Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor winkel casco opleveren:

Winkel casco opleveren

Wij verlaten eind juni ons winkelpand en het pand moet casco opgeleverd worden. De parfumerie is 95 m2 en het gaat voornamelijk om het verwijderen van veel kasten, glas, verlichting, een keuken en een toilet. Verder is er een tegelvloer aanwezig die ook verwijderd dient te worden. Al het puin moet worden afgevoerd.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor winkel casco opleveren uit heel Nederland:

Casco winkel betimmeren

Het plaatsen van 24 meter strekkende wand in casco opgeleverd winkelruimte en deze van dubbelzijdige gipsplaat en in deze wand moeten drie deuren worden geplaatst hoogte van de wand is 2,70 meter De achterwand bekleden met gipsplaat(eventueel gelijmd) lengte van de wand is 12,5 meter. Deze ruimte moet geheel worden voorzien van een gipsplaatplafond en dit is een totaal oppervlak van 68,75 m².

Winkelpand verbouwen en inrichten

Wij zoeken een aannemer voor de verbouwing van een winkel die wij graag willen gaan kopen. De winkel wordt casco geleverd. Er dienen leidingen en elektra aangelegd te worden. Verder dient er een toilet geplaatst te worden en de wanden gestuukt. Op de vloer zouden wij graag een beton vloertje laten leggen. De oppervlakte van de winkel is ongeveer 116 m2 groot. Graag maken wij een afspraak met een vakman die de verbouwtekeningen kan maken en advies kan geven over de mogelijkheden. De tekeningen dienen te worden goed gekeurd door de eigenaar van het pand.

Zandcementdekvloer aanbrengen in een winkel

Ik wil graag voor een nieuwbouw winkel circa 116 meter zandcement vloer met de dikte van 15 cm. De vloer heeft geen verwarming. We hebben een ongelijke betonnen vloer. De winkel wordt casco opgeleverd. Het verschil tussen de straat en de vloer is ongeveer ongeveer 15 cm.

Casco winkelpand tot bakkerij en winkel verbouwen

Ik zou graag een winkelpand in Den Haag van ongeveer 100 m2 willen verbouwen tot een banketbakkerij. 75% voor productiedoeleinden (minimaal conform HACCP) en 25% verkoop/winkel (eventueel met zitgedeelte). Het betreft een complete metamorfose. Wij zijn beginnende ondernemers en verwachten daarom een aannemer met ervaring en die met ons meedenkt.

Casco winkelpand afbouwen

Afbouwen en aftimmeren casco winkelpand in centrum van Amsterdam Winkel: 63 m2 Kelder: 35 m2 Start: +/- week 16/17 Winkel: Wanden: 2 x 15 meter breed, 1 x 4.50 meter breed x 3.30 meter hoog Er vanuit gaande dat de wanden eerst gemetseld moeten worden, waar er vervolgens gestuct moet worden. Op de gestucte muren moeten lange rijen zwevende witte planken komen, 4 rijen onder elkaar, 45 centimeter diep, kop zijn kant +/- 7 centimeter, over ongeveer de hele breedte van alle wanden. (rijen worden hier en daar onderbroken door middel van grote spiegel). Plafond winkel: er vanuit gaande dat het plafond eerst iets verlaagd moet worden i.v.m. met elektriciteitsdraden verlichting / beveiligingssysteem waarna er gestuct moet worden. Elektriciteitsdraden vanaf meterkast naar plafond doortrekken. Verlichting ophangen (rails), airco (plafond model) ophangen. Vloer winkel: gietvloer (pu/epoxy) Elektriciteitsdraden vanaf meterkast doortrekken en vervolgens onder gietvloer door laten lopen tot aan kassapunt / punt van de alarmpoortjes / contactdozen +/-8 stuks verspreid over gehele winkel. Algemeen winkel: plaatsen alarmpoortjes / beveiligingssysteem (centrale unit / bewegingsmelder / 2 camera’s) Kelder: Wc plaatsen inclusief pomp Elektriciteitsdraden vanaf meterkast doortrekken naar kelder voor lichtpunten. (tl buizen) Heel fijn als u mij een offerte kunt sturen zodat we op basis daarvan wellicht een afspraak kunnen maken. Kunt u misschien ook aangeven hoeveel tijd er nodig is om deze klus te klaren? En worden de parkeerkosten e.d. ook in de offerte opgenomen? Alvast hartelijk bedankt voor uw reactie.

Casco winkel afbouwen

Wij denken aan een nieuw winkelpand wat we casco zouden gaan huren. Maar we heb geen enkele indicatie wat het kost om van een casco pand een klaar pand te maken (electrisch, vloeren , wanden, water, toilet, plafond, verlichting etc.) We hoeven geen sluitende offerte, maar wel een indicatie van de kosten. Het gaat om een winkel van 500- 600 m2

Winkelpand afbouwen

De bestaande winkel (casco) afbouwen: 1) circa 110 m2 dekvloer aanbrengen; 2) circa 145 m2 stukadoren van de kalkzandsteen blokken; 3) CV installatie aanbrengen met circa 4 radiatoren; 4) 8 wandcontactdozen aanbrengen verdeeld over de ruimte op 30 cm; 5) 10 wandcontactdozen aanbrengen tegen het plafond t.b.v. later aan te brengen verlichting; 6) Groepenkast aanbrengen met vijf groepen en twee aardlekschakelaars; 7) waterleiding koud aanleggen in de dekvloer vanaf de meterkast naar de CV (circa 15 meter).

Casco winkelpand tot bakkerij en winkel verbouwen

Voor het opstarten voor een brood- en banketbakkerij en winkel hebben wij een pand op het oog Er moeten verschillende ruimtes gerealiseerd worden. De ruimte is 153 m2. - Plafond anthraciet & zwart verfspuiten 153 m2 - 2x Toiletruimte betegelen en plaatsen van sanitair: *Op het herentoilet: 1 x hangend toilet, 1 x wastafel met kraan (met automatische stop) *Op het damestoilet: 1 x hangend toilet, 1 x wastafel met kraan (met automatische stop) - Epoxy op vloer en wanden bakkerij. Er moeten glazen ruiten van 100 x 2700 cm om de bakkerij worden geplaatst 10 tot 12 stuks en 2 openslaande glazen deuren. - Verleggen water en elektra leidingen naar toonbank&koudevitrine en stopcontacten aanbrengen - Aanbrengen van elektra plafond voor verlichting en afvoer voor warmte van bakovens en afzuigkap - Tegelen van de winkelruimte met Portugese tegeltjes Bakkerij komt in de rechthoekvormige glazen ruimte, zodat het vanuit de winkel te zien is. Bakkerij voorzien van leidingwerk en afvoer en elektra krachtstroom. Onder het pand is een parkeergarage, nog niet duidelijk of er ruimte zit tussen de vloer en de parkeergarage. Een tekening van de ruimte is beschikbaar. De offerte heb ik nodig voor het bedrijfsplan. Bij goedkeuring van de bank, meteen starten met verbouwing.

Casco winkelpand opbouwen / verbouwen

Het gaat om een casco winkelpand dat volledig ingericht dient te worden. De oppervlakte is ongeveer 60 m2. De volgende werkzaamheden zullen uitgevoerd moeten worden: - Opnieuw inrichten van de winkel - Aanbrengen van systeemplafond - Verlichting aanbrengen - Stroomvoorziening - Wanden strak maken - Scheidingswand voor privé ruimte - Kleine keuken plaatsen - Toiletruimte maken Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.

Winkel ombouwen tot horecagelegenheid

Graag een prijsindicatie en info voor een ondernemingsplan. Het betreft een winkelpand van ongeveer 650 m2 in totaal, casco opgeleverd en deze ruimte moet worden verbouwd tot horecagelegenheid. Het omvat de volgende dingen: inbouw horeca keuken inclusief koel- en vriesmogelijkheden, sanitair, creëren van een opslag, een eetzaal en een daarvan afgescheiden vergaderruimte. In de eetzaal moet tevens een bar aanwezig zijn inclusief tapsysteem. De ruimte beslaat alleen de begane grond.