Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rockanje te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rockanje heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rockanje u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rockanje of directe omgeving.

92 klanten uit Rockanje bevelen een bij Casius in Rockanje aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rockanje bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel, bungalow bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in Rockanje staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rockanje:

Latei plaatsen in een draagmuur

Ik wil graag een deuropening laten maken in een draagmuur.

Fundering

Wij hebben een dijkwoning gekocht in Rockanje , vanwaar ik begrijp dat er geen funderingspalen onder zitten . Het huis hangt ook een beetje naar achter en wij zouden ook graag willen weten wat het ons gaat kosten om het huis gestabiliseerd recht te zetten. foto’s staan online en wat tekeningen heb ik in bezit.

Badkamer kozijn vervangen

Het badkamerkozijn moet vervangen worden en er moet tevens een stukje gerenoveerd worden. Het kozijn is ongeveer 155 x 55 cm. Ik wil een nieuw houten kozijn.

Uitbouw woonkamer

Wij willen een uitbouw van de woonkamer aan de achterzijde van de woning. De maten zullen 2,5 bij 6 m moeten worden. We zijn ons aan het oriënteren, dus staan open voor diverse opties. Het liefst willen we een stenen uitbouw.

Fundering maken voor nieuwe schuur

Wij willen een nieuwe schuur bouwen van 5,5 x 12 meter, 5 meter nokhoogte. Houtskelet met gemetselde borstwering 50 cm. Wij denken aan een ringfundering aangezien we de, slechte, vloer van de oude schuur willen laten liggen. De bodem is kleigrond. De plek van de bouw is goed te bereiken, minder goed voor kranen en dergelijke.

Convectorput verwijderen en vloer aanhelen

Ik wil een convectorput van 2,80 x 0,35 meter laten verwijderen en aanhelen aan de vloer voor plaatsing van vloerverwarming. Op de begane grond. Materialen voor de vakman.

Sondering uitvoeren voor bepalen grondbelasting woningbouw

Graag een offerte met betrekking tot een sondering voor een te bouwen huis.

Schuin dak opnieuw bedekken en isoleren

Ik wil het dak laten vervangen dit ligt er al heel lang op. Na het verwijderen van een asbest pijp kwamen we er achter dat het dak heel slecht is. Bij het nieuwe dak wil ik ook dakisolatie. Eventueel de dakramen vervangen en met de mogelijkheid om een dakkapel te plaatsen. verder is er nog een dakkapel (1.20 lang) Die opgeknapt moet worden (slechte staat verkerend). Het gaat om een boerderij met een puntdak (circa 15 x 4 meter).

Aanbouw bestaande woning vervangen

Mijn partner en ik hebben ons oog laten vallen op een koopwoning te zien op Funda.nl. Dit betreft een dijkwoning. Wij zouden graag uit willen breiden aan de achterzijde. Momenteel staat er een uitbouw welke verwijderd zou moeten worden en er een onderheide, meerdere verdiepingen, aanbouw ervoor terug te plaatsen. Aanbouw zal dan de volledige breedte van het huis, 7.11 meter en 5 meter diep moeten worden. De uitbouw zou 3 verdiepingen moeten worden met een dak aangrenzend aan bestaande puntdak. Wij zouden kiezen voor gehele afwerking, zoals genoemd op uw site. Kunt u een kostenplaatje maken op basis van bovengenoemde informatie? Kunt u tevens een kostenplaatje maken op basis van 2 verdiepingen met een platdak? U geeft aan op uw site dat houtskeletbouw goedkoper is dan gemetselde muren, ik zou u graag willen vragen wat uiteindelijk de verschillen zijn tussen beide.

Betonvloer leggen met isolatie, vloerverwarming en zandcementvloer

Het laten leggen van 36 m2 betonvloer 15 cm dik met wapening, daaroverheen of eronder, 10 cm xps isolatie (blauwplaat), daaroverheen hoh 10 cm vloerverwarming (hoofdverwarming) met daaroverheen zandcementvloer van 10 cm, vlak afgewerkt zodat daarna pvc vloer er op kan

Draagmuur verwijderen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan over een half jaar de sleutel of zo mogelijk eerder als onze eigen woning is verkocht. Er is daar een tussenmuur tussen 2 woonkamers die wij graag laten verwijderen. Volgens de tekening is het een draagmuur en er zal dus een draagbalk geplaatst moeten worden. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave. Er staat een vermelding van de woning met foto's op internet.

Slopen van een draagmuur

Het betreft het slopen van een draagmuur van circa 10.5 m2 inclusief het afvoeren van het puin. Hierdoor worden 2 woningen samengevoegd tot 1 woning. Er zal een steunbalk geplaatst moeten worden en in de muur zal zeker elektra aanwezig zijn.

Benedenverdieping van een tussenwoning helemaal renoveren

Gehele beneden verdieping, inclusief serre vloer (tapijt zowel tegels) verwijderen, wellicht ook isoleren, frezen voor vloerverwarming en vervolgens plavuizen of tegels plaatsen in de WC (vloer/wand/hangtoilet/) leidingen wegwerken, de keuken verwijderen, leidingwerk gereedmaken voor nieuwe keuken, de muren eruit slopen tussen de keuken en de woonkamer en steunbalken plaatsen. Tevens kozijnen eruit slopen, tussen woonkamer en serre en steunbalken plaatsen en overige afwerking gehele beneden verdieping muren en plafond stucen binnen deuren vervangen in bestaande en/of nieuwe sponninggang opening van keuken naar serre dichtmaken.

Vrijstaand huis slopen

Het slopen van een vrijstaande woning, circa 100 m2. Start sloop medio november 2017. Er zit een kruipruimte onder de woning. De woning is niet geheid. De woning ligt op een betonnen fundering. Er zit 1 verdieping op en de woning heeft een schuin dak. De locatie is goed bereikbaar voor machines.

Schoorsteen verwijderen op het dak

De schoorsteen verwijderen. Alleen het deel op het dak verwijderen. Hij zit al los. Het is een vierkante, een kleine gemetselde betonblokken schoorsteen. Er zijn geen pannen maar misschien kan er een Veluxraam in het dak gezet worden, dan kunnen die pannen gebruikt worden.

Schilder- en herstelwerkzaamheden

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het uitvoeren van schilder- en overige werkzaamheden aan onze woning. Het betreft een hoekhuis waarbij de volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd: - Schilderen van de buitenzijde; - Vervangen van dubbelglas raam (circa 2540 x 1160 mm); - Herstelwerkzaamheden kozijn en dakrand (houtrot); - Draairichting achterdeur veranderen; - Voordeur glas vervangen; - Diverse sloten vervangen. De uitvoering mag over een maand tot twee maanden zijn. Graag langskomen om het werk op te nemen en offerte uit te brengen.

Betonvloer storten in de tuin

Het gaat om 7.5 m3 beton storten in de tuin. Dit moet met een pomp gebeuren en de lengte van de slang moet 40 meter zijn. Het beton komt over een bestaande vloer heen, deze wordt aan de kopse kanten verlengd. Hiervoor stekken maken, in verband met doorzakken, en over het geheel een net rond 8, oppervlakte 4.8 x 10 meter. De vloer dient glad afgewerkt te zijn.

Betonvloer storten

Wij hebben een kluswoning gekocht uit bouwjaar 1956, waar nog houten vloeren in zitten. Ik ga de oude houten vloer eruit halen, de kruipruimte opvullen met zand en er daarna 10 cm Roofmate in leggen. Daarna wordt er vloerverwarming gelegd, gemonteerd op een stalen net. Ik wil er hierna een betonvloer laten storten en deze glad laten afwerken, zodat ik er daarna een tegelvloer op kan lijmen. Ik wil overleggen over de totale vloerdikte. De woning is goed bereikbaar. Ik zal enkele weken in het buitenland zijn maar ben vanaf 5 april weer in Nederland.

Verbouwing van een bungalow

Wij hebben een bungalow gekocht uit bouwjaar 1972, waarvan wij per 1 april de sleutel krijgen. Wij willen daar diverse verbouwingswerkzaamheden laten uitvoeren. Bijgevoegd vindt u een document met daarin de tekening van de huidige situatie en de situatie na de verbouwing. Wij willen bedrijven vragen om aan de hand van de tekeningen en de omschrijving een gedetailleerde eerste offerte te verzorgen. Het gaat om de volgende posten: 1) in de woonkamer een groter raam plaatsten. 2) in de bijkeuken een muur metselen, deur maken en afwerken. 3) In de woonkamer een muur verwijderen en afwerken. 4) In de ouderslaapkamer een steunmuur verwijderen en afwerken. 5) In de gang een muur en enkele deuren verplaatsen en afwerken. 6) In de slaapkamer een muur verwijderen, een deuropening dichtmetselen en afwerken.

Schoorsteen van het dak verwijderen

We krijgen een nokverhoging. Daarvoor moet de schoorsteen op het dak worden verwijderd. En ook het gedeelte tot de grond van de zolder.

Fundering voor een recreatiewoning maken

Wij willen een recreatiewoning laten bouwen, wat kost een fundering van 619 x 1019?

Uitbouw op heipalen en fundering plaatsen

Wij willen een uitbouw laten plaatsen van 2,50 meter diep bij 5,80 meter breed. Voorzien van fundering en heiwerk. Vrijdragend geïsoleerde betonvloer. Binnenwanden houtskeletbouw voorzien van glaswolisolatie. Verder willen we een kunststof dubbelglas schuifpui(van plus minus 2 m breed) en een raam dubbel glas kunststof(2,50 m breed). De buitenkant voorzien van metselwerk. Vloeren cement dekvloer op gelijke hoogte als bestaande vloer. Binnenkant verfklaar.

Muur verwijderen en afwerken

Ik zou graag 1 muur tussen mijn woonkamer en mijn keuken willen laten verwijderen en daarna deze te laten ondersteunen en laten afwerken. De muur is ongeveer 2 meter hoog en 2 meter breed, inclusief deurpost.

Plafond vernieuwen en haard afbreken

Gewenste werkzaamheden: - Het plaatsen van een gipsplaten plafond op een ondergrond van bestaand houten plafond. In het oppervlak van 55 a 60 m2 dienen spots geplaatst te worden en verlichting. Tevens dient het gehele plafond gestuukt te worden. - Het afbreken van de ombouw van de open haard, ongeveer 1.75 meter bij 1.45 meter groot. Op het vrijgekomen stuk vloer dienen indien mogelijk tegels gelegd te worden. Deze hebben wij nog over.

Uitbouw (bijkeuken)

Wij onderzoeken de mogelijkheden voor een uitbouw aan de woonkamer, om daar o.a. de wasmachine en droger te kunnen plaatsen. Op de plaats van de toekomstige doorgang zit nu een raam. Naast dit raam zit een schuifpui, die ook meteen vervangen moet worden door een (gesloten) raampartij. Op de plaats van de uitbouw ligt op dit moment een vijver, die verwijderd dient te worden. Afmeting van de uitbouw is 3 bij 2 meter. Gemetselde muren en een plat dak. Ik weet niet of er geheid moet worden. Binnenzijde ook afwerken: stucwerk, leidingen voor water en elektra. Uitvoeringstermijn is flexibel.