Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor woonhuis geheel onderkelderen:

Woonhuis geheel onderkelderen

Wij hebben een huis gekocht. Deze woning beschikt nu over een kelder van ons 2 x 3 meter. Graag zouden we deze uitbreiden om hier een opslag/ klasruimte van te maken. Wat zijn de te verwachten kosten hiervoor. Per maart 2017 gaan we verhuizen, hoelang neemt de uitbreiding van de kelder in beslag, en is het huis dan bewoonbaar?
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonhuis geheel onderkelderen uit heel Nederland:

Dakpannen vervangen door rieten kap

We willen ons dak in zijn geheel laten vervangen. Er liggen nu dakpannen op, in goede staat maar niet wat we mooi vinden. Het betreft een woonhuis en garage. Woonhuis is 10,50 meter lang en 7,5 meter breed, garage is 6,60 meter lang en 3,5 meter breed. Het dak begint schuin te lopen vanaf onderkant 1e verdieping. De nokhoogte is naar schatting 8-9 meter. De garage is naar schatting 5 meter.

Uitbouw bouwen tussen 2 woningen

Wij gelijktijdig met onze buren een uitbouw aan achterzijde woonhuis realiseren. Het betreft het volgende: - 2x uitbouw van +/- 10m2 aan achterzijde huis (aan beide zijden is dit slechts gedeeltelijk gedaan nu) - uiteindelijke totale oppervlakte van uitbouw +/- 40 m2 (verdeeld over 2 percelen) - doel is om fundering, buitenmuren, dakconstructie gezamenlijk en gelijktijdig te doen - geheel binnen vergunning Belangrijkste stappen: - aanleggen fundering (mogelijk palen), connectie met bestaande funderingen aan twee kanten - sloop van bestaande uitbouw aan twee zijden (oa vervangen keuken) - aanbrengen buitenmuren (met connectie naar bestaande uitbouw - bouw buitenmuren, dak constructie - herstel, gas elektra etc.

Woonhuis glad stuken

Wij hebben een huis gekocht en deze blijkt geheel gestuukt te moeten worden. Wij willen dat de muren na het stuken sausklaar zijn. We zoeken een stukadoor die binnen enkele weken beschikbaar is. Het gaat om een hoekhuis van 99 m2 met 2 verdiepingen en een zolder. Niet alle delen muur zijn slecht. Onze schatting is dat het 75- 150 m2 aan muur is die gedaan moet worden. Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Dak vervangen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: het pannendak moet geheel vervangen worden, inclusief behandeling boktor. Het is een oude boerderij die verbouwd is tot woonhuis. Ik weet echt niet hoeveel vierkante meter het is. Tussen de 12 en 15 meter lengte waarschijnlijk. Een nieuw dakbeschot en alles vernieuwen.

Vervangen van elektra in geheel woonhuis

Electra in gehele woonhuis vervangen: een huis wan 1938, 147 m2 (2 woonkamers, 5 slaapkamers, een kuiken, een bad, 2 WC's, een voorzolder, een kelder). 3-4 stopcontacten in de woonkamers en de twee grootste slaapkampers, 2-3 stopcontacten in twee van de anderen slaapkamers, een 1-2 in de kleinste slaapkamer. Zekeringskast vervangen. Tevens het aantal groepen uitbreiden.

Schuur ombouwen tot woonhuis

Ik wil een oude schuur verbouwen naar een kleine woning met badkamer, keuken en slaapvertrek. De afmeting van de schuur is 5 x 10 meter. De schuur zit aan het woonhuis vast en krijgt momenteel vanuit huis electra aangeleverd. Het idee is dat dit een geheel zelf voorzienende woning wordt, met eigen electra, water en gas toevoer. De aanschaf van de keuken en badkamer units graag in overleg met de vakman. Het idee is dat dit project vóór de zomer afgerond is.

PVC dakbedekking vervangen

Het PVC platdak van ons woonhuis is na het plaatsen van zonnepanelen gaan lekken. We overwegen het dak in zijn geheel te vervangen in plaats van te blijven repareren. Opervlakte is 11,5x6,1

Duoblokken en fonteintjes vervangen in woonhuis

Wij willen graag twee toiletten vervangen plus de fonteintjes. Het compacte duoblok Aquazurro te koop bij de Praxis zien wij als goede vervanger. De fonteintjes weten we nog niet. We willen graag eerst een prijsopgaaf naar aanleiding van de huidige situatieschets. De fonteintjes zitten namelijk nu in hoger de muur en we gaan voor kraantjes direct in de wasbak, dan gaan we over tot aankoop en het vervangen van het geheel.

VVE onderhoudsplan trappenhuis

Voor de VVE zijn we opzoek naar een betrouwbaar bedrijf wie onderstaande klussen op zich kan nemen. Het gaat om een woonhuis met 6 lagen. Planning is begin 2018. Hopelijk kunnen jullie er iets mee?! - Trappenhuis is z’n geheel kan een opknapbeurt gebruiken houten trede incl. balustrade leuning schilderen, wanden/plafond verven, nieuwe vloerbedekking op hal en tredes. Het gaat om 5 trappen. 1 van deze trappen is momenteel bekleed met zeil. We zouden graag het hout weer zichtbaar laten zijn. - Terras dakrand. Op de topverdieping hebben we een loggia. De dagkant van de logia is gemaakt van hout en heeft z’n beste tijd gehad. De rest van het dakterras is nog in goede staat. - Metselwerk portiek is niet een goede staat. Door vocht zijn de vo

H-balk ter vervanging van draagmuur en balk

Gewenste situatie: Halverwege de lengte van de woonkamer een H-balk plaatsen. Over gehele breedte van 4 meter. Huidige situatie: Dragende overspanning is op dit moment opgedeeld uit +-120cm draagmuur en +-280 cm H-balk. Deze dragende constructie bevind zich net uit het midden van de lengte woonkamer en draagt een houten balken plafond. Graag zouden we de nieuwe (geheel overbruggende) H balk 25 cm opschuiven naar het midden van lengte woonkamer. In dit geval kan de oude dragende constructie blijven staan als stempel en kunnen wij deze zelf naderhand verwijderen. Mocht het plaatsen van een H blak op een enkelsteens dragende binnenmuur niet kunnen omdat de balk dan bij de buren uit komt, dan zal er waarschijnlijk een kort haaks dragend muurtje moeten komen om de balk extra te stutten, dat weer boven de fundering geplaatst moet worden. In dat geval moet de balk op de huidige plek terug komen en willen we graag de oude muur in verband met het stempelen et cetera weg laten halen door u. Het betref een woonhuis uit 1899 dat is opgesplitst van 1 woning naar 2 woningen. De tussenmuur/scheidingsmuur tussen beide woningen is zeer waarschijnlijk enkelsteens er van uitgaande dat deze muur al stond op de originele bouwtekeningen en alles erg gehorig is. Tussen deze binnenmuur en tegenoverstaande dragende buitenmuur (ook enkelsteens) is de afstand (binnenmaat) +- 4 meter. Dragende hoogte is 2.96 meter. Ik zou graag een prijs willen ontvangen voor: Situatie 1: enkel het plaatsen van nieuwe H balk, stempelen niet nodig. Situatie 2: Stempelen, 120cm oude muur en balk verwijderen, nieuwe balk plaatsen. Zie bijlage voor foto huidige situatie Ik ben zeer bereid mee te helpen. Ik hoop de situatie en wens duidelijk geformuleerd te hebben, we kijken uit naar uw komst en zorgen uiteraard voor koffie en wat lekkers tijdens de klus.

Partners

Partners van Casius