Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonrot repareren:

Betonrot repareren

Aan de voorkant van mijn huis zit boven de voordeur een afwateringssysteem. Het lijken plantenbakken die aan de woning bevestigd zijn en aan de binnenkant van de bak zit betonrot. Water moet weg kunnen blijven lopen, maar waarschijnlijk is een nieuwe bekisting om het zichtbaar rottende beton nodig om de constructie sterk te maken. Grootte bak is ongeveer 2 meter bij 30 cm 30 cm. De woning is goed bereikbaar.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonrot repareren uit heel Nederland:

Latei laten repareren

Betreft een reparatie aan een latei op de eerste etage, de lengte van de latei is ongeveer 3 meter lang en 30 centimeter hoog, ongeveer de helft hiervan is afgebrokkeld door waarschijnlijk betonrot. Groot deel is afgebrokkeld. Het bevindt zich op de eerste verdieping en er zit een balkon onder, wellicht is er een trap voor nodig. De latei is aan de achterkant van de woning, het betreft hofwoning.

Betonrot op balkon controleren en eventueel repareren

Wij hebben een beton aan de voorzijde op de eerste verdieping. Onderaan het balkon (aan de onderkant) zitten twee scheuren. Ik wil deze graag laten controleren en eventueel repareren (afhankelijk van de kosten).

Betonrot repareren

De kwaaitaalvloer is ongeveer 4 bij 4 meter groot. Hier zitten in de balken op verschillende plekken betonrot. Graag laat ik de vloer beoordelen en repareren.

Betonrot hertellen

Ik heb betonrot in het balkon van mijn woning ik wil dit graag laten repareren.

Betonrot in kruipruimte repareren

Tijdens het isoleren van onze kruipruimte is betonrot geconstateerd. Voordat de kruipruimte verder kan worden geïsoleerd dient eerst het betonrot gerepareerd te worden. Bijgevoegd een aantal foto's van de plekken die gevonden zijn. Graag ontvangen wij een offerte voor de reparatie van de betonrot in onze kruipruimte!

Betonrot in draagbalk boven raam doorzonwoning

Boven het grote raam van ons rijtjeshuis uit 1970 vallen scheuren in een (wellicht) dragende betonrand. Eronder zit het grote houten kozijn. Ik zou de schade graag laten repareren. Ik heb foto's beschikbaar. Voorkeur voor partijen in de regio Tilburg. Werk graag dit jaar uitvoeren. Er hoeft niks afgevoerd te worden.

Repareren van luifel boven voordeur

Er is sprake van betonrot dat gerepareerd dient te worden.

Betonnen balkon repareren

Bij het balkon op de eerste verdieping van onze woning (12 m2) is betonrot aanwezig. Dit moet worden herstelt, onze vraag is wat de kosten hiervan zijn.

Betonrot herstellen aan balkon

Een van de balkons heeft aan de onderzijde betonrot wat wij graag willen laten repareren. Daarnaast zijn beide balkons toe aan een nieuwe bovenlaag, deze zijn ruw geworden en dienen te worden geëgaliseerd. De balkons zijn ongeveer 3 bij 1 meter groot.

Betonrot aan balkon herstellen

Ik wil graag een offerte aanvragen om de betonrot te laten repareren. De betonrot zit aan de onderkant van een klein balkonnetje, daar zitten namelijk barsten in. De klant heeft het gevoel dat er stukken vanaf kunnen vallen. Er moet een hoogwerker aan te pas komen. Het gaat om een hoogte van ongeveer 6 meter.

Partners

Partners van Casius