Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor plaatsing serre:

Plaatsing serre

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn hoekwoning een glazen serre kan realiseren. De serre moet ongeveer 5 tot 6 meter breed worden en 3 tot 4 meter diep worden. De serre dient geïsoleerd te zijn. Daarnaast wat verdere afwerkingen graag in overleg in verband met het budget.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsing serre uit heel Nederland:

Aanbouw serre

Ik wil mijn nieuwe woning uitbreiden met een eenvoudige serre, muur links en rechts, lessenaardak van glas en schuifpui voor. Binnen hoeveel tijd kunt u een serre leveren en aanbouwen? En hoe lang duurt de plaatsing? Legt u ook electriciteits- en verwarmingsaansluitingen aan? Kunt u ook iets zeggen over de kwaliteit van uw materialen en over het verwachte lange termijnonderhoud? Hoewel het huis 5,09 meter breed is, kan de serre waarschijnlijk niet breder worden dan 5 meter omdat ik niet kan aansluiten op de muren van de buren. De diepte van de serre zal 3 of 3.50 meter moeten worden. Kunnen de stukjes muur links en rechts van de huidige ramen en deuren worden afgepeld? Wat zijn daarvan de meerkosten? Of raadt u dit juist af om te doen? Indien mogelijk zou ik in november willen starten met de bouw.

Plataan kappen

Een boom moet worden gekapt, inclusief de stronk weghalen, omdat het betegeld moet worden in plaats van de plaatsing van een serre. Eventueel kunnen wij van tevoren de takken verwijderen. De vakman mag het puin afvoeren onder een goede prijs tenzij de gemeente dit doet.

Serredeuren vervangen door taatsdeuren

Oude serre deuren (2.47 hoog en 4.53 meter breed) vervangen voor zwarte stalen vouwdeuren. Graag een offerte. Plaatsing begin februari.

Hondenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil in mijn aluminium serre deur met dubbel glas HR+++ afmeting glas 196x66 cm een hondenluik medium laten plaatsen. Graag offerte inclusief plaatsing.

Keramische tuintegels laten leggen

Ik wil ongeveer 40 m2 keramische tuintegels (Emirates Sand Matt 60 X 60 cm) laten leggen op een reeds bestaande, ruwe betonnen vloer. Graag eerst egaliseren. Een deel van de tegels komt buiten te leggen, ongeveer 15 m2 komt in een (door Veldman Zonwering te plaatsen) tuinkamer. Plaatsing van de serre zal eind mei, begin juni plaatsvinden. Ik overleg graag met de tegelzetter of het leggen van de tegels beter voor of beter na plaatsing van de tuinkamer moet gebeuren.

Harmonicadeur met houten kozijn maken

Het betreft een offerteaanvraag voor de levering en plaatsing van houten of kunststof harmonicadeuren van 4.0 meter breed en 2.2 meter hoog. De deuren worden geplaatst in een serre waarvoor de vergunningsaanvraag momenteel nog loopt.

Tuinkamer/serre maken

Graag zou ik een persoonlijk advies willen ontvangen voor een tuinkamer cq serre. Kan er iemand bij ons langs komen om te meten en te bekijken welke mogelijkheden er zijn? Zijn er tuinkamers die goed geïsoleerd zijn zodat je alle seizoenen er kan zitten? Er is onlangs nieuwe bestrating in de tuin gelegd, die willen we behouden, als dat mogelijk is. Graag advies en een offerte. De voorkeur is plaatsing op zeer korte termijn. De sleutel van het huis krijgen we half augustus.

Tuinmuur met fundering metselen

Fundering inclusief van een metselen tuinmuur, baksteen/ natuursteen, van 10 meter lang begin 3 meter hoog, of 2.70 meter, 2.50 meter lang, muur voor serre, vervolgens 4 meter van 2.50 meter hoog en rest dus 3.50 meter van 2 meter hoog, stapsgewijs. Graag offerte inclusief plaatsing.

Geïsoleerde serre aanbouwen

Het betreft de plaatsing van een aluminium serre. Deze moet voorzien zijn van HR++ glaswerk. De gewenste diepte is 3700 mm en zal tussen 2 bestaande wanden geplaatst moeten worden. Hier dient een schuifpui in geplaatst te worden van 2800 mm breed en 2400 mm hoog. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak. Gewenste start van het project is eind mei.

Lichtkoepel op het platte dak vervangen

In het platte dak van de serre is een lichtkoepel geplaatst, die verouderd en gescheurd is. Deze moet vervangen worden. De maten van de koepel zijn 90 x 150 centimeter met een lichte bolling. Ik ontvang graag een offerte voor de levering en plaatsing van de nieuwe koepel.