Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering:

Fundering

Wij hebben een dijkwoning gekocht in Rockanje , vanwaar ik begrijp dat er geen funderingspalen onder zitten . Het huis hangt ook een beetje naar achter en wij zouden ook graag willen weten wat het ons gaat kosten om het huis gestabiliseerd recht te zetten. foto’s staan online en wat tekeningen heb ik in bezit.
Onze klant uit Rockanje (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde

Ik wil een complete uitbouw aan de achterzijde van de woning van 6 m x 3 m. Met 2 openslaande deuren. Zonder elektra en stucwerk, inclusief een fundering en een gemetselde buitenkant. Graag zou ik ook willen weten vanaf wanneer er gestart kan worden.

Nieuwbouw eigen ontwerp

Ik wil een kubus huis laten bouwen waarvan de constructietekeningen al klaar liggen. De kavel is 1458 m2, en het huis word 180 m2. Ik wil graag dat het huis compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, ytongblokken als buitenkant, 1 verdieping, 2 slaapkamers, 2 badkamers (1 in elke slaapkamer), 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 extra kamen, een bijkeuken en een technische ruimte. Het huis moet zo duurzaam mogelijk gaan worden met zonnepanelen op het dak en een warmtepomp. De vergunningsaanvraag is bijna rond. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Uitbouw realiseren

De huis is 5.10 breed en ik wil een uitbouw van 2 meter langs. metselskeletbouw, compleet afgewerkt. Fundering is nog niet aanwezig. Met lichtstraat het liefst.

Aanbouw achterzijde

Wij willen een kleine, casco aanbouw aan de achterkant van ons huis. De maten zijn ongeveer 2,5 bij 2 meter. Er moet een toilet inkomen en een wasmachine aansluiting, elektra aansluitingen, en isolatie. Het moet een houten constructie hebben. Ik weet alleen niet zeker of er een fundering in moet. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde

Ik wil een casco uitbouw van circa 3 bij 5 meter laten plaatsen. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden, en ik weet nog niet van welk materiaal de buitenkant gemaakt moet worden, dat is nog even in overleg. Verder hoeft er geen fundering in te komen, en is hier geen vergunning voor nodig. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

4 garages bouwen

Een van mij klanten overweegt achter op een perceel van 17,5 meter breed, 4 garages naast elkaar te bouwen voor de verhuur. De garages moeten gemetselde buitenkanten hebben, en moeten casco opgeleverd worden met alleen elektra en een fundering. Ik weet niet zeker wat de maten zijn, en of hier een vergunning voor nodig is. Welke maatvoering, uitvoering adviseren jullie en wat zijn de kosten hiervoor? Reactie graag per mail.

Casco uitbouw achter

We willen een casco uitbouw van 6 x 2.5 meter. We hebben al tekeningen van de architect, de constructie wordt berekend. Vergunning is niet nodig. Fundering zijn ongeveer 4 palen nodig met beton. We willen een prefab constructie. De buren willen ook een uitbouw, mogelijk dat zij ook mee willen doen.

Aanbouw fundering herstellen

Mijn aanbouw uit 1975 is niet onderheid. wel is er een fundatie onder van 50 cm dik. graag wil ik weten wat de kosten zullen zijn om te stabiliseren en weer rechtzetten. Zit momenteel nog in de oriëntatiefase.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw maken van maximaal 2,5 m diep en 10 m breed. De vloer moet optimaal geïsoleerd worden en er komt vloerverwarming. Ik wil graag weten hoe de fundering eruit zal gaan zien. Moet er bijvoorbeeld geheid worden?

Aanbouw zijkant hoekwoning realiseren van hout

We willen een aanbouw realiseren aan de zijkant van onze woning: - 2.20 bij 5.20 m - Van hout (planken verticaal ipv horizontaal) - Stalen deur (met glasstrook) antraciet - Raam in dak - Vloerverwarming (door te trekken vanuit woning) - Dekvloer - Fundering (plaat) aanwezig tot 4,5 meter (dus nog 70 cm ontbreekt) - Aan 1 zijde aansluiting op schuin dak te maken (over de breedte van 2.20) - Het vermoeden is dat geen vergunning nodig is, maar dit gaan wij toetsen

Partners

Partners van Casius