Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rotterdam of directe omgeving.

10139 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, een 2-onder-1-kap bouwen houtskeletbouw, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rotterdam:

4 dakopbouwen realiseren

Wij willen een dakopbouw van ongeveer 40 m2. Dit gaat waarschijnlijk om 4 huizen naast elkaar. Iedereen heeft andere wensen, dus alles is nog even in overleg. Heeft u meer informatie voor mij?

Badkamer en toiletruimte verbouwen en koof maken met verlichting

Ik wil een badkamer renovatie laten uitvoeren. De wanden zijn inmiddels al gestript. Ik heb nieuwe tegels leggen. Het betreft ongeveer 30 m2. Er moeten ook badkamermeubelen gemonteerd worden, zoals toilet. En elektra werkzaamheden. In de keuken moet er een grote koof worden gemaakt met verlichting. De toiletruimte is optioneel om uit te voeren. Hiervoor heb ik ook tegels liggen en een hangtoilet inclusief reservoir..

Serre dak opnieuw bekleden

We hebben een serre aanbouw met dik polycarbonaat erop. Dit willen we eraf laten halen en afvoeren en vervangen voor andere platen die de zon niet door laten. Welke geschikt zijn, ontvangen we graag advies over. De afmeting is ongeveer 3 x 5 meter.

Dakopbouw realiseren

Een 5 x 10 meter dakopbouw, graag daarvoor een prijs. Compleet of casco is in overleg. Er moet wel elektra in, stucwerk niet. Materiaal waar het van gemaakt moet worden is nog in overleg. Er is een vergunning voor nodig, maar die moet ik nog aanvragen.

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw aan de achterzijde van de woning realiseren. Hij zou dan 6 meter lang worden en 2,5 meter diep. Waarbij het bestaande kozijn de schuif pui dan wordt gebruikt c.q. wordt verplaatst naar de uitbouw. Het moet compleet opgeleverd worden. Ik weet alleen nog niet of er een fundering in moet en of er ook elektra aangelegd moet worden. Er moet wel gestuct worden en het moet van metselwerk gemaakt worden.

Buispalen met poerfundering

Wij gaan 28 garageboxen plaatsen, daarvoor zijn 60 buispalen 168 mm, bewapend beton met een lengte van ca. 18 meter nodig, bovenop de palen moeten bewapende poeren van 40 x 40 cm komen. Wat zijn de totale kosten hiervan en bijkomende kosten per meter wanneer bijv. 20 meter nodig is?

Uitbouw toilet en schilderwerk

Ik wil mijn toilet uitbouwen. 1 muur moet ongeveer 20 cm opzij geschoven worden. De toiletpot etc. graag ook demonteren en graag een nieuwe toiletpot. Daarnaast laat ik graag het huis binnen schilderen. Het gaat om de muren en plafond van begane grond. Inhoud is 288 m3. Beneden kan direct geschilderd worden en boven moet er eerst behang worden weggehaald.

Kelder verdiepen

Ik wil mijn kelder laten verdiepen met 1 meter en waterdicht maken. De kelder heeft een grondoppervlakte van ongeveer 50 m2. Ik heb een architect ingehuurd die tekeningen en berekeningen heeft opgesteld, op basis hiervan gaan wij de vergunning aanvragen. Zodra de vergunning rond is willen wij overgaan tot realisatie

Dakopbouw op plat dak realiseren

Wij willen een opbouw realiseren van circa 30 m2 (ongeveer 4,75 x 5,8 meter) op een plat dak. Graag laten we de vergunning aanvraag over aan de vakman. Meerdere in de buurt hebben ook een dakopbouw, ik neem dus aan dat het dak sterk genoeg is. Is het mogelijk om een complete oplevering en een casco oplevering apart te vermelden op de offerte. We zouden ook graag elektra en stucwerk en verwarming willen hebben. Onze voorkeur gaat uit naar een prefab constructie, maar graag ontvangen we verschillende prijsopgave bij de verschillende mogelijkheden. Tekeningen zouden ook gemaakt moeten worden. Wij vragen ons af hoelang het plaatsen van het dakopbouw zou kosten. Graag ontvangen we een offerte.

Kelder uitdiepen

Ik wil in een nieuw aan te kopen woning een kelder laten uitdiepen. De kelder is 60 m2 en is momenteel 1,80 meter hoog. Het wordt gebruikt als woonruimte en ik zou dit ook graag willen. Aangezien het een zeer prille fase betreft is een indicatie meer dan voldoende. Op internet heb ik onderzoek proberen te doen naar een indicatie wat het zou kosten om een kelder uit te diepen, maar ik kan helaas niet veel vinden. Een gehele kelder wel, maar deze klus niet. Vandaar dat ik benieuwd ben wat ik ongeveer zou moeten rekenen. De kelder zou ongeveer 2,10 meter hoog moeten worden, zodat er een deurpost in kan en casco opgeleverd.

Draagmuur verwijderen tussen keuken en woongedeelte

Ik wil een draagmuur verwijderen tussen de keuken en de woonkamer om een open keuken te creëren. Er is een steunbalk nodig. De muur is ongeveer 2.64 breed x 2.5 hoog m.

Schuurtje bouwen

We willen een schuurtje bouwen van 3,5 bij 5 meter . Het moet compleet opgeleverd worden met een betonnen fundering, elektra, geen stucwerk, houten binnenkant en rabatdelen aan de buitenkant. Er is geen vergunning voor nodig. Er komt ook een wc in dus er moeten leidingen gelegd worden. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn en ik ontvang graag een offerte.

Een bestaande kelder dieper maken

Ik zoek een aannemer die mijn bestaande kelder dieper kan maken. Het gaat om een kelder van 50 m2 die ongeveer 1 meter dieper moet worden. De kelder moet als woonruimte gaan functioneren. Hiervoor zouden er waarschijnlijk nog wel kabels getrokken moeten worden en de muren knap worden opgeleverd. Verder bespreek ik graag met de aannemer wat er nog meer bij komt kijken.

Uitbouw achter onder balkon

Wij willen een uitbouw van 2,5 m bij 4,5 m. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, een fundering, en het moest van kunststof gemaakt worden. Er hoeft niet gestuct te worden en er is geen vergunning nodig. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Zolder indelen in 2 kamers, washok en vliering

Ik zoek een aannemer die mijn zolder kan renoveren. Na het plaatsen van een dakkapel moet de zolder ingedeeld worden in 2 kamers, 1 washokje en daarop een vliering. Dakkapel moet worden afgewerkt, ook een wastafel plaatsen hoort erbij, daarvoor moeten leidingen worden verlegd over het trapgat heen en afgedekt worden middels een koof. De totale vloeroppervlakte van de zolder is 44 m2. De dakkapel moet 4 meter breed worden. Of dit van kunststof of hout moet bespreek ik graag met de vakman.

Constructie berekenen en indien mogelijk draagmuur verwijderen

Ik ben opzoek naar iemand die de constructie kan berekenen en indien mogelijk de (vermoedelijke) draagmuur kan verwijderen. De muur is ongeveer 2.5 x 3 meter tussen de keuken en de eetkamer die weggehaald moet worden.

Opbouw platdak

We willen een opbouw realiseren op onze woning. Ik heb een foto doorgestuurd van afmetingen die ons buren hebben die al een opbouw hebben geplaatst.. Compleet of casco is in overleg. Stucwerk ook. Er moet wel elektra in komen en het moet van metselwerk gemaakt worden. Fundering is niet nodig. Ik wil weten op hoeveel ik uitkom qua bedrag. Alvast bedankt

Kruipruimte veranderen naar woonlaag

Ik heb momenteel een kruipruimte in mijn koopwoning van 3 meter breed 20 meter lang 1.90 m diep (in totaal 67 m2) en wil ik graag dit laten uitbouwen tot woonruimte. Doel is dat ik er kan trainen, mijn kleding kan ophangen en eventueel ook een slaapkamer kan inrichten. Dus een multifunctionele ruimte. Graag het liefst minimaal 2.40 meter diep met wat daglicht ook en een trap. Er zit nu een luik. ik weet niet of er een vergunning nodig is en of er een fundering moet komen. Er moet nog een constructie tekening worden gemaakt. De oplevering graag compleet, dus inclusief elektra en leidingwerk etc. maar graag van casco- en complete oplevering de prijzen op de offerte benoemen. De constructie graag zo dicht mogelijk met ik denk een betonvloer. Graag alle kosten apart benoemen op de offerte. Wellicht wilt mijn buurman dit ook realiseren. Hij heeft precies hetzelfde huis als ik, maar dan spiegelverkeert. Wellicht kunnen wij de kosten delen.

Uitbouw achterzijde van het huis

Aan de achterzijde van het huis willen we een aanbouw van 4,85 meter x 2,44 meter. Wat voor soort fundering er nodig is weten we niet. We willen de aanbouw compleet opgeleverd hebben met elektra en stucwerk. Voor de soort constructie willen we ook advies. Van wat we hebben begrepen is een vergunning niet nodig. De offerte hebben we nodig voor de bank.

Dakopbouw verlengde nok

Wij willen aan de achterkant van de woning een nokverhoging. De verhoging zal 350 cm diep worden en 400 cm breed. De complete afwerking is in overleg. Het moet wel gestuct worden en er moet elektra in, en een houten buitenkant. Er is een vergunning nodig en die ga ik nog aanvragen.

Onderkeldering vanaf achterzijde van het appartement tot in achtertuin

Graag ontvang ik van u een prijsopgave en/of wil ik een afspraak maken om de de situatie te bekijken voor een offerte. Omschrijving werkzaamheden: Onderkeldering vanaf de achtergevel van het huis tot in de achtertuin Maten: circa 5.80 m breed x 4 m diep x 2.20 hoog (waarvan circa 0,8-1 meter boven het maaiveld van de tuin uitsteekt), of groter indien dat vergunningsvrij mogelijk is Bij voorkeur prefab. Indien niet mogelijk, dan maatwerk. Volledig geïsoleerd en volledig waterdicht. Voorzien van licht/elektra en voorbereiding voor radiatorbuizen en radiator

Houten plafond en plavuizen plaatsen op balkon

Wil graag beton look plavuizen 60 x 60 gemetseld hebben op mijn overdekte balkon. Kun je ook een opstaande rand maken voor ingebouwde plantenbak? Oude stoeptegels kunnen verwijderd en afgevoerd. Ongeveer 6 m2. Op het balkon wil ik schroten en ik wil graag een zij-afscheiding (room-divider). Mocht dat in 1 klus kunnen, fijn!) Voor het idee foto van plafond en scheidingswand bijgevoegd en huidig balkon.

Renovatie van een badkamer

Ik wil de bestaande badkamer laten renoveren. Wand-, vloertegels en toilet moeten eruit. Opnieuw betegelen en leidingwerk aanpassen voor nieuwe badkamer. Inloopdouche, hangtoilet, badkamer meubel, stopcontacten en verlichting. Oppervlakte is 25 m2.

Balkons verwijderen of vervangen

Van een aantal panden in onze vve staan de balkons op instorten. De balkons moeten of verwijderd worden of er moet een alternatief balkon geplaatst worden van licht gewicht. Reparatie is geen optie. Het gaat om 4 betonnen balkons van ongeveer 4 meter breed en 1.5 meter diep. Als we kiezen voor de optie verwijderen moeten de gevel en de kozijnen netjes afgewerkt worden. Het zijn jaren 30 huizen. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is. Er moet een schutting uitgehaald te worden, maar dit kunnen wij zelf. Het afvoeren van de balkons laat ik graag door de vakman doen.

Balkonrenovatie of reparatie

Wij hebben een huis uit 1928 waarbij aan de achterzijde een balkon (eerste verdieping) is. Hier komt het beton aan de onderzijde los, ijzerwerk zichtbaar en verroest, op bovenzijde liggen tegeltjes en deze liggen los, voegen zijn weg. Wij willen dit graag goed en netjes gerenoveerd in de stijl passend bij het huis, liefst zo snel mogelijk