Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur verwijderen en balk plaatsen:

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Het gaat hierbij om een muur van circa 4,40 met daarin een deur dat verwijderd moet worden. Het is een dragende muur dus zal er een draagbalk geplaatst moeten worden. Het betreft hier de muur tussen de kamer en de slaapkamer.
Onze klant uit Sliedrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur verwijderen en balk plaatsen uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen plus stalen balk plaatsen

Ik heb een woning gekocht waar in 1989 een aanbouw is geplaatst, maar de draagmuur (achtergevel beneden) is slechts gedeeltelijk doorgebroken. De woning is circa 5,5 meter breed. Ik heb het gehele bouwdossier digitaal beschikbaar (originele bouw 1985 + uitbouw 1989). Graag zou ik de gehele draagmuur willen verwijderen, zonder enige restanten aan weerszijden (of in het midden) en daarbij een balk laten plaatsen. De oplevering van het huis is 1 november, dan zo spoedig mogelijk deze klus uitvoeren.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Hierbij stuur ik je de bouwtekeningen van ons hoekhuis. Wij willen graag de muur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen, inclusief hoek. Graag ontvangen wij graag een richtprijs voor het verwijderen en het plaatsen van de steunbalk. Daarnaast heb ik nog een vraag. Kan ik jullie ook inhuren voor het maken van een constructie tekening? Ik hoor graag van jullie! Alvast bedankt voor de antwoorden.

Toog vervangen door rechthoekige doorgang

Momenteel zit er een toog tussen de woonkamer en keuken. Hier willen wij graag een rechte doorgang van maken. Het is geen draagmuur. Opdracht is toog verwijderen zodat het 1 lange wand wordt van woonkamer naar keuken. En opnieuw afwerken (stucen).

Trap verplaatsen en draagmuren doorbreken

Bestaande trappen verwijderen en op een nieuwe plek een nieuwe wenteltrap plaatsen van de begane grond naar zolder. Dit inclusief oude trapgaten dichten en maken nieuwe trapgaten. ook laat ik graag 2 draagmuren doorbreken inclusief constructiewerk. Het gaat vooral om het constructie werk van de vloeren, trappen en wanden, afwerken hoeft niet. Het gaat om de muur in de slaapkamer, deze is 2,5 a 3 meter, staat haaks op de draagmuur van benedenverdieping. Beneden gaat het om een opening te maken in een draagmuur, de opening moet ongeveer 2 meter worden en wij denken dat hier een constructie gemaakt moet worden.

Draagmuur verwijderen en stalen bint plaatsen

Wij willen erg graag een draagmuur tussen de keuken en woonkamer doorbreken, om daar een doorgang te creëren met het plaatsen van een stalen bint, plus afwerking. Zie bijlage voor indicatie van project. Wij hebben inmiddels de constructietekeningen ontvangen. Graag ontvangen wij een offerte.

Een uitbouw en daarop een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterkant van onze hoekwoning een uitbouw van 200 bij 800 cm kan realiseren en daarop een opbouw van 200 bij 600 cm kan realiseren. Daarnaast zal er op de begane grond een stalen constructie gerealiseerd moeten worden om een draagmuur te kunnen verwijderen en deze hebben wij het liefst in het plafond verwerkt. De uit/opbouw moet casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouwen.

Een draagmuur doorbreken in een woonkamer

Ik ben op zoek naar een aannemer die een dragende muur kan doorbreken. Ik ben nog bezig met de constructeur en moet dus ook nog een vergunning aanvragen, maar ik zou graag vast een kostenraming ontvangen, wat mogelijk invloed heeft op het definitieve ontwerp. Het betreft het verwijderen van een muur in een jaren 30 woning in Rotterdam. De muur ligt tussen keuken en woonkamer op de begane grond. Naar verwachting wordt de totale overspanning 2,5 tot 3,30 meter. Een en ander afhankelijk van de kosten en complexiteit. Op dit moment is er door vorige bewoners al een opening van circa 1,40m breed gecreëerd. De rest moet dus nog. De wand is circa 20 cm dik.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Ik wil de draagmuur tussen de keuken en woonkamer weghalen om er een open keuken van te maken. De te overbruggen ruimte is ongeveer 2.90 meter breed en 2.50 meter hoog. Ik krijg 21 aug de sleutel en zou graag daarna zo snel mogelijk willen starten. In principe gaat het alleen om het adequaat plaatsen van de steunbalk; het loshalen van de muur en stutten kunnen wij zelf ook. Er hoeft niet opgeruimd te worden, en het hoeft niet netjes afgewerkt te worden. De constructie moet bouwkundig goed en veilig in elkaar zitten.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

In onze nieuwe woning wil ik graag een deel van een draagmuur laten verwijderen en een stalen balk hebben geplaatst. Zie rode markering in bijgevoegde afbeelding. Lengte draagbalk +/- 230 cm. Het afvoeren van oude materiaal graag optioneel.

Berekenen draagmuur en deze verwijderen

Ik wil de draagmuur, ca 2.2 m bij 2.6 m tussen huiskamer en keuken laten verwijderen. Daarvoor moet eerst een constructieberekening gemaakt worden.

Partners

Partners van Casius