Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonrot uit draagbalken verwijderen:

Betonrot uit draagbalken verwijderen

Wij hebben een terras aan de woning waarbij de houten constructie van het terras rot is. Hier in zitten nog draagbalken waarbij in het beton roest zichtbaar is en deze dus behandeld dienen te worden. Het terras zal ongeveer 4.5 bij 3 meter zijn. Verder is er ook nog een draagbalk van 1.5 meter breed tussen 2 muren in waar stukjes beton weg is en de constructie open ligt. Dit dient ook gerepareerd te worden. Rondom het terras is er een hout hekwerk aanwezig. Dit hek is rot en zal verwijderd moeten worden en afgevoerd. Voor het nieuwe hek hebben wij nog geen keuze gemaakt in het materiaal . Het zal om ongeveer 6 meter lengte gaan.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonrot uit draagbalken verwijderen uit heel Nederland:

Balkon met betonrot herstellen

Het betreft een balkon met zeer zwaar betonrot, grote brokken vallen er af en bewapening zichtbaar zwaar geroest of weggeroest. Het balkon is op de 1e etage en ongeveer 6 bij 1.50 meter groot. Er is al een ondersteuning door 2 metalen draagbalken gemaakt in het verleden.

Betonrot aan een balkon laten repareren

Er zijn schuren in de draagbalken zichtbaar. Regenwater (inslag? ) maakte schade aan de binnenkant (kozijn) drempels boven de ramen slaapkamer. De rand van het afwateringsputje naar benedenburen is beschadigd.

Betonrot uit draagbalken verwijderen

Er vindt betonrot in de draagbalken van de balkons plaats. Het zal in eerste instantie gaan om 6 balkons wat eventueel uitgebreid kan worden naar 12. De balkons zijn 1.5 bij 5 meter groot en hebben ook een huisje met een betonnen dakje. Graag ontvang ik een offerte voor het inspecteren en het herstellen hiervan.