Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rotterdam of directe omgeving.

10268 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rotterdam:

Balk in de kruipruimte vervangen

In de kruipruimte bevinden zich 3 draag balken die verrot zijn. Daarnaast is er een rot vloerbeschot en een restant van een oude balk die begint te rotten. Ik heb hiervan een technisch rapport mocht dat nodig zijn.

Serre achterzijde

Bestaande serre kleiner maken, nieuw dak bestaand is van glas en dakterras realiseren met nieuwe schuifpui.

Gevel doorbraak en staal portaal plaatsen

Klus omvat de volgende werkzaamheden: -Opvangen gevel 1e verdieping. -Doorbreken gevel BG. -Aanleveren en plaatsen staalconstructie. -Aanbrengen van lood of loodvervanger tbv dakaansluiting. Hierbij kalkzandsteen tvv koudebrug. Maten staalcontructie ong 5.70x2.75m. Liggers HEA 220, Staanders HEA 160. Voor het vrijkomende puin is er een container aanwezig. Uitvoer datum in overleg. April of mei.

Fundering voor serre

We zijn op zoek naar een fundering voor een serre/tuinkamer van ongeveer 3 x 5 m op kleigrond. Het verzakt hier veel dus wil zeker weten dat onze nieuwe investering niet gaat verzakken :) Er liggen tegels waar de fundering moet komen. Welke fundering weten wij niet precies, het liefste iets waarbij de tegels kunnen blijven liggen omdat het al wat verzakt. Of er een vergunning nodig is weten wij.

Prefab aan- en opbouw realiseren

Wij willen aan de achterzijde een prefab aanbouw van 6 x 2,5 mtr en een prefab opbouw op een platdak van 8,6 mtr x 6 mtr breed. Er is een vergunning voor de opbouw nodig, voor de aanbouw niet. Voor de fundering zouden er waarschijnlijk 2 of 3 palen nodig. Casco oplevering, graag inclusief dak. Kozijnen doen wij eventueel zelf. Bij de 2 buren staat al een opbouw, we weten niet of de opbouw er hetzelfde uit moet komen te zien als de opbouw van hen, dit bespreken wij graag met jou.

Garage verbouwen tot atelier

Ik heb een vrijstaande garage tot mijn beschikking die ik graag wil verbouwen tot atelier. Het oppervlak is 253 X +- 620. De garage grenst aan mijn tuin en heeft via de tuin ook een ingang. De garagedeur komt uit op straatkant en zou ik graag vervangenbe door een constructie met glas bestaande uit twee delen. Een vouwdeur en een gewone deur. Het geheel moet nog helemaal open kunnen. Aan de straatzijde wil ik een rolluik voor deze glazen deuren. (zie schets) Er is nog geen isolatie van de muren en de vloer. Er loopt een scheur door de gemeenschappelijke muur met de buurgarage, waar naar gekeken moet worden. Er is al wel elektra aanwezig, maar moet misschien op een aparte groep gezet worden. De elektra is nu opbouw, kan misschien inbouw worden na isolatie. De muur aan de tuinzijde heeft ook nog twee raampjes van +- 100*73, inclusief houten lijsten en 160 cm vanaf de vloer. Op het dak ligt sedem. Er zit al wel een lichtkoepel in van hout, deze moet gerenoveerd worden. Alles moet geverfd worden, maar sommige dingen kan ik ook eventueel zelf. Het liefst zou ik aan de gang gaan in de komende vier maanden.

Aanbouw achtergevel plaatsen

Wij zouden graag aan de achtergevel van een tussenwoning gelegen in een blok woningen een aanbouw willen laten plaatsen. Het huis is ongeveer 4,5 meter breed en de aanbouw zou 2,5 tot 3 meter groot moeten worden. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, zonder elektra, wel stucwerk, een fundering en een houten constructie.

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Wij willen een uitbouw aan de woning laten maken van ca. 5 m breed en 3 m diep. Daar moet ook een nieuwe keuken in geplaatst worden, verwarming komen en de muren mooi afgewerkt en een vloer gelegd, dus eigenlijk het hele complete plaatje. Graag ook meedenken met ontwerp en hoe wij de aanbouw zo duurzaam mogelijk kunnen maken (isolatieglas of groendak als dat mogelijk is?). Het moet wel aansluiten bij ons huis, het is een jaren 30 woning met glas in lood ramen. We hebben op de site van de gemeente gekeken en daar staat dat tot 3 m vergunningsvrij gebouwd kan worden. We denken dat er een fundering nodig is, maar we weten niet welke. Alleen in de maand augustus lukt ons niet, voor de rest wel.

Opbouw volledige verdieping

Wij willen graag een opbouw op ons bestaand plat dak. In de buurt bij ons is dit al regelmatig gedaan. De afmeting is ongeveer 10 x 6 meter. Compleet/casco oplevering is in overleg. Ik wil wel dat er elektra en stucwerk gedaan word, en dat de opbouw van houtskelet en steen gemaakt word. Hier is een vergunning voor nodig maar dat word al geregeld. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouwen van de woonkamer

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het vergroten van onze woonkamer naar de tuin. We willen de woonkamer 1.5 x 3.5 meter uitbouwen. Compleet/casco is in overleg. De binnenkant moet wel gestuct worden, en de buitenkant moet gemetseld zijn + moet een fundering hebben. De elektra regelen we zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw realiseren

Ik wil een opbouw van 35 m2 op een betonnen skeletbouw huis. De opbouw zal houtenskelet worden met metselwerk, elektra aansluitingen en grote raampartijen. Stucwerk regel ik zelf, en de vergunning is al aangevraagd. De tekeningen zijn aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Houten vloerbalken vervangen vanwege houtrot

We willen de houten vloerbalken vervangen op de beneden etage, vanwege houtrot. Graag bespreken we de opties en de bijbehorende kosten. Totale oppervlak is ongeveer 63 m2, waarvan minimaal 10 balken vervangen moeten worden. Graag laten we beoordelen wat er echt nodig is en hoeveel balken aan vervanging toe zijn. We hebben een kruipruimte met twee luiken. We wonen nu nog in de woning, het is wel vrij leeg, maar niet geheel. Voor ons is de offerte nu een hoge prioriteit, de uitvoering kan op iets langer termijn.

Raam omvormen naar een deur voor opening dakterras

Ik wil eind mei/begin juni een dakterras laten aanleggen. Maar dan moet er eerst een raam omgevormd worden naar een deur. Het betreft een dubbelraam en dat wordt deur + raam. Aan de binnenkant niet geheel tot vloer, er komt een traptrede voor. Deur moet van aluminium zijn in een bepaalde kleur.

Dak opbouw realiseren

Ik wil een bovenverdieping met plat dak. Ongeveer 8.5 meter bij 6 meter. De binnenkant moet compleet afgewerkt worden met elektra en stucwerk, en het moet een houten constructie hebben. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd, maar ik wil graag dat dit meegenomen word in de offerte.

Opbouw op plat dak

Ik wil mijn huis uitbreiden met een verdieping op mijn platte dak. Hiervoor moet de trap verlengt worden. Kan er niet volledig tot aan de voorgevel gebouwd worden, maar wel toegankelijk zijn via een deur. De opbouw ruimte voorzien van wasmachine kast ruimte daarnaast een 2e badkamer overige ruimte afsluitbare slaapkamer. Dak indien mogelijk voorzien van zonnepaneel bevestigen. Voorkeur is prefab. De afmeting is wordt ongeveer 20 - 23 m2. Vergunning en tekeningen moeten nog. Ik wil graag het prijsverschil weten tussen casco en compleet. In de buurt zijn er meerdere nu bezig met dakopbouwen. De opbouw zou een stuk van de rand af moeten en ik zou dan een deur naar buiten willen.

Uitbouw achterzijde woning en vloer isoleren en vloerverwarming aanleggen

Wij willen ons huis wat ruimer maken en een grotere en luxere keuken en eetruimte creëren. Hierbij willen we ook het huis verduurzamen met isolatie onder de vloer (betonnen vloer) en vloerverwarming (nat systeem aansluiten op de cv-ketel) over de hele begane grond aan laten leggen. Radiatoren verwijderen en muur doorbreken naar de aanbouw. De aanbouw wordt 2 x 6 meter. Geen vergunning nodig. Graag complete oplevering en prefab constructie. We hebben geen plattegrond meer. Fundering zal vermoedelijk schroefpalen nodig zijn. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De prijs en kwaliteit moeten beide schappelijk zijn.

Uitbouw achterzijde en opbouw

Wij zouden graag een aanbouw aan de achterzijde en een opbouw laten plaatsen. De maten van de uitbouw worden 2,5 meter bij 4,90 meter. En de opbouw word 4,90 meter breed en 3,60 meter diep. Beide projecten moeten compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en heipalen. De uitbouw moet gemetseld zijn, en de opbouw van hout. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Graag ontvang ik een offerte.

Houten kozijnen vervangen + badkamer installeren

Ik wil in mijn huis een nieuwe badkamer laten installeren op de plek van de huidige badkamer. Het moet door u worden gesloopt, douche wasbak en toilet en bakje er uit. Leidingen verleggen en de nieuwe badkamer installeren. De badkamer ga ik zelf aanschaffen. De badkamer is ongeveer 2 x 3 meter. In de badkamer moet een nieuw houten kozijn van ca 130x270 komen, goed geïsoleerd. Aan de voorzijde twee nieuwe houten kozijnen zelfde maat ook goed geïsoleerd (warmte en geluid) Maat 130x270 cm

Serre

Wij willen graag van de schuur+bijkeuken, zie plattegrond een serre maken middels een opening via de woonkamer.

Binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen

Wij willen graag de volgende zaken in ons huis renoveren: - Dakkapellen (2×) zetten. Voor- en achterkant. Ik heb nog niet uitgezocht of er een vergunning nodig is. Graag van kunststof. 4.5 breed bij 1.5 m hoog. - Zolder verbouwen: ruimte opsplitsen in 2 ruimten. Elektra trekken, alles dat daarbij nodig is. De zolder is ongeveer 6.5 bij 6.5 m. - Keuken renoveren: keuken is bestelt. het is een gesloten keuken, de draagmuur moet constructief gesloopt worden, deur naar tuin verwijderen en daar een raam plaatsen. Waterleidingen en elektrakabels leggen. En getegeld, gestuct en een nieuw plafond plaatsen. - Badkamer en de toilet renoveren: huidige badkamer strippen, nieuwe douche, wastafel en wc plaatsen, tegelen en nieuw plafond. - Nieuwe ramen incl. kozijnen, huidige grote ramen (3) vervangen. - 1× schuifpui in de woonkamer. - Nieuwe achtertuin: bakstenen verwijderen en vervangen voor tegels van 60 bij 60 cm in een legverband die ik met u wil bespreken. Voor bovenstaand willen we graag een passend en vrijblijvend offerte ontvangen.

Montage gips plafond platen + spackspuiten

Ik ben op zoek naar iemand voor de montage van gipsplafond platen (wit) op een bestaand veegvast plafond. Tevens spack-spuiten van beton-zijwanden en het spack-spuiten van gipsplafond platen die dan zijn aangebracht. Het plafond is 4 x 4 meter. Ik ontvang graag een offerte.

Verbouwklussen in een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die mij kan helpen met een aantal verbouwklussen in mijn woning. De verbouwing betreft het doorbreken van een constructieve muur tussen de eetkamer en de keuken, het vervangen van de keuken, het dichtmaken van een deur(opening), het vervangen van de keuken en gangvloer, en alle benodigde aansluitingen hieromtrent. De vergunning voor de doorbraak is reeds verleend vanuit de gemeente, dit wordt verder zorg gedragen door de constructeur. Om een duidelijk beeld te krijgen van de uit te voeren werkzaamheden en onze wensen hierbij, is per onderwerp uitgeschreven wat de verwachtingen zijn. Hierbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de huisplattegrond, om zo een idee te krijgen van de grote van het werk. Het huis bestaat uit een kelder, begane grond en een 1ste verdieping.

Opbouw plat dak

Ik wil graag een houten, casco opbouw van 32 m2 laten plaatsen. Er hoeft geen elektra aangelegd te worden, maar ik wil wel dat de binnenkant gestuct word. Hier is een vergunning voor nodig, en die moet nog aangevraagd worden. Wat is de prijs hiervan? Ik hoor het graag.

Verplaatsen houtkachel

Ik wil graag onze openhaard een paar meter naar rechts verplaatsen.

Opbouw extra verdieping

Wij willen een opbouw realiseren op ons platte dak. We hebben het hele plan al bedacht en we zouden het graag doorbereken wat mogelijk is. Afmetingen kan 15% afwijken: 6,10 meter breed en 8,30 meter lang. Het bestaande dak is een sedum dak en bevat planten en steentjes. Graag ontvangen wij een offerte waarbij: Puntdak met dakkapel voor en achter. Deze dient gelijk te zijn aan de buren. Het is naar ons idee een dakkapel met maximale ramen in het dak opbouw. Optioneel zien wij graag: Trap naar dak opbouw; Zonnepanelen op of geïntegreerd op het dak opbouw; Mogelijke opties tot soorten dak opbouw, denkende aan prefab, duurzaam, gebruik van verschillende mogelijke materialen. Dakopbouw interne installatie mogelijkheden per onderdeel geprijsd. -Verwarming -Elektriciteit voorzieningen -Water toevoer en afvoer -Wasbak En de volgende deel prijzen: -diverse sloopwerken dak e.d. -maken van een trapdoorgang. -leveren en plaatsen van een open houten vuren trap. -aanbrengen van een stokkenwanden op de bestaande dakvlakken. -aanbrengen van spinvlies dampdoorlatende foliën. -aanbrengen van balk ravelingen ,spanten en gordingen. -aanbrengen van geïsoleerde dakplaten. -aanbrengen van folie, tengels en panlatten. -aanbrengen van zwarte siddings t.b.v, zijkanten dak opbouw en dakkapellen. -aanbrengen van loodwerk /ubbiflex zwarl.. -leveren en plaatsen van een kunststof kozijn 4200x 1200 met twee draai-kiep ramen En tussenstijl inclusief dubbel glas HR++ t.b.v. twee dakkapellen. -aanbrengen van dakbedekking op dakkapel twee laags dit door derde i.v.m. garantie. Evenals dakbedekking bestaand dak bij buren opbrengen tegen opbouw. -aanbrengen van zinken goot en afvoeren. -leveren aanbrengen van pannen -nokken en kantpannen. -aanbrengen van boeilijsten, -opmetselen van één bestaande schoorsteen, -containerkosten dak afval Chemisch, -containerkosten bouw en sloop afval, -post onvoorzien, -reis en transportkosten