Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor tuinhuis op een fundering plaatsen:

Tuinhuis op een fundering plaatsen

Wij willen een tuinhuis plaatsen waar nu een gazon ligt. Maten tuinhuis 5 x 5,50 meter. Tuinhuis krijgt een verdieping en is uit hout opgetrokken
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis op een fundering plaatsen uit heel Nederland:

Verzakt tuinhuis opkrikken

De schuur is 3 x 4 m en is op één punt verzakt. De fundering bestaat uit een aantal stoeptegels.

Oprit en straatwerk aanleggen

Oprit verbreding (ongeveer 12 m2) en bestrating in de tuin als fundering voor een tuinhuis/kapschuur (ongeveer 8 m2). Ik heb de tegels 25 x 25 cm en wat zand, en heb al een stukje van de oprit uitgegraven. Ik weet niet hoeveel er afgraven moet worden precies.

Onderhoud aan tuinafscheiding en tuinhuis

De tuin is 9 bij 2.50 meter groot en ligt langs het water. Ik zou graag een afscheiding willen plaatsen met korven gevuld met stenen. Hiervoor zal er een fundering gemaakt moeten worden. De afscheiding zal 7 meter lang moeten worden en er is al op 2 meter afstand een heipaal aanwezig. De vakman zal de palen moeten slaan, de afscheiding plaatsen wordt gedaan door derden.

Tuinhuis plaatsen met fundering

Ik wil graag een tuinhuis Narcis laten plaatsen van 2.95 x 2.95 meter (inclusief het leggen van fundering en impregneren). Is het mogelijk om verschillende funderingstypes in de offerte op te nemen, zodat ik dit kan vergelijken?

Fundering en betonvloer voor een tuinhuis

Het gaat om een fundering voor een tuinhuis op een volkstuin in Gorinchem. Er moet een bekisting met bewapeningsgaas gemaakt worden en beton (ca. 20 cm) gestort worden. Het betreft een oppervlakte van 4,30 x 5,60 meter (24.08 m2), moet wat hoger dan het maaiveld komen. De plek is al leeggehaald. Vanaf het parkeerterrein naar de tuin is het ongeveer 40 meter. Het betreft een volkstuinencomplex. Er is een doorgang van ongeveer 2 meter breed die eigenlijk zoveel mogelijk vrij moet blijven.

Betontegels verplaatsen

Verleggen van betontegels 60 x 60 cm, 18 m2 In dezelfde tuin, 3 meter verder, als fundering voor een tuinhuis. Zand ligt er. Het moet alleen aan getrild worden en wellicht een m2 erbij in verband met zakken door aantrillen. Het moet wel voor of op donderdag gebeuren (3 mei)

Fundering voor tuinhuis aanleggen

In de achtertuin gaan wij een nieuw tuinhuis laten plaatsen. Hiervoor dient er een fundering met een funderingsmaat inclusief funderingsbalken van 5.80 bij 4.85 meter gerealiseerd te worden. De tuin is goed te bereiken.

Fundering maken voor een tuinhuis

Wij zouden graag een fundering willen voor een tuinhuis van 14 meter op 4,40 meter

Fundering maken voor tuinhuis

Wij willen een fundering van circa 6 meter lang en 4 meter breed laten aanleggen in onze achtertuin. De tuin is bereikbaar en wij zullen proberen het meeste voorwerk uit te voeren. Wat zijn hiervan de kosten?

Blokhut plaatsen

Ik wil een eenvoudig tuinhuis met een open en een gesloten gedeelte laten monteren. De afmeting is 620 bij 295 cm. Het tuinhuis is opgebouwd vanuit het stapelbouw principe en daarom makkelijk in elkaar te zetten. De dubbele deuren hebben ramen en een cilinderslot. Dit tuinhuis wordt standaard geleverd inclusief dakleer, dakverankering, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving. Wij zullen er voor zorgen dat er een fundering is aangelegd voor de blokhut.

Partners

Partners van Casius