Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor aangetaste houten vloerbalken vervangen:

Aangetaste houten vloerbalken vervangen

De houten balken zijn aangetast door houtrot, zwam. Wij willen graag een betonnen vloer. De houten vloer halen wij er zelf uit. Ook willen we de betonnen vloer goed isoleren. Graag zouden wij een indicatie krijgen van wat dit ons gaat kosten.
Onze klant uit 's-Gravenzande (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aangetaste houten vloerbalken vervangen uit heel Nederland:

Kruipruimte renoveren

Kruipruimte - Beperkte ventilatie, schimmelvorming Begane gondvloer - hout - Houtrotaantasting - Lokaal herstel balk inclusief vloerbeschot Door optrekkend vocht in de opgaande wanden en beperkte ventilatie (zie "Kruipruimte") is er sprake van houtrotaantasting en schimmelvorming op de houten vloerconstructie. Wanden - dragend - De wanden zijn (plaatselijk) aangetast door optrekkend vocht- injecteren. Zichtbare Gasleidingen - Het leidingwerk in de kruipruimte is aangetast door corrosie. Geadviseerd wordt de aangetaste leiding te vervangen voor koper met kunststof ommanteling.

Kozijnen repareren en ruit vervangen

Wij willen een ruit laten vervangen en ook een aantal door houtrot aangetaste houten kozijnen op de 1e en 2e verdieping van ons huis laten repareren. We willen een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen en ontvangen graag uw advies en prijsopgave.

Houten begane grondvloer inclusief balklaag deels vervangen

Betreft de begane grondvloer van een appartement, met nog 2 bovenliggende woningen. Namens de VvE wil ik graag offertes van de werkzaamheden. Er is geconstateerd dat er aantasting is door bruinrot veroorzakende schimmels in diverse balken inclusief ravelingen. En actieve aantasting door de gewone houtwormkever in diverse balken en vloerdelen. Omdat pas goed te beoordelen is wat er exact vervagen moet worden als de oude vloer verwijderd is wil ik nu graag een offerte voor het verwijderen van de volledige bestaande begane grond vloer, de balken en vloerdelen, en de plaatsing van een nieuwe vloer inclusief balken, hout of beton. Totaal 73 m2. Als het mogelijk is wordt er wellicht voor gekozen om alleen de aangetaste delen te vervagen. Ook moet de bestaande eiken parketvloer, terug geplaatst worden. Hierdoor zal ook 80 meter plint verwijderd en opnieuw geplaatst moeten worden. In de ruimte staat een keukenblok en inbouwkasten Indien het nodig is om het keukenblok en inbouwkasten tijdelijk te verwijderen, dan moet deze zaken ook weer teruggeplaatst worden, de kosten hiervoor moeten ook in de offerte opgenomen worden. Ik wil graag een offerte om deze voor te kunnen leggen in de vve vergadering op 13 september, dan kan ook bekeken worden, door welk bedrijf we een gespecificeerde offerte kunnen laten opmaken.

Vervangen van houten balken

De vloer is geconstrueerd middels een houten balklaag. Sterk aangetaste vloerbalken ter plaatse van kruipluikopening voordeur. Deze willen we graag laten vervangen. Daarnaast willen we graag een nadere controle gesteldheid overige houten vloerdelen. Vanaf 7 september kan er gestart worden.

Houten kozijnen repareren en schilderen

Voorkant eengezins tussenwoning moet er goed uitzien voor verkoop. Dus door houtrot aangetaste buiten deurkozijn moet deels worden vervangen + buiten kozijn voorraam moet weer keurig worden geschilderd. Eventueel ook achter buiten kozijnen bij de tuin bijschilderen. Grote kozijnen. Kleur wit. Alleen begane grond want boven is alles kunststof.

Houten kozijnen repareren en schilderen

De voorkant van een eengezins(tussen)woning Havezathe Landsmeer moet er goed uitzien voor verkoop. Dus deels door houtrot aangetaste deurkozijn (buiten) moet deels worden vervangen en het buitenkozijn van het voorraam moet weer keurig worden geschilderd. Eventueel ook het buitenkozijn achter bij de tuin bijschilderen.

Draagbalken vervangen

- Stalen draagbalk direct rechts van de kruipruimte vervangen - Houten draagbalk 1 meter aanbeide kanten vervangen - De eerstvolgende houten draagbalk na de stalen draagbalk 1 meter aan beide kanten vervangen - Vloerdelen boven de stalen draagbalk. Aangetaste delen vervangen een meter bij een meter.

Houtrot in de vloer herstellen

Onze woning wordt verkocht en tijdens de bouwkundige keuring (28 maart) kwamen er problemen met de fundering en mogelijk de riolering aan het licht. De afwerkvloer in de trapkast bleek rot en aangetast. Onder deze afwerkvloer werden vervolgens aangetaste en rotte begane grond vloerbalken getroffen. Daarnaast werd onder de afwerkvloer in de gang ernstige houtrot en houtaantasting geconstateerd. Er is sprake van kelderzwam. De aantasting is ook geconstateerd op de wand (trapkast). Ofwel, een specialist zal alle houten onderdelen goed moeten controleren, alsmede de vloerbalken die onder de afwerkvloer in de woonkamer liggen. Daarnaast moeten de riolering en de installatie/leidingen gecontroleerd worden op eventuele lekkages en zullen deze waar nodig hersteld/ verbeterd moeten worden. Het gaat om een woning uit 1926. Onder de gehele woning hebben we een kruipkelder. Het gaat om een ruimte van ongeveer 36 m2.

Vochtschade in de muur en vensterbank herstellen

In de hoeken van twee aluminium raamkozijnen komt vocht naar binnen bij neerslag. De oorzaak is nog niet verholpen en het vocht heeft hout aan de binnenkant aangetast. De houten vensterbanken zijn inmiddels verwijderd, maar de oorzaak moet nog opgelost worden en ook de aangetaste stukken aan de binnenmuur.

Balkkoppen vervangen en bruinrot bestrijden

In de kruipruimte met houten balken is sprake van bruinrot en aangetaste balkkoppen. Dit is naar voren gekomen via een inspectierapport. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Verwijderen van in het verleden foutief aangebrachte isolatie en verwijderen van (beperkt) afval uit de kruipruimte. - Vervanging van 7 balkkoppen. - Behandelen van grondslag en funderingsmuren tegen zwam. - Behandelen van de vloeroppervlakte onderzijde en vloerbalken van de begane grond tegen houtworm en zwam. - Indien nodig ventilatiekanaal openen om de balken de kruipruimte in te krijgen. - Het eventueel aanbrengen van isolerend en vocht regulerend materiaal op de bodem van de kruipruimte (ongeveer 80 m2). De offerte die overlegd te worden met de VVE van het appartementencomplex.