Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rijswijk of directe omgeving.

983 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: tussenwoning bouwen, nieuw huis laten bouwen, nieuwbouw vrijstaande woning, moderne vrijstaande woning laten bouwen, houtbouw huis laten plaatsen, huis traditioneel bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, woning op een kavel bouwen, bestaande kelder uitdiepen, dakopbouw voor drie woningen, waterdichte kelder bouwen, balkonrenovatie bij een VvE, casco houtskelet aanbouw plaatsen, kelder bouwen, kelder plaatsen onder oprit of terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rijswijk:

Gemetselde schuur bouwen

Wij willen in onze achtertuin een gemetselde schuur laten bouwen. 4,5 x 1,8 meter, met aan een van de zijkanten dan nog een overkapping van 1,5 meter, dus in totaal 6 meter breed. Plat dak, schuur in tweeën gedeeld (2 en 2,5 meter), twee houten deuren, geen ramen, wel twee lichtkoepels. Binnenkant afwerken met stucmortel.

Erker vervangen op eerste verdieping

Ik wil graag de huidige erker op de eerste verdieping van mijn huis willen vervangen voor eentje met dubbel glas en kunststof kozijnen. Daarnaast heb ik nog een los enkel raam, ongeveer 80*60 cm denk ik, dat ik wil vervangen voor een raam met dubbel glas. Dit raam is rechts op de plattegrond te zien.

Verschillende werkzaamheden

Betrfet werkzaamheden aan: Cv, groepenkast, vloerverwarming en rabatdelen. - Vervangen groepenkast - Vervangen rabatdelen voor Keralit Sponningdeel 143 kleur: mahonie, ongeveer 30 m2 - Vervangen bestaande Cv ketel voor een CW4 - Vloerverwarming aanbrengen, ongeveer 45 m2

Serre aan de keuken laten bouwen

Aan de achterzijde van de woning willen wij een uitbouw laten plaatsen van 5.50 bij 2 meter. De zijkanten zullen gemetseld moeten worden en de voorzijde en het dak worden van glas. De keukenvoorbereidingen dienen door de vakman getroffen te worden, de verdere afwerking zullen wij zelf verzorgen. Er is geen vergunning nodig.

Uitbouw aan de achter- en zijgevel bouwen

Wij willen een uitbouw aan de achtergevel die ook doorloopt naar de zijgevel van de woning. Op de begane grond hebben we al een uitbouw van 2,5 meter. Dit willen dus ook voor de eerste verdieping. Eerste verdieping willen we dus een uitbouw van 2,5 breed en 2,60 meter hoog dat dus ook geldt voor de zijgevel. Ik wil elektra leidingen getrokken hebben naar de uitbouw toe. Eventueel misschien ook waterleidingen als dat nodig blijkt. Ik wil in overleg met de aannemer prefab hebben.

Standleiding met asbest verwijderen

Het verwijderen van een standpijpleiding met asbest van ongeveer 3,5 mtr en afvoeren.

Gat in betonnen vloer naar kruipruimte maken

Een gat in de betonnen vloer van de kruipruimte waar een kleine dompel pomp in past.

Waterdichte kelder bouwen voor welness met zwembad

Wij staan op het punt om een nieuwbouw woning aan te schaffen die we volledig willen onderkelderen. Wij willen deze ruimte gebruiken voor een welnessruimte. De het gaat om ongeveer 75 m2.

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van ongeveer 2,5 meter breed en 2,6 meter hoog. Het is een muur tussen de keuken en de woonkamer. Er zit geen elektra in de muur. Daarna ondersteunen. Ik wil in de balk spotjes en het afgewerkt hebben met stuc. In april krijgen we de sleutel van de woning in Rijswijk.

Camera inspectie kruipruimte

Ik wil de inspectie van de houten vloer en balken, en leidingen in de kruipruimte realiseren. Er is 1 luik aanwezig, die geen toegang geeft tot gehele kruipruimte. Misschien moet het via de ventilatiekanalen.

Draagmuur slopen

Slopen draagmuur (+/- 4. 75 m2) en plaatsen van balk (+/- 185 cm)

Stenen berging laten bouwen

Wij willen een stenen berging van 3 x 8,5 meter laten bouwen inclusief fundering. En een overkapping van 2,5 x 5 meter tussen het huis en de bergeing. Een overkapping inclusief lichtkoepel. De stenen hebben wij al aangeschaft, zodat deze identiek zijn aan de woning. In de berging willen wij een muur laten plaatsen, zodat er twee delen ontstaan om een fietsenschuur en sportruimte te realiseren. Een uitgebreidere beschrijving kan ik u mailen.

Vrijstaande woning slopen inclusief fundering

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor de sloop van een vrijstaande woning uit bouwperiode 1906-1930. De woning is 123 m² groot en heeft een inhoud van 500 m³. Er is voor zover bekend geen asbesthoudend materiaal in de woning aanwezig. De gehele fundering moet ook worden gesloopt. Er staan specificaties van de woning op Funda. De overdracht zal enkele maanden in beslag nemen. De sloop kan over ongeveer 4 maanden plaatsvinden. Op dit moment is voor mij een prijsindicatie voldoende.

Gibowandje plaatsen en stuken en vloertegels leggen

Wij zijn een appartement aan het verbouwen en daarbij zijn er wat wanden weggehaald. We willen nu een klein muurtje van ongeveer 4 m² Giboblokken laten bouwen ter verlenging van de gang/pantry-bijkeuken. Het wandje moet super glad worden gestuukt. Ook willen we 5 m² vloertegels laten leggen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Draagmuur laten verwijderen

Het verwijderen van een draagmuur van ongeveer 6 m2. Het aanbrengen van een stalen balk en het aanleveren van de constructietekening voor het aanvragen van een vergunning.

Balkon opknappen en kolenkast aanpassen

Balkon cementen deklaag vernieuwen en coaten. Oppervlakte 1,30 x 3,20 meter = 4,16 m2. Kolenkast op balkon aanpassen: wegbreken onderste, voorste deel, bestaande uit bakstenen, en dit afwerken.

Plavuizen vloer verwijderen

Voor het aanleggen van vloerverwarming willen we de bestaande plavuizenvloer verwijderen. De oppervlakte is ongeveer 65 m2. Het is niet bekend of deze in cement is gelegd of verlijmd. De opdracht zal vanaf de eerste week van oktober uitgevoerd kunnen worden (sleuteloverdracht).

Woning inclusief badkamer verbouwen

Muur tussen keuken en woning doorbreken 3 tot 4 meter. normale hoogte (draagmuur, is al een bouwkundig inspecteur geweest); 2 kleine standaard toiletruimtes volledig renoveren, zijn nu staande toiletten, moeten hangende worden en tegelwerk; badkamer 1e verdieping (1 x 2) bad, wastafel, douche en tegels uitbreken en stuken; 1e verdieping nieuwe badkamer maken in thans slaapkamer (leidingen aanwezig); wastafel en tegels uit slaapkamer breken en opnieuw badkamer van maken. Eind september krijgt de klant de sleutel van dit huis, graag begin oktober uitvoering werkzaamheden.

Schoorsteen en schouw verwijderen

Ik ben voornemens om een huis te kopen in Voorburg Ik wil een indicatie van deze kosten?

Jaren '30 huis opknappen

Wij hebben een jaren '30 huis gekocht waaraan het een en ander moet gebeuren voordat het comfortabel bewoonbaar is. Verder zijn er tijdens het bouwkundig onderzoek een aantal punten naar voren gekomen waaraan wat gedaan zou moeten worden. Graag erbij zetten hoelang u denkt met het project bezig te zijn. Buiten: - Gevelvlak achterzijde dient opgeknapt; - Houten deuren kozijnen ramen schilderen/lokaal herstellen; - 1 balustrade voor groot deel vervangen (plat) dakbedekking (bitumen) vervangen; Binnen: - luik maken in vloer om kruipruimte te kunnen betreden, uitbreiden ventilatieroosters in gevel lakken ten behoeve van -ventilatie in kruipruimte, opruimen kruipruimte; bestrijden eventueel houtworm in kruipruimte; - loden leidingen, indien aanwezig vervangen; - checken stavaza riolering; - vervangen cv-leiding in badkamer 2e verdiepen in verband met roest; - muur tussen keuken en woning doorbreken; - verwijderen oude keuken en kast - houten vloer schuren en lakken - zorgen voor voldoende stopcontacten + wegwerken lichtschakelaars in muur - wegwerken leidingen cv door middel van koofjes - 2 toiletruimtes volledig renoveren - badkamer 1e verdieping ombouwen tot stelplaats droger en wasmachine - op 1e verdieping nieuwe badkamer maken in thans slaapkamer (leidingen aanwezig) - dubbel glas zetten (meeste ramen zijn al dubbel glas) - verfwerk (inclusief behang afstomen en stuc werk) in hele huis, behalve waarschijnlijk woonkamer - fietsenrek dat bevestigd kan worden aan grond in voortuin

Dakopbouw prefab opbouwen

Mijn nieuwe woning, 10 juli oplevering, bevat geen dakopbouw. Daar wil ik een prefab dakopbouw laten plaatsen. Afmetingen 5.17 bij 5,57 meter met dakterras van 2.24 bij 4.99 meter. Inclusief draaitrap en eventueel optioneel aanleg elektriciteit, water en verwarming. Graag ontvang ik van u een offerte.

Waterschade door lekkage bovenburen laten herstellen

Ik wil waterschade door lekkage bij de bovenburen laten herstellen. Door waterinsijpeling is er vocht ontstaan in de binnenmuur en aan de buitenmuur in de keuken aan het plafond, de linkerzijde van de wand en een hangend keukenkastje. De breedte van de schade betreft ongeveer 2 meter in de breedte en 2,5 meter in de lengte. Er zit een scheur in het stucwerk in de pleistermuur van ongeveer 30 cm. De lekkage is bij de bovenburen verholpen door RRS, maar nu zitten wij met de gevolgschade. Het water is opgedroogd, maar er is sprake van schimmelvorming. Graag ontvangen wij online een globale indicatie voor het herstellen van de linker keukenmuur (naast de waterboiler), het plafond, het verwijderen van de schimmel, en het vervangen van het (Bruynzeel) keukenkastje waarin schimmel is ontstaan. Wij wonen in Rijswijk.

Badkamerrenovatie en wand in de woonkamer openen

Ik heb een portiekflat gekocht uit bouwjaar 1961, gelegen op de 3e verdieping in een complex zonder lift. Ik krijg op 20 juli de sleutel en wil daar dan 2 klussen laten verzorgen. Ik wil een stukje tussenmuur laten verwijderen tussen de woonkamer en de slaapkamer. Er zit daar een toogconstructie in de muur die de huidige bewoner dicht heeft gemaakt. Ik wil dat graag weer laten openen en de muur netjes laten afwerken. Verder wil ik de badkamer van 167 x 320 cm laten renoveren. Het bad, een muur, de wastafel en radiator moeten verwijderd worden. Daarna wil ik de hele ruimte opnieuw laten betegelen met een grote maat tegels. Ik wil een inloopdouche laten maken met een douchewand, een handdoekradiator laten monteren en een wastafelmeubel met wastafel en spiegel. De aansluitingen hoeven niet gewijzigd te worden. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik zal het sanitair en tegelwerk zelf inkopen en ontvang graag uw offerte voor de werkzaamheden.

Dakopbouw op de nieuwe woning bouwen

Mijn nieuwe woning, 10 juli oplevering, bevat geen dakopbouw. Daar wil ik een prefab dakopbouw laten plaatsen. De afmeting van de opbouw zal 5.17 bij 5.57 meter gaan worden met een dakterras van 2.24 bij 4.99 meter. De woning heeft nu een plat dak en er zal een draaitrap geplaatst moeten worden en de elektriciteit, water en verwarming doorgetrokken. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor de afwerking van de opbouw. Er zal nog wel een omgevingsvergunning aangevraagd moeten worden.

Betonrotreparatie aan een balkon

Aan de voorzijde en onderzijde van het balkon is betonrot aanwezig. Kleine stukjes beton zijn eruit gevallen. Er is geen metaal onder het beton zichtbaar. Onder het balkon is een aanbouw aanwezig waardoor er een deels beperkte werkruimte aanwezig is.