Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor tuinhuis op een fundering plaatsen:

Tuinhuis op een fundering plaatsen

Wij willen een tuinhuis plaatsen waar nu een gazon ligt. Maten tuinhuis 5 x 5,50 meter. Tuinhuis krijgt een verdieping en is uit hout opgetrokken
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis op een fundering plaatsen uit heel Nederland:

Fundering verwijderen

In de tuin ligt een tuinhuis-fundering die verwijderd moet worden. De maten zijn 200 x 200 cm met een breedte en dikte van +/-30 cm. Het betreft geen massief blok maar een soort “band” waarbinnen zand en tegels zijn gelegd. Er lopen geen leidingen in. Helaas weet ik niet of het gewapend beton is of niet. Wat zijn de kosten inclusief. Het puin afvoeren? Alvast bedankt

Terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping en tuinhuis violier plaatsen. Geen fundering aanwezig, alleen zandgrond.

Fundering slopen van (gewapend) beton

Het slopen van een betonnen fundering circa 30 cm (waarschijnlijk bewapend) van een tuinhuis, achterin de tuin. Oppervlakte 31.5 meter. Er moet over het gazon gereden worden en er is een laag trapje, waar we eventueel een helling van kunnen maken voor de afvoer van het puin.

Fundering met 6 heipalen voor tuinhuis laten maken

Voor een tuinhuis met zadeldak van 6 x 4 meter achterin de tuin wil ik een fundering laten maken inclusief 6 palen van waarschijnlijk 12 meter. Riolering, elektra, water moeten ook ingegraven worden (20 meter) vanuit het woonhuis.

Fundering voor tuinhuis laten maken

Wij willen volgend voorjaar in onze tuin een houten tuinhuis gaan bouwen. We willen graag een fundering laten maken door een vakman. Het gaat om een fundering van ongeveer 9 x 6 meter. Dat mag een eenvoudige fundering zijn, bestaande uit zand met grote tuintegels of anders een betonnen plaatfundering. Voor beide opties wil ik graag een offerte ontvangen.

Fundering aanleggen voor tuinhuis

Maten van tuinhuis is: 5. 40m breed 3. 00m dip

Tuinhuis slopen en afvoeren

Graag wil ik een tuinhuis laten slopen en afvoeren. Het gaat om een houten huis van 6 x 4 meter. Op een volkstuinenpark. De weg naar het huisje is ongeveer 250 meter. Geen fundering. Het huisje ligt op treinbielzen, deze moeten weg. En de riolering en waterleiding moet tijdelijk afgedopt.

Tuinhuis bouwen

Wij willen in onze achtertuin graag een halfsteens tuinhuis laten bouwen van ongeveer 10 m². We willen qua maat binnen de vergunningsvrije maten blijven en denken aan een tuinhuis van 5,5 x 1,8 meter of 5 x 2 meter met een lessenaarsdak met dakpannen. Er moet ook een fundering en vloer worden gemaakt en we willen er elektra en elektrische vloerverwarming in laten aanleggen. Verder willen we aan 1 kant 2 openslaande deuren en aan de andere zijde 1 raam en 1 deur. We zullen de schuur zelf indelen. 1 kant wordt kantoortje, de andere kant berging. We hebben hier geen achterom, alle materialen moeten door de woning worden aangeleverd. We willen de klus in het voorjaar van 2018 laten verzorgen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Tuinhuis/veranda met gemetselde muren maken

Ik wil een soort veranda maken waarvan de zijmuren en achterwand gemetseld worden. Deze moet ongeveer 2 meter hoog hiervoor wil ik een fundatie laten storten. De fundering moet 6 bij 3,5 meter worden ongeveer.

Fundering voor tuinhuis/chalet

Wij willen een geïsoleerd houten tuinhuis bouwen met een geïsoleerd fundament. Wat is daarvoor de beste optie en wat kost dat als de afmeting 9 bij 5 bedraagt? Ik zorg voor een uitgegraven gat.

Partners

Partners van Casius