Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rotterdam of directe omgeving.

10298 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: schuur bouwen, een vrijstaande woning bouwen, 2 onder 1 kap bouwen, nieuw huis bouwen op een kavel in Workum, bouwen van een vrijstaande woning, tudorstijl huis bouwen, bouw Notariswoning in Hengelo, casco woning aan de hand van bouwtekening, nieuwe woning bouwen, schuurwoning Bouwen, vrijstaand klein huis bouwen, houtskelet vrijstaande bouw realiseren, nieuwbouw van een (casco) bungalow in Veere OF Bergen op Zoom, onderkelderen van huis, garage onder het huis realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rotterdam:

Opbouw op plat dak van een nieuwbouwwoning

Voor ons nieuwbouwwoning (oplevering 4e kwartaal 2020) willen we op ongeveer de helft van het totale platte dak een opbouw laten plaatsen van circa 5,70 meter x 5,00 meter. Het dak van de nieuwbouwwoning zal bij oplevering al over een te openen dakluik (met vaste trap) beschikken. Dit bestaande dakluik willen wij graag hergebruiken en in het dak van de opbouw laten plaatsen indien mogelijk. Ook moet er een waterafvoer komen aangesloten op het riool ivm een aan te leggen kleine keuken. Wateraanvoer zal wel reeds aanwezig zijn. Vergunning is nog niet aangevraagd maar dakopbouwen zijn bij dit nieuwbouwproject al meegenomen in het bestemmingsplan. Overburen hebben een vergelijkbare opbouw.

Uitbouw achterzijde in Houtskeletbouw

We willen een uitbouw aan de achterzijde (circa 6,00 meter breed x 3,00 meter diep) vermoedelijk in Houtskeletbouw (graag advies van de Aannemer) met veel glas en een schuifpui (of openslaande deuren) en verwarming/elektra. De huidige serre moet verwijderd en afgevoerd worden. Tevens is er een stukje bestaande bebouwing vanuit de achtergevel waarin wij geadviseerd willen worden om dit op te nemen in de nieuwbouw of eerst te laten verwijderen en dan nieuw terug te plaatsen. Eventueel willen wij op het dak van de nieuwe uitbouw een sedum-dak aan laten leggen dus graag ter voorbereiding hier rekening mee houden. Het betreft een hoekwoning waarbij de buren al een uitbouw hebben staan.

Opkrikken tuinhuis op volkstuincomplex

Míjn tuinhuis is aan de rechterachterkant verzakt ongeveer 10cm graag wil ik dat de vloer waterpas wordt.

Badkamer renoveren

Wij willen graag een inloop douchen laten plaatsen. Op dit moment zit er een douchecabine in, deze gaat er uit. Hier moet dan een aantal glazen wanden zodat 1.5 meter lang. Daarnaast willen wij het toilet verplaatsen naar een andere zijde, hiervoor zouden dus leidingen voor verlegt moeten worden en willen wij alles opnieuw laten betegelen. Het te betegelen oppervlakte is ongeveer 2 x 2 meter.

Plafond verlagen en isoleren

Ik ben bezig om een open keuken te laten maken. We wonen in een apartement waar de keuken vast zit aan de huiskamer dus willen we het plafond door laten lopen en één geheel van maken. We zijn op zoek naar de mogelijkheden om dit te doen en hoe het er dan uit ziet

Terrasoverkapping aanleggen ivm creeren lounge-ruimte

Wij willen graag een offerte voor een terrasoverkapping aan te laten leggen in de achtertuin (tegen de schuur) om een lounge-ruimte te creeren. Afmetingen en materiaal in overleg/advies vakman.

Aanpassing appartement

Ik wil een extra slaapkamer in onze appartement. Daarvoor wil ik gebruik maken van de badkamer en de badkamer verhuizen. Graag nodig ik een vakman uit die duidelijk ervaring heeft met het (ver)bouwen van hotelkamers. De badkamer moet verhuisd worden naar de andere kant van het appartement.

Uitbouw zijkant

uitbouw rechterkant woning ca. 2.5 x 3.58 m. Gemetselde uitbouw. 1 deur 1 raam. Woning is aangekocht.

Uitbouw

Ik wil samen met de buren een uitbouw van circa 2,70 meter x 5,00 meter. (Buren wensen mogelijk een afwijkende maat). Daarbij zouden wij (en de buren ook) een deels glazen dak voor meer lichtval willen, dus een lichtstraat. (zie voorbeeld foto) Bij de buren zijn er naar alle waarschijnlijkheid reeds palen geheid vanuit de bouw, bij mij is dat niet het geval.

Een woning uitbouwen

Aanbouw achterzijde tuinkant. Gelet op het budget graag de meest voordelige doch functionele oplossing. Ik ga niet voor goedkoop. gevel breedte is 5 meter. Los gebouwd van de serre buren 1 zijde. Andere zijde aanpassen van de schutting. Zijwanden dienen dicht te zijn, geen glas. Bestaand kozijn afvoeren, zo ook het houten terras. vergunningvrij tot 4 meter uit de gevel. Wensen: kunststof zwart kozijn met een schuifpui. Geen buitenverlichting. binnenafwerking glad met een lichtpunten links en rechts. 2x2 dubbele wandcontactdozen links en rechts, totaal 4 stuks, 1 schakelaar. aanpassen radiator. 2 loze leidingen voor internet o.i.d. gladde vloer.

Interne woning verbouwing

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen in mijn woning kan uitvoeren. Keuken: wasemkap afvoer kanaal naar buiten realiseren. Keuken plafond verlagen met inbouw spots.Radiator plintverwarming plaatsen. Hal/keuken muur: nieuwe muur plaatsen met schuifdeur. Oude deur kozijn dicht maken. Design radiator verplaatsen. Trapkast: muur trap kast verwijderen en onderkant trap aftimmeren. Hierbij komt het nodige leiding werk voor het verplaatsen van de radiator en electra. Alles stuc klaar afwerken, alles zal zelf gedemonteerd worden op de trapkast na omdat beoordeel moet worden wat mogelijk is om een gedeelte van de muur te behouden. Bij mij is niet bekend of de trap ook gedragen word door de gibo muur.

Serre bouwen

Graag wil ik mijn huis uitbreiden met een serre van 2,5 m X 10 m. Graag zou ik een afspraak maken voor advies en de situatie door te bespreken. Ik heb nu 2 grote ramen in mijn gevel die zijn bijna 9,5 m. In het midden zit of een metalen of een betonnen constructie, dat moet even bekeken worden. Tot 2.5 m kan ik vergunningsvrij bouwen. De serre moet vloerverwarming krijgen, de 2 zijkanten moeten gemetseld worden (3 m hoog bij 2,5 m diep). De lange zijde van 10 m moet een glazen schuifpui krijgen. In de serre wil ik verlichting, dus stroom. Erboven heb ik een klein stukje balkon, dit wil ik laten verlengen tot over de 10 m breedte, dus het dak moet hiervoor sterk genoeg zijn. Er moet een fundering komen, ik heb in mijn huis een betonnen fundering. Ik moet kijken wat het beste is voor de serre, het moet wel netjes en gelijkmatig met de huidige woonkamer situatie worden. Graag heb ik iemand langs, waarmee ik de klus kan door bespreken. Ik moet wel een tijd hebben wanneer het rond kan zijn en ook een prijs.

vervangen houten kozijnen voor kunststof, vervangen enkel glas en gevelbekleding

Ik zoek een aannemer die mijn gevel, kozijnen en ramen kan renoveren. Vervanging houten kozijnen voor kunststof. erkerraam van 2,6 x 2m), groot raam (3x2m), 2 kleine ramen(0,6 x1,5m). Enkel glas vervangen voor HR ++ benedenverdieping ongeveer 10 m2 in totaal. Kunststof gevelbekleding aan zijkant van huis vanaf 2e verdieping tot dak (puntdak 7x3,5x0,5m). Verder ben ik op zoek naar een mooie oplossing voor isoleren van glas en lood. Ik hoor graag wat daar opties voor zijn en bijbehorende kosten voor 8 kleine bovenraampjes van ongeveer 40x40 cm). Het betreft een hoekwoning.

Volledige renovatie

Zoek iemand voor de volgende werkzaamheden: Kruipkelder: riolering en waterleiding vervangen. Alle elektra vervangen. Dubbele beglazing. Schilderwerk buiten en binnen. Nieuwe keuken, badkamer en toilet. Vloerverwarming en CV. De vloerverwarming is ongeveer 50 m2 . Badkamer is ongeveer 8 m2, wil graag het bad vervangen voor een inloopdouche. In de toilet moet de pot worden vervangen en t

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. 3 m bij 5.40 m. Qua constructie en oplevering laat ik mij graag adviseren.

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een offerte voor een casco uitbouw van ongeveer 4 x 6,5 meter. De uitbouw moet gemetseld zijn. Ook moeten er heipalen geslagen worden.

Dakopbouw op plat dak plaatsen

Goedemorgen, Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een dakopbouw. Vanuit de gemeente zijn de volgende maten van toepassing: - Maximale en tevens minimale bouwhoogte (vanaf peil): 8,42 meter. - Maximale en tevens minimale breedte: 4,30 meter. - Maximale en tevens minimale lengte: 9,30 meter Inclusief plaatsen trap, vloer (kaal) en tussenwanden. Voor de extra verdieping is de volgende afwerking gewenst: Schilder klaar kozijn (afwerking kunststof kozijn), vloer geschikt voor vinyl, wanden behang/ schilder klaar. Wens is om de kozijnen in de gehele woning te vervangen voor nieuwe kozijnen en hr+ glas. E.e.a. afhankelijk van het totale kostenplaatje. De dakopbouw moet qua uiterlijk gelijk zijn met de rest van de woning. Ik zie graag per mail een (geschatte) offerte voor de dakopbouw met gebruik van de huidige kozijnen, maar ook met volledig nieuwe kozijnen in de woning tegemoet. Alvast dank! Met vriendelijke groet, Let op! De foto is niet van het betreffende huis. Echter gaat het om exact deze woningen en is hierop zoek de bestaande als de te creëren situatie zichtbaar(indien voor behoud van kozijnen wordt gekozen). Indien financieel houdbaar zullen ook de badkamer uitgebreid en vervangen en keuken vervangen worden. Offerte per mail, daarna pas telefonisch.

Houten overkapping plaatsen

Wij zijn op zoek naar een houten overkapping met glas. De maat is 7 x 3.5 meter.

Bestaand balkon uitbreiden

We willen ons bestaand balkon uitbreiden d.m.v een stalen constructie zoals de bestaande ook is gebouwd. De afmetingen van het bestaande balkon zijn 2800 x 2800 mm en de afmetingen van het nieuwe aan te bouwen balkon worden dan +- 2800 x 4800 mm We willen ook graag dat de vloer van het balkon waterdicht gemaakt word zodat we onder het balkon een soort overkapping kunnen maken. Graag hoor ik van u.

Woning verbouwen tot 2 appartementen

Huidige woning welke bestaat uit een souterrain, begane grond, 1e en 2e verdieping moet gesplitst worden in 2 appartementen. Dat betekent dat er; breekwerk, wanden plaatsen, stucwerk, kozijnen, plaatsen, 2 badkamers maken, keukens plaatsen, w- /en e-installaties aanpassen/ uitbreiden, isoleren en diverse andere zaken gedaan moeten worden. Bent je geïnteresseerd en heb je de goede referenties ën tijd voor de komende tijd neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Balkon dichtmaken en bij de kamer betrekken

Ik wil graag het balkon op de 1e verdieping bij onze slaapkamer betrekken. Afmetingen ca 3.30x1.10 m. Vermoedelijk is een vergunning nodig.

uitbouw van mijn huis

Ik wil een uitbouw realiseren van mijn woning. Het gaat om de achterkant van de woning. De maten zijn 2,5 m bij 5 m. Het is aan de achterzijde van mijn huis, deze is goed te bereiken. Graag ook geheel afgewerkt, de vloer en de muren.

Verbouwing + aanbouw serre

Wij willen een o.a. uitbouw realiseren middels een serre aan de achterkant van onze tussenwoning van 4 bij 6 meter. De hoogte moet 2,5 meter. De voorzijde en de bovenkant van glas. De zijde graag van steen. Daarnaast willen we een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming doorlopend van de woonkamer naar de serre, ongeveer 48 m2. Aan de zijkant zouden we een nieuwe keuken willen plaatsen. De oude keuken hoeft niet verwijderd te worden. We zorgen dat we een tekening maken van de aanbouw.

Scheidingswand maken

Op onze vide wil ik een slaapkamer maken door een binnenmuur te plaatsen (metal stud, gestuct en gesaust) In die binnenmuur wil ik een rechthoekig zwart aluminium raam (100x50cm) en een aluminium glazen deur (90x230cm). Ik ben op zoek naar een partij die de muur kan plaatsen. Voor de deur en raam heb ik een partij gevonden (Gewoon Gers). Onderstaand een foto van de ruimte waar het om gaat. Afmetingen: 234 hoog en 480 breed. Zoals je ziet loopt de muur af en zitten er balken waar omheen moet worden gewerkt. Onder de foto een schets van het idee. Ik zou graag willen weten of jullie de muur kunnen plaatsen, wat de kosten zijn en per wanneer dit mogelijk is. We zouden graag op korte termijn willen starten.

Verbouwing bestaande woning (1978)

Elektricien - aardlekschakelaar - 10 stopcontacten moderniseren - 2 stopcontacten verplaatsen Stukwerk - 50m2 glad stucwerk muur (nu sierpleister) - 50m2 glad stucwerk muur (nu behangklaar) - 80m2 glad stucwerk plafonds (nu spachtel) - mooi afwerken 25 meter sierlijsten Binnendeuren en kozijnen - 8 binnendeuren ophangen - 8 kozijnen vervangen - geschatte materiaalkosten 6500,- Wc renovatie - Plaatsen sanitair - Tegelwerk (4m2) Schilderwerk - 180m2 wit sauzen (binnen) - 2 kozijnen (buiten) Vloer pvc met vloerverwarming -100m2 (beneden en boven) -pvc 25€/m2 Schuifpui -2.60m/3.00m, driezijdig, hout. Zolder -Scheidingswand gipsplaat (2.10m x 3.00m) -Nieuwe deuropening in bestaande muur Liefst gewoon een prijsindicatie per onderdeel. Voor een indruk van het huis https://www.funda.nl/koop/rotterdam/huis-41799560-hertshoornvaren-9/