Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbest golfplatendak verwijderen:

Asbest golfplatendak verwijderen

Het is een dak van golfplaten ongeveer ruim 100 meter
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest golfplatendak verwijderen uit heel Nederland:

Stormschade repareren aan lichtstraat in asbest golfplatendak

Ik heb minimale stormschade aan mij garage waarop nog astbesthoudende golfplaten liggen. Aan de platen zelf is (waarschijnlijk) geen schade. Wel is de lichtstraat (doorzichtige) golfplaten er deels uitgewaaid. Voor de korte termijn houdt dit een reparatie in. Waarschijnlijk gaat het om 3 golfplaten.

Golfplatendak asbest verwijderen

De asbest golfplaten dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Het pand is goed te bereiken. Er is nog geen inventarisatierapport aan gevraagd, dit laten wij graag door de vakman doen. De oppervlakte is 480 m2. Separaat zouden wij graag de kosten willen weten voor het plaatsen van geïsoleerde platen.

Golfplatendak en dakbeschot verwijderen

Ik heb een golvend platendak van zo'n 100 m2 met een dakbeschot aan de binnenkant ook van asbest dat ik verwijderd wil hebben. Er is vrij makkelijk bij te komen. Het is in buitengebied niet in een woonwijk

Asbest golfplatendak verwijderen

Wij hebben een schuur van 10 x 15 meter met een asbest dak van golfplaten. Totale grote van het dak ongeveer 175 m2. Graag zouden wij een offerte willen voor het verwijderen en afvoeren van het asbest. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig. Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn voor het monteren van een profielplaat die geïsoleerd is.

Asbest golfplatendak van de schuur verwijderen

Het gaat om een vrijstaande schuur met ongeveer 50 vierkante meter golfplaten. Graag een offerte voor het verwijderen hiervan, en als we ons eigen deel (35 m2) afvoeren en de rest door u. En een aparte offerte voor nieuwe geïsoleerde golfplaten plaatsen.

Asbest golfplatendak verwijderen van garage

Wij willen de golfplaten laten verwijderen en de garage is ongeveer 8 meter bij 2,30 meter. Weerskanten dak opp. Vlak

Asbest verwijdering van een vrijstaande schuur

Ik heb een vrijstaande schuur met een golfplatendak er op. Deze platen wil ik laten verwijderen. Het oppervlakte is 300m2. De schuur ligt geheel vrij van obstakels in een omheinde wei. Er staan geen bomen, geen struiken... zeer eenvoudig bereikbaar. Platen zijn geschroefd, verwijdering is uiterst eenvoudig. Een asbest inventarisatie likt mij overbodig daar de rest van de schuur bestaat uit enkel houten spanten en een betonnen vloer/muur. Wat ik zelf mag verwijderen en afvoeren wil ik voor mijn rekening nemen.. Kunt u mij iets over de kosten vertellen? Oja de platen zijn 1,70x1,00m. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit het afval zelf weg.

Asbest golfplatendak vervangen

Bij onze woning is een aanbouw met een asbesthoudend golfplatendak. Het is een oppervlakte van 102 m2. Graag ontvangen we van u een offerte om dit te vernieuwen. Asbestinventarisatie rapport en sloopmelding van de gemeente zijn al geregeld.

Vervangen van een schuurdak inclusief asbestsanering

Ik heb bij mijn woning een schuur met daarop een asbest golfplatendak van ongeveer 130 m² met een dakhelling van ongeveer 20 graden dat ik wil laten vervangen. Ik ben nog niet in het bezit van een asbestinventarisatierapport. Ik ben op zoek naar een hoofdaannemer, die de totale klus voor mij kan coördineren en de uitvoering door derden aanstuurt. Het asbest moet gesaneerd worden, er moet enig houtwerk worden vervangen en daarna een nieuwe dakbedekking worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Asbest golfplatendak van garage verwijderen

Goede dag ik ben bezig met een huis te kopen. Daar staat een garage met een golfplatendak van ongeveer 91 m2. Nu is dus de vraag wat kost dit om het te laten verwijderen.

Partners

Partners van Casius