Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rotterdam of directe omgeving.

9530 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, serres van appartementencomplex vervangen, nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage, houten huis / atelier laten bouwen, uitbouwen met kelder eronder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing of bouw en nieuwbouw in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rotterdam:

Fundering met 6 heischroefpalen voor tuinhuis laten maken, op volkstuincomplex

Oude betonplaat leg er nog het idee is om deze ook gewoon te laten legen. Door middel van schroefpalen er omheen te zetten en funderingsrand te maken. Vloer maken van beton ijzer en beton ook alle aansluitingen riool afvoeren water stroom enz. Zoals op tekening staat moet gelijk in vloer komen. Moet ook nog bodem sondering onderzoek laten doen voor lengte van de palen . Graag eerst afspraak op locatie voor goede prijsopgave

Draagmuur slopen en houten balk uit plafond verwijderen

Draagmuur keuken slopen en houten balk plafond verwijderen. Eerder had ik contact gezocht over het deels slopen van een badkamer, maar dit heeft prioriteit. Ik hoor graag van u.

Uitbouw van de woonkamer

Ik wil mijn woonkamer en keuken uitbouwen. 3 meter diep en 3,5 meter breed. De palen zitten al op de grond. Het gaat om een 4 onder 1 kap woning. Ik weet niet wat voor type uitbouw ik wil hebben en wil graag water en elektra leidingen geplaatst hebben. Deze mag casco geleverd worden. Alles moet zo goedkoop mogelijk.

Plavuizen verwijderen

4 januari krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. In de hal en de keuken liggen plavuizen die wij graag weg zouden willen hebben, omdat er nu een drempel is in de keuken (in de woonkamer liggen geen plavuizen). De totale oppervlakte is 18 m2 inclusief kast en toilet. We denken dat voor ongeveer 16m2 verwijderd moet worden. Het is ons niet bekend of de plavuizen vast gelijmd zitten. Ik hoop snel van u te horen. Het liefst via email we zijn niet altijd even goed te bereiken via mobiel

Zolder verbouwen

Momenteel hebben wij een kale zolder met aan de voorkant een dakraam. Wij willen de zolder verbouwen tot een slaapkamer met een dakkapel en de benodigde wanden voor een leuke inrichting.

Bouwkeuring/bouwcontrole tussentijds en na oplevering

Nieuwbouwproject 31 eengezins woningen. Bouwfase: Ruwe begane grondvloer is geplaatst, zijn bezig met storten muren Wij zouden graag op gezette momenten controle laten uitvoeren op de werkzaamheden van de aannemer. Bijvoorbeeld wanneer de ruwbouw klaar is. Wat zijn de kosten van deze tussentijdse keuringen/controles? Wat zijn de kosten van een opleveringskeuring? Is er een staffel korting wanneer meerdere kopers dit in 1x afnemen?

Dakopbouw plaatsen

40 m2

Souterrain uitdiepen

Graag ontvang ik een globaal kostenplaatje voor het uitdiepen van een bestaande souterrain. Op dit moment is hij 1,80 meter diep. Dit zou ik graag aangepast willen hebben naar minimaal 2,40 meter. Zie bijlage voor een plattegrond. Dit zouden twee slaapkamers en een badkamer moeten worden. Op dit moment is een ruimte al in gebruik als slaapkamer. Een andere ruimte als washok/hobbyruimte. Aan 1 zijde grenst de tuin. Indien u meer informatie nodig heeft dan hoor ik dat graag.

Scheur in een betonnen dakterras repareren

Ik heb een betonnen dakterras van 6 x 1 meter waar door een scheur in het beton lekkage is ontstaan bij de onderburen. Ik wil dit graag op korte termijn laten herstellen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Blokhut plaatsen

Graag een blokhut bouwen en een betonnen vloer storten 3.80 x 3.00 meter. Overkapping 2.15 x 3.83 meter.

Muur verwijderen

Wij willen de muur tussen de keuken en gang voor de helft weghalen zeg maar een soort bar idee. Dus van de grond tot de helft blijft en van boven tot de helft gaat weg. Wat kost dit?

Tuinhuis op een fundering plaatsen

Wij willen een tuinhuis plaatsen waar nu een gazon ligt. Maten tuinhuis 5 x 5,50 meter. Tuinhuis krijgt een verdieping en is uit hout opgetrokken

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Mijn dochter is de aankoop aan het afronden van een tussenwoning uit 1962. Ze heeft de wens om een draagmuur van ongeveer 7 m² te laten verwijderen tussen de woonkamer en de keuken. Daarbij moet dan een steunbalk worden geplaatst. Het puin moet ook worden afgevoerd. Namens haar wil ik graag uw globale prijsindicatie ontvangen.

Bouwbegeleiding nieuwbouwproject

Voor een nieuwbouwproject (31 woningen) zijn we op zoek naar iemand die bouwkundig onderlegd is en ons kan helpen met het kijken of afspraken worden nagekomen en het beoordelen van gemelde afwijkingen van de bouwer. Wat zijn hiervoor de mogelijkheden en welke kosten zijn hieraan verbonden? Met vriendelijke groet.

Bouw van een woning

Ik wil een hoekwoning laten bouwen.

Draagmuur verwijderen

Wij willen graag een draagmuur van 2,70 meter laten verwijderen en een steunbalk laten plaatsen. Wat zal dit ongeveer gaan kosten en kunnen jullie de berekeningen voor de balk ook maken? Graag hoor ik spoedig van u. Het puin kan eventueel afhankelijk van de kosten worden afgevoerd door de vakman.

Draagmuur slopen

Ik wil graag een draagmuur van 2. 70 meter laten verwijderen en hier een draagbalk laten plaatsen.. Het betreft een muur op de 2e van de in totaal 3 verdiepingen. Graag ontvang ik een offerte waar ook de prijs van de berekeningen en dergelijke in verwerkt zijn.

Twee opbouwen realiseren in Rotterdam

Het betreft het plaatsen van opbouwen op 2 locaties in Rotterdam. Het gaat om 2 appartementen waar een opbouw op geplaatst moet worden van ongeveer 30 m2. De ruimtes worden ingedeeld als slaapkamer met een badkamer. Hier zal een douche, wastafel en toilet geplaatst moeten worden. De wanden en plafonds moeten worden gestuukt en een houten vloer gelegd. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Beton laten storten in de tuin

Ik wil beton laten storten in de achtertuin onder de veranda. De veranda is 3 meter lang 6 meter breed. Overigens moet de veranda blijven staan want die kan niet worden gedoteerd. Later wil de klant tegels lijmen. het is aan te raden om de klant even te bellen voordat er een offerte wordt opgesteld.

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur 6 meter lang en 2.50 meter hoog. Hierna dient er een bint geplaatst te worden en de wand afgewerkt. Het afvoeren van het puin zal ik zelf verzorgen.

Schuur vergroten met metselwerk

Wij willen onze schuur circa 12 vierkante meter laten uitbouwen met metselwerk voor de buitenkant van de schuur en tevens willen wij de binnenkant laten afwerken en de elektra aanpassen. Waarschijnlijk moet er voor het aan te bouwen gedeelte eerst beton gestort worden. De klant wil graag contact met de vakman omdat de klant geen idee heeft over wat er allemaal exact moet gebeuren.

Diverse verbouwingswerkzaamheden met spoed

Ik heb onlangs een woning gekocht te Rotterdam waar het een en ander moet gebeuren. Het gaat hier om de volgende punten: Stuken van wanden en spachtelputz. Verven/ spuitwerk wanden en plafond. Vloerverwarming op begane grond aanleggen en verwijderen van overige leidingen en radiatoren. leggen van vloeren (pvc). Bekleden van trap. Verleggen van leidingen in de keuken. Aantal timmer werkzaamheden, zoals het maken van inbouwkasten in schotten van schuine dak. De wens is om deze werkzaamheden te verrichten in de maand december en januari. Een aanmeet rapport is reeds aanwezig, de aannemer met wie ik hiervoor in contact was heeft last minute afgezegd wegens mankracht te kort. Dus ik snap dat dit ''een kort dag''/ spoed aanvraag is. Hoop dat u mij hiermee verder zou kunnen helpen.

Souterrain verdiepen

Souterrain verdiepen. Graag zouden wij ons bestaande souterrain verdiepen met een halve meter. Stahoogte is nu 190 cm maar zouden we graag richting 230 cm zien, zodat er een tweetal slaapkamers en een badkamer gerealiseerd zouden kunnen worden. Het gaat om een ruimte van 10 meter bij 6 meter grenzend aan de tuin. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het uitgraven van het souterrain/bouwen diepere kelder en het wegzuigen van het vrijgekomen zand. Het betreft een oude woning, jaren '30 en de fundering staat op houten palen.

Asbesthoudend zeil verwijderen

Mijn moeder is onlangs verhuisd en we hebben in haar woning oud zeil aangetroffen, waarvan wij denken dat het mogelijk asbesthoudend is. Het gaat om in totaal 32 m² zeil in 1 grote en 2 kleinere kamers en op overloop. We laten graag vaststellen of dit inderdaad asbesthoudend zeil is en horen dan ook graag wat de kosten zijn voor het professioneel verwijderen daarvan.

Uitbouw aan zijkant woning bouwen

Wij willen graag een uitbouw aan zijkant van de woning. Maten ongeveer 8m x2m. Geen ramen. Dak schuin met dakpannen