Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kruipgat zagen in het beton:

Kruipgat zagen in het beton

Ik wil graag een kruipgat laten zagen in mijn keukenvloer. De woning is van 1970 en de vloer is tussen de 10 en 15 cm dik.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipgat zagen in het beton uit heel Nederland:

Kruipluik zagen in een betonnen vloer en luik plaatsen

Ik wil een kruipgat laten zagen in een betonnen vloer (dikte circa 18 cm) dat afgesloten moet worden met een luik.

Kruipluik laten zagen in betonvloer

Ik wil graag een kruipgat laten realiseren met standaard afmetingen. De huidige ruimte bevindt zich niet op de gewenste plek. Het gaat voornalelijk om het zagen in een betonnen vloer en volledig afwerken met onder andere een rand en een luik.

Kruipgat zagen in het beton

Ik wil een kruipgat zagen in een betonvloer ongeveer 50 x 80 cm. Wij hebben van de aannemer een plek aangewezen gekregen waar het kan (tussen de ribben). De woning is van 2008.

Kruipgat zagen in het beton

Graag ontvang ik een offerte voor het zagen van een kruipgat in een betonnen vloer. De woning is uit 1958. Het gat zal ongeveer 50 bij 75 cm moeten worden en de vloerdikte is 10 a 15 cm.

Kruipgat zagen in betonnen vloer

De sportruimte willen wij gaan ombouwen naar kleedruimtes. Hiervoor dient er een gat in de betonnen vloer gezaagd te worden als kruipluik richting de kruipruimte, zodat de leidingen onder de vloer door getrokken kunnen worden. Het gat mag een standaard afmeting hebben.

Kruipgat in de keuken maken

Het betreft het zagen/slijpen van kruipgat ,standaard afmeting, in de keuken vanwege onbereikbare ruimte onder het huis. De vloer is van beton. Hoe gaat dat met stof en water, is dat ook binnen de perken te houden in de keuken?