Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor diverse vochtschade na lekkende leiding herstellen:

Diverse vochtschade na lekkende leiding herstellen

Door een lek in een leiding is er vochtschade ontstaan. Dit betreft voornamelijk schade door schimmel. De volgende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd om alles op te knappen: - De kozijnen zijn beschimmeld, ik weet niet of deze moeten worden vervangen of alleen opnieuw geverfd. Ongeveer 3 kleine ramen van 100 x 150. - vensterbanken zijn opgezet door vocht, 6 kleine ongeveer 0,5 meter en 1 grote ongeveer 3/3,5 meter. Muren zijn beschimmeld, ik weet niet of deze opnieuw gestuct moeten worden of alleen geverfd. - Deel nieuw laminaat, 2 vierkante meter beneden. - Nieuw laminaat 2, vierkante meter boven. - Nieuwe luxaflex ophangen, 5 stuks. In de bijlagen heb ik foto's toegevoegd van de muren en kozijnen, omdat ik niet weet in hoeverre dit moet worden opgeknapt.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse vochtschade na lekkende leiding herstellen uit heel Nederland:

Vochtschade herstellen

Vlak voor de verkoop van mijn woning waterschade opgetreden, dus ik heb de handtekening op de koopakte nog niet gezet. Bleek lekkende vaatwasser van bovenbuurman. Vochtschade is niet gemeten, maar er is direct overheen geverfd. Wat ik nodig heb is een expert die de omvang van de schade kan meten en kosten voor herstelwerkzaamheden kan opmaken.

Vochtschade aan de binnenmuur herstellen

Door een lekkende leiding is er vochtschade ontstaan waarbij er schimmel en bruine waterplekken zichtbaar zijn op de muur. Het betreft hier een tussenmuur binnenshuis die ook grenst aan de badkamer waar ook het plafond een stukje is aangetast. Ik wil graag dat de watervlekken worden weggewerkt en daarna de muur opnieuw laten schilderen. De muur is 2 meter breed en 2,5 meter hoog. De lekkage zelf is inmiddels verholpen en tevens is er een klein stukje van het plafond dat hersteld moet worden.

Badkamer / wc vernieuwen

Ik heb een lekkende badkamer en wc van 0,80m x 1,5m ongeveer. Graag helemaal vernieuwen. Ook vloerplanken eronder nakijken op vochtschade. Graag kom ik in contact met een vakman die deze klus vakkundig aanpakt. Inclusief levering graag ook in offerte (in overleg).