Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Spijkenisse of directe omgeving.

1181 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, een 2-onder-1-kap bouwen houtskeletbouw, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, kelder onder tuin en uitbouw woonkamer, aanbouw voorkant woning, onderkelderen woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Spijkenisse:

Lekkage aan bestaande uitbouw opsporen

Wij hebben ons woning 1,5 jaar geleden gekocht met een uitbouw van kunststof met glas. De uitbouw lekt water naar binnen aan beide (uiterste) buitenzijdes. Wij kunnen nu geen nieuwe vloer plaatsen omdat de lekkage eerst verholpen moet worden. Eerdere vloer ligt eruit en daaronder troffen wij flinke schimmel en natte plekken aan in het beton. Wij hebben hulp nodig bij het opsporen en verhelpen van de lekkage.

Uitbouw achterzijde

Ik ben op zoek naar een aannemer voor mijn uitbouw, en ben derhalve offertes aan het opvragen. Ik ben op zoek naar een uitbouw van 3 bij 6 meter, wat iets breder is dan het huis waar het aan vast komt (5 meter breed). Wij willen graag of een schuifpui, of twee openslaande deuren. En qua ramen willen wij zo veel mogelijk van de muur uit glas hebben. Het huis is een hoekwoning. De bestaande muur moet worden doorgebroken. Complete oplevering is in overleg, er moet wel elektra in komen (stucwerk is ook in overleg), er moet ook geheid worden en het moet van steen gemaakt zijn. Zouden jullie hiervoor een offerte kunnen maken? Graag gespecificeerd, aangezien wij ook tegelijkertijd vloerverwarming gaan leggen & wat andere verbouwingen willen uitvoeren.

Uitbouw achterzijde rijtjeshuis

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning van 15 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, en het moet een betonnen uitbouw worden. Ik heb nog geen bouwtekening en geen vergunning. Als er een vergunning nodig is dan wil ik dit graag via de aannemer regelen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten en de mogelijkheden zijn en ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw woonkamer

Graag laat ik een uitbouw van de woonkamer realiseren van 5 meter breed en 3 meter lang. Het is een jaren tachtig tussenwoning. De tuin is betegeld, dus deze moeten eerst verwijderd worden. ik denk dat er geen vergunning nodig is, maar ik weet het niet zeker. Welke constructie en welke fundering het beste en goedkoopste is wil ik graag met de vakman overleggen. Graag ook welke oplevering (casco of compleet).

Uitbouw realiseren en lekkage repareren andere aanbouw

Wij willen een uitbouw van 5 x 2 meter met kunststof openslaande deuren en ramen ernaast. We zijn nu bezig met de tekeningen voor de uitbouw. Er moet waarschijnlijk geheid worden. We willen de uitbouw gemetseld hebben. Graag casco opgeleverd. Als het mogelijk is zouden wij graag een prijsopgave krijgen voor een houten constructie en een voor een prefab constructie. Hoeft niet gestuct te worden, maar elektra willen we wel graag. Een vergunning is niet nodig. Er kan direct begonnen worden met bouwen, er hoeft niets weggehaald te worden. Dan hebben wij nog iets anders: Er zit een bestaande uitbouw aan de zijkant van het huis, daar is een lekkage in het dak. Deze zou gerepareerd moeten worden. Het dak is 6 x 3 meter en het dak zou vervangen moeten worden. Het gaat om een plat dak. Wat voor materiaal erop zit weten we niet. De hoogte is ongeveer 2,5 meter. Een ladder plaatsen is makkelijk.

2 uitbouwen realiseren bij een woning

Ik zoek een aannemer die 2 uitbouw kan realiseren bij een woning. Het gaat in totaal om ongeveer 18 m2. Het moet een gemetselde constructie hebben, woon-klaar worden opgeleverd en houten kozijnen bezitten. Ik bespreek graag met de aannemer wat er gedaan moet worden.

Een uitbouw achter een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren van 5,5 bij 3 meter. Mijn buren hebben ook uitbouw en de fundering is aan die zijde dubbel uitgevoerd. Er zijn pas nieuwe houten dubbele deuren geplaatst die eventueel hergebruikt kunnen worden. We willen een gemetselde uitbouw met daarin een lichtstraat. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning.

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Uitbouw van 2.5 x 5 meter om meer leefruimte en zonlicht te hebben. Er is geen vergunning nodig, het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik laat mij adviseren.

Kelder onder bestaande woning realiseren

Ik zoek een aannemer die een kelder kan realiseren in mijn tuin/onder mijn woning. De kelder moet casco worden opgeleverd en ongeveer 42 m2 groot zijn. De kelder moet bereikbaar zijn vanuit de woning. Verdere eisen voor de kelder bespreek ik graag met de aannemer.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw, achterzijde, 2,5 x 5.46. - Er is geen vergunning voor nodig - Het moet compleet opgeleverd worden - Heipalen - Geen elektra en geen stucwerk - Materiaal: Kunststof aluminium Graag een offerte hiervoor.

Ombouwen schuur tot hal/entree woonhuis

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor de verbouwing van onze woning. Wij willen onze voorschuur laten ombouwen tot hal/entree van onze woning. Daarbij willen wij onze huidige entree dichtmaken met een ruit. Verder willen wij onze woonkamer opnieuw laten betegelen. Oppervlakte bedraagt ongeveer 53 m2. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte.

Een serre vervangen

Ik zoek een aannemer die een serre kan renoveren. Het gaat om een houten/glazen serre van 250 bij 500 cm. We willen waarschijnlijk het dak laten vervangen door kunststof kozijnen met glas daarin. Ik bespreek graag met de aannemer wat de mogelijkheden zijn. De tuin is bereikbaar per achterom.

Muurdoorbraak maken in woning

Ik wil graag een muurdoorbraak van ongeveer 5 x 2.5 meter inclusief plaatsen van stalen kolommen en ligger. Constructieberekening is toegevoegd. Graag een offerte.

Fundering maken voor een aanbouw

Ik ben op zoek naar iemand voor het maken van een fundering voor aanbouw ( 7x4 ) incl. 4x haakanker. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw serre aan woning

Wij willen een serre/uitbouw laten plaatsen van 2,5 diep, 2,6 hoog en 5 meter breed. De sloopwerkzaamheden voeren wij zelf uit. De elektra en loodgieters werk worden door ons zelf uitgevoerd. Er moet wel een fundering komen met heien en een stalen bind geplaatst worden. We willen een kunststof serre met hr++ glas.

Uitbouw achterzijde gesloten terras

Ik wil een uitbouw van een simpele gesloten serre of schuifpui van 5 m breed x 3. 5 m lang(diep). Vanuit de bestaande woning toegang tot de serre met een schuif deur naar de tuin. Het dak van glas en verder gewoon dubbelglas. Graag een eenvoudig kitchenette met een wastafel en elektriciteit voor een TV. Betreft een beginfase, dus eventuele vergunning is nog niet aangevraagd.

Serre plaatsen

Aan de achterzijde van mijn woning willen wij een serre laten plaatsen, 5 meter breed x 3.5 meter diep. Er hoef dan geen vergunning aangevraagd te worden, denk ik. Vanuit mijn huidige woning wil ik toegang naar de serre, die aan 3 zijden voorzien is van glas of combinatie kunststof / glas en een uitgang naar de tuin. Wat het goedkoopst uitkomt. Graag wil ik ook een heel eenvoudig keukentje erin voor een bakje koffie en een hapje ( kitchenette). Een TV, dus elektrische aansluiting, misschien ook verwarming? Of zou ik er gunstiger uitkomen met een elektrische verwarming plaatsen.

Broodjes vloer met vloerverwarming aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die vloerverwarming kan plaatsen in mijn woning. Het gaat om 380 bij 720 cm wat moet worden aangesloten op de CV-ketel. De huidige vloer is al verwijderd. De rest bespreek ik met de vakman.

Verzakte aanbouw herstellen

Mijn aanbouw is verzakt. Het gaat om een aanbouw van ongeveer 3 x 2 meter. De aanbouw is waarschijnlijk niet onderheid en is gemetseld. In de aanbouw hebben wij nu de keuken, deze wille we graag behouden. Graag wil ik meer info over de mogelijkheden, kosten en op welk termijn dit gerealiseerd kan worden.

Dakopbouw op platdak

Wij willen een puntdak met dakpannen op de aanbouw aan de achterkant van ons huis. De vergunning heb ik nog niet, daar ben ik nog mee bezig. Er moet misschien nog gemetseld worden. Graag casco. De aanbouw is 25 m2.

Uitbouw achterzijde woning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een uitbouw kan realiseren. Het gaat om een uitbouw van 500 bij 350 cm. Daarnaast zie moet er een fundering worden gemaakt ten behoeve van de uitbouw. Verder wil ik in de uitbouw zaken die prijstechnisch het meest interessant zijn. Verdere specificaties graag in onderling overleg. De achtertuin is goed bereikbaar.

Badkamer renovatie

Ik wil mijn badkamer renoveren. Ik wil dat alles gesloopt wordt en het puin wordt afgevoerd door de vakman. De leidingen in de muur moeten aangepast worden. Er moet voor 2,5 bij 2,5 bij 2,6 meter betegeld worden tot aan het plafond. Er moet een hangend toilet, inloopdouche en wastafel geplaatst worden. Ik denk dat een designer radiator ook handig zou zijn.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een casco-uitbouw. En zouden wat offertes van willen opvragen. Zou gaan om een uitbouw van 5m breed en 3. 5m diep. Onduidelijk of hiervoor een vergunning aangevraagd moet worden.

Serre uitbouw

Wij willen een prefab serre als uitbouw van onze nieuwbouwwoning. Onze beide buren hebben een uitbouw van 2,4 meter. Wij willen ook graag een uitbouw van 2,4 meter en 5 meter breed. Ook willen we elektrische vloerverwarming en 2 stopcontacten. Ik wil een hellend dak zodat het water niet op het dak blijft hangen. Ik wil de goedkoopste optie voor het dak. Ik wil openslaande deuren.

Dakopbouw plaatsen

Wij zouden graag een prefab dakopbouw willen hebben van ongeveer 2,50 X 6 meter. De opbouw zal een een verlengde worden van de zolderkamer. Separaat zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een airco, elektra, verwarming en het stucen van wanden en plafond. In de wijk zijn er al meerdere opbouwen waardoor er alleen een meldingsplicht nodig is. De bijgesloten foto laat een voorbeeld zien van de soort opbouw die wij wensen.