Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor souterrain uitdiepen en waterdicht maken:

Souterrain uitdiepen en waterdicht maken

Graag wil ik het bestaande souterrain van mijn woning uit 1894 verdiepen van 180 naar 210 cm, daarna dient deze 100% waterdicht gemaakt te worden. Het gaat om een oppervlakte van ± 40 m2. Welke vakman kan dit voor mij regelen, begeleiden en uitvoeren? De koffie met roze koeken staat klaar. Alvast bedankt voor de reactie.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor souterrain uitdiepen en waterdicht maken uit heel Nederland:

Souterrain uitdiepen

Een pand van 125 m2 wat ongeveer 2 m hoog is met een betonnen vloer. Moet ongeveer 40 à 50 cm worden uitgediept. In centrum Amsterdam (vlakbij de Dam).

Souterrain uitdiepen

Graag ontvang ik een globaal kostenplaatje voor het uitdiepen van een bestaande souterrain. Op dit moment is hij 1,80 meter diep. Dit zou ik graag aangepast willen hebben naar minimaal 2,40 meter. Zie bijlage voor een plattegrond. Dit zouden twee slaapkamers en een badkamer moeten worden. Op dit moment is een ruimte al in gebruik als slaapkamer. Een andere ruimte als washok/hobbyruimte. Aan 1 zijde grenst de tuin. Indien u meer informatie nodig heeft dan hoor ik dat graag.

Kelder bouwen onder bestaand huis

Wij willen graag een prijsindicatie krijgen voor de volgende verbouw-plannen: Wij willen in een bestaand huis een kruipruimte uitdiepen en een splitlevel met een souterrain aanleggen onder de achterkamer (hoogte 3.10 meter). De breedte van de kamer is 3.50 meter. De lengte van het souterrain moet ongeveer 8.00 meter worden. Er moet een waterdichte betonnen bak worden aangelegd. De kruipruimte is ongeveer 1.20 meter. De fundering is 2.20 meter en het grondwater zit op 2.10 meter diep. Naast het aanleggen van deze waterdichte kelderbak dient er ook een nieuwe houten splitlevel te worden aangelegd en een diverse aansluitingen voor elektra, en aanvoer en afvoer voor een toekomstige keuken bovenop de splitlevel. Verder moet aan de achterkant een nieuw hardhouten pui worden geplaatst (van 3.20 bij 2.80 meter) richting de tuin waarbij daglicht in het souterrain komt (de vloer van de splitlevel zit 70 cm boven het maaiveld) en boven de splitlevel een grote schuifdeur (van ongeveer 2.20 meter hoog). We kunnen indien u interesse heeft bouwtekeningen gemaakt door een architect en een bouwbeschrijving opsturen. Goede referenties stellen wij op prijs.

Souterrain uitdiepen en vochtvrij maken

Ik heb een woning in Rotterdam Delfshaven. Het betreft een woning is uit 1910. Bestaande souterrain van ongeveer 50 m2 en 1.90 meter hoog uitdiepen tot 2.30 meter. Tevens vochtvrij maken. Er is geen vergunning nodig.

Souterrain uitdiepen

Ik wil graag het souterrain van 40 m2 een halve meter laten uitdiepen. Er is een vergunning voor nodig.

Kelder uitdiepen

We hebben een ruimte onder onze woonkamer die toegankelijk is vanuit de kelder, echter ongeveer 1.25 meter hoog is en deze ruimte zouden we eventueel willen uitdiepen tot een bruikbaar souterrain (2 meter/2.10 meter hoog). Afmetingen ongeveer 3.50 x 10 meter. Graag ontvangen we een prijsindicatie. Het betreft een oud herenhuis. Ik weet niet of er hiervoor een vergunning nodig is. Er is geen zandrond, er is een soort cementvloer opgesmeerd.

Souterrain onder herenhuis uitdiepen

Ik ben bezig met het aankopen van een rijksmonument, een herenhuis uit 1860. Dit huis heeft een souterrain van ongeveer 90 m². De hoogte van het souterrain varieert van 195 tot 210 cm en doet thans dienst als washok, tussenkamer, gastenslaapkamer met douche/toilet en opslagruimte. We zouden deze ruimte eigenlijk tot 240 of 260 cm willen uitdiepen om er een volledige leefruimte van te maken. Kunt u een globale kostenindicatie geven voor het uitdiepen hiervan? Ik meen dat de woning "op staal" is gefundeerd. Er staan foto's van de woning op Funda. Over enkele weken ben ik in de gelegenheid om het pand met bedrijven die hier ervaring mee hebben te bezoeken.

Kelder uitdiepen en groter maken

We willen een huis gaan kopen, waar onder de gehele woning een souterrain ligt van ca. 50 m2. Het is ca. 1.80 meter hoog. Hier willen we een volwaardige woonruimte van maken (ca. 2 slaapkamers en een badkamer), waardoor het iets uitgediept dient te worden. Op internet lezen we dat een slaapkamer ca. 2.50 meter hoog moet zijn, maar hier hebben we geen ervaring mee. We begrijpen dat een soortgelijke opdracht niet makkelijk te offreren is zonder de situatie gezien te hebben. We hebben serieuze interesse in de woning en willen een bod gaan doen n.a.v. een eventuele offerte voor het souterrain. De woning is een jaren '30 woning en is te vinden op Funda. Wanneer we dit huis aankopen, zouden we snel aan de werken willen beginnen.

Uitdiepen souterrain

We willen onze kelder 1.60 diep en 70 m², uitdiepen met 1 meter (incl. kruipruimte). Ook glazen tuindeuren aan tuinzijde.

Kelder uitdiepen en vergroten

De huidige kelder laat ik graag groter/ dieper maken. Deze heeft een afmeting van 5 x 7 meter. We hebben een dijkwoning met een souterrain met 2.09 meter hoogte. We willen het een meter dieper laten maken. Het is onderheid.