uitbouw serre

Serre uitbouw van 5,7 meter x 2,4 meter. - nieuwbouwwoning prognose oplevering augustus 2018. - beide buren hebben uitbouw waarvan hun buitenmuren op ons erf staan. - kleine muurtjes naast de huidige pui mogen blijven staan. - vloerverwarming. - stopcontact. - voorkeur huidige pui hergebruiken in uitbouw. - toegevoegde foto is achterzijde bij oplevering. - budget €suggesties om binnen budget te blijven zijn welkom.

Dakopbouw op een plat dak en een dakkapel plaatsen

Wij wonen in een hoekwoning waarvan de 1e verdieping gedeeltelijk een plat dak heeft en waar er verder een klein puntdak is op de rest van die verdieping. Wij willen op het platte dak een opbouw van ongeveer 3 x 4 meter laten bouwen. Ook willen wij aan de achterzijde op het puntdak een dakkapel laten plaatsen. Wij willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken en de klus in te meten. We zoeken een aannemer die hier rond de zomer van 2018 tijd voor heeft. We staan open voor uw advies en ontvangen graag uw offerte. Op Street View kunt u zien welke dakvormen onze woning heeft.

Dubbelzijdige nokverhoging plaatsen

Wij willen graag een dubbelzijdige nok verhoging. De breedte is ongeveer 5 meter. Beide buren hebben al een opbouw staan en wij willen die van ons er precies tussen hebben. Wij hebben nog geen vergunning hiervoor aangevraagd. Materialen in overleg. Het dak is goed bereikbaar.

Muurplaat herstellen

De muurplaat van onze woning is rot en ik zou deze graag laten herstellen. Het is onbekend hoever het rotte gedeelte doorloopt, ik zie ongeveer een oppervlakte van ongeveer 20 a 30 cm, maar die kan doorlopen tot 1 a 2 meter. Graag een prijs en advies.

Asbest vloerzeil verwijderen

Verwijderen van ongeveer 10 m2 aan asbesthoudend vloerzeil. De vakman dient dit dan te verwijderen en af te voeren.

Dragende muur verwijderen

Dragende muur verwijderen (5 m2). Het gaat om een binnenmuur.

Badkamer slopen

Februari wordt een nieuwe badkamer geleverd en geplaatst. Bedoeling is dat daarvoor de oude er uit is. Alles. Dus tegels, wc, douche, bad, cv, maar ook de dubbele vloer. De badkamer is 2.60 meter lang en 2.10 meter breed. Afval in container en verwijderen. Ik hoor graag wat u rekent voor prijs.

Divers timmerwerk op de zolderverdieping

Ik zoek een timmerman die in februari of maart divers timmerwerk kan verzorgen op mijn zolderverdieping. Ik wil de schuine dakvlakken laten bekleden met gipsplaten. Verder wil ik aan de onderzijde bergruimte met schuifpanelen. Naast de trapopgang staat de CV-ketel en daar wil ik graag een eenvoudige kast omheen. Ik wil een afspraak maken om het werk hier in te meten en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Uitbouw achter de tussenwoning bouwen

Aan de achterzijde van een tussenwoning wil ik graag een uitbouw van 5 meter breed en 3 meter diep laten plaatsen. Er zal een lichtstraat geplaatst moeten worden, elektra doorgetrokken en 2 dubbele stopcontacten. Verder moet er een dakdoorvoer voor de gashaard gemaakt worden en de gasleiding aangelegd voor de gashaard. De bestaande pui met openslaande deuren wil ik hergebruiken. Tevens moet de vloerverwarming worden doorgetrokken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Uitbouw en garage bouwen bij de woning

Wij wonen in een hoekhuis en willen een stuk aanbouwen met een aanbouw van 2,5 meter x 6 meter. In de aanbouw moet een kunststof schuifpui komen die bestaat uit 2 delen. In de bestaande woonkamer moet een draagmuur worden verwijderd tussen de woonkamer en de keuken. We willen tevens een enkelsteense garage naast het huis van 3 x 6 meter met een roldeur. De achterkant van de garage moet gelijk zijn met de achterzijde van de aanbouw. 1 zijmuur van de garage is de zijmuur van het huis en de nieuwe aanbouw. De bestaande stenen garage van 6 x 3 meter moet worden verwijderd. Het is nog niet bekend of er een vergunning nodig is.

Opvijzelen van de aanbouw

Wij hebben een huis op het oog waarvan de uitbouw verzakt is. Op Funda staat een aantal foto's van de aanbouw. De aanbouw is ca. 4,6 x 7 m. Kunt u een indicatie geven voor de kosten om het op te vijzelen? Een richtprijs is voldoende.

Vloer uithakken en opnieuw storten

Ik ben voor een cliënte van ons opzoek naar een aannemer die een woonkamervloer voor 10 cm kan uithakken en dan een nieuwe vloer kan storten. Het gaat om ongeveer 30 vierkante meter.

Dakopbouw aan de voorkant

Wij willen een dak opbouw laten plaatsen aan de voorkant. Maten zijn 5,70 meter breed en 6,70 meter diep

Bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen

Voor een hondensportveld en horeca gelegenheid zijn wij op zoek naar een voordelige bouw van een ruimte met volgende eisen. Het oppervlakte is 4 x10 meter. De hoogte is standaard met een plat dak. 1 standaard deur, 2 openslaande terrasdeuren. Ongeveer 4 ramen De oplevering: buitenschil, vloer en dak dicht. In eerste instantie is een ruwe schatting voldoende. Gedetailleerde tekening en dergelijke volgen later. Alvast bedankt!

Dragende muur wegnemen

Ik heb via uw website vernomen dat uw bedrijf draagmuren verwijderd en draagbalken plaatst. Nu zou ik graag een offerte willen hebben wat het mij zou gaan kosten als ik het bij u zou willen laten uitvoeren. Ik heb al een constructie tekening en berekening laten maken, alleen is dat bestand te groot om het hier mee te sturen. Deze kan ik sturen als u een reactie naar mij heeft gestuurd. Ik zou graag alles door u willen laten doen, verwijderen van de muur en het plaatsen van de balk. Het aftimmeren kunnen wij eventueel zelf wel en de vergunning is ook geregeld. Ik hoop u hier voldoende mee te hebben geïnformeerd en hoop snel van u te horen.

Asbestonderzoek

Een inventariserend asbestonderzoek voor de woonhuis van plavuizen waaronder (mogelijk) asbest bevattend vloerzeil ligt (circa 40 m2).Er is boven ook geconstateerd dat er bij een overloopje voor de gang op 1e etage van ongeveer 1 m2 en een verhoogd deel vlonder op zolder (circa 12 m2) ook asbest is gevonden dus moet dat plavuizen en vloerzeil worden verwijderd en afgevoerd uit genoemde ruimten.

Fundering maken voor een garage

Ik zou graag een fundering laten maken voor een garage van 3.5 x 7 meter en ben benieuwd wat dit zal kosten, ik hoor het graag,

Oude keuken slopen en afvoeren

Ik ga binnenkort een nieuwe keuken laten plaatsen, maar voordat dit gedaan wordt, moeten er snel een aantal dingen gedaan worden: - oude keuken en apparatuur gedemonteerd, verwijderdt en afgevoerd (zie foto oude keuken, afm. Vd huidige keuken 2. 6m x 3. 5m) - oude wandtegels verwijderen. Nadat de keuken inclusief tegels verwijderd is moet de muur aan beide kanten en onder het raam gestuct worden. Dit is ongeveer 4 m2. Levering van materiaal in overleg. De nieuwe keuken word naar verwachting 13 oktober geleverd, hiervoor moeten de bovengenoemde werkzaamheden zijn uitgevoerd.

PS renovatievloer droog plaatsen

Heer/mevrouw, Ik ga binnenkort een huis kopen waar in de woonkamer 2 of meerdere houten balken verrot zijn. Eventueel zou ik de droge PS renovatievloer willen laten plaatsen. Kunt u mij een indicatie geven wat de kosten betreft? De oude vloer slopen we er zelf uit. Afmetingen woonkamer 6.18 x 3.5 meter.

Asbest riolering verwijderen

Het verwijderen van asbest riolering 2 meter lang onder vloer oppervlak... tevens asbest bochten 3x tot aan hoofdriool.

Draagmuur, kastenwand en schoorsteen verwijderen

Slopen van een draagmuur van ongeveer 8 m2, kastenwand verwijderen, en schoorsteen verwijderen, en een badkamer deur verplaatsen. Al het puin ook graag afvoeren. Er zitten elektra leidingen in de draagmuur.

Spotjes plaatsen, stucen en afwerken

Wij zijn opzoek naar jou voor een aantal dingetjes: We hebben een nieuwbouwwoning en kunnen zeker jouw hulp gebruiken! 1a - 3x spotjes in plafond (beton) in de keuken 1b - 2x spotjes in een nis 1c - 4x spotjes in plafond (beton) in de woonkamer 1d - 6x spotjes in de badkamer plafond (beton) 2a - gipsmuur gat in maken voor plaatsen van keuken + afwerken (de keuken zal deels door de muur heen gaan komt dan gedeelte uit in de gang - Hier zal de muur netjes afgewerkt moeten worden. 2b - gipsmuur deurgat vergroten (stuk muur verwijderen) voor plaatsen van een schuifdeur 3a - gehele woning stuken (+/- 144 m2) *Graag ontvangen we jou offerte per mail De oplevering van de woning staat begin 2018 gepland.