Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Spijkenisse of directe omgeving.

1084 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, houten huis / atelier laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor zolderverbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Spijkenisse:

Divers timmerwerk op de zolderverdieping

Ik zoek een timmerman die in februari of maart divers timmerwerk kan verzorgen op mijn zolderverdieping. Ik wil de schuine dakvlakken laten bekleden met gipsplaten. Verder wil ik aan de onderzijde bergruimte met schuifpanelen. Naast de trapopgang staat de CV-ketel en daar wil ik graag een eenvoudige kast omheen. Ik wil een afspraak maken om het werk hier in te meten en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Uitbouw achter de tussenwoning bouwen

Aan de achterzijde van een tussenwoning wil ik graag een uitbouw van 5 meter breed en 3 meter diep laten plaatsen. Er zal een lichtstraat geplaatst moeten worden, elektra doorgetrokken en 2 dubbele stopcontacten. Verder moet er een dakdoorvoer voor de gashaard gemaakt worden en de gasleiding aangelegd voor de gashaard. De bestaande pui met openslaande deuren wil ik hergebruiken. Tevens moet de vloerverwarming worden doorgetrokken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Uitbouw en garage bouwen bij de woning

Wij wonen in een hoekhuis en willen een stuk aanbouwen met een aanbouw van 2,5 meter x 6 meter. In de aanbouw moet een kunststof schuifpui komen die bestaat uit 2 delen. In de bestaande woonkamer moet een draagmuur worden verwijderd tussen de woonkamer en de keuken. We willen tevens een enkelsteense garage naast het huis van 3 x 6 meter met een roldeur. De achterkant van de garage moet gelijk zijn met de achterzijde van de aanbouw. 1 zijmuur van de garage is de zijmuur van het huis en de nieuwe aanbouw. De bestaande stenen garage van 6 x 3 meter moet worden verwijderd. Het is nog niet bekend of er een vergunning nodig is.

Opvijzelen van de aanbouw

Wij hebben een huis op het oog waarvan de uitbouw verzakt is. Op Funda staat een aantal foto's van de aanbouw. De aanbouw is ca. 4,6 x 7 m. Kunt u een indicatie geven voor de kosten om het op te vijzelen? Een richtprijs is voldoende.

Vloer uithakken en opnieuw storten

Ik ben voor een cliënte van ons opzoek naar een aannemer die een woonkamervloer voor 10 cm kan uithakken en dan een nieuwe vloer kan storten. Het gaat om ongeveer 30 vierkante meter.

Dakopbouw aan de voorkant

Wij willen een dak opbouw laten plaatsen aan de voorkant. Maten zijn 5,70 meter breed en 6,70 meter diep

Bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen

Voor een hondensportveld en horeca gelegenheid zijn wij op zoek naar een voordelige bouw van een ruimte met volgende eisen. Het oppervlakte is 4 x10 meter. De hoogte is standaard met een plat dak. 1 standaard deur, 2 openslaande terrasdeuren. Ongeveer 4 ramen De oplevering: buitenschil, vloer en dak dicht. In eerste instantie is een ruwe schatting voldoende. Gedetailleerde tekening en dergelijke volgen later. Alvast bedankt!

Dragende muur wegnemen

Ik heb via uw website vernomen dat uw bedrijf draagmuren verwijderd en draagbalken plaatst. Nu zou ik graag een offerte willen hebben wat het mij zou gaan kosten als ik het bij u zou willen laten uitvoeren. Ik heb al een constructie tekening en berekening laten maken, alleen is dat bestand te groot om het hier mee te sturen. Deze kan ik sturen als u een reactie naar mij heeft gestuurd. Ik zou graag alles door u willen laten doen, verwijderen van de muur en het plaatsen van de balk. Het aftimmeren kunnen wij eventueel zelf wel en de vergunning is ook geregeld. Ik hoop u hier voldoende mee te hebben geïnformeerd en hoop snel van u te horen.

Asbestonderzoek

Een inventariserend asbestonderzoek voor de woonhuis van plavuizen waaronder (mogelijk) asbest bevattend vloerzeil ligt (circa 40 m2).Er is boven ook geconstateerd dat er bij een overloopje voor de gang op 1e etage van ongeveer 1 m2 en een verhoogd deel vlonder op zolder (circa 12 m2) ook asbest is gevonden dus moet dat plavuizen en vloerzeil worden verwijderd en afgevoerd uit genoemde ruimten.

Fundering maken voor een garage

Ik zou graag een fundering laten maken voor een garage van 3.5 x 7 meter en ben benieuwd wat dit zal kosten, ik hoor het graag,

Oude keuken slopen en afvoeren

Ik ga binnenkort een nieuwe keuken laten plaatsen, maar voordat dit gedaan wordt, moeten er snel een aantal dingen gedaan worden: - oude keuken en apparatuur gedemonteerd, verwijderdt en afgevoerd (zie foto oude keuken, afm. Vd huidige keuken 2. 6m x 3. 5m) - oude wandtegels verwijderen. Nadat de keuken inclusief tegels verwijderd is moet de muur aan beide kanten en onder het raam gestuct worden. Dit is ongeveer 4 m2. Levering van materiaal in overleg. De nieuwe keuken word naar verwachting 13 oktober geleverd, hiervoor moeten de bovengenoemde werkzaamheden zijn uitgevoerd.

PS renovatievloer droog plaatsen

Heer/mevrouw, Ik ga binnenkort een huis kopen waar in de woonkamer 2 of meerdere houten balken verrot zijn. Eventueel zou ik de droge PS renovatievloer willen laten plaatsen. Kunt u mij een indicatie geven wat de kosten betreft? De oude vloer slopen we er zelf uit. Afmetingen woonkamer 6.18 x 3.5 meter.

Asbest riolering verwijderen

Het verwijderen van asbest riolering 2 meter lang onder vloer oppervlak... tevens asbest bochten 3x tot aan hoofdriool.

Draagmuur, kastenwand en schoorsteen verwijderen

Slopen van een draagmuur van ongeveer 8 m2, kastenwand verwijderen, en schoorsteen verwijderen, en een badkamer deur verplaatsen. Al het puin ook graag afvoeren. Er zitten elektra leidingen in de draagmuur.

Spotjes plaatsen, stucen en afwerken

Wij zijn opzoek naar jou voor een aantal dingetjes: We hebben een nieuwbouwwoning en kunnen zeker jouw hulp gebruiken! 1a - 3x spotjes in plafond (beton) in de keuken 1b - 2x spotjes in een nis 1c - 4x spotjes in plafond (beton) in de woonkamer 1d - 6x spotjes in de badkamer plafond (beton) 2a - gipsmuur gat in maken voor plaatsen van keuken + afwerken (de keuken zal deels door de muur heen gaan komt dan gedeelte uit in de gang - Hier zal de muur netjes afgewerkt moeten worden. 2b - gipsmuur deurgat vergroten (stuk muur verwijderen) voor plaatsen van een schuifdeur 3a - gehele woning stuken (+/- 144 m2) *Graag ontvangen we jou offerte per mail De oplevering van de woning staat begin 2018 gepland.

Draagmuur verwijderen

Ik zou graag willen weten wat het me gaat kosten als ik een draagmuur van de woonkamer naar de keuken door te breken en er vervolgens een stalen balk in te laten plaatsen. De muur is 3.09 meter lang en 2.50 meter hoog. Het afvoeren van het puin en de afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Dakopbouw op een tussenwoning

Ik woon in een tussenwoning met 2 woonlagen en een pannendak met een kleine hellingshoek. Ik heb de wens om daar een dakopbouw op te laten maken, zoals de buren naast mij al hebben. Ik ga hierover graag in gesprek met een aannemer. Ik wil de mogelijkheden en de kosten bespreken. Ik zal bij mijn buren hun bouwtekening opvragen.

Aanbouw op heiwerk maken

Mijn partner en ik zijn aan het kijken voor een aanbouw aan ons huis ( dat we willen gaan kopen) in Alphen aan den Rijn. Dit is een tussenwoning. Het huis is 5,10 breed en we willen een uitbouw van 2 meter. Zonder lichtstrook, met heipalen fundering, met afwerking muren en plafond, met lichtpunt en 2 stopcontacten. Verder zouden we 2 kunststof openslaande deuren willen met 1 raam aan beide zijdes hiervan. En ook zouden we een buitenkraantje willen. Wat zijn jullie kosten hier ongeveer voor en wat is de termijn waarop jullie kunnen beginnen en hoelang jullie hiermee bezig zijn?

Draagmuur verwijderen en ondersteunen

Ik wil graag een stuk draagmuur laten verwijderen van 1.75 meter bij 0.90 meter en dit dient ondersteund worden door een stalen bint van ongeveer 1.75 meter, ligt er aan wat mogelijk is. Er zitten als het goed is geen leidingen in de muur. Ik wil ook dat de vakman het puin afvoert.

Beton verwijderen

Wij hebben in de tuin een muur gehad en deze is verwijderd, nu moet het beton waar de muur op stond verwijderd worden. Deze is 4.50 meter lang, 60 cm diep en 40 cm breed. Op 25 juli komen ze onze nieuwe schuttingen plaatsen, ik zou graag van u horen hoeveel dit gaat kosten om het weg te laten slopen.

Fundering en vloer aanleggen

Wij willen graag een uitbouw maken en willen een fundering met vloer laten maken, het gaat om een oppervlakt van 42m2 aan ons huis vast en zo dicht mogelijk tegen dat van de buren. Ik zou het op prijs stellen als er eerst gemailed word.

Fundering maken voor een aanbouw

Wij willen de garage ombouwen tot slaapkamer met badkamer, hiervoor willen wij de oude vloer slopen en de nieuwe fundering laten maken. Het gaat om ongeveer 42 m2. Wij willen graag dat alleen de fundering gelegd wordt in de grond.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Deze week is het bod voor onze woning geaccepteerd. Hier willen wij graag een uitbouw van 2.50 meter diep en 5 meter breed laten plaatsen. De uitbouw zal een plat dak krijgen en openslaande deuren. Verder mag deze casco worden opgeleverd en is de bouw vergunningsvrij.

Asbest golfplaten schuurdak verwijderen

Gaarne offerte voor ca. 140m2 asbestgolfdakplaten schuurdak verwijderen & afvoeren (van onder en boven bereikbaar) in postcode 7975

Keuken en badkamer slopen

Het slopen en afvoeren van een keuken en badkamer