Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor blokhut plaatsen:

Blokhut plaatsen

Graag een blokhut bouwen en een betonnen vloer storten 3.80 x 3.00 meter. Overkapping 2.15 x 3.83 meter.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut plaatsen uit heel Nederland:

Houtkachel plaatsen in een blokhut

Wij hebben een houten blokhut van 12 x 4 meter, waar wij in het zitgedeelte van 4 x 4 meter graag een houtkachel willen gaan plaatsen. De afvoer van die houtkachel moet door de achterwand worden aangelegd, niet door het dak. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. We ontvangen graag uw advies en een prijsindicatie.

Blokhut Tygo plaatsen

Ik overweeg om bij Gamma de blokhut Tygo te gaan kopen van 170 x 120 cm. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de montage van de blokhut op een vlakke bestrating in mijn tuin.

Blokhut plaatsen

Ik wil dat een blokhut van 175 x 242 cm in elkaar wordt gezet. Deze moet in de tuin komen te staan.

Fundering plaatsen voor tuinhuisje

Wij willen een tuinhuis bouwen van 6,50 bij 4,50 meter buitenmaats. Op een stevige vloer/fundering, die ongeveer 30 cm boven het maaiveld uitkomt om vocht/inwatering te voorkomen. Er hoeft geen kruipruimte onder dit huisje. Echter wel afvoer, water + elektra moet moet wel door de vloer naar binnen. Vervolgens bouwen wij dan zelf een blokhut op deze ondergrond.

Blokhut monteren

Ik wil over 2 weken een blokhut in de tuin plaatsen. De afmeting is 1.80 bij 2.46 meter en zal op een stenen ondergrond komen te staan.

Terrasoverkapping met tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis/blokhut met overkapping, van in totaal 6 bij 3 meter. Van hout. De ondergrond is deels tegels en deels grond. Wat kost het in elkaar zetten en het plaatsen ervan?

Blokhut plaatsen

Blokhut met overkapping-Vermont plaatsen. Betreft 2.50 meter bij 3 meter. Er moet ook een dakgoot aan. Ik zou ook graag advies hebben over welk soort beits er nodig is.

Dakbedekking maken op blokhut

Ik wil dakbedekking plaatsen op mijn nieuwe blokhut waar een zadeldak op zit. Het dak is recent waterdicht belegd met gebrand dakleer. Ik wil eventueel betonnen dakpannen als dat kan. De afmetingen zijn 221,5 x 339,5 en 321,5 x 339,5 cm.

Blokhut renoveren

Ik heb een zes hoekig tuinhuis waarvan het dak en de vloer nog goed zijn. De panelen beginnen nu erg te rotten. Ook de deuren en ramen zijn slecht. Het huisje is ongeveer 15 jaar oud. De doorsnee van de blokhut is 3 meter. Graag zou ik weten wat het renoveren van de blokhut zou kosten. En of dit nog te doen is of dat we beter een nieuw huisje kunnen laten plaatsen. Afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan. De werkplek is goed bereikbaar.

Blokhut plaatsen

Wij hebben een blokhut gekocht bij Azalp. Nu blijkt dat we deze niet gemonteerd krijgen. Wij kunnen dit zelf niet. Kunnen wij de Gamma blokhutservice ook inschakelen? Wij hebben een tekening van de blokhut. Wij horen graag van u.

Partners

Partners van Casius