Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Spijkenisse of directe omgeving.

1188 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, een vrijstaande woning realiseren op een perceel, een vrijstaande woning met stal realiseren, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen, een vrijstaande woning realiseren, vrijstaande woning, extra etage op een woning maken, kelder bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Spijkenisse:

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van 2,5 x 5 m. Met daar boven een dakkapel die aan de linkerzijde aansluit op de loze muur van de buren. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering en moet prefab zijn. Daarnaast wil ik ook een dakkapel laten plaatsen, helemaal afgewerkt. Voor de uitbouw is geen vergunning nodig, voor het dakkapel wel, en die moet ik nog aanvragen. Graag ontvang ik een offerte.

Tweezijdige of enkelvoudig nokverhoging

Wij willen een nokverhoging, woning breed, maar twijfelen over enkel of tweezijdig. We willen wel kunnen staan. Woning is ongeveer 6 meter breed. De dakkapel (zie foto) is eigenlijk een slaapkamer, dat is platte dak. Het stuk met de dakpannen is de zolder. De nokverhoging moet dus boven de dakkapel komen. Ik denk van kunststof. Graag afvoeren oud materiaal. Er is waarschijnlijk een vergunning nodig.

Uitbouw achterzijde woning bouwen

Wij willen een uitbouw aan de woning realiseren en we zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheden en de kosten. De maten zijn 5 meter breed bij 3 meter. Achterzijde van de woning zit aan een sloot dus er is geen toegang via de achterzijde mogelijk. Of een vergunning nodig is, weet ik niet zeker. Iemand vertelde mij van niet, maar zeker is het niet. Ik durf niet te zeggen welk soort fundering nodig is, maar ik heb begrepen dat palen wel nodig zijn. We willen een oplevering neigend naar compleet. Graag elektra apart op de offerte vermelden. Stucwerk van de wanden is niet nodig, maar het plafond wel. Tekeningen heb ik nog niet in mijn bezit. Het liefst wil ik een gemetselde constructie, maar ik krijg hier graag advies over. Mogelijk dat de buren ook een uitbouw willen. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Aanbouw achterzijde huis

Ik wil een aanbouw aan de achterzijde van mijn woning realiseren met als basis een gemetselde constructie. Er hoeft geen vergunning hiervoor te worden verleend. 5 mtr breed en 3 mtr diep. Met een bitumen dak, betonnen vloer en kunststof openslaande deuren. Gemetseld.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw van ongeveer 3 meter diep en 5 meter breed. Inclusief fundering, compleet opgeleverd inclusief 2 ramen 1 deur gestuct electra etc. Ik wil hier graag een goede indicatie voor.

Meerdere prefabricage garages realiseren

Ik wil graag twee offertes aanvragen voor twee verschillende garages. Een wil ik 6 meter x 3 meter x maximaal 3 meter hoog. Daar is geen vergunning voor nodig. Bouwtekeningen heb ik nog nodig. Ik wil de garage als thuishuis gebruiken. Graag wil ik een complete oplevering, met stucwerk, elektra en waterleidingen. Vooraan moet een veranda komen. Fundering zou naar gekeken moeten worden, als het goed is zijn alleen houten balken nodig. Bij het tweede adres wil ik een garage van 3,5 breed en 9 m lang en maximaal 3 meter hoog. Een vergunning is nodig. Daarvoor heb ik bouwtekeningen nodig. Graag wil ik een complete oplevering, met stucwerk, elektra en waterleidingen. Fundering zou naar gekeken moeten worden.

Uitbouw/serre aan de zijkant van het huis

Wij willen graag een uitbouw /serre aan de zijkant van het huis van 2.5 m bij 5.m. Wel met een dicht dak, en de zijkanten als serre. Graag een indicatie van de kosten inclusief vloer, elektra en afwerking. Welke grond er ligt in de tuin is gewoon aarde neem ik aan, maar wat voor fundering nodig is durf ik niet te zeggen. Ik voeg een foto bij van uw site dit idee is wat wij willen. Of een vergunning nodig is durf ik niet te zeggen. We willen waarschijnlijk kunststof. We horen graag van u.

Fundering voor houtskeletwoning

Wij willen een laagvloerse houtskeletbouw seniorenwoning (alleen benedenverdieping met een vliering) van 15 ton en 8 x 12 meter met een nokhoogte van 4,5 meter laten bouwen op een perceel in Zuidland, zie bijlage, bestaande uit kleigrond. Het dient een beton in staal fundering te worden van 80 cm diep en een vloerplaat van 32 cm diep. Graag een vrijblijvend offerte.

Een kelder onder een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die mijn woning kan onderkelderen. Het betreft een tussenwoning van 5 bij 10 meter. We zouden de kelder ongeveer dezelfde grote willen hebben. De kelder moet een doorloophoogte van ongeveer 220 cm hebben. Daarnaast moet de kelder casco worden opgeleverd. Er is al een kruipruimte aanwezig onder de begane grond. Er zijn nog geen constructieberekeningen of vergunningen aanwezig.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. De afmeting willen we 1,50 x 4,80 meter hebben. Vergunning is niet nodig. We willen een complete oplevering. De vloer leggen doen we zelf, maar stucwerk, elektra en schilderen zouden we wel graag laten doen. Constructie ontvangen we graag advies over. We hebben steen en zouden dit graag doortrekken bij de uitbouw. Wat voor soort fundering er nodig is, ontvangen we graag advies over.

Lekkage aan bestaande uitbouw opsporen

Wij hebben ons woning 1,5 jaar geleden gekocht met een uitbouw van kunststof met glas. De uitbouw lekt water naar binnen aan beide (uiterste) buitenzijdes. Wij kunnen nu geen nieuwe vloer plaatsen omdat de lekkage eerst verholpen moet worden. Eerdere vloer ligt eruit en daaronder troffen wij flinke schimmel en natte plekken aan in het beton. Wij hebben hulp nodig bij het opsporen en verhelpen van de lekkage.

Uitbouw achterzijde

Ik ben op zoek naar een aannemer voor mijn uitbouw, en ben derhalve offertes aan het opvragen. Ik ben op zoek naar een uitbouw van 3 bij 6 meter, wat iets breder is dan het huis waar het aan vast komt (5 meter breed). Wij willen graag of een schuifpui, of twee openslaande deuren. En qua ramen willen wij zo veel mogelijk van de muur uit glas hebben. Het huis is een hoekwoning. De bestaande muur moet worden doorgebroken. Complete oplevering is in overleg, er moet wel elektra in komen (stucwerk is ook in overleg), er moet ook geheid worden en het moet van steen gemaakt zijn. Zouden jullie hiervoor een offerte kunnen maken? Graag gespecificeerd, aangezien wij ook tegelijkertijd vloerverwarming gaan leggen & wat andere verbouwingen willen uitvoeren.

Uitbouw achterzijde rijtjeshuis

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning van 15 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, en het moet een betonnen uitbouw worden. Ik heb nog geen bouwtekening en geen vergunning. Als er een vergunning nodig is dan wil ik dit graag via de aannemer regelen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten en de mogelijkheden zijn en ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw woonkamer

Graag laat ik een uitbouw van de woonkamer realiseren van 5 meter breed en 3 meter lang. Het is een jaren tachtig tussenwoning. De tuin is betegeld, dus deze moeten eerst verwijderd worden. ik denk dat er geen vergunning nodig is, maar ik weet het niet zeker. Welke constructie en welke fundering het beste en goedkoopste is wil ik graag met de vakman overleggen. Graag ook welke oplevering (casco of compleet).

Uitbouw realiseren en lekkage repareren andere aanbouw

Wij willen een uitbouw van 5 x 2 meter met kunststof openslaande deuren en ramen ernaast. We zijn nu bezig met de tekeningen voor de uitbouw. Er moet waarschijnlijk geheid worden. We willen de uitbouw gemetseld hebben. Graag casco opgeleverd. Als het mogelijk is zouden wij graag een prijsopgave krijgen voor een houten constructie en een voor een prefab constructie. Hoeft niet gestuct te worden, maar elektra willen we wel graag. Een vergunning is niet nodig. Er kan direct begonnen worden met bouwen, er hoeft niets weggehaald te worden. Dan hebben wij nog iets anders: Er zit een bestaande uitbouw aan de zijkant van het huis, daar is een lekkage in het dak. Deze zou gerepareerd moeten worden. Het dak is 6 x 3 meter en het dak zou vervangen moeten worden. Het gaat om een plat dak. Wat voor materiaal erop zit weten we niet. De hoogte is ongeveer 2,5 meter. Een ladder plaatsen is makkelijk.

2 uitbouwen realiseren bij een woning

Ik zoek een aannemer die 2 uitbouw kan realiseren bij een woning. Het gaat in totaal om ongeveer 18 m2. Het moet een gemetselde constructie hebben, woon-klaar worden opgeleverd en houten kozijnen bezitten. Ik bespreek graag met de aannemer wat er gedaan moet worden.

Een uitbouw achter een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren van 5,5 bij 3 meter. Mijn buren hebben ook uitbouw en de fundering is aan die zijde dubbel uitgevoerd. Er zijn pas nieuwe houten dubbele deuren geplaatst die eventueel hergebruikt kunnen worden. We willen een gemetselde uitbouw met daarin een lichtstraat. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning.

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Uitbouw van 2.5 x 5 meter om meer leefruimte en zonlicht te hebben. Er is geen vergunning nodig, het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik laat mij adviseren.

Kelder onder bestaande woning realiseren

Ik zoek een aannemer die een kelder kan realiseren in mijn tuin/onder mijn woning. De kelder moet casco worden opgeleverd en ongeveer 42 m2 groot zijn. De kelder moet bereikbaar zijn vanuit de woning. Verdere eisen voor de kelder bespreek ik graag met de aannemer.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw, achterzijde, 2,5 x 5.46. - Er is geen vergunning voor nodig - Het moet compleet opgeleverd worden - Heipalen - Geen elektra en geen stucwerk - Materiaal: Kunststof aluminium Graag een offerte hiervoor.

Ombouwen schuur tot hal/entree woonhuis

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor de verbouwing van onze woning. Wij willen onze voorschuur laten ombouwen tot hal/entree van onze woning. Daarbij willen wij onze huidige entree dichtmaken met een ruit. Verder willen wij onze woonkamer opnieuw laten betegelen. Oppervlakte bedraagt ongeveer 53 m2. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte.

Een serre vervangen

Ik zoek een aannemer die een serre kan renoveren. Het gaat om een houten/glazen serre van 250 bij 500 cm. We willen waarschijnlijk het dak laten vervangen door kunststof kozijnen met glas daarin. Ik bespreek graag met de aannemer wat de mogelijkheden zijn. De tuin is bereikbaar per achterom.

Muurdoorbraak maken in woning

Ik wil graag een muurdoorbraak van ongeveer 5 x 2.5 meter inclusief plaatsen van stalen kolommen en ligger. Constructieberekening is toegevoegd. Graag een offerte.

Fundering maken voor een aanbouw

Ik ben op zoek naar iemand voor het maken van een fundering voor aanbouw ( 7x4 ) incl. 4x haakanker. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw serre aan woning

Wij willen een serre/uitbouw laten plaatsen van 2,5 diep, 2,6 hoog en 5 meter breed. De sloopwerkzaamheden voeren wij zelf uit. De elektra en loodgieters werk worden door ons zelf uitgevoerd. Er moet wel een fundering komen met heien en een stalen bind geplaatst worden. We willen een kunststof serre met hr++ glas.