Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rotterdam of directe omgeving.

9877 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw, tussenwoning bouwen, nieuwe loods bouwen, pand onderkelderen en uitbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of bouw en nieuwbouw in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rotterdam:

Schuin dak verbouwen naar een plat dak

We hebben een jaar geleden een nieuwbouwwoning opgeleverd gekregen. De woningen in onze blok variëren met een plat dak en schuin dak. Wij hebben toentertijd een schuin dak genomen, maar zijn inmiddels tot de conclusie gekomen dat we graag (vanwege ruimte en licht) liever een woning met een plat dak hebben. Onze woning is een eengezinswoning/tussenwoning tussen twee huizen met een plat dak. Er zijn aan beide kanten dus muren aangelegd. Graag willen wij een prijsopgave voor de sloop van huidige dak en aanleg van een nieuw, plat dak, met leidingwerk, glaswerk, etc. Hoop van u te horen. Mvg, Sibel Kilinc

Serre aanbouwen

Serrebouw 5 meter bij 3 meter. Er liggen nu houten vlonders, misschien is een fundering nodig, maar misschien ook niet. Ik wil graag een plat dak en een schuifpui. En de oplevering mag casco.

Betonvloer en fundering storten

Voor de nieuwe uitbouw wil ik een betonvloer storten en een fundering laten maken. Deze is 15 m2. Ook is er wat sloopwerk. Een betonnen muur van 50 cm hoog en 3 meter lang wil ik laten verwijderen.

Fundering voor een serre maken

Wij willen een serre plaatsen in de tuin. Deze moet op een nog te storten vloer geplaatst worden. Voor het storten en de vloer graag een offerte. Vloer moet ongeveer 30 cm dik zijn denk ik. Serrefundering moet 5,30 m breed en 4 m diep zijn. Waarschijnlijk een betonfundering.

Draagmuur doorbreken en andere werkzaamheden

Wij willen graag de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer doorbreken. Het gaat hier om een muur van circa 2,6 m lang en 2,65 m hoog. Daarnaast willen we de bestaande deur in de keuken dichtmaken. Bij dit alles willen we in de keuken het stucwerk vernieuwen (huidige keuken blijft erin) en willen we het stucwerk in de gang vernieuwen. Daarnaast willen we de (kleine) badkamer vernieuwen. Dit houdt in, nieuw tegelwerk voor zowel vloer als wanden, nieuwe verwarming en plaatsen van wastafelmeubel en kraan. Details zijn zichtbaar op de foto's. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Betonrot in kruipruimte repareren

Tijdens het isoleren van onze kruipruimte is betonrot geconstateerd. Voordat de kruipruimte verder kan worden geïsoleerd dient eerst het betonrot gerepareerd te worden. Bijgevoegd een aantal foto's van de plekken die gevonden zijn. Graag ontvangen wij een offerte voor de reparatie van de betonrot in onze kruipruimte!

Tuinhuisje opkrikken

Ik heb een volkstuinhuis in Rotterdam Ommoord en deze is aan het verzakken. Ik zoek iemand die mijn huisje op korte termijn kan opkrikken en als het nodig is een nieuwe balk eronder plaatst. Het huisje is ongeveer 4 x 5 meter, exclusief serre van 2 x 4 meter. Hij is niet aan de kant van de serre verzakt. Aan de andere kant verzakt hij. Dat moet eens in de zoveel jaar. Het tuinhuisje is bereikbaar met een auto. Je komt tot aan de parkeerplaatsen, vanaf daar is het maximaal 100 meter naar mij huisje. Ik zoek absoluut iemand die verstand van zaken heeft en betrouwbaar is.

Schoorsteen verwijderen en het dak dichtmaken

Verwijderen schoorsteen en dicht maken van het dak inclusief dakpannen en isolatie.

Betonnen fundering in de tuin aanbrengen

Achter in mijn tuin heb ik nu een tuinhuisje staan van 3 x 2,5 m2. Dit huisje wil ik weg doen en in plaats daarvan wil ik een blokhut met overkapping. Breedte 5 meter en diepte 4 meter. De overkapping zou 3 x 4 m2 zijn en het andere (schuurgedeelte) wordt dan 2 x 4 m2. In totaal 20 m2. De totale breedte van mijn tuin is circa. 5,5 meter. De ondergrond waar het tuinhuisje nu op staat is volgens mij stenen ondergrond (ik weet het niet helemaal zeker). Ik wil voor mijn blokhut een iets verhoogde betonnen fundering, waar ik mijn blokhut kan laten plaatsen. Ik heb helaas geen achterpad. Alles zou dan door de woonkamer moeten. Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen om voor dat stukje een betonnen fundering te laten maken. Ik weet niet wat handig is. De hele breedte of alleen in de afmeting van de blokhut. Ik stuur u een paar foto’s van mijn achtertuin met het huidige tuinhuisje alsook de tekening van de blokhut. Een en ander zou eind juli klaar moeten zijn. Graag verneem ik op korte termijn uw reactie. Alvast vriendelijk bedankt.

Schuur ombouwen tot gastenverblijf

Wij zouden graag in de schuur naast ons huis een gastenverblijf met badcel en kitchenette willen maken. De schuur is 6x6 meter, is voorzien van electriciteit, maar moet nog voorzien worden van water (en evt gas). Aan twee zijden zijn openslaande deuren (met glas), dus er is al voldoende licht. Wel zouden we de nu bestaande schuifdeur (bedoeld als garagedeur maar nooit als zodanig gebruikt) waarschijnlijk willen vervangen door een gewone deur. Wij horen graag uw suggesties en prijsopgave. Bij voorbaat

Grote aanbouw aan achterkant woning

Wij willen een uitbouw die afhankelijk van de mogelijkheden een oppervlakte van 50 m2 zou krijgen. De aanbouw zal in een L vorm gebouwd worden. De zijkant zal 4 bij 3 meter worden en aansluitend hieraan aan de achterzijde 7 bij 5,50 meter. In deze aanbouw komt ruimte voor woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. De vakman dient de aanbouw te plaatsen, volledig af te werken en de keuken en badkamer te plaatsen. Hiervoor maak ik graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. De vergunning hebben wij aangevraagd.

Onderheid terras aan huis maken

Graag zouden wij ons terras laten onderheien. Het betreft een terras van circa 6,90 x 4 meter. Daarnaast zouden wij graag een fundering onder ons tuinhuisje laten aanleggen van circa 3 x 4 meter.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw laten plaatsen van 5 bij 3 meter. De zijkanten dienen te worden gemetseld en in de achtergevel willen wij graag een schuifpui. De elektra en de verwarming dient te worden doorgetrokken en separaat horen wij graag wat de kosten zijn voor het stuken van de wanden en het plafond. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Beton van balkon renoveren

Het balkon van beton dient te worden geschuurd en daarna wil ik het laten afwerken. De grote van het balkon is 1 bij 4 meter.

Aanbouw aan de woonkamer bouwen

Wij hebben een woning gekocht. Deze wordt ongeveer oktober 2018 opgeleverd. Graag willen wij de woonkamer uitbouwen. De woonkamer is nu 7,83 meter bij 3,50 meter. Wij willen de woonkamer uitbouwen tot 7,83 meter bij 5,5 meter, 2 meter uitbouwen dus. In de achterpui zal er een schuifpui moeten gaan komen en verder mag de aanbouw casco worden opgeleverd. Er dient geen vergunning aangevraagd te worden.

Uitbouw aan meerdere woningen bouwen

Ik wil graag van mijn balkon een kamer laten maken. Er willen nog 2 buren meedoen. Totaal 3 woningen. Het moet casco worden geleverd.

Huis met funderingsprobleem herstellen

Ik wil een huis kopen en wil graag advies en een offerte over de funderingherstel. Het huis is aan de voorzijde gezakt en wil graag weten hoeveel het herstel gaat kosten.

Uitgebreide verbouwing van een woning

Isolatie muur, plafond en vloer, uitbouw achterzijde 1. 5m, aparte wc creëren, badkamer verbouwen, vloerverwarming 2 etages, pvc vloer, muren stuken en een keuken plaatsen.

Uitbouw bouwen achter de woning

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde. Het gaat om 6 meter lang en 2 meter diep.

Verdieping op het huis bouwen

Graag willen wij een opbouw op onze tussenwoning met 2 woonlagen laten plaatsen. De ruimte zal 4.50 bij 9 meter gaan worden. Er moet een vaste trap naar boven geplaatst worden. Wij willen graag een prijs ontvangen voor een casco opbouw en voor een afgewerkte opbouw. Hier zouden dan 2 slaapkamers, een toilet en een wasruimte gecreëerd moeten worden. De elektra, verwarming en waterleiding moet dan worden doorgetrokken. De wanden en plafonds wil ik laten stuken. Er zal een vergunning aangevraagd moeten worden, in de buurt zijn er al ombouwen geplaatst dus dit mag geen probleem mogen opleveren.

Steens dakopbouw op plat dak

We willen een stenen dakopbouw op ons platte dak over de gehele lengte en breedte inclusief leidingen want het moeten slaapkamers worden. Het is een hoekwoning met veel zon. Wel is de grond erfpacht. Het is ongeveer 9 bij 5 meter. Ik zou graag willen weten wat het verschil is prijs is tussen wel of niet volledig afwerken met leidingen ook. Ik wil weten wat de voor en nadelen zijn tussen houtskelet, prefab en metselen.

Casco woning afbouwen

Wij willen een casco woning afbouwen. Het gaat om 106 m2 woonoppervlak in een oud schoolgebouw. - de woning dient helemaal afgebouwd te worden inclusief stuken, isolatie, gevel, vloer, WTW, brandalarm. - we maken gebruik van een elektrische warmtepomp, al gekocht, dus geen gas/ CV nodig. - verlaagd plafond Cosmetische toevoegingen: - keuken en vloer zorgen we zelf voor inclusief plaatsen. - badkamermaterialen zoals meubel, douche, bad, wc en tegels kunnen we eventueel zelf kopen, maar dienen wel geplaatst te worden. - deuren, lichtspotjes en dergelijke kunnen we eventueel zelf regelen maar dienen wel geplaatst te worden.

Opengebroken muur vernieuwen

Wij hebben de muur in de hal moeten openbreken, omdat we lekkage hadden. Er moet een nieuwe muur komen en deze moet waarschijnlijk ook gestuct en geverfd worden. Ook het plafond van de woonkamer moet geverfd worden, omdat er hier ook lekkage is. Grootte woonkamer is ongeveer 5 bij 5 meter. De muur die is opengebroken is ongeveer 2 bij 3 meter.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil een Bruynzeel terrasoverkapping/carport wit van 427 x 310 cm. Ik had het liefst dat deze 450 bij 310 cm is, maar die afmeting kon ik niet vinden bij jullie.

Kelder opruimen na waterschade door de riolering

In mijn kelder is door verstopping in de riolering waterschade ontstaan. Het stinkt en een groot deel van mijn inboedel is beschadigd. Ik zou graag vrijblijvend een offerte ontvangen om mijn. Kelder van circa 5,5 m2 schoon te maken, te ontruimen en de spullen die nog bruikbaar zijn netjes terug te plaatsen.