Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor huis sleutelklaar laten bouwen:

Huis sleutelklaar laten bouwen

We zijn van plan om een kavel te kopen en daar een huis op te laten bouwen. Momenteel zitten we in een loting voor deze kavel en eind februari weten we de uitslag. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden voor het bouwen van een nieuwbouwwoning met een minimale afmeting van 160 m2, met een richtbedrag tussen de € 200.000 en € 220.000. Belangrijk element is dat er een garage/ werkruimte aan de woning vast zit met een aparte toilet-unit en dat er 4 slaapkamers in de woning zitten. We denken zelf aan termen als robuust, duurzaam en niet te veel onderhoudt met een puntdak. We horen graag wat mogelijkheden zijn van een sleutelklare oplevering en of er bijvoorbeeld na de bouwvak al gestart kan worden?
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor huis sleutelklaar laten bouwen uit heel Nederland:

Huis casco plus of sleutelklaar bouwen

Wij hebben een optie op een kavel van 520 m2. Hiervan willen wij 100 tot 125 m2 willen bebouwen met een vrijstaande woning. Wij hebben een voorkeur voor een notariswoning of een landelijke woning. De woning dient casco plus of sleutelklaar opgeleverd te worden. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen over de wensen die wij hebben.

Vrijstaand huis sleutelklaar bouwen

Wij zouden graag wat meer informatie willen hebben om eventueel een nieuwe woning te laten bouwen. Financieel weten wij welk budget is mogelijk is en wij hebben al een optie op een kavel die bouwklaar is. Het betreft het ontwerpen en bouwen van een vrijstaande woning die sleutel klaar wordt opgeleverd. Wij zijn nog in een oriënterende fase en krijgen hier graag hulp bij.

Graag ontvang ik van u een globale ...

Graag ontvang ik van u een globale kostenschatting op basis van volgende kenmerken van een nieuwbouw-woning te Hengelo Ov.: Bebouwd oppervlak: 147m2 2 woonlagen en een zolder Sleutelklaar, echter exclusief: keuken, badkamers (tegelen/sanitair), toilet, vloer. Geen bijzondere uitbouwen, balkons etc Dak is aan 1 zijde een zadeldak (35 graden nijging), en aan de andere kant een soort piramidedak (van boven heeft het huis de vorm van een boot dus ongeveer: <[ ] Beneden: ruime kamers (keuken, bijkeuken, woonkamer, speelkamer, hal. Boven: 5 slaapkamers, 2 badkamers, 1 washok. Zolder: niet ingedeeld. In eerste instantie alleen indicatie nodig In uw antwoord, meldt u ook eventuele aannames, prijsnauwkeurigheid etc. Graag vragen en indicaties per mail. Mvg, F.

Bouw van een nieuw vrijstaand huis. Wij ...

Bouw van een nieuw vrijstaand huis. Wij zoeken een aannemer die alles van ons uit handen neemt en dus de gehele bouw met alle randacties uitvoert. Het geheel dient sleutelklaar te worden opgeleverd. Nog geen tekeningen aanwezig. Aannemer met modellen of die evt. tekenaar in dienst heeft om een ontwerpt te maken. Conventioneel huis. Bouwkavel in gemeente Roosendaal.

Woonhuis met slaapkamer beneden en ...

Woonhuis met slaapkamer beneden en kantoor en badkamer. Huis dient sleutelklaar opgeleverd te worden. Steenshuis. Schuine kap en dakpannen. Nog geen bouwtekeningen aanwezig. Op zoek naar aannemer die standaardmodellen heeft (catalogusbouw).

Oude huis slopen en nieuw dubbel ...

Oude huis slopen en nieuw dubbel woonhuis bouwen; Huis van steen met 3 verdiepingen, waar eventueel nog appartementen van zijn te maken. Oplevering 1 huis sleutelklaar en 1 deel casco;

realiseren van een nieuwbouwwoning ...

realiseren van een nieuwbouwwoning (vrije keuze) op 1000 m2 grond met een klein budget. Welke keuze voor een bouwstijl is mogelijk tot max. 150.000 Euro en wat kost een garage of is er binnen dit budget een garage inclusief mogelijk???? Het huis dient sleutelklaar te worden gebouwd.

Schets van het te bouwen project ...

Schets van het te bouwen project beschikbaar. Twee onder een kap. Huis gemetseld van steen. Huis met twee verdiepingen(1e verdieping + Zolder). Per woning 530m2. Garage met plat dak. Voorkant met serre. Dak begint gedeeltelijk beneden 4 meter, dit is namelijk verplicht. Het geheel sleutelklaar opleveren.

Wij hebben een bouwkavel die we kunnen ...

Wij hebben een bouwkavel die we kunnen kopen; En willen hierop een huis laten bouwen. We hebben wel wat ideeën, maar nog geen concrete tekeningen en calcuties. Het gaat om oplevering half casco of sleutelklaar. Wij zoeken dus een aannemer voor maken bouwtekeningen, calculaties en het bouwen van het huis van fundering tot aan dak.

In almere wordt een nieuw plan ...

In almere wordt een nieuw plan ontwikkeld Homerus; Hier kan ik een kavel kopen van plusminus 150/200meter. Hier willen wij graag een huis op laten zetten. Wij zijn op zoek naar een aannemer die dit eind 2008/begin 2009 zou kunnen uitvoeren. Het gaat om een huis van ongeveer 12 meter lang en 6 meter breed; Het huis moet minimaal 7 meter hoog zijn en heeft dus een begane grond en 1e verdieping. Het moet sleutelklaar worden opgeleverd. Dus van fundering tot aan het dak en alle afwerking binnen.