Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering onder de schutting:

Fundering onder de schutting

Wij willen een schutting plaatsen. Betonnen palen en onderste 30 cm beton. Verder houten Schotten. Maar omdat het bij ons veengrond is en nieuwbouw, willen we palen slaan en dan een fundering. De fundering moet 9 meter lang worden.
Onze klant uit Sliedrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering onder de schutting uit heel Nederland:

Serre achterkant huis

Ik ben mij aan het oriënteren op de mogelijkheid voor een serre, tuinkamer of een uitbouw aan de achterkant van het huis te laten plaatsen. Deze zou + - 5 m breed & 2.5 tot 3 m diep worden. Ik heb op internet gezicht naar de mogelijkheden, maar ik weet niet goed wat in mijn situatie het beste is om te doen. Ik heb een tussenwoning, waarvan de tuin is afgeschermd met een schutting. Ik denk dat een tuinkamer niet geschikt is, een serre denk ik wel, maar daarbij weet ik niet hoe het met de zijkanten opgelost moet worden. Kan dit gemetseld worden? Ik heb nog niet uitgezocht of er een vergunning nodig is. Ik heb nog geen schets. Ik heb nu openslaande deuren van kunststof met dubbelglas, deze wil ik gebruiken in de serre. Serre wil ik niet van hout, de zijkanten het liefste gemetseld, maar welk materiaal ligt aan de prijs. Of een fundering noodzakelijk is, heb ik geen verstand van. Er liggen gigantische tegels in de tuin, daaronder zangrond. Oplevering compleet.

Schutting realiseren in een nieuwbouwtuin

Met een aantal buren willen wij schuttingen bestellen en leveren. Het gaat om een tweetal scheidingen, van ongeveer 20 meter per stuk. Het gaat om een een nieuwbouwproject, dus graag willen wij schuttingen die een goede fundering terecht komt. Het is wel een situatie die een beetje schuin afloopt naar het water dus het lijkt mij slim als u een keer langskomt om de situatie in te schatten

Schutting realiseren om onze tuin heen

Het gaat om een schutting van 3.35m bij 1.50m. Het is de bedoeling dat hier een fundering bij wordt gelegd, het moet van hout worden in een zwarte of composiet kleur.

Tuinmuur metselen en de schuur vergroten (metselen)

Wij willen graag onze schuur uitbreiden van 331 x 242 x 220 cm naar 468 x 242 x 220 cm. Dak is al aanwezig loopt van onze schuur naar schuur buren. Dus betreft puur metselwerk. De kleine muur moet doorgebroken worden, daar zit ook deur in en deze zou in de nieuwe kleine muur geplaatst moeten worden. De lange muur moet dan verlengt worden. ik denk dat er alleen een eenvoudige fundering nodig zal zijn. Vergunning is niet nodig. Elektra enzovoort is ook niet nodig. Tevens willen wij metselwerk als afscheiding. Met een lengte 730 cm hoogte 200 cm. Voor de fundering is denk ik ook een simpele nodig. De muur wordt een steen breed. Op de eerste 1,5 meter staat al wat, daar kan de muur aan vast gemetseld worden tot aan de schuur. Nu staat er een schutting, deze verwijderen we zelf.

Schuttingschermen met klimop realiseren

Huidige tuinafscheiding met conniferen, deze ga ik zelf weg halen. Graag schutting. Mogelijk met natuurlijke materiaal. Scherm met klimpop. Het is de bedoeling dat er natuurlijk wel een fundering wordt gestort hiervoor. Afmetingen 30 meter met een hoek. Graag ook een poort, ik hoor de opties graag van u.

Verlengen garage

Ik wil de garage verlengen met 3 meter. Verwachte werkzaamheden Verwijderen schutting, boom e.d. - Fundering op zand gekoppeld aan huidige fundering. - Opmetselen muren schoon metselwerk met kop. - Houten dakbeschot met bitumen. - Nieuwe sectionaalgaragedeur. - Geen ramen verder.

Muur (schutting) laten metselen

Voor onze schutting willen we 1 stenen muur hebben. Deze muur moet 2,40 ( hoog) bij 9 meter (breed) worden. Wij vragen ons af wat hiervan incl. Materiaal de kosten van zijn. Er ligt nu geen fundering. Gaat om een nieuwbouw huis. Staat nu nog niks naast de muur. Doordat de kavel naast ons wordt bekleed zijn wij voornemens dit in april te doen.

Een uitbouw maken achter een hoekwoning

Wij willen onze huiskamer uitbreiden. Voor de uit te breiden ruimte willen wij gebruik maken van de tuin. De huiskamer moet 2,5 meter naar links en 7 meter naar voren. Links (straatkant) moet deze opgebouwd worden met bakstenen en een raam van 180 cm in zitten. Aan de voorkant moeten glazen ramen en een schuifpui van 3 meter. Aan de rechterkant hebben wij buren waar een schutting tussen is geplaatst. Dat moet ook met bakstenen opgebouwd worden. Grond moet een fundering in komen en plafond willen wij een dakraam van 3 x 1,5 meter. Het gaat dus om een uitbouw van een kleine 40 meter. Dit moet waarschijnlijk casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw.

Gemetselde tuinmuur realiseren

Ik zoek iemand die in mijn tuin een gemetselde tuinmuur zal kunnen maken. Lengte moet 18 meter worden en hoogte ongeveer 2 meter. Fundering zal nodig zijn, maar wat weet ik niet. We hadden een schutting staan, deze is omgewaaid door de storm, wij gaan deze mogelijk wel repareren, maar op het langere termijn wil ik een degelijke oplossing dat zoiets niet meer gebeurd. Vandaar de gemetselde muur. We hebben een achterom en het hoeft niet op heel kort termijn uitgevoerd te worden.

Schutting plus plaatsen

Schutting van de tuin aan een kant plaatsen. Ongeveer 6-7 schuttingendelen verdeeld over 10 meter. 1.80 hoog. Met een goede fundering, omdat ik op een hoekwoning woon, waait er steeds een schuttingdeel uit, tijdens een storm. Hier wil ik een goede prijs=kwaliteit oplossing voor.

Partners

Partners van Casius