Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verbouw werkzaamheden:

Verbouw werkzaamheden

Het gaat om een rijtjes pand van 4 etages. De volgende werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden: Vervangen regenwaterafvoer, isolatie muren begane grond vanwege vochtproblemen, vervangen 2 HR Ketels, verwijderen 2 geisers en aansluiten op CV, vervangen 2 keukens, verbouwing 3 toiletten, plaatsen 1 douche cabine, nieuwe betegeling muren badkamer begane grond, trapbekleding hele woning, dakbedekking herstel in verband met lekkage, dakbedekking balkon herstellen, betegeling keuken op etage, vervangen trap leuningen gehele woning, vervangen 2 voordeuren incl. Schilderen. Schilderen alle deuren in de woning, Reparatie plafond keuken ivm lekkage. Sloop oude schuur en plaatsen nieuwe schuur. Daarnaast: vervangen riolering begane grond en nieuwe aansluiting op hoofdriool.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouw werkzaamheden uit heel Nederland:

Verbouw en aanbouw woning

Ivm mogelijk aankoop andere woning oriënteren we ons op de kosten van verbouw/aanbouw. Dit om haalbaarheid te bepalen. Hieronder een indicatie van de werkzaamheden inclusief Hoeveelheden sloop. Sloop bestaande uitbouw 25 m2 en sloop bestaande garage vast aan uitbouw 17 m2 Bestaand huis: - Isoleren bestaande wanden 90 m2 - Vervangen en isoleren bestaand pannendak 93 m2 - isoleren bestaande vloer 48 m2 - installatiewerk nieuwe badkamer boven. Aan- en afvoer is al boven. in de juiste kamer komt bubbelbad, inloopdouche, dubbele wastafel, toilet - vervanging elektra bestaande woning - vervangen kozijnen voor kunststof 7 stuks / 18 m2 - nieuwe kunststof voordeur - vervanging huidige dakkapel (circa 1.2 meter) voor nieuwe circa 4 meter - stucwerk wanden totaal inclusief Aanbouw 280 m2 - stucwerk plafonds inclusief Aanbouw 150 m2 Aanbouw: - Totale vierkante meters (daarin eetkamer, bijkeuken, slaapkamer en kleine badkamer) 50 m2 - Schuifpui ca. 4 meter tbv eetkamer - installatiewerk nieuwe badkamer in aanbouw (ca. 2 m2) komt inloopdouche en wastafelmeubel - bijkeuken incl. Aansluiting wasmachine in aanbouw - kunsstof deur naar buiten - kunststof kozijnen in aanbouw exclusief pui (4st) 9 m2 Overig: Plaatsen zonnepanelen 18 stuks Plaatsen warmtepomp (bodem/water) aanleg vloerverwarming in hele woning (bestaand, aanbouw, boven) 150 m2 Niet mee te nemen: - Vloerafwerking door hele woning (zoals tegels / laminaat) - eventuele verdere wandafwerking na stucen - tegelwerk (badkamers / bijkeuken) - plaatsen bad / wasmeubels etc. Toilet begane grond - keuken incl. Installatiewerk keuken

Verbouw werkzaamheden

Graag wil ik een offerte vragen voor het weghalen van schrootjes op de zolder en er gipsplaten te plaatsen. Daarnaast is er een achterdeur (in buitenmuur van de garage) en een tussenwand nodig in de garage. Ik heb de afmetingen van het oppervlak voor de gipsplaten nog niet en van de tussenwand ook niet, maar die zal ik via de mail toesturen.

CV-leidingen infrezen en vervangen

In ons nieuw aangeschafte huis, 1968 rijtjeshuis, lopen in alle kamers verouderde leidingen, die hebben wij het liefst in de wand of vloer (beide beton). Daarnaast willen we alle radiatoren vervangen door moderne vlakke voorkant radiatoren. Het gaat om 3 slaapkamers en een woonkamer radiator. Er zit al een redelijk recente HR ketel in het huis. In verband met andere verbouw werkzaamheden willen we deze opdracht graag op korte termijn laten uitvoeren. Het zal de komen de 2 weken uitgevoerd moeten worden.

Tegelwerk en verbouw werkzaamheden

Verlijmen van 53m2 vloertegels. Wc ruimte wand betegelen ong. 10m2 en wcpot, inbouw reservoir en fonteintje aansluiten. Bestaand situatie wc pot op de vloer. Meterkast 4-6 nieuwe groepen voorbereiden waarvan 1 voor de vaatwasser (ook leggen en aansluiten) tevens onder verdieping bekabeling vernieuwen ong. 10 stopcontacten. Eventueel verleggen van aansluitingen in de keuken. In overleg internetkabel trekken naar boven en naar de woonkamer. (In loze leidingen of vanuit kruipruimte omhoog. Tegelvloer en wandtegels is al aangekocht. Opmeten van het werk is mogelijk in overleg (nieuwe woning) dus sleutels moeten bij makelaar geregeld worden. Vanaf 08 april kunnen we starten.

Verbouw- en loodgieterswerk in de woning

De volgende werkzaamheden wil ik graag laten offreren: - Plaatsing en aansluiting van een complete en volledige douchecabine op een andere plek in huis; - Aansluiting vaatwasser en wasmachine - al het leidingwerk moet verlegd worden; - Bestaande haard wordt verwijderd. Nieuwe houtkachel reeds aanwezig. Deze dient aangesloten te worden; - Afkoppelen van drie verwarmingselementen en weer terugplaatsen na een week; - Aanbrengen van een kozijn met deur eventueel met een klein muurtje. Het gaat om de maat van een standaard deur. Plaatsen houtkachel kan ook apart van de andere zaken worden uitgevoerd.

Verbouw van de woning

Ik heb een nieuwe keuken besteld en aan de hand van de levering van mijn nieuwe keuken wil ik graag wat werkzaamheden laten uitvoeren. Het gaat om ongeveer 50 m2 stucwerk (de woonkamer en de keuken), 30 m2 tegels leggen (vloer en de achterband van de keuken) en de keuken montage-klaar maken, er moeten leidingen omgelegd worden. Het gas zit op de goede plek, de afzuigkap zit ook op de goede plaats. Voor water en elektra zal wat omgelegd moeten worden. De keuken is reeds aangeschaft en wordt in week 51 geleverd. Graag uw offerte.

Tuin egaliseren en met graszoden beleggen

Dame/heer, Graag willen wij onze tuin opnieuw beleggen met gras na een grote verbouw van het huis. De tuin is ca 200 m2. De grond moet, voordat er graszoden gelegd worden, nog wel geëgaliseerd worden en ontdaan van wortels etc. De tuin ligt aan de achterkant + zijkant van het huis. Graag horen wij wat de ca. Kosten en periode voor de werkzaamheden zijn. Graag contact via mail. Niet via mobiel.

Verbouw werkzaamheden in de woning

Op onze zolder moet een dakkapel geplaatst worden. Verder moeten er 2 slaapkamers gemaakt worden op de zolder. Verwarming en elektra is hiervoor tijdens de bouw aangelegd. Tevens willen wij kijken wat de kosten zijn voor het plaatsen van ensuite deuren in de woonkamer en een overkapping achter het huis. Graag zouden we willen weten wat de mogelijkheden en globale kosten hiervan zijn.

Verbouw werkzaamheden in woning

Voor een nieuwe woning zou ik graag voor verschillende werkzaamheden een offerte willen ontvangen: -De keuken staat daar waar ik de woonkamer wil hebben. Dus de woonkamer moet keuken worden en leidingen moeten verplaatst worden. -De radiator in de slaapkamer is lek. Deze moet vervangen worden. Graag de nieuwe radiator ook leveren. -3 Velux ramen vervangen omdat deze lek zijn. De nieuwe ramen ook leveren. -Ik wil graag door het hele huis laminaat en ondervloer laten leggen. In totaal is het ongeveer 94 vierkante meter. Ook hier graag inclusief het materiaal leveren. -De trap dient geschuurd en geverfd te worden. De trap is wit met deels tapijt bekleding. Ik wil deze graag helemaal glad en wit. De trapleuning is bruin en deze wil ik graag zwart. Het is een dichte trap.

Verbouw- en installatiewerk in woning

Het betreft de volgende werkzaamheden: 1.Betegelen van toilet, plaatsen zwevend toilet en inbouwreservoir, fonteintje terug plaatsen, aanbrengen verlaagd plafond en spotjes. 2.Weghalen douchecabine, plaatsen nieuwe cabine. 3.Verlaagd plafond met spotjes overloop aanbrengen. Dakraam en kozijn vervangen door nieuw dakraam met dubbel glas. De tegels, toilet en de cabine zijn aanwezig, de spotjes en het dakraam dienen wel door de vakman geleverd te worden. De werkzaamheden dienen uiterlijk in november uitgevoerd te worden.

Partners

Partners van Casius