Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Schiedam of directe omgeving.

1179 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, benedenverdieping uitbouwen en verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Schiedam:

Extra woonverdieping op laten bouwen

Ik wil een extra verdieping laten bouwen op mijn huis. Deze moet gemetseld worden en moet ook een plat dak hebben. Het huis is circa 4,80 bij 10 meter. Ik wil dat het water dicht wordt en dat er een trapgat wordt gemaakt. Voor de rest moet alles casco geleverd worden.

Klussen en onderhoud in huis

Wij zoeken een ervaren en allround klusjesman voor de volgende klussen: Het vastzetten van de kapstok (dit heeft meeste spoed), spack-reparatie aan een wand, naden kitten van een douchebak en een toiletbril leveren en monteren. Graag een opgave van uurtarief en eventuele voorrijkosten.

Balkon repareren

Wij hebben een bovenwoning met een balkon. Over de gehele lengte van ons balkon loopt een scheur van circa 5 meter. De scheur bevindt zich tussen de muur van het huis en het begin van het balkon. Onze buurman heeft hetzelfde probleem waardoor we gebruik kunnen maken van de VvE. Deze scheur zit er al jaren dus eventuele betonrot is niet uitgesloten. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor de reparatie van onze balkons. Het heeft geen haast.

Achterstallig groot onderhoud voor VvE

Ik zit in een VvE met 2 leden die al ruim 2,5 jaar niet tot een adequate oplossing kunnen komen voor het achterstallige Groot Onderhoud. De gemeente Schiedam heeft inmiddels een betwistbaar plan gepresenteerd met onnodige reparaties. Het betreft o.a. 1 latei (inp 140, lengte 5 meter) twee korte balken circa 1 bij 1 meter (inp 140) en 2 draagbalken van circa 5m1 - inp 200. Verder herstel van het gemetselde valscherm, waterdicht afwerken van de betonnen balkon vloer, het herstel van de kozijnen 1e en zolderverdieping alsmede de boeidelen en nog een aantal punten. Het betreft een jaren 30 woning. Het liefst deze week nog in contact met een aannemer!

Dakopbouw op plat dak bouwen

Ik wil een dakopbouw laten maken op plat dak afmeting 10 x 5,5 meter buitenmaat. - Dakopbouw met een afmeting van 10 x 5,5 meter - Hijs- en sloopwerkzaamheden - Buitenzijde voorzien van keralith kunststof kozijnen, 1 voor- en 1 achter Levering door klant 3 x 1,5 meter - Maken van bouwaanvraagtekening en constructieberekeningen optioneel - Doortrekken rookgas/ventilatie/ontluchting Exclusief: - Gipsplaatafwerking gevels en plafonds, electra, CV werkzaamheden, stucwerk en container voor sloopafval. Ik ga binnenkort bij de gemeente langs voor informatie hoe er elders opgebouwd is. Een tekening en berekening zullen gemaakt moeten worden voor de vergunningaanvraag. De woning is houtskeletbouw.

Draagmuur openbreken

Ik wil de muur tussen woonkamer en keuken open breken. Moet dus draagbalk ook komen, want is een draagmuur. Stuk muur wat er uit moet is ongeveer 2. 60m hoog bij 4m breed

Uitbouw van 2 verdiepingen bouwen

Ik overweeg een woning te kopen, de mogelijkheden voor de uitbouw zijn hier een randvoorwaarde. Het gaat om een uitbouw van 2 verdiepingen en het bewoonbaar maken van de huidige aanbouw/schuur.

Betonvloer op de heipalen met vorstrand maken

Wij willen een gewapende betonvloer met vorsrand van 45m2.

Garages maken onder nog te bouwen woningen

Het gaat om een woning complex waar individuele garages gebouwd moeten worden van minimaal 6 meter lang en 6 meter breed. Het idee is een ondergronds ringsysteem om het gebied heen te creëren, zodat het makkelijk in en uitrijden is.

Garage bouwen volgens tekening

Ik wil een nieuwe garage laten bouwen volgens de bijgevoegde tekening. Het materiaal moet door u geregeld worden. De garage moet ongeveer 6 bij 6 meter worden. Er staat nog een aantal dingen in de foto die ik gedaan wil hebben zoals isoleren en een vloer plaatsen. De garage moet dus niet casco worden geleverd.

Balkon renoveren

Ons balkon van 250 x 140 cm aan de achterzijde van onze woning heeft een dragende constructie van hout, die er niet goed uit ziet. We denken dat de balken doorgerot zijn en dat dit een gevaarlijke situatie op levert Op het balkon ligt een dunne betonvloer met tegels. We willen een afspraak maken met een vakman om de situatie hier te laten beoordelen. We ontvangen graag uw advies en een offerte voor herstelwerk.

Asbest golfplatendak verwijderen

Het is een dak van golfplaten ongeveer ruim 100 meter

Deel van de fundering herstellen

Herstel fundering aan de linkerkant van het huis. Volgens gemeente zakt het huis. Er is een rapport aanwezig. Rechter kant is al gedaan.

Keuken uit de woning verwijderen

Verwijderen keuken uit de volgende woning: Inclusief verwijderen muurtegels, vloer mag blijven liggen. Inclusief verwijderen omhulsel afzuigkap, doel is dat er een lege ruimte met vlakke muren achter blijft waar een nieuwe keuken in geinstalleerd wordt. Geplande uitvoerdatum: 12/12. Het puin dient erna afgevoerd te worden.

Opbouw op plat dak bouwen

Opbouw casco van 5 x 8 meter. In de wijk is al een vergunning gegeven voor zo'n opbouw. Ik lever zelf de kunststof kozijnen voor en achter.

Meerdere klussen in en buiten huis

Op de achtergevel zitten teakhouten planken die zijn kromgetrokken en moeten worden vervangen. Het zijn 8 planken van ongeveer 2 meter breed. We hebben we een pui met glazen bakstenen. Een deel daarvan is gebarsten en het lekt, wat een zwarte vlek op de muur geeft. Dat moet verholpen worden. Een binnendeur is beschadigd en moet vervangen worden. Er moet een schilderij opgehangen worden. De tochtstrip van de buitendeur moet vervangen worden. Het toilet beneden ruikt onfris, waarschijnlijk is een afdichting niet goed meer. Er moet een afdek latje voor de trap moet vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schoorsteen verwijderen en gat dichten

Schoorsteen van een plat dak verwijderen en het gat professioneel dichten. In overleg kijken wie wat kan doen om de kosten te drukken.

Verzakte vloer herstellen

De vloer bij de keukendeur richting de tuin is verzakt. Het gaat om een gedeelte van 1 bij 1 meter.

Schuin dak recht optrekken

Onze nieuwe woning (nog op te leveren) heeft een schuin dak die we recht willen trekken om zo meer ruimte te creëren. We twijfelen tussen een dakkapel en gewoon helemaal recht trekken. We zijn benieuwd naar de kosten van een dakkapel van ca. 3 meter, met een hoek van ca. 35%. En de kosten voor het helemaal rechttrekken van ca. 5 meter met kunststoframen erin. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval is voor de vakman.

Lekkend balkon repareren

Mijn balkon lekt en de onderbuurman heeft daar wateroverlast van. Ik heb een jaren '30 huis. Het zijn niet de loodflappen maar ik geloof dat het water door de balkonvloer gaat. Zijn plafond van zijn balkon is nl steeds vochtig. Mijn cementen vloer zal poreus zijn. Maten balkon 5 meter breed, 1 meter diep. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan en de werkplek is de 3e etage.

Tussenwand plaatsen en schilderwerk laten doen

Tussenwand plaasten, 2 x verven, 2 wanden in de zelfde kamer 3x verven.

Tussenwand plaatsen en wanden schilderen

Ik wil een tussenwand plaatsen en daarnaast in 2 lagen verven, en 2 andere kamer muren laten verven in 3 lagen. De muren zijn namelijk oranje. De muren zijn ongeveer 7.50 m2 dat aan 2 zijden geverfd moet worden, en de muren zijn beide 8.80 m2.

Uitbouw achter de woning bouwen

Ik wil een uitbouw realiseren van 2.40 bij 5 meter. Er moeten elektra leidingen naar de woning toe getrokken worden. De uitbouw komt tegen de woonkamer aan. Materiaalkeuze graag in overleg.

Vloertegels vervangen en schrotenwand vervangen

In mijn entreehal wil ik graag 8 zwarte gezoete Belgische hardstenen tegels (15x15cm) vervangen die door verzakking van de ondervloer zijn gescheurd. Deze moeten netjes worden uitgebikt/uitgeslepen en vervangen. De tegels zijn ingelegd in een cementvloer, maar twee ervan liggen al redelijk los Tevens moet circa van een naastliggende wand 8 stuks brede MDF kraaldelen schrootjeswandje, oppervlakte circa 1.5 m2 welke door vocht zijn aangetast worden vervangen en geverfd (RAL9010) opgeleverd.

Schoorsteen van het dak slopen

Ik heb een kleine oude tussenwoning waar ik graag met de nodige spoed de schoorsteen van het dak wil laten slopen. Daarna moet het dak worden gedicht. Het is een gevaarlijke situatie momenteel. Ik ontvang graag een offerte van een vakman die hier snel tijd voor heeft.