Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rotterdam of directe omgeving.

10131 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 2 Onder 1 kap woning bouwen, voor 6 woningen opbouw realiseren op platte daken, bungalow met carport bouwen, een nieuwbouwwoning realiseren op aangekocht perceel, modern nieuw huis, huis bouwen, nieuw huis bouwen, het onderkelderen van een bestaande woning, gehele woning laten bouwen, nieuwe woonruimte creëren in bestaande boerderij, garage met kelder bouwen en opbouw op woning, souterrain/kelder uitgraven, een uitbouw en twee keer een woningopbouw realiseren, kelder onder woning of tuin, kelder nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rotterdam:

Scheidingswand plaatsen

Voor ons kantoorpand willen wij een kamer in 2 delen scheiden. De muur is 3 meter hoog, waarvan wij de bovenste meter willen dichten met, mat, glas. De breedte is 2,50 meter. De muren worden gevormd met oude houten panelen. Deze willen wij graag behouden.

Zolder opbouw/uitbouw dakkapel

Wij willen onze zolder aan de achterkant (of voorzijde in we de toestemming krijgen) die nu in een nok loopt recht, aan 1 zijde omhoog laten trekken, zodat er van de zolder een slaapkamer gemaakt kan worden het gaat om een afmeting van 5 meter bij 2 ongeveer. De foto is niet duidelijk maar ik bezit even geen andere. Graag van houtskeletbouw met afwerking aan de binnenkant.

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil graag mijn huidige serre laten vervangen. Het dak is nu van polycarbonaat gemaakt en deze wil ik laten vervangen door een plat aflopend dak. De deuren wil ik ook laten vervangen door HR+ glas. De maten zijn 4 bij 3 meter. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Dakopbouw plat dak

1 juli verhuis ik naar een woning met een plat dak. Daar zou ik graag een complete dakopbouw willen realiseren. Het moet compleet opgeleverd worden met stucwerk aan de binnenkant en elektropunten. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is maar als het wel zo is dan zal ik dit aanvragen. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus ik laat mij door u adviseren. Afmetingen: 8,71 bij 4,60 meter. Ik zou graag een offerte van jullie willen ontvangen over de kosten.

Aanbouw achterzijde

Ik wil graag een aanbouw van 10 x 4 meter laten plaatsen. Compleet opleveren en materiaal in overleg. Er moet wel elektra in komen en er moet gestuct worden, en een fundering.

Dakterras aanleggen

Voor mijn recent aangekochte woning in het oude noorden in , wil ik graag een dakterras laten plaatsen. De klus gaat om het plaatsen van een dakterras, inclusief hekwerk & evt. vast meubulair (in de bijlage een ruwe schets). Ik ben opzoek naar een ervaren partij die dit van A tot Z kan helpen realiseren. Er bestaat al een vaste Trap + Dakluik. Het dakterras moet 25 m2 worden.

Kruipluik maken in een betonnen vloer

Nu hebben we van een VvE de vraag gekregen om een kruipluik te realiseren in een woning. Hij moet komen onder het bed van foto 5845. In het portiek zit wel een kruipluik, maar hierbij kan je niet onder de woning komen.

Dakopbouw hele verdieping

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een houten opbouw, 47 m2, met 2 slaapkamers en 1 badkamer, dakraam boven trap naar boven. 2 deuren, 4 ramen, graag volledig afgewerkt.

Raamkozijn vergroten en kiep draairaam plaatsen

Een raam van ongeveer 1 m breed en 140 hoog moet 1 meter breed blijven maar 160 a 170 hoog worden. Daarnaast wil ik een draai kiepraam laten plaatsen. Daarnaast heb ik nog 1 oud raam wat vervangen moet worden.

Dakopbouw plaatsen

Wij hebben nu een woning met een plat dak en willen hier graag een dakopbouw laten realiseren. Onze woning is ongeveer 4,90 breed en 11,50 meter lang en de opbouw zal deze afmeting moeten krijgen en met een puntdak worden opgeleverd. Er zal een vaste trap naar boven gemaakt moeten worden en de ruimte in 2 kamers verdeeld. De elektra en verwarming moet worden doorgetrokken en de wanden en plafond voorzien van stucwerk. De tekeningen zijn al aanwezig, de vergunning dient nog te worden aangevraagd.

Fundering aanbouw

Tegen de achtergevel wil ik een aanbouw gaan laten plaatsen. De fundering van deze aanbouw, 3 bij 5 meter, wil ik door de vakman op korte termijn laten uitvoeren. Het is mij nog niet bekend of er geheid moet worden.

Nieuwe binnenmuur (gasbetonblok) plaatsen

Het betreft het plaatsen van een nieuwe binnenmuur (gasbetonblok) van ongeveer 6 m2 nadat de oude is verwijderd. De nieuwe binnenmuur dient enigszins rond te lopen, stopcontacten te bevatten, en bevat de thermostaat. In meer detail: 1. Wegbreken van oude binnenmuur. 2. Laminaat verplaatsen. De open plek in het laminaat die ontstaat bij de keukenmuur dient netjes opgevuld te worden. 3. Plaatsen nieuwe binnenmuur op andere plek. Deze nieuwe muur krijgt een nette ronding. 4. In de muur zit ook de thermostaat. Deze moet dus naar de nieuwe muur verplaatst worden. 5. Aanbrengen stopcontact in nieuwe muur, zowel aan de kant van de woonkamer als aan de kant van de slaapkamer. 6. Muren netjes afwerken met nieuw behang (glasvezelbehang).

Uitbouw achterzijde tussenwoning realiseren

Ik zoek aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 6 bij 7,5 meter groot worden en een houten constructie hebben. Daarnaast moet de uitbouw casco worden opgeleverd en zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw. De achtertuin is bereikbaar per achterom. We zijn momenteel bezig met de vergunning.

Uitbouw achterzijde woning in tuin

Ik ben op zoek naar iemand voor het uitbouwen van de woonkamer naar tuin van 5 meter breed en 3 meter diep. Ik weet niet zeker of er een vergunning nodig is, maar mocht dit nodig zijn dan wil ik het graag via de aannemer aanvragen. Graag een complete uitbouw met stucwerk en metselwerk aan de buitenkant. Er moet ook elektra in komen en een fundering. Voor de rest wil ik graag wat meer advies over de mogelijkheden. Graag een offerte.

Dakopbouw platdak

Opbouw boven op het platte dak van de woonkamer. Hierdoor wordt voorgevel van de slaapkamer op de eerste verdieping gelijk getrokken met het woongedeelte van de begane grond. Maten momenteel van de Slaapkamer zijn 2,78m x 5,17m, nieuwe gewenste situatie is uitbreiden naar 6,45m x 5,17m (18,97 m2).

Reparatie balkon

Ons balkon op de derde etage moet worden gecontroleerd qua constructie. Er is aan 1 kant een flink doorgeroeste balk waar losse delen al van af zijn gekomen, deze balk is onafgedekt en dient geïnspecteerd te worden. Het balkon is 5 bij 1,20 meter.

Uitbouw woonkamer

Graag ontvangen wij een offerte voor een casco uitbouw van de woonkamer. De hoekwoning is 5,7 meter breed en de gewenste uitbouw is ongeveer 2 meter diep. De woning naast ons heeft geen uitbouw. Er is een talud vanaf 3 meter aanwezig. De woning wordt naar verwachting eind december 2019 opgeleverd.

Inpandige balkon 1 meter uitbouwen

Ons balkon op de 1e etage is reeds 3 meter breed en 1 meter diep, maar wil deze 1 meter laten uitbouwen. Bouwkundig rapport en aanvraag is reeds verstuurd naar de gemeente, verwacht de goedkeuring binnen 2 maanden.

Uitbouw achterzijde

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een uitbouw van 2 meter diep bij 5.15 meter breed laten plaatsen. De schuifpui in de huidige gevel dient te worden gebruikt en een lichtkoepel geplaatst in het dak van de uitbouw. Vloerverwarming en elektra zie ik graag separaat terugkomen op de offerte. Er is geen vergunning nodig.

Dakopbouw op een plat dak + aanbouw

Ik krijg binnenkort de sleutels van mijn nieuwe woning, en ik wil graag een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: 1) dakopbouw ongeveer 7 x 5 meter: platte dak 10 x 5 meter volledige verdieping met dakterrasje 3 x 5 meter. 2) aanbouw ongeveer 10 x 3 meter erachter in de tuin , trap vanuit aanbouw naar eerste etage en naar tweede -dakopbouw ttl wordt 7 x (5+3) meter. Beide projecten moeten casco opgeleverd worden, de afwerking doe ik zelf. Er moet wel een fundering in de aanbouw komen. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden maar ik laat mij adviseren door de vakman. De bouwtekeningen en de vergunning heb ik nog niet, dus ook dat wil ik graag via de aannemer regelen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Een uitbouw aan de achterzijde van een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 12 m2 groot worden. De uitbouw moet een houten constructie en een dicht dak hebben. Daarnaast zie ik graag houten/kunststof kozijnen in de uitbouw en de uitbouw moet woon-klaar worden opgeleverd.

Een dakopbouw realiseren en een dakterras

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het gaat om een verdieping boven mijn huidige 1e verdieping. De opbouw moet ongeveer 5 bij 6 meter groot worden. Daarnaast moet nog ruimte zijn voor een terras van 2 bij 5 meter. De opbouw moet woon-klaar worden opgeleverd met kunststof kozijnen. Daarnaast zie ik graag openslaande deuren en rolluiken terug in de opbouw. In de opbouw moet een slaapkamer en een bergingsruimte komen. De rest bespreek ik met de vakman.

Draagmuur verwijderen en stalen bint plaatsen

Wij willen een draagmuur verwijderen om een open keuken te realiseren. Wij hebben reeds een tekening van een architect alsmede een berekening van de constructeur.

Prefab serre realiseren

Wij willen graag een serre laten plaatsen met de maten 3x5 meter. Verder moet de serre betegeld worden en voorzien zijn van een lichtpunt. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Verwijderen stuk muur en deur naar tuin plaatsen

Aan de voorkant van de kamer, waar ook de open keuken is, zijn vijf raampjes in één sponning in een eenvoudige gemetselde muur, aangebracht. Graag wil ik één van de buitenste raampjes verwijderen en in plaats daarvan een deur naar de tuin. Het weghalen van een stukje muur lijkt me redelijk eenvoudig en wanneer de sponningen van het raampje naar beneden verlengd worden kan zodoende plaats gemaakt worden voor de deur.