Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sliedrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Sliedrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Sliedrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Sliedrecht of directe omgeving.

240 klanten uit Sliedrecht bevelen een bij Casius in Sliedrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Sliedrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, huis laten bouwen op eigen stuk grond, vrijstaande casco woning bouwen, prefab huis bouwen met 5 slaapkamers, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow, corner House Extension/ Renovation: bathroom, floor heating, paint and plaster en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Sliedrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sliedrecht:

Fundering onder de schutting

Wij willen een schutting plaatsen. Betonnen palen en onderste 30 cm beton. Verder houten Schotten. Maar omdat het bij ons veengrond is en nieuwbouw, willen we palen slaan en dan een fundering. De fundering moet 9 meter lang worden.

Openhaard verwijderen en plafond herstellen

Ik wil de woonkamer renoveren te weten: Open haard met ombouw verwijderen De afvoer loopt door 1e en 2e etage ook doe moet worden verwijderd plafonds herstellen.. Vervolgens moet er een 45m2 grote plavuizen vloer worden verwijderd. Vervolgens zit ik te twijfelen tussen laminaat en plavuizen vloer terug. Muur waar de haard zit moet ik opnieuw glad gestuct hebben, dat is ongeveer 5m2. 2 trappen met hout bekleden. 1 slaapkamer 13m2 laminaat leggen.

Complete uitbouw met schroeffundering

Wij willen vóór juni een uitbouw aan de woning realiseren met schroefpalen (ivm verzakking) en fundering met zoveel mogelijk glas. De maten moeten worden 5.6 m breed en 3 meter diep. De hoogte is ca 240 cm, en mag doorlopen met de overstek van het dak. Deze klus moet gerealiseerd worden op veengrond. Ik ben hierdoor nieuwsgierig naar een nieuwe techniek: schroeffundering. Verder wens ik een glazen pui en vloer met daarop een aluminium constructie.

Uitbouw achterzijde woning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 580 bij 300 cm groot worden en een gemetselde constructie hebben. Dit alles inclusief openslaande deuren en 1 ruim raam bij het keukendeel. Onze voorkeur gaat uit naar kunststof kozijnen. Er moet geheid worden en de gevel moet doorbroken worden. Daarnaast zouden we de gehele vloer op de begane grond willen laten voorzien van een betonnen smeer laag.

Uitbouw aan de achterzijde

Wij willen een stenen uitbouw 2,5 m diep en 5,5 m breed. Aan beide zijdes staat er nu een muurtje op de erfgrens +/- 1 m diep. Complete oplevering is in overleg. Er moet wel een fundering, elektra en stucwerk in komen. Er is geen vergunning nodig. Graag een offerte.

Erker aan de zijkant van een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de zijkant van onze woning een erker kan realiseren. De erker moet een binnenmaat van 3 bij 1 meter hebben. De onderkant wil ik graag opgemetseld hebben. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de erker. Waarschijnlijk moeten er ook 2 palen geslagen worden ten behoeve van een fundering. Verder moet de erker casco worden opgeleverd.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Het gaat hierbij om een muur van circa 4,40 met daarin een deur dat verwijderd moet worden. Het is een dragende muur dus zal er een draagbalk geplaatst moeten worden. Het betreft hier de muur tussen de kamer en de slaapkamer.

Renovatie van een erker

Renovatie van erker, boven de erker moeten 2 lagen stenen worden vervangen, spatlab ertussen worden geplaatst, erker bovenop worden geïsoleerd en waterdicht worden gemaakt.

Nokverhoging met vaste trap

Ik zou graag offerte willen aanvragen met betrekking tot een (roerbouw) nokverhoging (5 meter lang) met een vaste trap naar boven. Graag van kunststof. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn!

Aanbouw aan de achterzijde plaatsen

Graag zou ik een gesprek willen waar we onze wensen kenbaar kunnen maken waaruit een offerte ontstaat. Het gaat om een aanbouw aan onze nieuwe woning. De woning staat in Sliedrecht en op 1 september krijgen we de sleutel. Formaat ongeveer 3.16 x 5.60 meter. In principe willen we een gemetselde aanbouw, maar ik zou graag diverse mogelijkheden en prijzen willen bespreken.

Aanbouw met kelder laten bouwen

Het gaat om de aanleg van een kelder onder onze achtertuin van (indien mogelijk) 10 bij 20 meter. Ik twijfel tussen casco en volledig afwerken.

Toilet en tegelwerk keuken renoveren

In verband met een nieuwe keuken dient het tegelwerk van de wanden verwijderd te worden en de muren glad gestuct. Keuken verwijderen doen wij zelf. In het toilet dient het tegelwerk op de wanden en het oude toilet verwijderd te worden en daarna de wanden glad gestuct en een nieuwe toilet en fontein geplaatst.

Casco houtskelet aanbouw plaatsen

Wij willen graag een casco houtskelet aanbouw plaatsen van 5 x 8 met 2 verdiepingen met daarboven een puntdak. Aan de buitenkant moet er metselwerk komen, kunststof kozijnen en bij het bestaande gedeelte komen steenstrips. Het gaat om een casco bouw zodat ik zelf de binnenkant kan afwerken. Ik heb hier al bouw- en constructie tekeningen van en de vergunning is rond. Graag zien wij offertes tegemoet en zijn benieuwd wanneer jullie kunnen beginnen.

Draagmuur slopen en afvoeren

Het slopen van een draagmuur van 5 m2 en het afvoeren van het puin.

Garage vervangen

In onze achtertuin staat op 20 meter afstand van ons huis een dubbele garage met plat dak op een betonnen ondergrond van 6 x 6 meter. De muren bestaan uit 1 meter metsellagen met daarboven op een beplating met hout. Ik wil die garage laten slopen en daar een dubbelwandige gemetselde garage met dezelfde afmeting op laten bouwen. Ik wil dan 1 garagedeur, in plaats van de huidige 2 deuren. Ik wil er een kleine kap op laten zetten met dakpannen. Ik wil dit na de zomer van 2018 laten uitvoeren en ontvang graag uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs, dan kunt u de situatie hier even beoordelen.

Asbesthoudende rioleringspijp verwijderen

Ik heb een woning gekocht en krijg daarvan op 15 november de sleutel. Tijdens een bouwkundige keuring is gebleken dat er in een kleine kelder onder de trap een dikke rioleringsbuis zit van asbesthoudend materiaal. Ik wil die rioleringsbuis laten verwijderen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. Ik ontvang graag uw offerte voor het saneringstraject.

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 15 november de sleutel. Ik wil een draagmuur laten slopen en daar een steunbalk laten plaatsen. Ik kan u foto's toesturen. Ik ontvang graag uw offerte.

Gemetselde schuur bouwen in de tuin

Wij zijn ons aan het oriënteren op de bouw van een gemetselde schuur met plat dak in onze achtertuin. Er is nog geen fundering of vloer, die moeten ook worden gemaakt. Wij kunnen daar zelf ook onderdelen van verzorgen, in overleg met de vakman. Voor wat betreft het metselwerk, gaat het om in totaal ongeveer 26 m². Het gaat het om globaal de volgende maten: Hoogte van de muren is 250 cm, de voorkant is 250 cm breed, 1 zijwand is 300 cm breed, 1 zijwand is 340 cm breed en de achterwand loopt schuin voor een bestaande schutting en is 260 cm breed. We willen een kozijn met een deur en een raam in de wanden. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie. We willen dit in februari laten starten.

Kelder plaatsen onder bestaande woning

Kelder plaatsen onder een bestaande woning. Het huis staat niet op pallen maar op zand. Ik ben benieuwd of jullie iets kunnen betekenen voor ons.

Complete woning strippen en renoveren

Ik ben op dit moment bezig met een huis en als ik hem koop, wil ik hem strippen en opnieuw laten metselen en dak renoveren. Huis is ongeveer 9 x 9 meter vrijstaand en volgens mij is het metselwerk tussen 250-300 vierkante meter. Hoeveel zou dit ongeveer kosten? Ik wil mijn compleet verbouwen, dus in heel het huis alle muren eruit. Daarnaast moet her oude dak vervangen worden door een nieuwe. Het pand heeft 5 etages. De eerste 2 etages zijn een winkel met een opslag ruimte. Etages 3 tot en met 5 is de woning.

Tweezijdige nokverhoging

Tweezijdige nokverhoging. Het is aan de zijkanten van de woning. Ik weet niet of hier een vergunning voor nodig is.

Betonnen draagmuur verwijderen, opvangen en afwerken

Het gaat om het verwijderen van een betonnen draagmuur tussen woonkamer en keuken. Lengte circa 2,0 meter en hoogte circa 2,5 meter. Vooralsnog onbekend of er zich in dit deel leidingen en dergelijke bevinden, vermoed van niet. Uitvoering bij voorkeur 1e week van september. Inclusief afvoeren van materialen.

Schouw/gashaard verwijderen

Wij willen graag onze gashaard met schouw verwijderen. Met behoud van het kanaal op de eerst en twee verdieping. En het dichten van het plafond.

Gashaard en schouw verwijderen en afwerken

Ik wil de gashaard met schouw verwijderd hebben. Met behoud van kanaal op de bovengelegen verdiepingen. Met het afwerken en dicht maken van het plafond en muur. Alleen op de begane grond. Het gas moet ook afgesloten worden. Op 1 september krijgen wij de sleutel van de woning. Ik zou graag willen weten of dit mogelijk is. In overleg met de huidige bewoners kunnen we er gaan kijken.

Kelder vergroten onder een dijkwoning

Ik heb een dijkwoning uit bouwjaar 1925 waarvan ik in juli de sleutel zal krijgen. Er is momenteel een kelder onder de hal van 200 x 500 x 170 cm. Deze kelder zou ik graag uit willen breiden en door willen trekken onder het hele huis. Het huis staat op een dijk en de ondergrond is droog zand. Ik ga graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.