Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw aan de achterzijde:

Uitbouw aan de achterzijde

Wij willen een stenen uitbouw 2,5 m diep en 5,5 m breed. Aan beide zijdes staat er nu een muurtje op de erfgrens +/- 1 m diep. Complete oplevering is in overleg. Er moet wel een fundering, elektra en stucwerk in komen. Er is geen vergunning nodig. Graag een offerte.
Onze klant uit Sliedrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw aan de achterzijde uit heel Nederland:

Uitbouw met lichtkoepel

Voor een vrijstaande woning uit 2018 wil ik aan de achterzijde een geisoleerde uitbouw met een lichtkoepel (met warmte-isolerend materiaal) van 4,00 meter lang. Afmetingen uitbouw 6,00 meter breed x 3,50 meter diep. Elektra uitbreiden en infra-rood elektrische vloerverwarming en een schuifpui. Materiaal van kozijnen en schuifpui in overleg met de vakman in hout, aluminium of kunststof.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van ons recent aangekochte hoekhuis. Circa 6 meter breed x 3,50 meter diep met dubbele openslaande deuren. Graag zo spoedig mogelijk na de sleuteloverdracht over circa 2 maanden.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren. De maten zouden 2.7 bij 6 meter moeten worden. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Wij hebben een hoekwoning met garage (waarvan de garage tegen de garage van de buren staat) en wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van 9 meter breed (dit is ook de breedte van de woning en de garage samen). De garage steekt momenteel ongeveer 1,10 meter voorbij de achtergevel van de woning. Zie tekening. We willen 4 meter de tuin in dus het gaat om een uitbouw van circa 33 m2. Er moet een lichtstraat in komen en de uitbouw moet worden verdeeld in een ruimte van 4,20 meter breed en een ruimte van 4,80 meter breed. Tevens vloerverwarming. Achterpui moet uitgevoerd worden in een kunststof Harmonica-schuifpui in 5 delen waarvan de middelste een loopdeur is. Achterpui moet dus ook volledig tegen 1 wand "opengevouwen" kunnen worden. Momenteel staat er nog een glazen overkapping tegen de achtergevel maar die wordt voortijdig weggehaald en verplaatst.

Uitbouw achterzijde

Wij willen de keuken openbreken en hieraan de aanbouw plaatsen. Het gaat dan om het stuk terras wat met stoeptegels betegeld is dat je op de foto's kan zien. Dit is ongeveer een oppervlakte van 390 bij 300. Hierbij met een zwarte kunststof schuifpui. Aan de andere zijde zouden wij een horizontaal raam geplaatst zien ongeveer in het midden van de aanbouw op ongeveer 120 cm hoog vanaf de grond. Het raam zal dan ongeveer 90 bij 145 worden maar dit zal nog goed gemeten moeten worden. Deze hoeft niet open te kunnen. We laten ons verder graag adviseren.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een uitbouw aan onze nieuwbouwwoning aan de woonkamer (richting achtertuin) net zoals de buren. Het gaat om 2,4m diep en 4,8m breedt. Ook willen we de vloerverwarming meenemen en elektra. Als het kan willen we de kozijnen die er nu in zitten hergebruiken, hopelijk kan dat. Graag willen we weten wat dit gaat kosten met dezelfde stenen.

Uitbouw achterzijde

Sleuteloverdracht van onze nieuwe woning (1977) is 02 oktober 2020. Wij willen graag vanaf 12 oktober 2020 dat de Aannemer kan beginnen met de uitbouw. Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van circa 4,00 meter diep en 8,50 meter breed. De bestaande vloerverwarming moet uitgebreid worden en we willen de houten schuifpui herplaatsen. Ook graag een lichtstraat of lichtkoepel(s). Elektra uitbreiden en dimmers plaatsen.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde woning van 3,00 meter x 5,50 meter. Er is geen achterom. In de nieuwe achterpui een enkele deur met een bovenlicht. Graag advies betreffende eventueel hergebruik huidige achterpui. Bestaande radiator huidige achtergevel verplaatsen en in de uitbouw 1 nieuwe radiator erbij.

Uitbouw aan de achterzijde op de eerste etage plaatsen

De eerste etage is momenteel een schuin dak en zou een rechte gevel mogen worden van vloer tot plafond. Mag casco geplaatst worden. De maten worden 12 x 2,5 meter.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van 5 m breed en maximaal 1.80 m a 2.0 m diep. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Ik ontvang graag een offerte.