Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rotterdam of directe omgeving.

10129 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rotterdam:

Een uitbouw achter een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een gemetselde uitbouw van 575 bij 250 cm kan realiseren achter mijn tussenwoning. De uitbouw moet houten of kunststof kozijnen hebben en woon-klaar worden opgeleverd.

Waterschade herstellen in een appartement

Ik zoek een aannemer die alle schade in mijn woning kan herstellen. Het gaat om vochtschade door een gebroken rioolleiding bij mijn bovenburen. Het gaat om de muren, plafond en vloer van mijn appartement.

Draagmuur verwijderen

Ik ben een appartement uit 1936 aan het verbouwen waarbij ik graag de muur tussen de keuken en woongedeelte wil verwijderen. Muur is 2.92 m lang en 2.66 m hoog (zie afbeeldingen). Is nog onbekend of het om een draagmuur gaat (hoogst waarschijnlijk wel) waarbij dit nog bepaald moet worden om zo een constructieberekening uit te voeren. Dit in verband met de aanvraag bij de gemeente voor het verwijderen. Hierbij ook kijken naar de werkzaamheden en zodoende een offerte hiervoor te verkrijgen. Graag hoor ik wat hierbij mogelijk is ben altijd beschikbaar voor een afspraak op locatie om alles te bekijken.

Badkamer sanitair vervangen

Ik wil de sanitair van de badkamer laten vervangen. Het gaat om een nieuwe wc pot en een nieuwe douchecabine. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Uitbouw zijkant woning

Ik wil graag een casco uitbouw van 5 x 2 meter. Ik heb de vergunning al aangevraagd. Het moet water en winddicht zijn en er moet geheid worden. Buitenkant metselwerk. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde

Wij hebben een andere woning gekocht en willen de woonkamer iets meer de tuin in laten bouwen, zodat we meer ruimte krijgen voor een eethoek. De uitbouw moet 5,49 meter breed en 2,5 meter lang worden. Complete oplevering is in overleg. Verder moet er elektra in komen, een fundering en een houten constructie. Stucwerk kunnen wij zelf. Graag een offerte.

Uitbouw achterzijde serre

We willen graag een serre aanbouwen van 3.5 x 1.5 meter. Zie foto ter inspiratie. Er is geen vergunning nodig. Complete oplevering is in overleg. Er is geen stucwerk nodig, wel elektra en een fundering en het moet van kunststof gemaakt worden.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van onze woning. 2.5 m x +/-6 m. Daarbij willen we een schuifpui (waar nu de klapdeuren zitten) en een losse keukendeur (waar nu het raam zit). Complete oplevering is in overleg. Verder moet er wel elektra, stucwerk, een fundering en stenen muren komen. Verder zoveel mogelijk raam. Keuken behouden.

Dakkapel voor en achter met nokverhoging

Ik wil graag in mijn nieuwe woning 2 dakkapellen laten plaatsen met nokverhoging, graag aan de voor en achterzijde. De breedte van de voorzijde is ongeveer 4,70 m dus zak het dakkapel 3,5m breed zijn. Voor de Achterzijde kan er een breedte worden aangehouden van 4,70 m. Er zullen gaten in de muur moeten worden gemaakt voor de dakkapellen, het zal in onderling overleg worden afgevoerd.

Dakopbouw realiseren

Wij willen graag een dakopbouw. Maar willen graag de mogelijkheden bespreken voor ons huis. De maten weet ik niet. Daar wil ik graag iemand voor naar laten kijken. De vergunningsaanvraag wordt door de vakman aangevraagd. Het betreft een complete oplevering. Ik wil hiermee uiteindelijk extra slaapkamers realiseren.

Uitbouw zijkant van het huis

Wij willen graag een uitbouw laten uitvoeren voor ons vrijstaande huis. De woonkamer moet ongeveer 3 bij 7 meter worden uitgebouwd. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Verder moet het compleet opgeleverd worden met een fundering, elektra, stucwerk en een stenen buitenkant. Graag willen wij een afspraak maken voor uw advies.

Opbouw op eengezinswoning van drie lagen

Ik wil een opbouw van 45 m2 realiseren op een plat dak. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Complete oplevering is in overleg. Er moet in ieder geval wel elektra en stucwerk gedaan worden. En het moet houtskeletbouw met metselwerk zijn.

Vernieuwing badkamer en WC

1. Badkamer 300 B x 180 D x 240 H Werkzaamheden: - vervanging de vloer- en wandtegels (tot plafond) met Lucido 60 x 60 wit glans marmer - vervanging de 80cm glasdouchewand met een stoomdouche combine 90 x 90 voorgemonteerde aangeleverd - vervanging de ligbad met inbouw WC hangtoilet (met dezelfde tegels) - vervanging de badkamermeubel 120/wand met een 100 cm/wand/met spiegel, ook voor gemonteerde aangeleverd - ophangen 2x wand hoogkasten (gemonteerd) - weghalen 1x handdoekradiator 60x120 2. WC 90 B x150 Dx240 H - vervanging de vloer- en wandtegels (tot plafond) met dezelfde tegels als badkamer - vervanging de inbouw WC hangtoilet met een nieuwe - vervanging de wandwastafeltje (24x36) met een nieuwe 3. Alle genoemde materialen worden door mij besteld en door leveranciers thuis geleverd. Geen installatie-materiaal besteld besteld. 5. planning: liever in aug 2019 te beginnen

Convectorput verwijderen / dichtmaken (circa 3 meter lang)

We willen een radiotorens verwijderen dichtmaken, omdat we een nieuwe vloer gaan kopen

Serre aan achterzijde huis om woonkamer te vergroten

Wij willen de woonkamer vergroten met ongeveer 3 x 4 m, wellicht iets langer dan 3 neter. Waarbij wij tevens een schuifpui willen maken op de plek waar nu onze achterdeur zit. Ik weet niet of er een vergunning voor nodig is. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, en met een bakstenen/glazen buitenkant. Ik weet alleen niet zeker of er een fundering in moet. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Fundering serre tuin

Graag wil ik een fundering voor serre van 5 x 4 meter laten maken en Douglas palen erop monteren. Het gaat om 2 staande palen van 14 x 14 centimeter en een paal verticaal tegen de muur en nog eens 2 staande palen tegen de muur. Rondom zou ik graag met balken een skelet met Douglas palen laten maken. De rest gebeurd later. Er liggen nu tegels, deze haal ik zelf weg.

Opbouw met plat dak op een eengezinswoning met een plat dak

Ik wil een complete opbouw. De opbouw komt op een eengezinswoning met een plat dak. De opbouw zelf moet een plat dak hebben. De afmetingen zijn 4800 x 8876. De vergunning heb ik al in mijn bezit. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk en en zo licht mogelijk materiaal aan de buitenkant. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Platdak opbouw

Ik wil graag een dakopbouw op een plat dak op de uitbouw van de begaande grond. betreft een nieuwbouw woning. maten van de uitbouw zijn, 5,55 meter bij 2,4 meter. Ik weet niet zeker of er een vergunning voor nodig is, maar als dit nodig is dan ga ik het aanvragen. Het moet compleet opgeleverd worden met een stenen buitenkant en elektra. Er hoeft niet gestuct te worden. Graag een offerte hiervoor.

Dakraam plaatsen in een schuin pannendak

Ik zoek een kozijnenspecialist die in het schuine pannendak van onze woning een kunststof velux dakraam kan plaatsen. Ik bespreek graag met de vakman welke maten beschikbaar zijn.

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een hoekwoning. Het gaat om een toekomstige 4e verdieping. De uitbouw moet 5 bij 8 meter groot zijn, een houten constructie hebben en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig.

Overkapping/veranda aan houten huis

Aanbouwen van een veranda/overkapping aan een volkstuin huisje. Breed 5 meter (huisje), veranda diepte moet ongeveer 3 meter worden. Dus verlengen van het huisje met een overkapping. Indien mogelijk ook het gehele dak opnieuw leggen met shingles, doorleggen over nieuwe aanbouw veranda. Heb foto’s maar die kan je hier niet uploaden.

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen: Sloopwerk word door ons zelf gedaan waarna het aanlegwerk zal moeten gebeuren: • Water leiding approx. 20m • Afvoer approx 7m • Stroom approx. 20m • Opp vloer (tegelwerk) approx 15m^2 o Vloer storten approx. 4m^2 • Binnenmuur creeren approx. 12m^2 (6 x 2) • Dakraam installeren schuin dak (~60 x 100 cm) • Tegelwerk oppervlakte muren approx. 50m^2 • Installeren bad • Installeren douche • Installeren wc • Installeren (verplaatsen) verwarming • Installeren wastafel. Kom gerust een keer kijken een preciezer beeld te krijgen. Periode waarin de verbouwing plaats kan vinden in overleg, voorkeur ergens in juli t/m okt.

Huis onderkelderen

Wij willen graag ons huis laten onderkelderen. Het gaat om een totaaloppervlakte van 60 m2. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder moet er een slaapkamer met aangrenzende badkamer in komen, dus er moet elektra en leidingen aangelegd worden. De rest bespreek ik het liefst met de aannemer. Het zou fijn zijn als u langs kan komen.

Betonplaat verwijderen

Op onze zolder zat vroeger een badkamer, deze stond op een betonnen plaat van ongeveer 2,5m2 en een dikte van ongeveer 7cm. Deze plaat moet nu verwijderd worden.

Nieuwe sparing en deurkozijn maken

In een muur het maken van een complete nieuwe ingang. Deur en ombouw. Deur is eventueel(indien deze hiervoor geschikt is) al aanwezig). Ook zouden wij graag een andere binnendeur van draairichting veranderen. Dit zou de deur zijn op de foto in de gang aan de overkant. Ik hoor graag wat de opties zijn.