Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor souterrain uitdiepen en waterdicht maken:

Souterrain uitdiepen en waterdicht maken

Graag wil ik het bestaande souterrain van mijn woning uit 1894 verdiepen van 180 naar 210 cm, daarna dient deze 100% waterdicht gemaakt te worden. Het gaat om een oppervlakte van ± 40 m2. Welke vakman kan dit voor mij regelen, begeleiden en uitvoeren? De koffie met roze koeken staat klaar. Alvast bedankt voor de reactie.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor souterrain uitdiepen en waterdicht maken uit heel Nederland:

Souterrain uitdiepen en koekoek plaatsen

Wij wonen in een (tussen) split-level woning waar nu onder de keuken een lage kelderruimte is van 5,00 x 4,00 meter met een hoogte van slechts 1,30 meter. Deze ruimte willen we uit laten diepen tot een volwaardige kamer met normale hoogte en tevens een koekoek voor daglicht en ventilatie. Buren aan weerszijden hebben dat al. Zie foto van buren waar dit gerealiseerd is.

Souterrain uitdiepen

In ons toekomstige huis bevindt zich een souterrain van ruim 43 m2. Het souterrain is 2 meter hoog. Om een volwaardige slaapkamer en badkamer te realiseren, moet het souterrain worden uitgediept tot ongeveer 40 cm. De fundering is op beton. Zie voor verdere info de bouwtekeningen.

Souterrain uitgraven

Ik wil graag mijn souterrain ombouwen tot een volwaardige slaapruimte. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 vierkante meter. In een ruimte is de hoogte 1.90, resterende ruimtes ongeveer 1.80. Ik zou dit graag willen uitdiepen 2.40. Belangrijkste is dat het uitgegraven moet worden. Er is al elektra en verwarming aanwezig. Daarnaast graag een raam inzetten met dubbelglas en kunstkozijnen.

Souterrain uitdiepen

Ik wil mijn souterrain uitdiepen, het is een ruimte van 27 m2 onder het huis. Deze in nu +/- 1.80 cm hoog. Als het mogelijk is wil ik hier een volwaardige slaapkamer van maken. Er moet minimaal 20 centimeter worden verdiept maar idealiter meer. Ik hoor graag hoe het proces eruit ziet, denk daarbij aan vergunningen maar ook de bijbehorende risico's. Een eventuele inschatting van de kosten is ook welkom.

Kelder uitdiepen en inrichten, verbouwing hele huis, aanpassing tuin

Graag laat ik een aantal grote klussen uitvoeren. het gaat om: - het huidige soutterain uitdiepen. Deze moet 12 bij 5 meter worden en is nu 1 m hoog, deze moet 2.20 m hoog worden. het worden 3 slaapkamers en een badkamer. Er is als het goed is geen vergunning nodig. Het ligt aan prijs of ik voor een compleet of casco oplevering ga, graag de prijs van beide opleveringen vernoemen. Er is funderingsproblematiek in de wijk. Er is onderzoek naar gedaan en binnen 10 jaar zou dit vervangen moeten worden. Daarom denk ik dat het interessant is om nu palen te slaan. - Daarnaast ook verbouwing van het gehele huis. Nu is op de verdieping de woonkamer, badkamer, toilet, slaapkamer, opslag en keuken, dit moet allemaal open worden met een open keuken en toilet, de rest gaat naar beneden. De keuken krijgt een andere plek. Dus alle binnen muren moeten eruit. Beneden moeten 2 slaapkamers en grote gang en badkamer en een grote slaapkamer achter gecreëerd worden. - Aanpassing van de tuin met trap. Nu loopt tuin ongeveer tot waar het souterrain loopt, als deze wordt uitgediept wordt dit dieper, dus laat ik graag een schuifpui in de achterste slaapkamer plaatsen, met een trapje naar de tuin boven. Het huis is nu 58 m2.

Souterrain uitgraven

Wij willen graag het souterrain uitgraven. De hoogte is op dit moment 1,90 m en we zouden dit naar 2,40 m willen uitdiepen. Het gaat om een oppervlakte van 55 m2.

Souterrain uitdiepen

Ik overweeg een vrijstaand huis te kopen waar een bestaande stahoge kelder in zit (2m) met 1 koekoek. Oppervlakte is kleine 50m2. Ik wil graag de bestaande kelder met circa 70 cm uitdiepen en 1 koekoek er bij laten plaatsen, zodat er volwaardige leefruimte ontstaan. Nieuwe vloer moet goed geisoleerd zijn, in ruw beton op te leveren. Met verdere afwerking hoeft op dit moment een rekening te worden gehouden. Huis staat op zandgrond en is goed toegankelijk. Ik begrijp dat dit te weinig info is voor een juiste offerte, maar wil graag weten wat grofweg de bandbreedte is van de grove werkzaamheden zodat ik weet of het zinvol is hiermee verder te gaan.

Souterrain uitdiepen

Een pand van 125 m2 wat ongeveer 2 m hoog is met een betonnen vloer. Moet ongeveer 40 à 50 cm worden uitgediept. In centrum Amsterdam (vlakbij de Dam).

Souterrain uitdiepen

Graag ontvang ik een globaal kostenplaatje voor het uitdiepen van een bestaande souterrain. Op dit moment is hij 1,80 meter diep. Dit zou ik graag aangepast willen hebben naar minimaal 2,40 meter. Zie bijlage voor een plattegrond. Dit zouden twee slaapkamers en een badkamer moeten worden. Op dit moment is een ruimte al in gebruik als slaapkamer. Een andere ruimte als washok/hobbyruimte. Aan 1 zijde grenst de tuin. Indien u meer informatie nodig heeft dan hoor ik dat graag.

Kelder bouwen onder bestaand huis

Wij willen graag een prijsindicatie krijgen voor de volgende verbouw-plannen: Wij willen in een bestaand huis een kruipruimte uitdiepen en een splitlevel met een souterrain aanleggen onder de achterkamer (hoogte 3.10 meter). De breedte van de kamer is 3.50 meter. De lengte van het souterrain moet ongeveer 8.00 meter worden. Er moet een waterdichte betonnen bak worden aangelegd. De kruipruimte is ongeveer 1.20 meter. De fundering is 2.20 meter en het grondwater zit op 2.10 meter diep. Naast het aanleggen van deze waterdichte kelderbak dient er ook een nieuwe houten splitlevel te worden aangelegd en een diverse aansluitingen voor elektra, en aanvoer en afvoer voor een toekomstige keuken bovenop de splitlevel. Verder moet aan de achterkant een nieuw hardhouten pui worden geplaatst (van 3.20 bij 2.80 meter) richting de tuin waarbij daglicht in het souterrain komt (de vloer van de splitlevel zit 70 cm boven het maaiveld) en boven de splitlevel een grote schuifdeur (van ongeveer 2.20 meter hoog). We kunnen indien u interesse heeft bouwtekeningen gemaakt door een architect en een bouwbeschrijving opsturen. Goede referenties stellen wij op prijs.

Partners

Partners van Casius