Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie balkons appartementencomplex:

Renovatie balkons appartementencomplex

Als voorzitter van een VvE wil ik graag weten of 10 balkons van naast elkaar gelegen appartementen toe zijn aan renovatie of vervanging.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie balkons appartementencomplex uit heel Nederland:

3 balkon inspecties met als doel renovatie

Namens de VvE in Amsterdam willen we onze 3 balkons laten inspecteren om eventuele offerte opvragen voor renovatie ivm houtrot.

Balkons repareren

Renovatie i.v.m. betonrot aan de voor en achterkant van de balkons aan. Het gaat om 3 balkons. We horen graag wat de mogelijkheden zijn.

Reparatie en renovatie 6 balkons binnen een VVE

Ik wil graag meerdere balkons laten renoveren. Elk balkon is ca 5 m2. De toplaag dient vervangen te worden door een coating (Triflex oid). En een aantal ijzeren dragers zijn er slecht aan toe.

Achtergevel renovatie en balkonherstel boven elkaar gelegen appartementen

Wij willen graag onze achtergevel renoveren (schilderwerk), 1hoog, 2hoog en 3hoog (schilderwerk en balkonherstel). Graag ontvangen wij een offerte voor de onderstaande punten - Vaste gevelsteiger plaatsen, incl vergunning, montage, demontage, verzekering en huur. - Randbalken ontroesten en conserveren. - Betonherstel balkons aan onderzijde en bovenzijde. (Antislipcoating niet opnemen) Onderzijde balkonvloeren behandelen met betonverf. - Schilderwerk houtwerk achtergevel volgens kleurstelling Bos en Lommer. Bovenzijde balkonvloeren behandelen met betonverf (schilder)

Onderhoud balkon (beton)

Uit een bouwtechnische keuring van ons pand is gebleken dat twee gevelbrede balkons aan de achterzijde aan onderhoud/renovatie toe zijn. Zo is er sprake van scheurvorming in het beton bij de gevel en verzakking. Wellicht dat er tevens iets aan de wapening van de balkonvloeren moet gebeuren. Om gevaarlijke situaties te voorkomen willen we dit graag zo snel mogelijk laten uitvoeren. De balkons is ongeveer 7 bij 1 meter op 2 en 3 hoog.

Uitpandige balkons renoveren

Renovatie van twee kleine (uitpandige) balkons aan de achterzijde (1 + 2 hoog). Verwijderen van bestaand metselwerk. Het leveren en aanbrengen van nieuwe gegalvaniseerde spijlen balkonhekken, gemonteerd op de voorzijde van de stalen balk omranding van de balkonvloeren. Het dekkend sausen/herstellen van de ondervloer. Ook is er roest wat aangepakt moet worden.

Renovatie van balkons

Wij hebben 2 betonnen balkons van 1.50 meter diep en 5 meter breed. Hier ligt een tegelvloer op die verwijderd dient te worden. Daarna dienen de beschadigingen te worden gerepareerd en de vloer geschilderd. ook aan de onderzijde dienen er reparaties te worden uitgevoerd. Het schilderen hiervan doen wij wel zelf.

Balkons renoveren

Ik heb een renovatie voor een VvE voorgesteld, waarbij de oude balkons vervangen zouden worden met staalplaat-betonvloeren of een houten constructie, afhankelijk van hun wensen/eisen. Het gaat om een viertal balkons van bijna 7 m2 elk, gelegen aan de achterkant op de 1e en 2e etage.

Balkonrenovatie

Klant treedt op als voorzitster van de VvE van een pand uit 1914 met 4 verdiepingen. Betreft een renovatie van de 3/4 balkons aan de achterzijde van het pand (van beton/ijzer). Ieder balkon ongeveer 3 m².

Voegen balkons vervangen en lood checken

Voor onze appartementencomplex dienen de balkons vaan de voor- en achterzijde te worden nagekeken. In ieder geval het lood bij een balkon op de eerste verdieping vervangen om lekkage te verhelpen. Ook dienen de gevels voor en achter nagekeken te worden of deze aan renovatie toe zijn. Dit in verband met het naar binnen toe slaan van vocht. Het is een flatgebouw met 7 huishoudens.

Partners

Partners van Casius