Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor deuropening in de draagmuur verplaatsen:

Deuropening in de draagmuur verplaatsen

Ik wil de deuropening in de draagmuur laten verplaatsen. Volgens de constructeur moet het volgende gebeuren: - Bestaande gat dichten - Nieuw gat tijdelijk stempelen en slopen (210 x 90 cm) - 2x een houten balk van 70 x 170 naast elkaar als ligger - Links en rechts 100 mm opleggen Het is voor mij geen probleem het puin zelf af te voeren. Plafond mag aan één kant kapot. Keukenkant. Muur is gemetseld. Ongeveer 22 cm diep. Appartement ligt op 3e verdieping. Daarboven is nog een verdieping en schuin dak. Er is wel een trap, maar geen lift aanwezig. De ingreep kan wat mij betreft zo snel mogelijk plaats vinden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuropening in de draagmuur verplaatsen uit heel Nederland:

Doorgang in een draagmuur realiseren

Graag offerte voor een deuropening te maken van woonkamer naar de garage, Dit is een muur met spouw, Hierin moet een gat komen om er een kozijn met deur te kunnen plaatsen. Gat zal ongeveer 100cm bij 210cm zijn met een latei erboven aan beide kanten van de muur

Verbouwing

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een aantal werkzaamheden. * Verwijderen van draagmuur 6 meter breed 2.40 hoog. Hier zit een deuropening van 81 cm en een gedeelte van 1.32 cm dat een gipswand is. * plaatsen van een nieuwe groepenkast ongeveer 8 groepen, mantelbuizen+ kabels trekken doe ik zelf, gaat dus enkel om het plaatsen en aansluiten in de meterkast. * renovatie van de trap, het plaatsen van houten overzet treden, 13 treden. * aanbrengen trapleuning. * isolatie, EPS chips, van de kelder afmetingen 5.40 x 8. 00. * aanbrengen van sierpleister op muren ongeveer 170 m2. * Spackspuitwerk op het plafon ongeveer 75 m2. * plaatsen van hoge overzetplinten ongeveer 60 meter * isolatie van de spouwmuur, betreft hier een hoekhuis de oppervlakte van de buitenmuur zal rond de 50 m2 zijn. * isolatie van de zolder met de afmetingen 5.20 lang x 5.70 breed, schuin dak hoogste punt 2 meter

Muur wegnemen en draagbalk plaatsen

Er dient een draagmuur van 2.50 meter lang en 2.50 meter hoog verwijderd te worden Hierna moet er in onze jaren '30 woning met balken een steunbalk geplaatst worden. Tevens moet er een deuropening dicht gemetseld worden. De tekeningen voor de vergunningsaanvraag dient de vakman ook te leveren. Het puin moet worden afgevoerd.

Opening in draagmuur souterrain vergroten

In draagmuur in souterrain is reeds opening 60 cm breed en 160 cm hoog aanwezig. Deze opening moet zo groot worden als een normale deuropening. Wij zoeken ervaring met een minimaal risico op scheurvorming of andere risicos voor zowel de draagmuur als de voor de waterdichte betonnen kelderbak. Nu staat er nog puin in de huidige opening (zie foto). De steunmuur draagt in woningrij Amsterdam van 1910 wel 4 bovenverdiepingen. Voorkeur voor een verspanende bewerking in plaats van hakwerk.

Deuropening in draagmuur maken

Deuropening in draagmuur. Deur zullen we zelf plaatsen. Offertes via email, niet bellen svp.

Deuropening in binnenmuur maken

Ik wil in de huiskamer een binnendeur met kozijn plaatsen naar de kelder. Het materiaal is reeds voorhanden. Ik zoek dus iemand die voor mij alleen een deuropening kan zagen/frezen in een enkelsteens binnenmuur. Graag een opening van 73 cm breedte bij 2 meter hoogte. Het is geen draagmuur. Er zitten nog wel steenstrips opgeplakt.

Draagmuur deels slopen

Het betreft gedeeltelijk slopen van een draagmuur tussen woonkamer en keuken. De bestaande deuropening plus een deel van de naast gelegen muur van ongeveer het midden tot aan het plafond. De gedeeltelijk te slopen oppervlakte van de draagmuur is ongeveer 3 m2. De deuropening is 88 cm breed en de muur ongeveer 180 cm breed en de te slopen hoogde van de muur is ongeveer 150 cm. We zullen verhuizen begin februari en dan kunnen we ter plaatse kijken en opmeten. Het plafond is op een houten balken constructie. De woning is van 1975.

Deuropening in de draagmuur vergroten

In een draagmuur zou een deuropening (90 cm) vergroot moeten worden naar 170 cm. Zie rood het omlijnde stuk in de tekening.

Draagbalk plaatsen, spouwmuur isoleren en buis verwijderen

We willen in ieder geval een stukje draagmuur weg hebben, een stuk tussen de keuken en de woonruimte. Hierin zit al een deuropening, maar we willen alles eruit wat eruit kan. Het gaat om een muur van 2.40 cm breed. Het plafond is niet heel hoog, het huis is van de jaren 1960. We willen zoveel mogelijk zelf doen om de kosten te drukken, dus de afwerking hoeft niet. Het gaat puur om de balk plaatsen wat we niet zelf aandurven. Verder willen we ook offertes voor: spouwmuur isolatie en een kleine asbestbuis verwijderen op zolder. Wanneer we het willen laten gebeuren hangt een beetje af van wanneer we de woning krijgen. Er zijn namelijk nog wat variabele. Het zal zijn tussen begin januari tot uiterlijk begin maart.

Van kastruimte een inloopdouche maken

Van kastruimte een inloopdouche maken (wateraansluiting al aanwezig). Afmeting ruimte: 1.30 m x 1.30 m. * Huidige deuropening dicht maken * 1 wand voorzien van deuropening incl deur (geen draagmuur) * 1 wand gedeeltelijk openbreken en afwerken (geen draagmuur) * Betegelde inloopdouche maken Bijgevoegd een plattegrond met de huidige situatie (Voor) en de gewenste situatie (Na). In afwachting van uw reactie.

Partners

Partners van Casius