Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonvloer storten, isoleren en egaliseren:

Betonvloer storten, isoleren en egaliseren

Wij willen in de schuur de vloer egaliseren en een geïsoleerde betonvloer laten storten. Op dit moment is er al een ondervloer van beton maar deze willen we circa 6 cm ophogen. Daartussen moet dus ergens isolatiemateriaal komen. Het gaat in totaal om circa 30 m2. Uitvoering bij voorkeur begin februari.
Onze klant uit Rijnsburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer storten, isoleren en egaliseren uit heel Nederland:

Betonvloer storten en vlinderen

Ik wil een betonvloer storten en vlinderen en glad afwerken in een garage van ongeveer 10 cm dikte met een oppervlak van 42 m2 .

Betonvloer in garage storten

In de garage ga ik zelf folie isolatie en ijzer aanleggen. De vakman zal er dan een betonvloer van ongeveer 10 cm dik op moeten storten en glad afwerken. De oppervlakte is 30 m2.

Betonvloer op de benedenverdieping leggen

Het laten storten van beton op de benedenverdieping, ongeveer 50 m2, en eventueel laminaat. En op de bovenverdieping, ongeveer 50 m2, laminaat.

Betonvloer storten in schuurtje

Mijn schuurtje heeft een afmeting van 9 m2 (5 meter x 1.80 meter). Deze vloer krijgt een warmtepomp als belasting van ongeveer 500 kg. De vloer moet op zand/tegels worden gestort. Ik verwacht dat er bewapening nodig is. Wat zou de prijs inclusief vlinderen zijn bij u?

Betonvloer storten

Uit mijn hele woning is de vloer eruit gehaald en uitgegraven. Dit is ongeveer 87 m2. Daar wil ik een gewapende betonvloer in hebben op zand met een dikte van 15 cm. De vloer moet vlak uitgevoerd worden zodat ik er later isolatieplaten erop aan kan brengen.

Fundering en betonvloer storten

We willen een tuinhuis achter in de tuin plaatsen en hebben hiervoor een fundering nodig het tuinhuis is 6.25 bij 3.58 meter. Er zal een bekisting gemaakt moeten worden en een betonvloer gestort. We zijn begonnen met graven maar komen er niet meer uit. De achtertuin van de 2 onder 1 kap woning is te bereiken via de carport.

Betonvloer storten

We zouden graag een offerte willen ontvangen voor een betonvloer in onze nieuwbouw woning. Deze is voorzien van vloerverwarming. In totaal gaat het om een oppervlakte van ongeveer 35 vierkante meter (hal, keuken, bijkeuken). In het woonkamer gedeelte komt hout te liggen waarop de betonvloer aansluit. Zou de vloer lager kunnen dan 10 centimeter?

Betonvloer in de tuin storten

Ik wil graag beton laten storten in tuin voor een veranda. Het gaat om 5,4 breed bij 3,10 m lang 15 cm dik. Wat is de gemiddelde prijs voor zo een klusje? Lokatie is makkelijk bereikbaar.

Betonvloer storten in tuin

Betreft nieuwbouw woning ,in de tuin graag 16 2m beton vloer storten met betrekking tot een veranda. wat is de gemiddelde prijs?.

Betonvloer storten in kleine loods

Ik huur een kleine loods van 35 m2 en wil hierin een betonnen vloer laten aanbrengen. Er liggen nu klinkers met eronder een laag zand en daaronder aarde.

Partners

Partners van Casius