Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw realiseren achter het huis:

Uitbouw realiseren achter het huis

We willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen 3 meter bij 5 meter moten worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw realiseren achter het huis uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik wil een uitbouw realiseren. De afmeting zal zijn 4 meter diep en 6 meter breed. Ik wil geen houten uitbouw, maar een stenen uitbouw met daklichten in het dak en openslaande deuren met zijlichten in de achtergevel.

Uitbouw realiseren aan achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren van 17 x 4 meter over de volledige achterzijde van de woning. De woning heeft geen bovenverdieping alleen bergruimte.

Achterzijde van woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde realiseren. Breedte 330 cm x diepte 220 cm.

Fundering aan achterzijde woning realiseren

Ik wil graag een offerte voor het maken van een fundering voor mijn uitbouw van 3 bij 5,20 meter.

Opbouw plaatsen op uitbouw

Wij willen een opbouw realiseren op een uitbouw met de afmetingen van 6.30 x 2.90 meter. Er zal op de lange zijde een raamkozijn komen van 2.50 bij 1.50 en op de korte zijde van 1.50 bij 1.20 meter. Er zal een doorbraak gemaakt moeten worden in de buitengevel en verder mag de opbouw casco opgeleverd worden. De 2 onder 1 kap woning is goed bereikbaar en er is nog geen vergunning aangevraagd.

Achterzijde woning uitbouwen

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een uitbouw realiseren. Deze zal over de gehele breedte van 6 meter geplaatst moeten worden met een diepte van 4 meter. De achtergevel van de woning dient te worden uitgebroken en een latei geplaatst. Verder wil ik er openslaande deuren of een schuifpui in laten plaatsen en mag de uitbouw casco worden opgeleverd. De woning heeft geen achterom, alles zal dus via de woning moeten gaan.

Uitbouw aanbouwen en verdieping opbouwen

Wij willen graag de achterzijde laten uitbouwen tot 1.50 meter over gehele breedte van 5 meter. Daarnaast willen wij een opbouw om een extra woonlaag te creëren van 7 meter lang, 5 meter breed en 2.45 meter hoog. Het gaat hierom om het realiseren van een 2e verdieping. Het is een plat dak en dat moet het ook blijven.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Graag ontvang ik een richtprijs voor het realiseren van een uitbouw van 4.80 breed en 2.50 diep en 245 hoog (dit is de hoogte van de binnenzijde woonkamer). De heipalen zijn al in aanwezig, er is nog geen H bint, wel een latei. De uitbouw komt tegen 2 bestaande uitbouwen van de buren. De uitbouw hoeft alleen voorzien te worden van de ruwbouw dus eigenlijk alleen de constructie en fundering, buitenmuur, lichtstraat en schuifpui.

Fundering realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren. Daarvoor moet ik een fundering plaatsen. Afmeting uitbouw, 6 x 8 meter. Zit al een bestaande fundering van 2,60 x 3,5 meter. Bestaande huis is op staal gebouwd, zie tekening in bijlage.

Zes dakopbouwen in Amsterdam Oost

Namens 6 bewoners en de VvE wil ik een offerte aanvragen voor het maken van een opbouw op onze woningen. We wonen allemaal in een dubbele bovenwoning uit bouwjaar 1920. We hebben een 3e en 4e verdieping. Op de 4e verdieping is een dakterras. Bij 3 woningen is de wens om een opbouw op het platte dak te maken, bij 3 andere woningen om een uitbouw van een façadedak te realiseren. Elke verbouwing moet een extra ruimte opleveren van ongeveer 40 m². Bij een eerdere renovatie is een houten betimmering die vergrijst aangebracht bij het dakterras. Wij denken qua uitvoering dat het fraai is om de buitenzijde in diezelfde stijl te laten maken. We hebben al onderzoek gedaan en de bouwbesluiten nagelezen. We denken dat met onze wensen aan de eisen van de bouwbesluiten te kunnen voldoen. We willen een afspraak maken met een aannemer die ervaring heeft in een dergelijke bouwklus voor een eerste stap.

Partners

Partners van Casius