Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rozenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rozenburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rozenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rozenburg of directe omgeving.

186 klanten uit Rozenburg bevelen een bij Casius in Rozenburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rozenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, een 2-onder-1-kap bouwen houtskeletbouw, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Rozenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rozenburg:

Dakverhoging raliseren

Wij willen van onze zolder een verkoopbare verdieping maken. Dus dakverhoging met een vaste trap naar boven. Het moet casco opgeleverd worden, elektra en stucwerk hoeft niet. Het moet van metselwerk gemaakt worden met trespa aan de buitenkant, en 4 Velux dakramen. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ook wil ik een houten vaste trap laten plaatsen. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag.

Waterschade herstellen

Kamer 2e verdieping, trappengat, badkamer en gang eerste verdieping, hal en WC begane grond moeten worden hersteld wegens waterschade door lekkage dak afvoer. Ik ontvang graag een offerte om dit te herstellen.

Dakopbouw plat dak

Wij zijn voornemens een dakopbouw te plaatsen op ons platte dak, zoals al gedaan bij andere huizen in het rijtje middels een zadeldak. De afmetingen zijn ongeveer 6 bij 9 meter. Tevens wat leidingwerk en het plaatsen van een trap. De vergunning zou ik nog aan moeten vragen.. Verder wil ik dat het gedeeltelijk casco opgeleverd word, want de afwerking aan de binnenkant kan ik zelf doen. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.

Nokverhoging achterzijde

Wij willen graag een nok verhoging van ongeveer 5,5 meter. Het moet een casco nok verhoging worden. De afwerking doe ik zelf. Ik ben al bezig met de vergunning en de buitenkant moet van keralit worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Extra verdieping op plat dak

Wij zouden graag een extra verdieping op ons huis willen realiseren. Zoals te zien op de foto's bij de buren. Ook zou hier bij wat leidingwerk bij komen. De uitbouw moet 70 m2 worden. De vergunning zou ik nog aan moeten vragen.. Verder wil ik dat het gedeeltelijk casco opgeleverd word, want de afwerking aan de binnenkant kan ik zelf doen. Ook moet er een trap geplaatst worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.

Uitbouw achterzijde

Ik wilde graag een offerte voor een uitbouw aan de achterkant van 5.5 m breed en 2.5 m diep. En dit moet een afgewerkte uitbouw worden dus kant en klaar afgewerkt inclusief openslaande deuren. Ik wil een prefab uitbouw.

Dubbele nokverhoging realiseren

Wij willen een dubbele nokverhoging over gehele lengte van de woning, van ongeveer 14 meter lang. Casco oplevering, afbouw vindt door ons zelf plaats. Huis heeft al een enkele nokverhoging, indien deze verwijderd moet worden doen wij dit ook. Gaarne een zo scherp mogelijk tarief. Type materiaal ook in overleg.

Uitbouw woonkamer

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een uitbouw kan realiseren van 2 bij 6,5 meter. De bestaande kozijnen dienen hergebruikt te worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Verdieping op de berging maken

Ik zou graag een verdieping (25 m2) op mijn berging willen laten bouwen, om hier een werk ruimte in te maken. Nu weet ik niet wat wel en wat niet mogelijk is, dus ik zou graag met u willen overleggen. Het huis komt uit 2017 van het project de Wilgentuinen in Rozenburg. Er was toen wel een optie met een opbouw maar toen hadden we nog niet het plan voor een bedrijf. Tekeningen zijn nog aanwezig. Mocht ik een mail van jullie krijgen zal ik een foto van mijn woning en die van de overburen met de opbouw sturen. Het idee van de opbouw is als volgt: Er moet een deur naar de woning op de eerste verdieping, of een trap vanuit de berging naar de eerste verdieping. Graag de opbouw met een puntdak, gezien hier tekeningen van zijn. En waarschijnlijk twee dakramen. Het is een energie A woning, graag de bouw in deze trend voortzetten.

Draagmuur laten slopen

Graag wil de mogelijkheden weten voor het verwijderen van een draagmuur van 9 m2. Daarna dient er een steunbalk geplaatst te worden waarbij ik de mogelijkheid wil voor het monteren van spotjes. Voor de constructieberekening en eventuele vergunningen ontvang ik graag hulp van de vakman. Het puin dient door de vakman te worden afgevoerd.

Schoorsteen slopen en dak dichten

Ik wil de schoorsteen van het dak halen en het dak dicht maken. Vervolgens wil ik het puin afgevoerd hebben. Het gaat om een puntdak van 7-8 meter hoog.

Opbouw maken op plat dak

Een opbouw maken op plat dak. Een opbouw van 5 meter breed x 9 meter diep.

Zolder opknappen

Graag een offerte voor het renoveren van de zolder. De zolder heeft een vloeroppervlak van 25m2 en twee schuine daken. Ik wil 2 nieuwe kantelramen op zolder laten plaatsen, de voorzolder dient afgetimmerd te worden plus nieuwe beplating langs de muur en trap. De gaten dicht maken in een tussenmuur, onder andere een gat van circa 5cm. Op zolder wil ik graag een verlaagd plafond plus verlichting. De schakelaar van de verlichting op zolder (nu een touwtje) verplaatsen. Tot slot de muur en het plafond van de overloop op de 1ste verdieping vervangen, bestaat nu uit plafond en wandplaten.

Betonvloer in de achtertuin verwijderen

In mijn achtertuin ligt een betonnen vloer van een voormalige schuur van de vorige bewoners. Het is een betonnen plaat van 485 x 360 cm. De dikte weet ik niet en het is mij ook niet bekend of er wapening in zit. Ik wil die betonnen plaat graag laten slopen en afvoeren. De achtertuin is bereikbaar via een doorgang van ongeveer 95 cm breed tussen 2 schuren. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw prijsopgave.

Draagmuur slopen en H-profiel zetten

Binnenkort ga ik een nieuwe woning betrekken. In die woning moet een dragende muur verwijderd worden en een stalen draagbalk voor terug geplaatst worden. De overspanning is circa 2,5 meter (hoogte 2,54 meter). Plafond is van hout met houten balken. Er is geen bouwvergunning nodig. Werkzaamheden bestaan uit: - Bepalen van type H balk (vermoedelijk HEA of HEB 160/180) - Stempels plaatsen - Muur uit breken - H Balk plaatsen Ik ontvang graag een offerte met duidelijke prijsopbouw.

Stukje draagmuur verwijderen

Het slopen van een stukje draagmuur van ongeveer 2 m2. En het meenemen van het puin.

Gat zagen in draagmuur

Ik wil een doorgang maken tussen de woonkamer naar de berging. Deze opening zal 2.10 meter hoog moeten worden en 1 meter breed. Hierna moet er een steunbalk geplaatst worden en de afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Balkkoppen vervangen en bruinrot bestrijden

Er zit bruinrot onder de vloer van de woonkamer van het huis wat ik zou willen kopen. Het gaat om ongeveer 26 M2.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Wij hebben waterschade opgelopen aan het plafond in de keuken, van de badkamer daar was een slang kapot van het bad die is reeds verholpen nu zitten we met een verzadig plafond bij het keukenraam. Wat gaat mij dit kosten aan manuren materialen en btw voor de verzekering. Ik hoor of zie graag een offerte hier voor.

Fundering voor een tuinkamer maken

Fundering maken voor het plaatsen van een tuinkamer: Afmetingen van de tuinkamer wordt 7 x 3.50 meter. Het is de bedoeling dat de huiskamer vloer doorloopt met vloerverwarming, welke op bestaande unit wordt aangesloten. Hier is al rekening mee gehouden. De fundering moet voorzien worden van twee (hei) palen hierop de fundatie storten. De vloer wordt aangebracht met betonnen lateien en piepschuimbroodjes. Beton storten, vervolgens de vloerverwarming aanbrengen en van afwerkvloer voorzien. Hierna de tegels 0.80 x 0.80 meter doortrekken ten opzichte van de huiskamer. Aan de rechterzijde wordt een steens muur opgetrokken van 3.50 x 2.35 meter. Hier wordt later een open haard in/tegen verwerkt. De tuinkamer wordt volledig voorzien van veiligheidsglas, zo ook het dak. Als met al een aardig gewicht. Hemelwater afvoer wordt gedeeltelijk geïntegreerd in fundatie, waarna deze op bestaande hemelwaterafvoer wordt aangesloten.

Betonvloer met vloerverwarming en CV/ketel plaatsen

Wij hebben een bungalow gekocht uit bouwjaar 1963, waarvan wij op 1 december de sleutel krijgen. Er ligt daar grotendeels een houten vloer in, die wij zelf weghalen. Wij willen er daarna een geïsoleerde betonvloer laten plaatsen. Het gaat om een ruimte van 1000 x 400 cm en een ruimte van 900 x 300 cm, totaal 67 m². Verder is er een ruimte van ongeveer 30 m² waar al een afwerkvloer in ligt. Dat brengt het totaal op 97 m² waar hoofdvloerverwarming in moet worden geplaatst, die moet worden aangesloten op een bijbehorende nieuwe cv-ketel cw 5 of cw 6. We willen de vloer laten egaliseren, zodat deze klaar is voor het plaatsen van een tegelvloer. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Aanbouw met kelder laten bouwen

Ik wil mijn woning laten verbouwen: aan de achterzijde een aanbouw over de breedte van het huis ca 550 breed en ca 250 diep in dezelfde stijl als de buren aan 1 kant die reeds een uitbouw hebben. Onder de uitbouw en gedeelte van de tuin zouden wij een kelder willen hebben. Ca 3,50 breed 5,50 diep en 2,20 a 2,40 hoog. Graag zou ik hier een vrijblijvende offerte voor willen krijgen.

Draagmuur verwijderen

De draagmuur tussen de keuken en de huiskamer moet vervangen worden door een draagbalk constructie. Ik verneem graag van u wat hiervan de kosten zijn. Graag inclusief afwerken (stucen)

Beton voor een fundering laten storten

Ik wil een betonnen fundering laten storten van 3.6 x 3.6 meter en 10 centimeter hoog. De bekisting voor de fundering maken wij zelf en het beton zal dan vervolgens in de bekisting gestort moeten worden. Dit alles is zodat ik zelf een tuinhuisje kan gaan plaatsen. De achtertuin is goed bereikbaar via een grote parkeerplaats achter het huis.

Dragende tussenmuur verwijderen

Ik wil een dragende muur in de woonkamer laten verwijderen, deze is 3,50 m x 2,50 m. Hier zal ook een steunbalk geplaatst moeten worden. Het puin van de werkzaamheden heb ik graag afgevoerd.