Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor overbodige deur verwijderen en geheel afwerken:

Overbodige deur verwijderen en geheel afwerken

In onze gang direct bij binnenkomst zit rechts een deur die in de keuken uitkomt. Aan aan eind van de gang zit ook een deur die in de woonkamer uitkomt. Vanuit de woonkamer is er een open verbinding met de keuken, de eerstgenoemde deur is dus overbodig. Wij zoeken een professional die de deur plus deurpost kan verwijderen en afvoeren, het gang kan dichten, de ontstane muur daarna kan stuken en afschilderen, plinten plaatsen, kortom de zaak van a tot z kan afwikkelen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor overbodige deur verwijderen en geheel afwerken uit heel Nederland:

Steunmuur slopen en balk plaatsen

Het verwijderen van een steunmuur/draagmuur tussen keuken en woonkamer. Eventueel dichten van overbodige deur van keuken naar gang.

Renovatie van het appartement

Voordat ik mijn nieuwe appartement van 117 m2 kan betrekken, zou ik in de periode oktober/november 2015 een aantal werkzaamheden willen laten uitvoeren: - renovatie/modernisering van de badkamer, inclusief wegwerken van een overbodige deur, 2.8 x 2.3 meter - gehele renovatie van het toilet op de gang 2 x 1.20 meter - inbouw van gangkast (thans garderobe) - verbreden inbouwkast in de hoofdslaapkamer - binnenschilderwerk in alle kamers - muren en plafonds - eventueel wat extra stopcontacten plaatsen - plaatsing van vinylvloer van 100 m2 (onder voorbehoud).

Balkondeur door raamkozijn vervangen

In de keuken hebben wij een (overbodige) deur naar een balkon. In verband met een nieuwe keuken willen wij deze deur graag verbouwen tot een muur met daarboven een (dubbelglas) raamwerk. De deur is gevat in een houten kozijn en dat zouden wij graag (of indien niet mogelijk, in dezelfde stijl) voor het raam willen behouden. Het metselwerk komt tot een hoogte van circa 1,10.

Dubbel glas raam i.p.v. deur

Ik wil graag een overbodige deur vervangen door een raam van dubbel glas. Afmetingen: 204 cm hoog, 74 cm breed. Het kozijn is van hout. Huis uit de jaren rond 1900. Huidige kozijn aanpassen aan het dubbel glas.

Bijwerken muur met sierpleister. ...

Bijwerken muur met sierpleister. Betonnen muur is nu zichtbaar doordat er een wandconvector is verwijderd. Oppervlakte ca. 30cmx100cm. Verwijderen overbodige deur en ontstane opening dichtmaken zodat er een wand ontstaat. (Project heeft haast! Het zou aanvankelijk door een klusbedrijfje uitgevoerd worden maar de eigenaar is ernstig ziek geworden).

Verplaatsen van de keuken van plaats in ...

Verplaatsen van de keuken van plaats in de hal oud gedeelte huis naar aanbouw, waar nu een ruimte zit voor oa WC. WC gaat naar huidge plaats keuken (hal oud gedeelte huis). Werkzaamheden: Sloop en afvoer van de ruimte WC en vaatwasser en van de huidige keuken. Herstel van muur (evt. stucen), vloer (betegelen in aanbouw) en plafond in aanbouw en in huidige keuken. Wegwerken van overbodige leidingen en afvoer (bijv. WC-afvoer in aanbouw). Geluidsisolatie muur nieuwe keuken (ca 11m2). Verleggen van leidingwerk: afvoerpijp, gasleiding, Voldoende elektravoorziening, Verleggen van wateraansluiting in aanbouw. Aanleggen van afvoer. Wateraanvoer voor het toilet op nieuwe plaats. Doorvoer afzuigkap door dak en ventilatie toilet. Opbouw toiletruimte. Maken van een deur(post) met bovenlicht.

In een garage wordt een kantoor ...

In een garage wordt een kantoor ingericht. Binnen in de garage wordt een oppervlakte van ca 8 - 10 m2 ingericht als kantoor. Zijwanden (l = 4-5 m; h = 2 m) , vloer (H = 2m; l = 4-5 m), dak ( 2 * 4-5 m) en achterwand (2 * 2m) worden voorzien van isolatiepanelen 5 - 8 (achterwand) cm dikte. Op de plek van de garagedeur komt een pui, met deur & raam (ca 2 * 2 meter)& ventilatierooster (eventueel ook compleet aan te leveren) met HR-glas en (hard)hout. Klus: aanleveren en kiervrij plaatsen van panelen en voorpui. Garage is vrij van overbodige spullen. eventueel kan in overleg een Tl-bak en afvoerventilator worden geinstalleerd. Mogelijkheden voor CV-radiator aanwezig (moet van naast gelegen huis komen), hangt van uw expertise en kostenplaatje af.

Aanleg nieuwe badkamer, betegeling, ...

Aanleg nieuwe badkamer, betegeling, combi bad/douche, toilet, wc, wastafel, in muur van de woonkamer deur plaatsen naar keuken, slopen overbodige kozijnen in badkamer, etc.

De bedoeling van de verbouwing is om de ...

De bedoeling van de verbouwing is om de bestaande keuken te verbinden met de woonkamer door een wand (deels) door te breken en een eenvoudige houten omlijsting te realiseren (h x b: 2.00 m x 1.80 m, waarschijnlijk geen staalconstructie nodig). Vervolgens kan de huidige keukendeur gedicht worden. Tevens is momenteel een overbodige deur aanwezig in de voorkant van de woonkamer; deze dient ook gedicht te worden. De zolder: dak aan de binnenkant bekleden met isolatie plus gipsplaten, dakkapel plaatsen aan de achterkant (twee ramen, geen kunststof). De bijkeuken heeft momenteel een golfplaten dak (ong. 1.5 x 1.5m). Graag vervangen door gewapend glas. Een en ander is met foto's te illustreren. Vermoedelijke startdatum verbouwing: 1 oktober 2003.