Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw realiseren achter het huis:

Uitbouw realiseren achter het huis

We willen een uitbouw realiseren van de woning voor eind april 2018. De maten zullen 3 meter bij 5 meter moeten worden. Er ligt nog geen fundering. het moet een plat dak worden en een er moet een raam in van circa 3 x 1 meter raam. Graag CV, water en elektra aansluiting.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw realiseren achter het huis uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde woning realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van onze nieuwe woning. Deze moet 3.55 x 2.20 meter worden. Wij zoeken iemand die ons een complete offerte kan toesturen, inclusief materialen en werkzaamheden.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen graag een uitbouw realiseren van 5×4x2. 30 met 2x 1m2 transparant raam in plafond. En over de gehele breedte van 5m. Ramen met een grote schuifdeur

Uitbouw op het dakterras

Wij willen een opbouw van 3 × 6 meter realiseren bovenop de uitbouw van de woonkamer. De opbouw wordt uiteindelijk een badkamer en slaapkamer. Inclusief 2 ramen. Wij hebben nog geen vergunning aangevraagd.

Uitbouw realiseren

We willen uitbouw realiseren, 200cm 700cm

Woonkamer uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van 3,65m breed en 2m diep. Hiermee trekken we de woonkamer gelijk met de keuken en kunnen we een open keuken creëren. Op dit moment wordt de keuken met een muur en deur van de woonkamer gescheiden.

Uitbouw realiseren in Ouderkerk

Wij willen graag een uitbouw aan de achterkant van onze huis/tuin in Ouderkerk aan de Amstel. Eventueel kan het vergunningsvrij als het om een afmeting van 3 bij 6 meter gaat. Ik weet niet precies wat voor type uitbouw ik zou willen. Het wordt een extensie van de woonkamer en er moet een fundering gemaakt worden. Het dak mag een simpel dakterras worden. Er moet wel een schuifpui komen. Ik wil graag vloerverwarming dus er moeten water en elektra leidingen komen.

Uitbouw achter de woonkamer bouwen

Wij willen een uitbouw van 4 meter diep en 5 meter breed (aan de woonkamer) realiseren. Bestaande uit glazen schuifdeuren. Graag de goedkoopste variant. En een volledig casco oplevering.

Uitbouw op 1e verdieping bouwen

We willen graag een opbouw op de 2e etage realiseren. Momenteel gebruiken we dit als dakterras. De maten zullen ongeveer 2,5 meter bij 8 meter zijn. Het moet een slaapkamer worden met een plat dak en 2 of 3 ramen. Volledig afgewerkt en goed geïsoleerd aan de binnenzijde. Er hoeft alleen elektra naartoe getrokken te worden. Ik wil graag weten wat het prijsverschil is tussen metselen en prefab.

Uitbouw bouwen volgens een bouwtekening

We zijn aan het onderzoeken of het haalbaar is een gefundeerde (5 stalen buispalen van 8 meter) uitbouw in H-vorm te realiseren. De uitbouw is ongeveer 3.5 meter breed x 4 meter lang. Het dak steekt een stuk uit, zodat we een overdekt terras krijgen. 3.5 meter breed x 8 meter lang. De achterwand is 7 meter lang. De pui (hout of aluminium) wordt circa 4 meter en daarachter terras. (H-vorm). Welk soort verwarming we willen is nog optioneel. Ik heb eventueel een bouwtekening beschikbaar.

Uitbouwen en verbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren in onze woning. De breedte is ongeveer 5 meter en we zouden graag 2 prijzen willen ontvangen. 1 voor een uitbouw van 3 meter en 1 voor een uitbouw van 4 meter. Tevens hebben wij nu de keuken in een andere ruimte. Deze willen wij verplaatsen naar de woonkamer om zo een derde slaapkamer te realiseren. Er moeten dus leidingen worden omgelegd (dit kan middels de kruipruimte) en we zouden in onze gang een extra toilet willen.

Partners

Partners van Casius