Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor renovatie balkons appartementencomplex:

Renovatie balkons appartementencomplex

Als voorzitter van een VvE wil ik graag weten of 10 balkons van naast elkaar gelegen appartementen toe zijn aan renovatie of vervanging.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie balkons appartementencomplex uit heel Nederland:

Achtergevel renovatie en balkonherstel boven elkaar gelegen appartementen

Wij willen graag onze achtergevel renoveren (schilderwerk), 1hoog, 2hoog en 3hoog (schilderwerk en balkonherstel). Graag ontvangen wij een offerte voor de onderstaande punten - Vaste gevelsteiger plaatsen, incl vergunning, montage, demontage, verzekering en huur. - Randbalken ontroesten en conserveren. - Betonherstel balkons aan onderzijde en bovenzijde. (Antislipcoating niet opnemen) Onderzijde balkonvloeren behandelen met betonverf. - Schilderwerk houtwerk achtergevel volgens kleurstelling Bos en Lommer. Bovenzijde balkonvloeren behandelen met betonverf (schilder)

Onderhoud balkon (beton)

Uit een bouwtechnische keuring van ons pand is gebleken dat twee gevelbrede balkons aan de achterzijde aan onderhoud/renovatie toe zijn. Zo is er sprake van scheurvorming in het beton bij de gevel en verzakking. Wellicht dat er tevens iets aan de wapening van de balkonvloeren moet gebeuren. Om gevaarlijke situaties te voorkomen willen we dit graag zo snel mogelijk laten uitvoeren. De balkons is ongeveer 7 bij 1 meter op 2 en 3 hoog.

Uitpandige balkons renoveren

Renovatie van twee kleine (uitpandige) balkons aan de achterzijde (1 + 2 hoog). Verwijderen van bestaand metselwerk. Het leveren en aanbrengen van nieuwe gegalvaniseerde spijlen balkonhekken, gemonteerd op de voorzijde van de stalen balk omranding van de balkonvloeren. Het dekkend sausen/herstellen van de ondervloer. Ook is er roest wat aangepakt moet worden.

Renovatie van balkons

Wij hebben 2 betonnen balkons van 1.50 meter diep en 5 meter breed. Hier ligt een tegelvloer op die verwijderd dient te worden. Daarna dienen de beschadigingen te worden gerepareerd en de vloer geschilderd. ook aan de onderzijde dienen er reparaties te worden uitgevoerd. Het schilderen hiervan doen wij wel zelf.

Balkons renoveren

Ik heb een renovatie voor een VvE voorgesteld, waarbij de oude balkons vervangen zouden worden met staalplaat-betonvloeren of een houten constructie, afhankelijk van hun wensen/eisen. Het gaat om een viertal balkons van bijna 7 m2 elk, gelegen aan de achterkant op de 1e en 2e etage.

Balkonrenovatie

Klant treedt op als voorzitster van de VvE van een pand uit 1914 met 4 verdiepingen. Betreft een renovatie van de 3/4 balkons aan de achterzijde van het pand (van beton/ijzer). Ieder balkon ongeveer 3 m².

Voegen balkons vervangen en lood checken

Voor onze appartementencomplex dienen de balkons vaan de voor- en achterzijde te worden nagekeken. In ieder geval het lood bij een balkon op de eerste verdieping vervangen om lekkage te verhelpen. Ook dienen de gevels voor en achter nagekeken te worden of deze aan renovatie toe zijn. Dit in verband met het naar binnen toe slaan van vocht. Het is een flatgebouw met 7 huishoudens.

Daklekkage repareren of renovatie van het dak

We hebben last van lekkage van ons dat. Het is een plat dak van ongeveer 50 m2 dat op sommige plaatsen lekt. Het ligt ook al een jaar of 15 dus zal best aan vervanging toe zijn. Ook is er een gedeelte pannen waar lekkage zit en een paar panlatten verrot zijn en moeten worden vervangen. Ook 2 zinken balkons en dakjes (6 m2 ongeveer) die lekken en opnieuw gedaan moeten worden. Voor de reparaties zou een steiger/hoogwerker geplaatst moeten worden denk ik. Het lijkt me beter om iemand langs te sturen om even te komen kijken want het is best veel. Als er nog meer info nodig is dan kan je altijd even bellen/mailen. Foto's maken wordt lastig vooral van de lekkage want daar kan ik niet bij komen zonder hoogwerker.

Renovatie gehele appartement voor bewoner en VvE

Wij wonen sinds kort in een appartement waar we zowel in onze eigen woning als voor de VvE diverse werkzaamheden willen laten uitvoeren. Voor de VvE betreft dit: - 3 balkons opnieuw wateraflopend maken en verf/coating aanbrengen om betonrot te voorkomen. - 2 kozijnen van 2,55 bij 1,55 renoveren. De liggende delen zijn rot en moeten waarschijnlijk vervangen worden. - twee kleine kozijn moeten gerenoveerd worden (deze zijn er minder slecht aan toe dan de grotere kozijnen) - stucwerk in het trappenhuis herstellen i.v.m. schade In ons appartement: - muur doorbreken en afwerken/stuken (ook oude waterschade herstellen) - Verlaagd plafond verwijderen en isolatie tussen de plafond balken aanbrengen. - Verwijderen van de cv-installatie, leidingen en radiatoren (wij willen graag aardgasvrij zijn en elektrische vloerverwarming laten leggen) - elektrische vloerverwarming aanbrengen - (houten)vloer leggen - Elektrische boilers aanbrengen - Enkele tegels in de badkamer vervangen en de afzuiging behoeft een sterkere motor. Ik zou graag offertes ontvangen met prijsindicaties per onderdeel, omdat een gedeelte door de VvE betaald zal worden. Belt u mij gerust voor overleg of het maken van een afspraak.

Betonnen balkonvloeren renoveren

Namens de VvE wil ik een offerte aanvragen voor renovatie van 15 balkonvloeren. Het gaat om herstelwerk aan de betonnen onderzijde, coaten van de balkonvloeren en vervangen van de afvoerputten van de regenpijpen in die vloeren. Ik wil graag een afspraak maken in de avonduren om dan alle balkons even te laten beoordelen, zodat de totale omvang van de klus voor u bekend is. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius