Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Schiedam of directe omgeving.

1158 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of renovatie in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Schiedam:

Uitbouw van 2 verdiepingen bouwen

Ik overweeg een woning te kopen, de mogelijkheden voor de uitbouw zijn hier een randvoorwaarde. Het gaat om een uitbouw van 2 verdiepingen en het bewoonbaar maken van de huidige aanbouw/schuur.

Betonvloer op de heipalen met vorstrand maken

Wij willen een gewapende betonvloer met vorsrand van 45m2.

Garages maken onder nog te bouwen woningen

Het gaat om een woning complex waar individuele garages gebouwd moeten worden van minimaal 6 meter lang en 6 meter breed. Het idee is een ondergronds ringsysteem om het gebied heen te creëren, zodat het makkelijk in en uitrijden is.

Garage bouwen volgens tekening

Ik wil een nieuwe garage laten bouwen volgens de bijgevoegde tekening. Het materiaal moet door u geregeld worden. De garage moet ongeveer 6 bij 6 meter worden. Er staat nog een aantal dingen in de foto die ik gedaan wil hebben zoals isoleren en een vloer plaatsen. De garage moet dus niet casco worden geleverd.

Balkon renoveren

Ons balkon van 250 x 140 cm aan de achterzijde van onze woning heeft een dragende constructie van hout, die er niet goed uit ziet. We denken dat de balken doorgerot zijn en dat dit een gevaarlijke situatie op levert Op het balkon ligt een dunne betonvloer met tegels. We willen een afspraak maken met een vakman om de situatie hier te laten beoordelen. We ontvangen graag uw advies en een offerte voor herstelwerk.

Asbest golfplatendak verwijderen

Het is een dak van golfplaten ongeveer ruim 100 meter

Deel van de fundering herstellen

Herstel fundering aan de linkerkant van het huis. Volgens gemeente zakt het huis. Er is een rapport aanwezig. Rechter kant is al gedaan.

Keuken uit de woning verwijderen

Verwijderen keuken uit de volgende woning: Inclusief verwijderen muurtegels, vloer mag blijven liggen. Inclusief verwijderen omhulsel afzuigkap, doel is dat er een lege ruimte met vlakke muren achter blijft waar een nieuwe keuken in geinstalleerd wordt. Geplande uitvoerdatum: 12/12. Het puin dient erna afgevoerd te worden.

Opbouw op plat dak bouwen

Opbouw casco van 5 x 8 meter. In de wijk is al een vergunning gegeven voor zo'n opbouw. Ik lever zelf de kunststof kozijnen voor en achter.

Meerdere klussen in en buiten huis

Op de achtergevel zitten teakhouten planken die zijn kromgetrokken en moeten worden vervangen. Het zijn 8 planken van ongeveer 2 meter breed. We hebben we een pui met glazen bakstenen. Een deel daarvan is gebarsten en het lekt, wat een zwarte vlek op de muur geeft. Dat moet verholpen worden. Een binnendeur is beschadigd en moet vervangen worden. Er moet een schilderij opgehangen worden. De tochtstrip van de buitendeur moet vervangen worden. Het toilet beneden ruikt onfris, waarschijnlijk is een afdichting niet goed meer. Er moet een afdek latje voor de trap moet vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schoorsteen verwijderen en gat dichten

Schoorsteen van een plat dak verwijderen en het gat professioneel dichten. In overleg kijken wie wat kan doen om de kosten te drukken.

Verzakte vloer herstellen

De vloer bij de keukendeur richting de tuin is verzakt. Het gaat om een gedeelte van 1 bij 1 meter.

Schuin dak recht optrekken

Onze nieuwe woning (nog op te leveren) heeft een schuin dak die we recht willen trekken om zo meer ruimte te creëren. We twijfelen tussen een dakkapel en gewoon helemaal recht trekken. We zijn benieuwd naar de kosten van een dakkapel van ca. 3 meter, met een hoek van ca. 35%. En de kosten voor het helemaal rechttrekken van ca. 5 meter met kunststoframen erin. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval is voor de vakman.

Lekkend balkon repareren

Mijn balkon lekt en de onderbuurman heeft daar wateroverlast van. Ik heb een jaren '30 huis. Het zijn niet de loodflappen maar ik geloof dat het water door de balkonvloer gaat. Zijn plafond van zijn balkon is nl steeds vochtig. Mijn cementen vloer zal poreus zijn. Maten balkon 5 meter breed, 1 meter diep. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan en de werkplek is de 3e etage.

Tussenwand plaatsen en schilderwerk laten doen

Tussenwand plaasten, 2 x verven, 2 wanden in de zelfde kamer 3x verven.

Tussenwand plaatsen en wanden schilderen

Ik wil een tussenwand plaatsen en daarnaast in 2 lagen verven, en 2 andere kamer muren laten verven in 3 lagen. De muren zijn namelijk oranje. De muren zijn ongeveer 7.50 m2 dat aan 2 zijden geverfd moet worden, en de muren zijn beide 8.80 m2.

Uitbouw achter de woning bouwen

Ik wil een uitbouw realiseren van 2.40 bij 5 meter. Er moeten elektra leidingen naar de woning toe getrokken worden. De uitbouw komt tegen de woonkamer aan. Materiaalkeuze graag in overleg.

Vloertegels vervangen en schrotenwand vervangen

In mijn entreehal wil ik graag 8 zwarte gezoete Belgische hardstenen tegels (15x15cm) vervangen die door verzakking van de ondervloer zijn gescheurd. Deze moeten netjes worden uitgebikt/uitgeslepen en vervangen. De tegels zijn ingelegd in een cementvloer, maar twee ervan liggen al redelijk los Tevens moet circa van een naastliggende wand 8 stuks brede MDF kraaldelen schrootjeswandje, oppervlakte circa 1.5 m2 welke door vocht zijn aangetast worden vervangen en geverfd (RAL9010) opgeleverd.

Schoorsteen van het dak slopen

Ik heb een kleine oude tussenwoning waar ik graag met de nodige spoed de schoorsteen van het dak wil laten slopen. Daarna moet het dak worden gedicht. Het is een gevaarlijke situatie momenteel. Ik ontvang graag een offerte van een vakman die hier snel tijd voor heeft.

Vloer van Lewisplaten verwijderen

Ik wil graag een vloer laten verwijderen. De vloer is gemaakt van lewisplaten en een laagje beton. Oppervlakte is ongeveer 65 m2. Inclusief afvoeren van materialen.

Draagmuur laten verwijderen

Wij willen een draagmuur laten verwijderen van de keuken naar de woonkamer. De muur is ongeveer 4 meter. De muur heeft nu het keukenblok met waterleidingen erin. Het gas zit aan de andere kant. De vakman dient de wand hierna ook af te werken. Het betreft een oude woning met houten vloeren. Ik heb gelezen dat er ook een toestemming nodig is van de gemeente, klopt dit?

Heipalen slaan in de veengrond

Ik woon op grond dat erg verzakt. Voor een terras in de achtertuin wil ik heipalen. Ik denk 10 meter diep, 4 stuks. Ook voor een kleine schuur in de achtertuin (met een overkapping eraan) heb ik waarschijnlijk heipalen nodig. Ik denk wederom 4. Aan de zijkant van de woning wellicht nog 3 palen, onder een smal pad. Wij hebben gemeenschappelijk gras aan de achterzijde en aan de zijkant. Dus het is van buitenom goed te bereiken.

Draagmuur deels verwijderen

Ik heb een draagmuur die er voor een deels moet. Binnen nu en maximaal 2 weken wil ik me huis in en ben bezig met verbouwen graag zou ik dit z.s. m willen doen. Ik heb de vergunning en bouwtekeningen constructie berekeningen allemaal al laten doen. Er hoeft alleen naar gesloopt te worden balk erin en afgewerkt worden. Graag zou ik een prijs willen weten en of jullie verzekerd zijn o. A car verzekering? En of u kunt langs komen om te kijken

Kruipruimte tot kelder uitgraven

Ik wil graag mijn kruipruimte van 150 cm naar 200 cm laten uitgraven/zuigen, dus ongeveer 50 cm. Het is een woning uit 1928 met een houten vloer. Het huis staat op houten palen. Ik heb de bouwtekeningen van de woning. Waarschijnlijk hebben de vroegere bewoners ooit de kelder dicht gedempt. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn. Gaat om ongeveer 30 m2. Ik denk dat er een vergunning voor nodig is, deze heb ik nog niet aangevraagd. Betreft een tussenwoning.

Uitbouw aan de achterzijde laten realiseren

Wij willen een uitbouw van ongeveer 5,40 meter breed x 2,50 meter diep. - Uitvoering buitenzijde in rode gemetselde stenen - Houten kozijnen met dubbele openslaande deuren - GEEN dak uitstek en platte dak zonder lichtstraat - Paalfundatie, uitgaande van gemiddelde aantallen en lengtes - Binnenwerk geen afwerking, geen stukwerk, geen elektra en geen CV werkzaamheden - Vloer wel afwerken met gladgestreken cementlaag - Geveldoorbraak van ongeveer 1 meter lengte, er zit namelijk 1 meter muur tussen 2 aparte stukken kozijnen BELANGRIJK! Graag ook een prijs wanneer mijn direct naastgelegen buurman ook precies dezelfde laat uitbouwen zodat prijs per uitbouw voordeliger wordt… Reeds besproken met buurman en wil meebouwen indien de prijs erg scherp is.